Dodaj do ulubionych

A kiedy żydzi przeproszą za holokaust..?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 23:01
Sława!

A kiedy żydzi przeproszą za holokaust...

Za działalność Judenratów, co wysyłały kontyngenty do gazu...

Za działalnośc slynącej z brutalności żandarmerii żydzowskiej

Za wkład w denuncjonowanie patriotów przez żydowskie GESTAPO

Za zdradę Polski

Za masowy udział w NKWD

Za dezercję z Wojska Polskiego

Za zbudowanie aparatu terroru UB

Za ciągłe opluwanie Polski i Polaków

Pozdrawiam i nadal czekam!

Ignorant

+++
Obserwuj wątek
    • Gość: Reduktor. Re: A kiedy żydzi przeproszą za holokaust..? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 10:52
      No Ignorancie,teraz "zagrałeś smyczkiem" na żydowskim pejsie.Brawo! Nie
      sądzę,żeby na to była odpowiedż,w sprawach niewygodnych,podobnie jak
      katabasy,nie podejmują tematu,ale jeżeli jurz, to wystąpią grupowo,jak
      wilki,żeby zagryżć.Mimo tylu dowodów szkodliwej i zbrodniczej działalności
      żydowstwa w Polsce,wciąż znajduje ono polskich matołów obrońców,którzy to z
      niewiadomych powodów ich bronią.Zachowują się jak treser w cyrku, wkładający
      głowę w paszczę lwa,z ufnością.Może to przemożny wpływ wiary i miłości
      bliżniego?,ale to już osobny temat polskiej patologii.
      • Gość: Owoc Re: A kiedy żydzi przeproszą za holokaust..? IP: *.man.poznan.pl 12.10.02, 11:01
        Panie reduktor !!
        Zachowujesz się Pan podobnie jak ci Żydźi, ktorzy obwiniają Polaków za
        holocaust!!! stawiasz się Pan na takiej samej płaszczyźnie !!!
        Ba, zapomniasz Pan o Żydach, którzy wnieśli i wnoszą niemały wkład w polską
        kulturę i naukę , równasz ich Pan z oszołomami żydowskimi ( bo, takowe jak się
        okazuje, są nie tylko wśród Polaków !!) a cóż Pan powiesz, o Żydźie, który
        przezył w Polsce holocaust , teraz jest starym człowiekiem zyjącym w Brazylii
        dającym odpór zydowskim oszołom , kochającym Polskę i Polaków jak swą
        Ojczyznę ?? !!! tego człowieka też Pan zrównujesz z oszołomami żydowskimi !!!
        • Gość: Reduktor. Re: A kiedy żydzi przeproszą za holokaust..? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 12:11
          Będę szczęśliwy,Panie Owoc,jak Żydzi nie będa nam tworzyć kultury narodowej,bo
          mamy własną i wnosić swojego wkładu w naszą naukę,która niewykluczone,że jest
          efektem tego wkładu-5 Kolumna.Niech te "doniosłe osiągnięcia" przekazują do
          swojego kraju,który szczególnie teraz, w walce z sąsiadami tego
          potrzebuje.Oczywiście,Panie Owoc,są wyjątki,niestety nieliczne,które zasługują
          na szacunek i sympatię,jak osoba o której Pan wspomina.Szkoda,że takie własnie
          osoby są za granicą.Niestety,mam pecha i nie spotkałem osobiście osób o
          cechach które Pan opisał. Pozdrawiam.
          • Gość: Owoc Re: A kiedy żydzi przeproszą za holokaust..? IP: *.man.poznan.pl 12.10.02, 12:38
            Panie reduktor
            Ależ pan jest samowystarczalny ! i pewno stąd ta ksywka "reduktor"
            Ja natomiast żałuję, że sami się pozbawiamy tego co jest dobre , odrzucać
            nalezy to co jest złe !
            Pozdrawiam !
            • Gość: +++Ignorant Re: A kiedy żydzi przeproszą za holokaust..? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 13:30
              Sława!

