szach0 21.12.05, 08:43 Faktów prasowych z faktami Faktu z rzeczywistością GW z wyborcami Platformy z obywatelami Michnika z Rywinem Kwaśniewskiego z Putinem Postkomuchów z tezami Marksa Fałszywych z bolesną prawdą ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg errata 21.12.05, 09:02 szach0 napisał: > Faktów prasowych z faktami > Faktu z rzeczywistością > GW z wyborcami > Platformy z obywatelami > Michnika z Rywinem > Kwaśniewskiego z Putinem > Postkomuchów z tezami Marksa > PiSowców z bolesną prawdą > ... Errata wynika z zasadniczej różnicy pomiędzy obietnicami przedwyborczymi , a realiami jakie ogłosili po dojsciu do władzy i to na drugi dzień rzadzenia A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Wiem, że wolałbyś by Ziobrę zastąpił 21.12.05, 09:40 Kogos bys wolał zamiast niego jako ministra sprawiedliwości Biernackiego czy Piwnik? a może jednak Jaskiernię, W.Cimoszewicza, G. Kurczuka? Oto ferajna, której ani PiS-u obietnice ani cele ani realizacja NOGDY SIĘ NIE BĘDĄ PODOBAĆ 1.AndrzejG - lubi słodzić tylko Psim Polanom!!!!!!!!! 1a. prof. dr Leszek Balcerowicz - Członek Honorowy Stowarzyszenia Przedsiębiorców i Kupców Świdnickich, laureat Specjalnej Nagrody "Wiecznego Pióra 1990-2000" nadanej przez "Kapitułę 25" z okazji X lecia SPiKŚ, vice premier, prezes Fundacji Edukacji Ekonomicznej 2. Aleksander Kwaśniewski - Prezydent RP 3. Hanna Gronkiewicz-Waltz - prezes Narodowego Banku Polskiego, vice prezes EBOiR 4.Krzysztof Komornicki - poseł na Sejm 1989-1991, Prezes Polskiej Agencji Prasowej 1996-1997 4a. Donald Tusk - vice marszałek Senatu, przewodniczący Kongresu Liberalno- Demokratycznego, vice przewodniczący Unii Wolności, obecnie współzałożyciel Platformy Obywatelskiej 4b. Adam Michnik - redaktor naczelny "Gazety Wyborczej" 5. Wiesław Kaczmarek - poseł, minister przekształceń własnościowych 5a. Marek Pol - poseł na Sejm X kadencji, minister przemysłu za rządów W. Pawlaka, pełnomocnik rządu ds. Reformy Centrum Gospodarczego, przewodniczący Unii Pracy Zbigniew Ejsmont - minister ds. wspierania przedsiębiorczości za rządów Hanny Suchockiej 6. Hanna Suchocka - premier RP w latach 1992-1993, posłanka na Sejm, minister sprawiedliwości 7. prof. dr Bronisław Geremek - przewodniczący Klubu Parlamentarnego Unii Wolności, przewodniczący Sejmowej Komisji Spraw Zagranicznych, były minister spraw zagranicznych, obecnie przewodniczący Unii Wolności 8.Janusz Steinhoff - vice premier, minister gospodarki 9. prof. dr Grzegorz Kołodko - vice premier, minister finansów 10.Włodzimierz Cimoszewicz - poseł, Premier Rządu RP w latach 1996-1997 11. Zbigniew Chlebowski, poseł na Sejm kadencji 2001-2005 i 2005-2009, jeden z liderów Platformy Obywatelskiej 12. Janusz Steinhoff - ekonomista, były wicepremier i minister gospodarki 13. Jarosław Dutkiewicz - zastępca dyrektora ds. technicznych firmy CONDIX, jednego z największych inwestorów świdnickich 14. Władysław Frasyniuk - poseł, vice przewodniczący Unii Wolności 15. Barbara Labuda - sekretarz stanu w Kancelarii Prezydenta RP 16. Rafał Dutkiewicz - prezydent Wrocławia 17. Aleksander Gawronik - Senator RP, przedsiębiorca 18. Bolesław Sulik - były Przewodniczący Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji 19. Jan Lityński - pierwszy Członek Honorowy SPiKŚ, poseł na Sejm X kadencji