abprall 18.12.05, 18:40 koledzy z thailandii..brodzą 1200 km od bangokoku...ale są dobrzy... www.spiegel.de/img/0,1020,555991,00.jpg --------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul który tu qrwa...abprall ?!! 18.12.05, 18:58 Mógłbyś, ogólnowojskowy pieprzony króliku (OPK), przestać płodzic sowoje jednopostowe wątki ? Specjalnie czy nieświadomie spychasz innych na dalsze strony. Nie zdajesz sobie sprawy że niewielu to czyta w osobnych wątkach ? A w jednym może by przeczytali. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: który tu qrwa...abprall ?!! 18.12.05, 19:01 odpier'dol się..... --- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 markietanka się odezwała! 18.12.05, 19:39 Co ty tak bronisz tego pieprzonego trepa? Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: markietanka się odezwała! 18.12.05, 19:47 no, przyjdż dupku ....zapoznaj sie przynajmniej teoretycznie z Fremdenlegion.. (legia cudzoziemska).... upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2b/French_Foreign_Legion_dsc06878.jpg ----------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: markietanka się odezwała! 18.12.05, 20:15 i tu też FAMAS rulez... _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: markietanka się odezwała! 18.12.05, 20:00 abstrakt2003 napisał: > Co ty tak bronisz tego pieprzonego trepa? Bo jestem pod urokiem. Proste Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Brodzą, bo widać lubią 18.12.05, 19:23 A swoją drogą Szpigiel każdą okazję wykorzysta, by reklamować Heklery i Kochy. To jeszcze strzela? Wojsko z karabinami na sznurkach. _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Brodzą, bo widać lubią 18.12.05, 19:36 jakie sznurki jacku... qrwa a legie cudzoziemską ty zna ? (fremdenlegion).. żołnierze tego świata to wspaniałe chłopaki...oprócz yankessow..to są sqrwysyny ale my , który tu qrwa ?!!!! upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2b/French_Foreign_Legion_dsc0687 8.jpg --------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna Re: Brodzą, bo widać lubią 18.12.05, 19:45 abprall napisał: tradycyjnie link do doopy. pokaz tego linka swoim świnkom w chlewiku niechluju wala Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Brodzą, bo widać lubią 18.12.05, 19:53 Dla Wali: www.legionetrangere.fr/ Na stronie głównej ten gościu w zielonym, moherowym berecie po prawej, podobny do Fidela, to nie abprall czasem? Link abpralla rzeczywiście coś do de, nawet jak się go poskleja do kupy. _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna Re: Brodzą, bo widać lubią 18.12.05, 22:06 jaceq napisał: > Na stronie głównej ten gościu w zielonym, moherowym berecie po prawej, podobny > do Fidela, to nie abprall czasem? Ani chybi to on. Widac, ze staruch kozodój co to z internetem sobie nie radzi. Przesiąkniety zupacka retoryka stary cap. wala Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Brodzą, bo widać lubią 18.12.05, 19:47 Fotka wydaje się upozowana. Gdyby to była Legia, to by wiedzieli, że podstawy taktyki nakazują puścić chłopaków - jak piżmaków - po 3 pod każdym brzegiem rzeki, a nie - jak tłustych, bezczelnych bobrów - wszystkich sześciu środkiem. Kogo oni chcą podejść? Jak by to wyglądało po wrzuceniu granatu w środek rzeki? Nie mówiąc już o otworzeniu jazu w górze rzeki? No i Legia reklamowałaby się z G3 zamiast z FAMASami? _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: pocałujcie mnie w dupę.... 18.12.05, 19:52 dzis tez jeszcze potrafie rypać...choć prawdą jest , że miałem 28 lat... upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2b/French_Foreign_Legion_dsc0687 8.jpg --------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: pocałujcie mnie w dupę.... 18.12.05, 19:55 www.waffenhq.de/specials/fremdenlegion-02.jpg ------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq No, sam widzisz 18.12.05, 20:01 FAMASy tulą przy orderach _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna Re: No, sam widzisz 18.12.05, 22:09 Jakie tam famasy, to fujarki orkiestry legionistów. Pieprzone zupaki. wala Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ja qrwa!!! No i co, qrwa? No, qrwa? /nt 19.12.05, 20:56 Zamiast przecinka, jak to u menela. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Bal samcow. Sami niewyzyci erotomani 19.12.05, 23:21 Podoba sie wam, co? Do kompletu podrapcie sie po jajcach i poczochrajcie po gestej dzungli rosnacej pod pachami. Ech. Samce... Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Bal samcow. Sami niewyzyci erotomani 19.12.05, 23:27 co ocip'iałaś ?..o co ci biega....? qrwa , kto jak kto ale ja jestem wyżyty , nawet nadmiernie... choć nigdy nie stosowałem sexu wyczynowo.... ----------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Bal samcow. Sami niewyzyci erotomani 20.12.05, 09:13 No to ci sie przyznam ze ja tez jestem wyzyta seksualnie. Ale wlasnie dlatego nie wtracam w zdania wyrazow kojarzacych sie z blagalnym wolaniem o prostytutkow czyli qrew. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Bal samcow. Sami niewyzyci erotomani 19.12.05, 23:44 funfire.de/bilder/funfire-de-1077554713-65.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Bal samcow. Sami niewyzyci erotomani 20.12.05, 09:10 Uch. To mi trafilo do wyobrazni. Nie wiedziec czemu kojarzy mi sie z tymi spamami reklamowymi z penis enlargement do rozmiarow traby slonia. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Uuuch..To mi trafiło do wyobraźni.A powinno gdzie? 20.12.05, 09:19 Uch. To mi trafilo do wyobrazni. Nie wiedziec czemu kojarzy mi sie z tymi > spamami reklamowymi z penis enlargement do rozmiarow traby slonia. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: traby slonia sie nigdzie nie nadaja oprocz ZOO 20.12.05, 09:23 ups za szybko kliknelam Odpowiedz Link Zgłoś
patience heheh kolejny ciekawski prowokator 20.12.05, 09:30 a kysz! nic z tego! ) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Alez coz acan opowiadasz? 20.12.05, 09:47 Jak mozna sioe znudzis siecia? To niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 __________Asani wżdy każdziuteńki acan Ci odpowie: 20.12.05, 10:29 Zarówno apologeci jak i kontestatorzy sieciowych kontaktów interpersonalnych dokonali wszelkich możliwych analiz patosocjologicznych ujętych w ekwilibrystyczne zwroty stylizacyjne w pompierskich i grandilokwentnych frazeologiach. Ja nazwę to lakonicznie choć prostacko, nieokrzesanie ale taktownie: Haszcz#####: - "Sieć to siedź w sobie!" Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: __________Asani wżdy każdziuteńki acan Ci odp 20.12.05, 10:58 > Haszcz#####: > - "Sieć to siedź w sobie!" Tak tez moze byc. Ale siedzenie w sobie bardzo rozwija, i bardzo szkoda, ze na przyklad niektore egzemplarze sceny politycznej ostatni raz sidzialy w sobie w okresie dojrzewania i na tym koniec. A po drugie, to zalezy co sie w sieci robi. Jesli dajesz sie biernie nosic roznym pradom, to nic z tego nie wynika oprocz marnowania czasu. Ale w sieci mozna rowniez robic rozne sensowne rzeczy, cos pozytecznego. Wtedy masz i rozwoj wlasny i jakies efekty zewnetrzne. Na przyklad wydaje mi sie ze forum dyskusyjne takie jak nasze to jest pewne minimum zapewniajace aktywnosc. Jest wymiana i wzajemne wplywanie na siebie umyslow. Zmieniasz cos w umysle blizniego, to zmieniasz rowniez jego czy jej postawe w realu. To tak samo tworcze jak malowanie obrazu... co jest mozliwe po spelnieniu pewnych warunkow, nie tylko tego ze ni ma moderatorow, ale rowniez nie ma spamu gazetowego ktory narzuca kierunki myslenia. Jeszcze nigdy sie tu nie nudzilam. Ludzie maja tak zaskakujace kierunki kojarzenia... Wydaje ci sie ze kogos znasz i sie czegos po nim spodziewasz, a tu figa, jest cos innego. Fascynujace Moze jesli odczuwasz jakis niepokoj to znak, ze potrzebujesz po prostu wejsc na wyzszy poziom aktywnosci sieciowej? A nie myslales na przyklad ze byles swiadkiem fascynujacych wydarzen i moglbys opisac cos co pamietasz, tak na poczatek? Przeciez na to wlasnie czekalismy, na mozliwosc mowienia bez zagluszarek. Odpowiedz Link Zgłoś