Ale wpływ na polską kulturę tych nielicznych i utalentowanych żydów jest
              znikomy...

Łatwo to udowodznić.

Bo weźmy najwybitniejszych przedstawicieli zasymilowanych żydów w Polsce, jak
              Tuwim, Leśmian, czy Herling-Grudziński...

Wszyscy są tak na wskroś spolonizowani, że trudno tu mówić o żydowskim wkładzie
              tych autorów, zresztą wybitnych...

Ale z całą pewnością nie możemy powiedzieć, że w ich twórczości zaważyła ich
              żydowskość...

Owocowała natomiast postawą polityczną, przez ich większą podatność na
              socjalizm, bolszewizm i podobne ewidentne zboczenia mentalne...

Zresztą żydzi w swej masie byli ciemnym proletariatem, najczęściej
              niepiśmiennym, nie znającym języka polskiego, więc nie biorącym jakiegokolwiek
              udziału w życiu polskim...

Dlatego Żydów w ogóle należy traktować jako element obcy i wrogi Polsce i
              Polakom...

Że egzotyczne mniejszości narodowe mogły wnosić wkład pozytywny wystarczy wziąc
              przykład: choćby Ormian, co zawsze byli wobec nas lojalni, podobnie jak polscy
              Tatarzy ( o tych ostatnich, aby nie posądzano mnie o rasizm)...

Dlatego uważam, że wpływy żydów, pozytywne lub negatywne, najczęściej obie
              zainteresowane strony przeceniają...

Panoramę i stan żydostwa w początkach Niepodległości plastycznie i wyczerpująco
              opisał Stefan Zeromski w "Przedwiośniu" gdzie żywioł żydowski został
              przedstawiony jako pasożytniczy i nie lgnący do żadnej systematycznej pracy,
              ale szukający cudów, extra szwidli, które od razu ich zbawią i przyniosą im
              dobrobyt, podobna mentalność jest wyraźnie zarysowana w " Skrzypku na dachu"...

Pozdrawiam!

Ignorant
              +++
              • Gość: baba ignorant, ty debilna swinio IP: *.rdu.bellsouth.net 12.10.02, 15:50
                psujesz opinie Polakom.
                Gość portalu: +++Ignorant napisał(a):

> Sława!
                >
                > Ale wpływ na polską kulturę tych nielicznych i utalentowanych żydów jest
                > znikomy...
                >
                > Łatwo to udowodznić.
                >
                > Bo weźmy najwybitniejszych przedstawicieli zasymilowanych żydów w Polsce,
                jak
                > Tuwim, Leśmian, czy Herling-Grudziński...
                >
                > Wszyscy są tak na wskroś spolonizowani, że trudno tu mówić o żydowskim
                wkładzie
                >
                > tych autorów, zresztą wybitnych...
                >
                > Ale z całą pewnością nie możemy powiedzieć, że w ich twórczości zaważyła ich
                > żydowskość...
                >
                > Owocowała natomiast postawą polityczną, przez ich większą podatność na
                > socjalizm, bolszewizm i podobne ewidentne zboczenia mentalne...
                >
                > Zresztą żydzi w swej masie byli ciemnym proletariatem, najczęściej
                > niepiśmiennym, nie znającym języka polskiego, więc nie biorącym
                jakiegokolwiek
                > udziału w życiu polskim...
                >
                > Dlatego Żydów w ogóle należy traktować jako element obcy i wrogi Polsce i
                > Polakom...
                >
                > Że egzotyczne mniejszości narodowe mogły wnosić wkład pozytywny wystarczy
                wziąc
                >
                > przykład: choćby Ormian, co zawsze byli wobec nas lojalni, podobnie jak
                polscy
                > Tatarzy ( o tych ostatnich, aby nie posądzano mnie o rasizm)...
                >
                > Dlatego uważam, że wpływy żydów, pozytywne lub negatywne, najczęściej obie
                > zainteresowane strony przeceniają...
                >
                > Panoramę i stan żydostwa w początkach Niepodległości plastycznie i
                wyczerpująco
                >
                > opisał Stefan Zeromski w "Przedwiośniu" gdzie żywioł żydowski został
                > przedstawiony jako pasożytniczy i nie lgnący do żadnej systematycznej pracy,
                > ale szukający cudów, extra szwidli, które od razu ich zbawią i przyniosą im
                > dobrobyt, podobna mentalność jest wyraźnie zarysowana w " Skrzypku na
                dachu"...
                >
                >
                > Pozdrawiam!
                >
                > Ignorant
                > +++
              • Gość: baba ignorant, ty debilna swinio IP: *.rdu.bellsouth.net 12.10.02, 15:50
                psujesz opinie Polakom.