i wszystkich pozostałych kadencji Tadeusz Syryjczyk - Członek Honorowy SPiKŚ, b. minister przemysłu i doradca zespołu doradców Pani premier Suchockiej, minister transportu i komunikacji 20 dr Marcin Święcicki - minister współpracy gospodarczej z zagranicą, Prezydent Warszawy, vice minister gospodarki 21. Michał Boni - minister pracy i polityki socjalnej za urzędowania Jana Krzysztofa Bieleckiego .Sławomir Najningier, zastępca prezydenta Wrocławia .prof. Marian Noga - rektor Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu, członek Rady Polityki Pieniężnej Ernest Skalski - Członek Honorowy Stowarzyszenia Przedsiębiorców i Kupców Świdnickich, z-ca redaktora naczelnego "Gazety Wyborczej"(pierwszy gość SPiKŚ, i ŚFG), laureat Specjalnej Nagrody nadanej przez "Kapitułę 25" z okazji X lecia SPiKŚ prof. dr Józef Kaleta - były redaktor Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu, b. poseł SLD Jerzy Drygalski - vice minister przekształceń własnościowych dr Andrzej Arendarski - Członek Honorowy SPiKŚ, prezydent Krajowej Izby Gospodarczej, minister współpracy gospodarczej z zagranicą za rządów Hanny Suchociej dr Zbigniew Piotrowski - prezes Agencji Inwestycji Zagranicznych Wacław Niewiarowski - minister przemysłu za rządów Hanny Suchockiej Krzysztof Kilian - minister łączności za rządów Jana Krzysztofa Bieleckiego Krzysztof Budnik - poseł na Sejm II kadencji z ramienia Unii Wolności, vice minister spraw wewnętrznych i administracji (gościł wielokrotnie) Józef Grabek - poseł na Sejm II kadencji z ramienia SLD Janusz Korwin-Mikke - przewodniczący UPR Anna Knysok - Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Zdrowia (1997-2001) Zbigniew Bujak Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Jesteś cymbał i nierzetelny jak ten cały PiS 21.12.05, 10:34 > 1.AndrzejG - lubi słodzić tylko Psim Polanom!!!!!!!!! Czy upowazniłem Cię kolego do ujawniania moich danych personalnych na forum ogólnym? A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 z kim Ty sie kolegujesz? 21.12.05, 13:17 andrzejg napisał: > Cię kolego Z jakimis TeBe klonami? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Ponadto 21.12.05, 10:39 Znalezienie sie w gronie razem z Dutkiewiczem,Balcerowiczem ,czy Korwinem nie jest dyshonorem Gorzej gdyby był tam Gosiewski A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 oferta nie do odrzucenia 21.12.05, 09:54 Unizenie sie dopraszam codziennego biuletynu zgodnosci mych mysli z wytycznymi haszyzmu. Bede wykazywal pelen entuzjazm w popieraniu. Juz zarezerwowalem trening na ideach dzucze. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 nie dam sie nabrac 21.12.05, 10:10 > Masz myśleć! Rozumiesz? To wytyczna haszyzmu! Juz ustalilismy, ze ja mysle jedynie nieslusznie. Mam sie dac zapuszkowac do prywatnego wiezienia Herr Zero? Dlaczego tak namolnie uwazasz wszystkich za idiotow? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 w kwestii formalnej 21.12.05, 10:14 Poniewaz nie odpowiadasz na moje posty, ktore sa Ci niewygodne, wiec ja nie czytuje Twoich watkow monologow. Dziwie Ci sie, ze zamieszczasz tam posty tytulowane do mnie. Tytuly od czasu do czasu (raz na tydzien) zauwazam, ale postow nie otworze. Twoj brak kultury oceniam inaczej niz Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Po co te personalne wycieczki? I inwektywy? 