pauline.kaczanow 19.12.05, 00:49 Dlaczego Amnesty International tak bardzo bronilo zawsze "uciskanych" ekstremistow palestynskich? Ktos cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chilijczyk Re: Amnesty International 19.12.05, 06:18 A moze cos bardziej konkretnie? Jakis przyklad? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 nie wyjasnili Ci mocodawcy z Mossadu? 19.12.05, 08:08 W normalnych krajach przejscie od feudalizmu do kapitalizmu zwiazane bylo z uwlaszczeniem chlopow. Zydzi kupili sobie feudalna ziemie i uznali, ze przypisani do tej ziemi Palestynczycy moga sobie isc do diabla. W Polsce ten etap znany jest z roku 1848. Szela i jego "Palestynczycy" romantycznie i medialnie "pila rzneli" poprzednikow Zydow w tej tragifarsie. Tego procesu nie da sie obejsc skrotami. Szela tak czy tak swoje zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline.kaczanow Re: Znasz sprawę jak mało kto 19.12.05, 14:08 Jak to znam sprawe ? Ja jeno zapytowywuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Znasz sprawę jak mało kto 19.12.05, 15:40 Wejdz na Honest Reporting a dowiesz sie wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline.kaczanow Rychu 19.12.05, 14:07 ty masz absolutna schizofrenie.Jesli wszedzie widzisz Mossad i Zydow radzilabym Ci udac sie do lekarza w trybie przyspieszonym Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 klasyka z kursow przyspieszonych 19.12.05, 17:28 pauline.kaczanow napisała: > ty masz absolutna schizofrenie.Jesli wszedzie widzisz Mossad i Zydow Rozbawilas mnie. Zastosowalas klasyczne pomowienie zalecane pseudo-absolwentom kursow o budzecie zmniejszonym do bolu. Do lekarza sie wybieram, dam se zbadac prostate, moze dochtor doprowadzo mnie do orgazmu. Bedziesz zazdrosna? A jak wode w kiblu spuszczam to tam Zyda nie widze. Sadzisz, ze tez powinni mi sie kojarzyc z zawartoscia? Kiedys podalas jakis link, w ktorym jestes kojarzona z Mossadem. Moze bylas podkladka przy preparowaniu materialow kompromitacyjnych. W kazdym razie to Ty generujesz watek syjonistyczny. Masz kiblo-wizje? Do mojej merytorycznej czesci odpowiedzi sie nie ustosunkowalas. Za trudno napisalem, czy nie to bylo celem przy inicjowaniu watku? Widzisz od dosc dlugiego czasu FA omijali syjonistyczni prowokatorzy. Jest nowe zapotrzebowanie z centrali? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 w jakim to jezyku autorko? 19.12.05, 17:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=33698363&a=33728355 Na Nalewkach tak nie mowili. Tak mi sie zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline.kaczanow Re: klasyka z kursow przyspieszonych 20.12.05, 01:03 Jasne,ze podalam. Gdybym pracowala w Mossadzie na sam dzwiek slowa Mossad stawalabym na bacznosc i spiewala Petah Tikvah DDDDDDD I nie smialabym sie do rozpuku m.in z niejakiego Netaniahouuuuuuu Oj Rysiu, Rysiu, ja jestem typowym przypadkiem schizofrenii politycznej DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 cienko spiewaja 20.12.05, 11:48 pauline.kaczanow napisała: > stawalabym na bacznosc Chcialbym to zobaczyc w stroju sluzbowym kompromitantki. > i spiewala Petah Tikvah To kibucnicy cienko spiewaja? > Oj Rysiu, Rysiu, ja jestem typowym przypadkiem schizofrenii > politycznej DDDDDDDDDDDDDDDD Odbieram Cie jako babe kuta na cztery lapy. Moze masz schizofrenie czy brac w euro czy we frankach szwajcarskich. Ale tego w Tworkach nie wylecza. Meritum nadal omijasz. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Rysio jak zwykle niedoinformowany jest 19.12.05, 14:52 Rysiu, Żydzi dostali te ziemie od Pana Boga. Czyż może lepszy akt notarialny być? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 wzor dla calej ludzkosci 19.12.05, 17:34 perla napisał: > Rysiu, Żydzi dostali te ziemie od Pana Boga. > Czyż może lepszy akt notarialny być? Ludzie bogobojni powinni kierowac sie boskimi wskazowkami. Szczegolnie barwny jest opis holocaustu jaki zbrojne bandy post-Mojzeszowe przeprowadzily na ludach pokojowo mieszkajacych w Ziemi Kanaan. Sam Jahwe pokazal jak sie rozprawic z bandytami do ostatniego pokolenia. Czyż może lepsze przykazanie boze być? Pan Bog mogl byl dac jakies pustki osadnicze. Jak 1500 lat temu miedzy Odra a Bugiem. Nikogo nie trzeba bylo riezat'. Odpowiedz Link Zgłoś
jaski Re: Amnesty International 19.12.05, 14:24 AI zawsze bierze strone pokrzywdzonych w konflikcie, ie tych co nie maja czolgow, samolotow, rakiet etc. Odpowiedz Link Zgłoś
123i321 pewnie dlatego: 20.12.05, 17:24 www.soundofegypt.com/palestinian/adult/massacres.htm Odpowiedz Link Zgłoś