> Sława!
                >
                > znikomy...
                >
                > Łatwo to udowodznić.
                >
                jak
                >
                wkładzie
                >
                >
                > żydowskość...
                >
                >
                > Zresztą żydzi w swej masie byli ciemnym proletariatem, najczę%
                psujesz opinie Polakom.

> Sława!
                >
                > znikomy...
                >
                > Łatwo to udowodznić.
                >
                jak
                >
                wkładzie
                >
                >
                > żydowskość...
                >
                >
                > Zresztą żydzi w swej masie byli ciemnym proletariatem, najczęściej
                > niepiśmiennym, nie znającym języka polskiego, więc nie biorącym
                jakiegokolwiek
                > udziału w życiu polskim...
                >
                > Dlatego Żydów w ogóle należy traktować jako element obcy i wrogi Polsce i
                > Polakom...
                >
                > Że egzotyczne mniejszości narodowe mogły wnosić wkład pozytywny wystarczy
                wziąc
                >
                > przykład: choćby Ormian, co zawsze byli wobec nas lojalni, podobnie jak
                polscy
                > Tatarzy ( o tych ostatnich, aby nie posądzano mnie o rasizm)...
                >
                > Dlatego uważam, że wpływy żydów, pozytywne lub negatywne, najczęściej obie
                > zainteresowane strony przeceniają...
                >
                > Panoramę i stan żydostwa w początkach Niepodległości plastycznie i
                wyczerpująco
                >
                > opisał Stefan Zeromski w "Przedwiośniu" gdzie żywioł żydowski został
                > przedstawiony jako pasożytniczy i nie lgnący do żadnej systematycznej pracy,
                > ale szukający cudów, extra szwidli, które od razu ich zbawią i przyniosą im
                > dobrobyt, podobna mentalność jest wyraźnie zarysowana w " Skrzypku na
                dachu"...
                >
                >
                > Pozdrawiam!
                >
                > Ignorant
                > +++
                • Gość: +++Ignorant Nie Polakom psuję, ale mówię prawdę o zydach... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 19:39
                  • Gość: ADAMŁÓDŹ Pisanie prawdy o żydach to antysemityzm... IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.10.02, 10:11
                    ...przecież tylko ich zasługą jest to że w większości sytuacji odgrywają
                    negatywną rolę więc chcąc pisać prawdę trzeba pisać źle i kółko się zamyka...
      • Gość: Destruktor Re: A kiedy żydzi przeproszą za holokaust..? IP: *.lo18.wroc.pl 16.10.02, 08:55
        Zieg heil !
        Towarzyszu jestem pełny uznania dla takich jak ty.
        Czas już rozprawić się z tym robactwem. Michnik do gazu!
        Nasza cierpliwość dobiegła już końca czas na zdecydowane działanie i
        oczyszczenie świata z tej plagi. Sam hoduje wąglika. Dokończmy dzieła Otto
        Adolfa Eichmana.
        Ostatnio dostałem list z Argentyny od mojego wujka Ricarda. Pisze w nim, że
        dywizja ss Adolf Hitler jest już gotowa i czeka na rozkaz od wodza.
        Zieg Heil Szatan
    • Gość: xp holokaust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.02, 12:44
      biedny ignorant nie wie chyba co to był Holokaust.
      Holokaust, mój drogi ignorancie to mordowanie Żydów, a
      nie Polaków. W Holokauście brali udział Polacy, Niemcy i
      Rosjanie. W UB Żydów było kilkudziesięciu z paru tysięcy
      tam wogóle zatrudnionych. Plotki jakoby to właśnie Żydzi
      stworzyli UB są rozsiewane przez różnej maści IGNORANTÓW.
      Też mieszkam we Wrocku, może kiedyś cie spotkam i dam w
      ryj za głupotę.