21.12.05, 15:47 Ja napisalem: > > Twoj brak kultury oceniam inaczej niz Ty. Na co Ty jak w tytule. Mocno pogiety jestes. Ksiezniczka na ziarnku grochu to gruboskorne chamidlo wobec Ciebie. Ciebie obraza nawet gdy sam wiatry puszczasz. Jak Cie brac na powaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 koszowi utozsamiaja Bolszewie z Narodowa Demokracj 21.12.05, 13:15 Wykropkowane w tytule watku literki "nd" kojarzyly im sie nieodmiennie z literka "b". Takie to juz czasy. Glosno tego boja sie powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______Koncert Duetu Jankiela? Na jaka nutę? 21.12.05, 15:41 Insynuacji? Nick AndrzejG to dane personalne? Bez jaj! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 rzniesz od ucha do ucha 21.12.05, 15:50 glupa hasz0 napisał: > Nick AndrzejG to dane personalne? Wiem gdzie ewentualnie szukac cukierni z najlepszymi wyrobami. > Bez jaj! Az tak dobrze Cie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Może już od Nowego Roku będę mógł bez obrzydzenia 21.12.05, 16:05 oglądać polską telewizję i słuchać polskiego radia. Na razie policja przestała sabotkować i nie ma dnia, by nie złapała jakiegoś szefa gangu wliczając również skorumpowanych policjantów... To Was tak wqrza? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Może już od Nowego Roku będę mógł bez obrzydz 21.12.05, 16:57 hasz0 napisał: > oglądać polską telewizję i słuchać polskiego radia. Polskie to ono było dotąd, mimo, że trochę Wanienne. Potem będzie tylko polskojęzyczne. Albo i to nawet nie, jeśli górę weźmie duch podkaństwa w warstwie semantycznej. Tak więc będziesz "oglądać i słuchać" jak sobie odtworzysz z archiwów. > Na razie policja przestała sabotkować A zaczęła wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3071517.html _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 praca operacyjna na pstryk 21.12.05, 18:42 hasz0 napisał: > i nie ma dnia, by nie złapała jakiegoś szefa gangu wliczając > również skorumpowanych policjantów... Ty haszku sadzisz, ze przygotowanie tych akcji nie zajelo wiecej czasu niz minelo od wyborow? To przezabawnym naiwniaczkiem jestes. Jezeli policja robi cos na dzis na pokaz to szybko sie wypstryka ze swoich aktywow. No i szybko bedzie detka. Ja gdy czytalem o aktualnych sukcesach to zwrocilem uwage, ze mlodziaki wchodzily na puste miejsca zostawione przez Pruszkow. Rozumiem, ze Pruszkow pokonano poprzednio modlitwa. No bo przeciez nie mogl tego zrobic skorumpowany i mafijny SDL. > To Was tak wqrza? Oczywiscie. Brzdace przestaly mi wpalcac haracz na moje konto na Wyspach Dziewiczych. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: praca operacyjna na pstryk 21.12.05, 19:32 rycho7 napisał: > hasz0 napisał: > > > i nie ma dnia, by nie złapała jakiegoś szefa gangu wliczając > > również skorumpowanych policjantów... > > Ty haszku sadzisz, ze przygotowanie tych akcji nie zajelo wiecej czasu niz > minelo od wyborow? To przezabawnym naiwniaczkiem jestes. Jak na razie , to jest jak było, tylko Hasz przyćmiony sukcesem wyborczym widzi wszystko w innych kolorach...skoro ojciec Rydzyk przyjaxniej patrzy na Unię, to dlaczegóż Hasz nie miałby mieć rózowych okularów? A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: praca operacyjna na pstryk 22.12.05, 07:56 Ja gdy czytalem o aktualnych sukcesach to zwrocilem uwage, ze mlodziaki > wchodzily na puste miejsca zostawione przez Pruszkow. Rozumiem, ze Pruszkow > pokonano poprzednio modlitwa. No bo przeciez nie mogl tego zrobic skorumpowany i mafijny SDL. > HASZCZ###: Ja również to zauważyłem i rozumiem tak jak Ty ! Rychu7: Ty haszku sadzisz, ze przygotowanie tych akcji nie zajelo wiecej czasu niz > minelo od wyborow? To przezabawnym naiwniaczkiem jestes. Jezeli policja robi cos na dzis na pokaz to szybko sie wypstryka ze swoich aktywow. No i szybko bedzie detka. HASZCZ###: sądziłem, ze bedzie dla Ciebie oczywiste, iż chodzi mi nie o marnowanie czasu przez policję, która łapie wielokrotnie tę samą recydywę, nagminnie wypuszczaną przez sądy IIRP z aresztu ale o wolę polityczną IV RP do nieselektywnej likwidacji przestęczości. Cóż znów zawiodłem się tak jak zwykle, gdy z rzadka próbujesz mi odpowiadać merytorycznie...zamiast w dosc niewybredny i mało dowcipny sposób..a niech tam...Święta... i jak Ty się sam możesz traktować poważnie Tychu7? Pisząc mi, że mnie tak nie możesz traktować? Jednocześnie udając jakobyś nie wiedział, że rok temu sprowokowałeś mnie do niedopuszczenia do choćby jednego udanego kopnięcia w moją a nie Twoją kostkę a parę tygodni do nieodpowiadania na Twe niemerytoryczne personalne zaczepki? ___Pamietasz? ______Masz myśleć - to zasada haszyzmu! Wesołych Świąt! Wesołku Swata. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 hasla 1-majowe 22.12.05, 09:50 hasz0 napisał: > ale o wolę polityczną IV RP do > nieselektywnej likwidacji przestęczości. Ochota juz przeszla, teraz idzie Wola (kolejna warszawska dzielnica przed trybuna). Informowalem Cie, ze interesuje mnie jedynie empiria. Dobrymi checiami jest pieklo wybrukowane. Smiesza mnie podrygi nieudacznikow z wysokim poziomem chciejstwa. > Cóż znów zawiodłem się tak jak zwykle, gdy z rzadka próbujesz mi odpowiadać > merytorycznie... Taki to juz Twoj los politruka pisuarow. > zamiast w dosc niewybredny i mało dowcipny sposób.. O moje Ty nieszczescie. Meritum zazwyczaj jest niewybredne i malo dowcipne. Life is brutal and full of zasadzkas. > i jak Ty się sam możesz traktować poważnie Tychu7? Nie odczuwam takiej potrzeby. Koronny dowod pisywanie na FA. > Jednocześnie udając jakobyś nie wiedział, że rok temu sprowokowałeś mnie do > niedopuszczenia do choćby jednego udanego kopnięcia w moją a nie Twoją kostkę Cos tam sobie roiles. Tak mi sie jak przez mgle przypomina. Staly element gry, gdybym spelnial Twoje dogmaty to bym sie nie kopal w kostki. Nawet nie smieszne w swym tragizmie. Katolicyzm w Twoim wydaniu wydaje sie dosc uciazliwa choroba. Az taki brak kontroli umyslowej trudno inaczej wyjasnic. > a parę tygodni do nieodpowiadania na Twe niemerytoryczne personalne zaczepki? Gdy sie nasmiewam z czyichs belkotow to mi to wcale nie przeszkadza. Istotniejsze jest aby wiekszosc uznala sklerotycznego kreskowicza za typowa debiliczna emanacje Opijus Dziadow. > ___Pamietasz? ______Masz myśleć - to zasada haszyzmu! Katechizacja od zlobka ma wlasnie to "myslenie" wytresowac. Pozwolisz, ze sie "pokopie po kostkach". Slinisz sie tak na dzwiek dzwonow, ze psy Pawlowa kryta zabka musza splywac do Twego stawu. > Wesołych Świąt! Prejeme Vam Vesele Vanoce a stastny Novy