xp
      • machin Re: holokaust 13.10.02, 13:09
        Gość portalu: xp napisał(a):

> biedny ignorant nie wie chyba co to był Holokaust.
        > Holokaust, mój drogi ignorancie to mordowanie Żydów, a
        > nie Polaków. W Holokauście brali udział Polacy, Niemcy i
        > Rosjanie. W UB Żydów było kilkudziesięciu z paru tysięcy
        > tam wogóle zatrudnionych. Plotki jakoby to właśnie Żydzi
        > stworzyli UB są rozsiewane przez różnej maści IGNORANTÓW.
        > Też mieszkam we Wrocku, może kiedyś cie spotkam i dam w
        > ryj za głupotę.
        >
        > xp

Że ignorant mieści się w pierwszej piątce forumowych głupków, to od dawna wiadomo, nie wiadomo jednak, dlaczego i Ty wpisałeś sie na tę listę. A zdanie, że

> W Holokauście brali udział Polacy, Niemcy i
        > Rosjanie

mógłbyś poprawić. Niemcow możesz spokojnie wykreślić, bo przeciwko nim nie ma żadnych poważnych poszlak, zaś pod słowem "naziści", kryją się, jak już od dawna wiadomo Polacy. Rosjanie też tu nie priczom
        • Gość: +++Ignorant haha: Polacy emigrują nie za chlebem ale za żydami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.02, 17:44
          • Gość: baba ignorant: emigruj za rozumem IP: *.rdu.bellsouth.net 13.10.02, 19:08
        • Gość: baba machin udowadnia swa ironiczna teze IP: *.rdu.bellsouth.net 13.10.02, 19:06
          debilne myslenie , smutne skutki. nie poprawiaj zdan innych, gnoju antysemicki
          i pchlo zakompleksiona.
          machin napisała:

> Gość portalu: xp napisał(a):
          >
          > > biedny ignorant nie wie chyba co to był Holokaust.
          > > Holokaust, mój drogi ignorancie to mordowanie Żydów, a
          > > nie Polaków. W Holokauście brali udział Polacy, Niemcy i
          > > Rosjanie. W UB Żydów było kilkudziesięciu z paru tysięcy
          > > tam wogóle zatrudnionych. Plotki jakoby to właśnie Żydzi
          > > stworzyli UB są rozsiewane przez różnej maści IGNORANTÓW.
          > > Też mieszkam we Wrocku, może kiedyś cie spotkam i dam w
          > > ryj za głupotę.
          > >
          > > xp
          >
          > Że ignorant mieści się w pierwszej piątce forumowych głupków, to od dawna
          wiado
          > mo, nie wiadomo jednak, dlaczego i Ty wpisałeś sie na tę listę. A zdanie, że
          >
          > > W Holokauście brali udział Polacy, Niemcy i
          > > Rosjanie
          >
          > mógłbyś poprawić. Niemcow możesz spokojnie wykreślić, bo przeciwko nim nie
          ma
          > żadnych poważnych poszlak, zaś pod słowem "naziści", kryją się, jak już od
          dawn
          > a wiadomo Polacy. Rosjanie też tu nie priczom
          • machin Kilka uwag w związku z 13.10.02, 19:37
            Gość portalu: baba napisał(a):

> debilne myslenie , smutne skutki. nie poprawiaj zdan innych, gnoju antysemicki
            > i pchlo zakompleksiona.