Rok !!! (cz) Vinsujem Vam v tieto slavne sviatky Krista Pana narodenie, dobre zdravie, svate bozske pozehnanie, hojnost' vina, hojnost' chleba. Vsetko, co si od Pana Boha prajet'e a po smrti Kral'ovstvo nebeske !!! (sk) Kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog újévet! (hu) Pozdrav svima te Sretan Bozic i Nova godina! (hr) Cestita Bozic i zeli puno uspeha u Novoj Godini. Mir Bozji - Hristos se rodi !!! (sr), to na 7 stycznia. Ich wünsche Ihnen ein gesegnetes und frohes Weihnachtsfest und ein glückliches Jahr 2006 (de) Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar! (nl) Joyeux Noël et Bonne Année! (fr) Merry Christmas & Happy New Year (en) Veseloho Vam Rizdva i Shchastlyvoho Novoho Roku! (ua) Noeliniz Ve Yeni Yiliniz Kutlu Olsun (tr) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: _______Koncert Duetu Jankiela? Na jaka nutę? 21.12.05, 22:15 hasz0 napisał: > Insynuacji? > > Nick AndrzejG to dane personalne? > > Bez jaj! > Bez jaj Rycho już celnie Ci odpowiedział Jak nie rozumiesz tak prostej sprawy, to juz nic nie zrozumiesz A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Andrzeju! Piszesz do mnie cymbał i fagas aż Rychu7 22.12.05, 07:31 ZMOCZYŁ KOSTKI REKOMBINUJĄC NABIAŁ - swoim niewybrednym "dowcipem". Przytczam korespondencję gdzie sam lokalizujesz siebie nie tylko sąsiedztwem hipermarketu, osiedla ale i nazwa ulicy. Wobec czego odrzucam w całości Twe zarzuty. ##################################################################### By w tej świątecznej atmosferze forumowej odpłacić chlebem za kamienie życzę Wam Wesołego przeczytania siebie w lusteczku hipokryzji. NIE MAM ZWYCZAJU PISAĆ TAK JAK RYCHU7 o DANYCH OSOBOWYCH, które nie zostały wczesniej podane na Forum przez Adwersarza! ####################################################################### Andrzeju! Fagasa i cymbała Ci darowywuję...za przykrość, jaką niewątpliwie w nerwach po Twoim trochę niesrawiedliwym poście Ci wyrządziłem - szczerze przepraszam! Takoz w tym wątku życzę Wesołych Świat w IV Rzeczypospolitej i Daj Boże Sprawiedliwego Prawa w kolejności alfabetycznej Dachsowi JacQowi i...Rychowi7 co to wymaga ode mnie powagi sam wcześniej ogłaszając niepoważne...a niech tam...sam się prosiłem to mam a przeciez Was znam! Wesołych Świąt! CYTATY: Podając przykład Lidla widac ,że na handlu znasz sie tyle co nic. Dla mnie jest to ogromna zaleta,że ten market (średniej zresztą wielkości) powstał w moim sąsiedztwie.Jest znana prawidłowosc.lepiej handlowac w skupisku niż w głuchej dziczy.Do skupiska pchaja sie ludzie i rozkładaja sie w miare równomiernie(no chyba ,że masz kiepski towar).Być może to dzięki tem odnotowuje wzrost obrotów rzędu 30 %? A. > Ale jak zwykle namawiasz do żabiej perpektywy a to Psie Pole, Lidle > (a o całym WIELKIM osiedlu ukrytym za bramą obok poczty sprytnie nie > na;pisałeś wygrywawając tym samym polemikę - ze mną jakoby Hipersamy > nie stanowiły konkurencji dla małych sklepikarzy!!! O czym Ty piszesz? Nie wspomniałem równiez o nowych domach na Tylnej i o wielu innych. Co z tego wynika?Czy ja napisałem gdziekolwiek,że Hipersamy nie stanowią konkurencji dla małych sklepikarzy? Jak mam nazwać Twoje pisanie? Przytoczyłes przykład hitlerowców i ich rozliczenia po II WŚ. Nawet przy tak postawionej sprawie dalej podtrzymuję swoje stanowisko. Aby budowac państwo prawa musimy działac zgodnie z prawem.Koniec kropka. Chcesz wyeliminować wszystkich postkomunistów,to wygraj wybory i wprowadź zapis w prawie,że w PRL był ustroj zbrodniczy i na tej podstawie rozwal wszystkich postkomunistów,ale wszystkich Haszu,razem z tymi dyrektorami ,których tak chwaliłeś. Podając przykład Lidla widac ,że na handlu znasz sie tyle co nic. Dla mnie jest to ogromna zaleta,że ten market (średniej zresztą wielkości) powstał w moim sąsiedztwie.Jest znana prawidłowosc.lepiej handlowac w skupisku niż w głuchej dziczy.Do skupiska pchaja sie ludzie i rozkładaja sie w miare równomiernie(no chyba ,że masz kiepski towar).Być może to dzięki tem odnotowuje wzrost obrotów rzędu 30 %? A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Andrzeju! Piszesz do mnie cymbał i fagas aż R 22.12.05, 08:30 Wesołych Świat Haszu Cieszę się ,ze nie osisz urazy. A. P.S.1 Zauważ,że to Ty wtedy wymieniasz nazwę osiedla.Lidlów jest multum Prawie wszyscy wiedzą kim jestem, ale może trzmajmy się zasady - sami o sobie mówimy co chcemy, o drugim tylko tylke ile się wymsknie (niechcący) Z toba tez niedobrze, bo wiadomo,ze parkujesz koło Lidla i kupujesz w warzywniaku P.S.2 Słyszałem dzis trafny komentarz do ustawy medialnej - ustawa będzie dobra, bo na stanowiskach będa ludzie PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________________OK! Wesołych Świąt!_______________ 22.12.05, 09:08 Nie jestem tego tak pewien bo wyszło to od Ciebie do mojej dyskusji po-PiQowej o handlu i kipermarketach!!!! Nie będę już szukał ale w tym samym Twoim cytacie jest nazwa ulicy: "Nie wspomniałem równiez o nowych domach na Tylnej ...Podając przykład Lidla widac ,że na handlu znasz sie tyle co nic. Dla mnie jest to ogromna zaleta,że ten market (średniej zresztą wielkości) powstał w moim sąsiedztwie. P.S. Dobrze, ze nie podałeś marki auta, które pozostawiam bez opieki licząc na fabryczny alarm ..qrcze! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 pomowienia CAPS LOCK 22.12.05, 10:02 hasz0 napisał: > NIE MAM ZWYCZAJU PISAĆ TAK JAK RYCHU7 o DANYCH OSOBOWYCH, które > nie zostały wczesniej podane na Forum przez Adwersarza! IQ>170 jest niewatpliwie dana osobowa. W pewnych sytuacjach dosc obrazliwa. Nie wiedzialem, ze to nie Ty kompromitowales sie tym na forum. Myslalem, ze te kilka nickow, ktorymi sie poslugujesz masz pod kontrola. Ale moze Twoje ega sie sprzeczaja o kontrole. > Aby budowac państwo prawa musimy działac zgodnie z prawem. Galop antyWankowy byl lamaniem prawa. Ty jedynie zlotouscisz Prawde Objawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: koszowi utozsamiaja Bolszewie z Narodowa Demo 21.12.05, 16:53 > Wykropkowane w tytule watku literki "nd" > kojarzyly im sie nieodmiennie z literka "b". Wreszcie ktoś to głośno powiedział. Dawne WKP(b) zostało zastąpione przez dzisiejsze WKP(nd). _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Czyli nie wyłapywali codziennie gangów np. narkoty 21.12.05, 17:19 kowych dzis czy wczoraj - juz mi się mylą te codzienne doniesienia. Przedtem tylko się nawzajem wystrzeliwali i podkładali sobie bomby pod samochody. A gdy dochodziło do strzelaniny z policja to albo ono napadali na policję albo policja brała udział poza godzinami służbowymi. Pamietacie kilksuetosobowa bitwę e poblizu granicy? Możesz mi roszyfrować skrót WKP (nd) i jakie ma związki z Wszechzwiązkową Komunistyczną Partią (bolszewików) wa w szczególności z PiS-em? Czy naprawdę wolisz Waniek od kogoś z PiS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Czyli nie wyłapywali codziennie gangów np. na 21.12.05, 17:41 > Pamietacie kilksuetosobowa bitwę e poblizu granicy? Masz na myśli bitwę na Psim Polu? Podobno jej nie było. > Możesz mi roszyfrować skrót WKP (nd) i jakie ma związki z Wszechzwiązkową > Komunistyczną Partią (bolszewików) wa w szczególności z PiS-em? Z przyjemnością, Drogi Haszu. Otóż WKP(nd) to jest dokładnie to samo, co WKP (b), tylko zamiast "b" ma "nd". Nie wiem, czy ma coś wspólnego z PiSem, ale wiem z całą pewnością, że nie pisałem, że ma. > Czy naprawdę wolisz Waniek od kogoś z PiS-u? Nie, nie wolę. Równie dobrze mógłbyś zapytać: "Czy naprawdę wolisz kogoś z PiS-u od Waniek?" Odpowiedź byłaby identyczna. Mnie ta cała Krajowa Rada jest potrzebna dokładnie tak, jak wrzód na dùpie, w składzie obojętnym. Potrzebna jest natomiast radiomaryjcom, żeby sobie kumotrzyli częstotliwości, potrzebna jest komuchom i PiSdzielcom, żeby sobie na mediach łapkę mogli potrzymać (i popodniecać się na starość). Wreszcie, ch... wie komu jeszcze jest potrzebna, ale mnie z całą pewnością - nie. Liczyłem na PiS, że coś z tym Krajowym Gòwnem zrobi. Przeliczyłem się, nie ja jeden i nie tylko w tym względzie. _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
9119511tu Re: Czyli nie wyłapywali codziennie gangów np. na 21.12.05, 17:47 Pamiętacie te krzyki o „kolesiostwie”, o „zawłaszczonym państwie”? „Wyborcza”, „Rzeczpospolita”, pani Olejnik, pani Pochanke, pani Pieńkowska na wyprzódki oburzały się, fuczały, furczały … Aż im w gardziołkach gulgotało z tego gniewu w obronie ojczyzny zniewalanej przez SLD. Żaden ruch kadrowy nie uszedł ich uwadze, nikomu nie przepuściły … No i proszę, zmieniła się władza. Prawo i Sprawiedliwość obsadza jak leci, wszystko, co jest w zasięgu ręki, a prasa właściwie milczy. To znaczy – informuje, ale nie zagryza. Nawet nie rzuca się do gardła, co było normą za rządów Sojuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Czyli nie wyłapywali codziennie gangów np. na 21.12.05, 19:29 119511tu napisał: > Prawo i Sprawiedliwość obsadza jak leci, wszystko, co jest w > zasięgu ręki, a prasa właściwie milczy. To znaczy – informuje, ale nie za > gryza. No to jak milczy, czy informuje? Milcząc można zagryzać, ale informować sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Riposta__________z życzen_________CYMBAŁA I FAGASA 22.12.05, 08:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=33804991&a=33853108 Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 A oto:___...życzenie______________C YMBAŁA I FAGASA 22.12.05, 08:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=33804991 Odpowiedz Link Zgłoś
kazio_pulaski Re: A oto:___...życzenie______________C YMBAŁA I 22.12.05, 08:22 zramolaly debil znowu spamuje! szach0 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=33804991 Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_kosciuszko Re: Weź sie za kranzlowanie brasnali ramolko debi 22.12.05, 09:16 i do tego wszystkiego dziadek nam oszalal. oto skutki niesutannego spamowania. Odpowiedz Link Zgłoś