A z jakiej ty jesteś, babo, pipidówki, że się bierzesz do oceniania innych?

Jeśli nie rozumiesz ironii w jakimś języku, to go nie próbuj używać, bo skutki są żałosne.

A ponieważ uważam, że Żydzi nie muszą przepraszać nikogo z Holokaust, i trochę o Holokauście wiem, nadal będę reagować na bredzenia durni typu xp, wg których prawda o jego sprawstwie zamyka się w twierdzeniu, że:

> > > W Holokauście brali udział Polacy, Niemcy i
            > > > Rosjanie.

I nadal będę reagować na idiotyczne uproszczenia, którymi się nieustannie posługujesz. Masz coś do przekazania, to zróbże to wreszcie, nie ograniczaj się do pustych inwektyw. Po tej stronie znajdziesz z pewnością sporo ludzi, którzy chcieliby coś rozsądnego przeczytać. I z pewnością docenią elegancki argument. Przykro mi to powiedzieć, ale ktoś to musi wreszcie zrobić: stylem prowadzenia dyskursu, który tu prezentujesz, przywołujesz na myśl stereotyp zoologicznego antysemity.

• Gość: xp Re: holokaust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.02, 20:46
          ja rozumiem że w holokauście brali udział polacy, ale nie
          tylko oni. Kiedy mówisz że polacy to żydożercy to mi się
          Windows (2000, ma prawie rok) zawiesza. Wtedy mi też sie
          chce zawiesić. Polski antysemityzm był, jest i będzie ale
          nie należy go wyolbrzymiać.
          • machin Re: holokaust 13.10.02, 21:00
            Gość portalu: xp napisał(a):

> ja rozumiem że w holokauście brali udział polacy, ale nie
            > tylko oni.

Po pierwsze: Polacy, nie polacy

Po drugie: to dobrze, że to rozumiesz, ale chodzi także o proporcje. Kolejność "Polacy, Niemcy, Rosjanie"?

> Kiedy mówisz że polacy to żydożercy to mi się
            > Windows (2000, ma prawie rok) zawiesza.

Nie wiem, kim jesteś xp, ale widać, że masz kłopoty ze rozumieniem prostego tekstu. Nawet baba zauważyła, że w użyciu była ironia, właśnie wywołana zachwianiem wszelkich proporcji w Twoim poście.

• d_nutka Re: A kiedy żydzi przeproszą za holokaust..? 14.10.02, 08:05
      ja nie wiem jak inni,ale ja przepraszam.
      gdyby moi przodkowie się nie urodzili(ach to pożądanie natury)nie byłoby Żydów
      i nie byłoby holocaustu,i nie byłoby tego wątku.
      ot co.
      przepraszam .
      przepraszam tych wszystkich,którzy pomogli uratować moich rodziców,bo gdyby nie
      ich narażenie życia(gdzie te archiwa!) nie mogłabym przeprosić.
      a tak to mogę i przepraszam.
      trzy razy+1 starczy?
      mogę więcej razy.
      a co mi tam.
      to takie kulturalne słowo.
      ja się go(tego słowa)nie wstydzę.
      d_
    • Gość: . Re: A kiedy żydzi przeproszą za holokaust..?+++ IP: 213.88.164.* 14.10.02, 12:14
      Kiedy matka Natura ludnosc przeprosi za stworzenie Mutanta Ignoranta?
    • Gość: z Re: A kiedy żydzi przeproszą za holokaust..? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 14.10.02, 20:02
    • Gość: Powód ! Re: A kiedy żydzi przeproszą za holokaust..? IP: *.man.poznan.pl 15.10.02, 09:35
      Pytanie winno brzmieć : "Kiedy władze organizacji żydowskich" przeproszą za
      finansowanie dojścia do władzy Hitlera i klęski jakie spotkały wszystkie
      Narody oraz masy żydowskie ( ktore słuchały swych władz zapatrzonych w złotego
      cielca) ,poszkodowane działaniami tego nazisty Hitlera" !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka