Dodaj do ulubionych

Kto ty jesteś? Polak mały...

05.12.02, 20:08
Kto ty jesteś?
Polak mały
Mały, zawistny i podły
Jaki znak twój?
KRWAWE GAŁY

Marek Koterski, "Dzień świra"

Obserwuj wątek
    • Gość: Imagine Re: Kto ty jesteś? Polak mały... IP: *.unl.edu 05.12.02, 20:27
      pan_pndzelek napisał:

> Kto ty jesteś?
      > Polak mały
      > Mały, zawistny i podły
      > Jaki znak twój?
      > KRWAWE GAŁY
      >
      > Marek Koterski, "Dzień świra"
      >
      > _______________________________________
      > ...pod koniec listopada, pada albo nie pada... /przysł. ludowe z okolic
      > Kurpiowszczyzny/
      > >>>---
      Spadaj gnido.
      • pan_pndzelek O! Pojawił się Polak mały... 05.12.02, 20:43
        O! Pojawił się Polak mały... imaginek.

pokaż oczki kochanieńka... uuu przekrwione troszku...

• Gość: Lefebrysta Pytanie IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 05.12.02, 20:47
          Te przeczerwienione oczka to od : wodki,nienawisci+zawisc,zapalenia spojowek
          czy przenosnia o Polaku-lewicowcu ???? A moze wszystko naraz ?
          • pan_pndzelek Wszystko naraz i każde z osobna... n/txt 05.12.02, 20:53

• Gość: Ania Re:Odpowiedz IP: *.chello.be / 213.46.162.* 05.12.02, 20:56
            Gość portalu: Lefebrysta napisał(a):

> Te przeczerwienione oczka to od : wodki,nienawisci+zawisc,zapalenia spojowek
            > czy przenosnia o Polaku-lewicowcu ???? A moze wszystko naraz ?

Te przekrwione oczka to od nienawisci.Ten kto to pisal bardzo nienawidzi
            Polakow a ,ze pisal przegladajac sie w lustrze to juz inna sprawa.

Pozdrowionka.
            • pan_pndzelek Sie ma Andzia.be!!! 05.12.02, 21:11
              A widziałaś chociaż ten film? Czy tam na tej waszej prowincji brukselskiej
              jeszcze nie puszczali?
              Pzdr
    • inkhata [...] 05.12.02, 21:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • pan_pndzelek O następny polak mały się odnalazł 05.12.02, 21:18
        O następny polak mały się odnalazł

tylko ten coś po polsku za dobrze nie umie pisać...
        • inkhata [...] 05.12.02, 21:30
          • pan_pndzelek Re: O następny polak mały się odnalazł 05.12.02, 21:41
            inkhata napisał:
            > ja mysle po polsku

Tyle, że z błędami tak jak i piszesz biedaczyno analfabeto...

• Gość: piotrq inkhata - polaczeniek malusienieczki... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 05.12.02, 21:49
              ... z kompleksem jeszcze mniejszego pisiaczuszka.
              • Gość: Imagine [...] IP: *.unl.edu 05.12.02, 21:54
                • Gość: piotrq imagine - ojejej, ... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 05.12.02, 21:58
                  ... biedactwo, przybrał sobie taki nick, bo sobie wyobraża, że w ogóle ma
                  pisiaczka. A tu nic...
                  • pan_pndzelek imagine małego pisiaczka he he n/txt 05.12.02, 22:01

• Gość: Ania Re:Panie Piotreq IP: *.chello.be / 213.46.162.* 05.12.02, 22:03
                    Wzruszylam sie,ze tak pana oburzyl post inhaty.Ale mam pytanie;
                    Dlaczego nie zareagowal pan na pierwszy post i na komentarze autora?
                    Podoba sie panu bardzo?
                    No to moje gratulacje.
                    • pan_pndzelek O ci Andzia chodzi? 05.12.02, 22:41
                      O ci Andzia chodzi?

Nie klnę, cytuj film, który w tym roku zdobył główną nagrodę na prestiżowym
                      festiwalu, na obelżywe posty odpowiadam nie używając obelg. I co? Też źle?
                      • Gość: Ania Re: O ci Andzia chodzi? IP: *.chello.be / 213.46.162.* 05.12.02, 23:05
                        pan_pndzelek napisał:

> O ci Andzia chodzi?
                        >
                        > Nie klnę, cytuj film, który w tym roku zdobył główną nagrodę na prestiżowym
                        > festiwalu, na obelżywe posty odpowiadam nie używając obelg. I co? Też źle?

Ja wiem a Ty wiesz,po co glupie pytania?
                        • pan_pndzelek Re: O ci Andzia chodzi? 05.12.02, 23:10
                          Nie wiem, jednak nie wiem...
                        • pan_pndzelek Re: O ci Andzia chodzi? 05.12.02, 23:18
                          Nie wiem, jednak nie wiem...
            • Gość: inkhata [...] IP: *.acn.waw.pl 05.12.02, 22:03
              • pan_pndzelek Wiedziałem inkhata, że nietuzinkowy z ciebie 05.12.02, 22:44
                Wiedziałem inkhata, że nietuzinkowy z ciebie popapraniec, he he...
    • Gość: AdamM No cóż, IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.12.02, 22:02
      myślę, że trochę wad to my mamy. Im szybciej sobie zdamy z nich sprawę tym
      szybciej może uda nam się dac sobie z nimi radę. Nie wszystko co w nas niezbyt
      dobre jest do końca z naszej winy. To jednak osobna i delikatna sprawa. Jesli
      będziemy starac się być mądrymi i myślec o wspolnym interesie to nie będzie tak
      źle. A zawiść zwalczyć trzeba. Takoż i pijaństwo. Takoż i wiel innych.
      smile
      • inkhata [...] 05.12.02, 22:27
        • pan_pndzelek No cóż, wiem że ci smutno 06.12.02, 00:26
          No cóż, wiem że ci smutno.

Mały fiutek, duży smutek...

Nie płacz maleńka.
    • Gość: comrade Re: Kto ty jesteś? Polak mały... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 06.12.02, 01:32
      pan_pndzelek napisał:

> Kto ty jesteś?
      > Polak mały
      > Mały, zawistny i podły
      > Jaki znak twój?
      > KRWAWE GAŁY
      >
      > Marek Koterski, "Dzień świra"

Mozesz mi powiedziec w jakim celu stworzyles ten wątek? Ciekawi mnie jaka
      potrzeba tobą kierowała. Bo chyba nie potrzeba dyskusji o czymś.
    • Gość: banita Re: Kto ty jesteś? Polak mały... IP: *.chello.pl 06.12.02, 10:20
      I po co to napisałeś ?
      • pan_pndzelek Re: Kto ty jesteś? Polak mały... 06.12.02, 10:35
        Zacytowałem po prostu fragment najbardziej nagradzanego (i zresztą rzeczywiście
        świetnego) filmu. Miałem również nadzieję, że ujawnią się ci opisani w wierszu
        i pokażą swoje CZERWONE GAŁY...

I odzew przerósł moje najśmielsze oczekiwania, pokazali się prawie wszyscy
        czerwonogałowcy z tego forum...
        • Gość: banita Re: Kto ty jesteś? Polak mały... IP: *.chello.pl 06.12.02, 11:15
          Najpierw spójrz na swoje gały, a potem oceniaj innych.
          • pan_pndzelek O! i ty masz KRWAWE GAŁY 06.12.02, 11:34
            O! i ty masz KRWAWE GAŁY, nic dziwnego żeś banita. Nam Polakom tacy
            niepotrzebni...
            • Gość: banita Re: O! i ty masz KRWAWE GAŁY IP: *.chello.pl 06.12.02, 11:35
              Jestes Polakiem ?
              • Gość: banita Re: O! i ty masz KRWAWE GAŁY IP: *.chello.pl 06.12.02, 12:25
                Halo ! Czemu nie chcesz odpowiedzieć na moje proste pytanie ? Czy jesteś
                Polakiem ?
                • pan_pndzelek Re: O! i ty masz KRWAWE GAŁY 06.12.02, 15:23
                  Wróciłem razem z wątkiem. A czemu chcesz drogi banito zaglądać mi w spodnie?
                  Czy to jakaś hmmm... orientacja?
                  • Gość: Ania Hahahahahahahahahahahahahaha IP: *.chello.be / 213.46.162.* 06.12.02, 16:34
                    Brawo admini!!!!!!!!!!!!!

Wycieli wszystkie wypowiedzi obrazliwe w stosunku do Zydow .Ale po Polakach
                    mozna jechac rowno.

Dawaj pendzel uzywaj sobie dalej.Nic ci nie wytna.
                    I jak tu qrwa nie byc antysemita?
                    • Gość: ktos Re: Hahahahahahahahahahahahahaha IP: *.acn.pl 06.12.02, 17:24
                      Gość portalu: Ania napisał(a):

> Brawo admini!!!!!!!!!!!!!
                      >
                      > Wycieli wszystkie wypowiedzi obrazliwe w stosunku do Zydow .Ale po Polakach
                      > mozna jechac rowno.
                      >
                      > Dawaj pendzel uzywaj sobie dalej.Nic ci nie wytna.
                      > I jak tu qrwa nie byc antysemita?

Witam w klubie.
                      • Gość: Ania Re: Hahahahahahahahahahahahahaha IP: *.chello.be / 213.46.162.* 06.12.02, 17:27
                        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=3869807
                        Maas sie napracowala.Dziekujemy.
                        • pan_pndzelek Do Andzi.be 06.12.02, 17:42
                          Andzia JA TEŻ CIĘ KOCHAM!!!
                        • Gość: ktos Re: Hahahahahahahahahahahahahaha IP: *.acn.pl 06.12.02, 17:49

> Maas sie napracowala.Dziekujemy.

Tak, widzialem juz ten watek. Widzialem tez post Mass, w ktorym stwierdzila, ze
                          pndzela nie da sie zabanowac, bo nie kazdy IP sie da. Biedactwo zapomnialo, ze
                          pndzel sie loguje...
                          • pan_pndzelek Hahahahahahahahahahahahahaha 06.12.02, 17:53
                            Chciałbyś zamknąć mi usta? Tak długo będę tu walczył o kulturę wypowiedzi aż ją
                            wywalczę... tak mi dopomóż MOJE forum...
                            • Gość: Ania Re: Hahahahahahahahahahahahahaha IP: *.chello.be / 213.46.162.* 06.12.02, 18:37
                              pan_pndzelek napisał:

> Chciałbyś zamknąć mi usta? Tak długo będę tu walczył o kulturę wypowiedzi aż

>
                              > wywalczę... tak mi dopomóż MOJE forum...
                              > ...pod koniec listopada, pada albo nie pada... /przysł. ludowe z okolic
                              > Kurpiowszczyzny/
                              > >>>---

hahahahahahahahahahahahaha

• Gość: Ania Re:Do ktosia IP: *.chello.be / 213.46.162.* 06.12.02, 17:54
                            Czy Ty jestes tym ktosiem,z ktorym czesto sie spieralam na forum kraj?Jak tak
                            to pozdrawiam serdecznie a jak nie to tez pozdrawiam.
                            • Gość: ktos Re:Do ktosia IP: *.acn.pl 06.12.02, 18:06
                              Gość portalu: Ania napisał(a):

> Czy Ty jestes tym ktosiem,z ktorym czesto sie spieralam na forum kraj?Jak tak
                              > to pozdrawiam serdecznie a jak nie to tez pozdrawiam.

Jasne, ze to ja, droga Aniu. Ja teraz najczesciej pisze na forum Unia
                              Europejska. I najczesciej rozmawiam (to znaczy sie kloce wink z Kimmjiki.

I rowniez serdecznie pozdrawiam!
                              • Gość: xzc pan pendzelek = bbaumgart IP: *.99.hostpool.rsmi.com 06.12.02, 18:58
                                ten imbecyl nadaje na forum polonia pod pseudo - bbaumgart

jest chyba pejsem
                                • ethanol Re: pan pendzelek = bbaumgart 06.12.02, 20:10
                                  zadne tam chyba
                                  • pan_pndzelek Zameldowało się dwóch następnych... 06.12.02, 22:00
                                    Zameldowało się dwóch następnych z KRWAWYMI GAŁAMI. Witamy witamy, panowie
                                    raczą spocząć w naszym Polskim Klubie...

• wesoly3 Re: Zameldowało się dwóch następnych... 06.12.02, 22:11
                                      a w rylo chcesz ?
                                      • pan_pndzelek O! I kolejny kolega, witamy w Klubie Polskim... 06.12.02, 22:31
                                        O! I kolejny kolega, witamy w Klubie Polskim... Na zakończenie wątku wydamy
                                        piękny zdobiony album...
                                        • wesoly3 Re: O! I kolejny kolega, witamy w Klubie Polskim. 06.12.02, 22:37
                                          drzyj zelowy do izraela
                                          pan_pizdzielec
                                          • pan_pndzelek Wiedziałem wesoły, że nietuzinkowy z ciebie 06.12.02, 23:11
                                            Wiedziałem wesoły, że nietuzinkowy z ciebie popapraniec:
                                            wesoly3 napisał:
                                            > drzyj zelowy do izraela
                                            > pan_pizdzielec

To twój nowy nick? Szczególny dosyć, zgodzisz się ze mną...
                                            _______________________________________
                                            ...a w zimie jak to w zimie, nikt tego nie wytrzymie...
                                            /przysł. ludowe, autor nieznany/
                                            >>>---
                                • Gość: © b b a u m g a r t ! ! IP: *.cm-upc.chello.se 06.12.02, 22:39
                                  smile)))))
                  • Gość: banita Re: O! i ty masz KRWAWE GAŁY IP: *.chello.pl 06.12.02, 20:25
                    Nie wiem co ci chodzi po głowie. Na wszelki wypadek uspokoję cię. Z moją
                    orientacją seksualną wszystko jest w porządku i chłopcy mnie nie interesują.
                    Nie pytam także, czy jesteś Żydem. Skąd przyszło ci to do głowy ?! Zadałem
                    proste pytanie i czekam na odpowiedz. Czy jesteś Polakiem ?
                    • Gość: Imagine Re: O! i ty masz KRWAWE GAŁY IP: *.unl.edu 06.12.02, 23:19
                      Gość portalu: banita napisał(a):

> Nie wiem co ci chodzi po głowie. Na wszelki wypadek uspokoję cię. Z moją
                      > orientacją seksualną wszystko jest w porządku i chłopcy mnie nie interesują.
                      > Nie pytam także, czy jesteś Żydem. Skąd przyszło ci to do głowy ?! Zadałem
                      > proste pytanie i czekam na odpowiedz. Czy jesteś Polakiem ?
                      Od tych skurwieli nie dowiesz sie. Beda tak krecic, ze sam zwatpisz, czy
                      jeszcze zyjesz. To nie sa Polacy. To takie kurwy co sie nawpierdalaja, nakradna
                      i matke zabija.
                      Pozdr, Imagine.
                      • pan_pndzelek Witaj imaginek, kolejny w Klubie Polskim 06.12.02, 23:38
                        Witaj imaginek, kolejny w Klubie Polskim.

Serdecznie witamy i nisko się kłaniamy, jak nisko? Po samo twoje...

• wesoly3 Re: Witaj imaginek, kolejny w Klubie Polskim 06.12.02, 23:44
                          te pizdzielec - ile ci placa za siedzenie na tym forum ???
                          no bo przeciesz normalny czlek by tyle nie wytrzymal
                          na tym forum
                          • pan_pndzelek imaginek fajny ten twój nick 07.12.02, 00:19
                            imaginek fajny ten twój nick - pan piżdzielec... w sam raz do naszego Klubu...
                            • wesoly3 Re: imaginek fajny ten twój nick 07.12.02, 00:27
                              oj niekumaty ty pizdzielec
                              ale zydy tak maja
                              oni kumaja dopiero jak w ryj przyjmuja
                              hehehe
                              • pan_pndzelek Nie napinaj się tam mały 07.12.02, 00:33
                                Nie napinaj się tam mały, miejsce w naszym Klubie Polskim już masz, ja ci je
                                gwarantuję...
                                • wesoly3 Re: Nie napinaj się tam mały 07.12.02, 00:39
                                  oj pizdzielec
                                  a mowilem twojemu staremu, zeby ci mycki
                                  nie przybijal papiakami do glowy bo calkiem
                                  zdurnirjrsz
                                  ale on mnie nie sluchal
                                  • pan_pndzelek Jesteś w Klubie, naprawdę jesteś... ćśśśś... 07.12.02, 00:50

• wesoly3 Re: Jesteś w Klubie, naprawdę jesteś... ćśśśś... 07.12.02, 01:06
                                      a czy aby elytarny to klub ?
                                      ile skadki placic trzeba ?
                                      • pan_pndzelek ZERO składki, to Klub Polski... n/txt 07.12.02, 01:28

• Gość: banita Do pana pndzelka IP: proxy / *.chello.pl 07.12.02, 14:05
                      Czy pytanie "czy jesteś Polakiem ?" stwarza Ci, aż takie wielkie kłopoty ? Są
                      dwie odpowiedzi, tak lub nie. Nic innego nie trzeba pisać. Prosta odpowiedz mi
                      wystarczy. CZY JESTEŚ POLAKIEM ? TAK, CZY NIE ?
      • Gość: Gościu Re: Kto ty jesteś? Polak mały... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.02, 00:02
        Pod koniec listopada spotkał urzędnik z Brukseli dziada...
        Na negocjacjach się spotkali, by coś tam znów ustalić
        I w grudnia już połowie, każdy to chyba powie:
        Dziad dziadem pozostanie, panowie moi i panie
    • Gość: jaślar Moje gratulacje IP: *.waw.cdp.pl, / *.crowley.pl 07.12.02, 14:21
      fajnie panie P, aleś pan namieszał, od razu się krwawe gały odezwą i odsieją
      same od ludzi oczastych.
      • pan_pndzelek W ten sposób założylem Klub Polski 08.12.02, 13:31
        Gość portalu: jaślar napisał(a):

> fajnie panie P, aleś pan namieszał, od razu się krwawe gały odezwą i odsieją
        > same od ludzi oczastych.

W ten sposób założylem Klub Polski... będzie się on rozwijał i rósł w siłę.

PS. Do blonga - NIE PŁACZ MAŁA, ty też jesteś w naszym Klubie Polskim...
        • Gość: banita Re: W ten sposób założylem Klub Polski IP: *.chello.pl 08.12.02, 13:58
          Dlaczego nie chcesz odpowiedziec czy jestes Polakiem ? Od samego poczatku
          zadaje ci tylko to pytanie i nie usłyszałem odpowiedzi.Chyba dla tak
          błyskotliwego człowieka jak ty prosta odpowiedz tak lub nie, nie stanowi
          problemu
          • Gość: AdamM to pytanie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.12.02, 14:04
            jest retoryczne.
            A.
          • pan_pndzelek Re: W ten sposób założylem Klub Polski 08.12.02, 14:14
            Ja już cię wcześniej pytałem: chciałby mi zaglądać w spodnie? Co mam o tym
            sądzić kochana?
            • Gość: Ania Re: W ten sposób założylem Klub Polski IP: *.chello.be / 213.46.162.* 08.12.02, 14:58
              pan_pndzelek napisał:

> Ja już cię wcześniej pytałem: chciałby mi zaglądać w spodnie? Co mam o tym
              > sądzić kochana?
              >
              Pytamy czy przypadkiem nie jestes Arabem.

• pan_pndzelek Re: W ten sposób założylem Klub Polski 08.12.02, 15:05
                He he a to dobre jest! Jestem BIAŁY...
            • Gość: banita Re: W ten sposób założylem Klub Polski IP: *.chello.pl 08.12.02, 17:27
              Czytaj uważnie moje posty. Na prawdę nie obchodzi mnie co masz w spodniach, tym
              powinna się zajmować twoja dziewczyna. Zadałem pytanie czy jesteś Polakiem.
              Prosta odpowiedz tak, czy nie. Nie umiesz odpowiedzieć ?
    • slon2002 Jaki znak Twoj? MASAZ PALY!!!!!!!!!! 08.12.02, 14:06
    • pan_pndzelek Wiersz dla członków Klubu Polskiego 08.12.02, 17:29
      Patrz Kościuszko na nas z góry
      Raz Polak skandował
      I spojrzał nań Kościuszko
      I aż zwymiotował...

To oczywiście nie mój wiersz, chyba Boya-Żeleńskiego, ale pewności nie mam...

To taki klubowy miły prezecik z okazji nadchodzącej Wigilii...
      • Gość: banita Re: Wiersz dla członków Klubu Polskiego IP: *.chello.pl 08.12.02, 17:34
        Ładny wierszyk. A skoro miałeś tyle czasu i pomysłowości, żeby go odnaleźć i
        zaprezentować, to może w końcu doczekam się odpowiedzi na pytanie czy jesteś
        Polakiem ? Jeżeli nie chcesz odpowiedzieć, to napisz wprost odmawiam
        odpowiedzi. Pytanie jest proste. Tak lub nie ? Więc pytam po raz kolejny Czy
        jesteś Polakiem ?
        • Gość: Ania Re: Wiersz dla członków Klubu Polskiego IP: *.chello.be / 213.46.162.* 08.12.02, 17:43

> Ładny wierszyk. A skoro miałeś tyle czasu i pomysłowości, żeby go odnaleźć i
          > zaprezentować, to może w końcu doczekam się odpowiedzi na pytanie czy jesteś
          > Polakiem ? Jeżeli nie chcesz odpowiedzieć, to napisz wprost odmawiam
          > odpowiedzi. Pytanie jest proste. Tak lub nie ? Więc pytam po raz kolejny Czy
          > jesteś Polakiem ?

Ani chybi Arab musi byc ten co to kebabami truje Polakow.Wojo takie piekne
          posty pisze lo tych arabkach co to Polskom ziemie chcom skolonozowac.
          Pyndzel musi Mustafa ma na imnie.Pyndzel jak ty siem nie wstydasz??
          a tyn caly Boy to tez musi aeabczak jaki,ten z Krakowa.Wojo pisal co juz 500
          arabkow w Krakowie to pewno tego Boya potumki.
          • Gość: AdamM O!! Kraken! nt IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.12.02, 17:44
          • Gość: banita Re: Wiersz dla członków Klubu Polskiego IP: *.chello.pl 08.12.02, 17:47
            ciekawostka przyrodnicza...
          • pan_pndzelek Andzia to ty? n/txt 08.12.02, 18:04

• Gość: banita Re: Andzia to ty? n/txt IP: *.chello.pl 08.12.02, 18:53
              Co znowu udało ci się wymigać od odpowiedzi...
            • Gość: Ania Re: Andzia to ty? n/txt IP: *.chello.be / 213.46.162.* 08.12.02, 19:04
              pan_pndzelek napisał:

>
              > ...a w zimie jak to w zimie, nikt tego nie wytrzymie...
              > /przysł. ludowe, autor nieznany/
              > >>>---

z abczakami co trujom polakow kebabamy to ja nie gadom.Precz z potokamy boyow
              arabczakow.Precz z kebabamy.
              Pyndzel czy ty jestes Polakiem czy Arabczakiem?
              Nie wstydaj sie jak ci sie takie nieszczescie przytrafilo zes arabczak to
              trudno.
              • pan_pndzelek Jeszcze raz: Andzia to ty? n/txt 08.12.02, 21:30

• Gość: AdamM to nie ona nt IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.12.02, 21:33
                • _sorciere Re: Jeszcze raz: Andzia to ty? n/txt 08.12.02, 21:36
                  pan_pndzelek napisał:

>
                  > >>>---

A ile osob pisze w koncu z mojego adresu?
                  Bez przesady prosze!!!!
                  • Gość: ktos Re: Jeszcze raz: Andzia to ty? n/txt IP: *.acn.pl 08.12.02, 21:56

> A ile osob pisze w koncu z mojego adresu?
                    > Bez przesady prosze!!!!

Moze Ty juz zawsze pisz jako Sorciere. Nie bedzie problemu. A swoja droga,
                    widze, ze Ty zawsze sie w cos wpakujesz.
                    • _sorciere Re: Jeszcze raz: Andzia to ty? n/txt 08.12.02, 22:01
                      Gość portalu: ktos napisał(a):

>
                      > > A ile osob pisze w koncu z mojego adresu?
                      > > Bez przesady prosze!!!!
                      >
                      > Moze Ty juz zawsze pisz jako Sorciere. Nie bedzie problemu. A swoja droga,
                      > widze, ze Ty zawsze sie w cos wpakujesz.

Taki los .Ale poprzednie posty byly mojego autorstwa.Dziwie sie,ze pyndzel pyta
                      przeciez wie dokladnie,ze z mojego belgijskiego adresu pisza tylko dwie
                      osoby.Czyli ja i on.Nie lubie sie logowac.Jak jest dluzszy post to wylogowywuje
                      i trzeba sie logowac od nowa.Ide cos poszukac na gogle ,wracami logowanie od
                      nowa.
                      Pozdrawiam i chyba wpadne na UE troche Cie wspomoc.Brak troche dawnych
                      znajomych z kraju.
                      • pan_pndzelek Re: Jeszcze raz: Andzia to ty? n/txt 08.12.02, 22:07
                        _sorciere napisała:
                        > Dziwie sie,ze pyndzel pyta
                        > przeciez wie dokladnie,ze z mojego belgijskiego adresu pisza tylko dwie
                        > osoby.Czyli ja i on.

Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. SŁOWO...

PS. Umówiliśmy się, że zwracasz się do mnie Miły Pndzelku...
                      • Gość: ktos Re: Jeszcze raz: Andzia to ty? n/txt IP: *.acn.pl 08.12.02, 22:38
                        _sorciere napisała:

> Gość portalu: ktos napisał(a):
                        >
                        > >
                        > > > A ile osob pisze w koncu z mojego adresu?
                        > > > Bez przesady prosze!!!!
                        > >
                        > > Moze Ty juz zawsze pisz jako Sorciere. Nie bedzie problemu. A swoja droga,
                        >
                        > > widze, ze Ty zawsze sie w cos wpakujesz.
                        >
                        >
                        > Taki los .Ale poprzednie posty byly mojego autorstwa.Dziwie sie,ze pyndzel
                        > pyta przeciez wie dokladnie,ze z mojego belgijskiego adresu pisza tylko dwie
                        > osoby.Czyli ja i on.Nie lubie sie logowac.Jak jest dluzszy post to
                        > wylogowywuje i trzeba sie logowac od nowa.Ide cos poszukac na gogle ,wracami
                        > logowanie od nowa.

Tak, to strasznie irytujace. Dlatego ja sie tez nie loguje.

> Pozdrawiam i chyba wpadne na UE troche Cie wspomoc.Brak troche dawnych
                        > znajomych z kraju.

Masz racje. Jak mowilem, ja rozmawiam tylko z Kimmjikim z dawnych znajomych.
                        Widze, ze prowokat tez dziala, no i Jaceq. Ja bede sie na Aktualnosciach
                        pokazywal.

Pozdrawiam.
                  • bykk Re: do Ani b. 08.12.02, 21:57
                    Aniu,dziwię się Tobie,że piszesz z tym pojebańcem!!!?
                    hej!
                    • _sorciere Re: do Ani b. 08.12.02, 22:07
                      bykk napisał:

> Aniu,dziwię się Tobie,że piszesz z tym pojebańcem!!!?
                      > hej!

Moala siodemka slimaka?To ja moge miec pyndzla.
                      hej
                      • Gość: root dzięki za szczerość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 22:10
                        _sorciere napisała:

>
                        > Moala siodemka slimaka?To ja moge miec pyndzla.
                        > hej

pAni pndzelek
                  • pan_pndzelek do Andzi.be 08.12.02, 22:04
                    _sorciere napisała:

> A ile osob pisze w koncu z mojego adresu?

To właśnie staram się ustalić, jesteś popularna jak pop-gwiazda.

Postami bykka się nie przejmuj, to sfrustrowany skurwysyn...

• _sorciere Re: do Andzi.be 08.12.02, 22:12
                      pan_pndzelek napisał:

> _sorciere napisała:
                      >
                      > > A ile osob pisze w koncu z mojego adresu?
                      >
                      > To właśnie staram się ustalić, jesteś popularna jak pop-gwiazda.
                      >
                      Ty juz lepiej nie ustalaj , .
                      >
                      Postami bykka się nie przejmuj, to sfrustrowany skurwysyn...
                      >

Cos ty naprawde?Ja uwielbiam bykki a najbardziej te sfrustrowane.
                      > >>>---
                      • Gość: Ania Re: do banity IP: *.chello.be / 213.46.162.* 08.12.02, 22:15
                        Panie banita daj se pan spokoj i nie pytaj pan pendzela czy on Polak.To
                        arabczak.Ja go widzialam w Warszawie na ulicy Zelaznej on ma budke z kebabami.
                        Fredzio poswiadczy jak bedzie trzeba.
                        • bykk Re: do ???? 08.12.02, 22:25
                          Widzisz śmierdzielku?!
                          No i co pajacu? Widzimy wszyscy padalcu!!
                          Chcesz jeszcze podupceńcu?
                          Wedle życzeń!
                          Niechaj ci...! Nie pomoże ani ojciec,ani matka!,ani sąsiad ni sąsiadka!!!!
                          • pan_pndzelek bykk idź stąd forumowa MENDO ŁONOWA!!!!! 08.12.02, 22:29
                            bykk idź stąd forumowa MENDO ŁONOWA!!!!!
                        • Gość: banita Re: do banity IP: *.chello.pl 08.12.02, 22:52
                          Widze, że "alter ego" Ani bardzo broni pana pndzelka, przed odpowiedzią na
                          pytanie. Ciekawostka...
                          • _sorciere Re: do banity 08.12.02, 22:55

> Widze, że "alter ego" Ani bardzo broni pana pndzelka, przed odpowiedzią na
                            > pytanie. Ciekawostka...

To nie "alter ego" to ja i wcale nie bronie.Banito ironii nie lapiecie?
                            • Gość: banita Re: do banity IP: *.chello.pl 08.12.02, 23:00
                              Jakoś nie wierze, że to ty.
                              • _sorciere Re: do banity 08.12.02, 23:05

> Jakoś nie wierze, że to ty.

a w co nie wierzysz?Jak napisze,ze Pyndzel jest Zyd to podniesie wrzask o
                                antysemityzm i o to,ze mu w spodnie zagladam.a jak pisze,ze Arabczak to sie
                                nikt nie czepia.A pyndzel tupie nogami ze zlosci bo Pyndzel nie cierpi Arabow.
                                no i nikt mi antysemityzmu nie zarzuci,nikt posta nie wytnie.
                                • Gość: banita Re: do banity IP: *.chello.pl 08.12.02, 23:13
                                  Czemu się tak tłumaczysz ?
                                  • _sorciere Re: do banity 08.12.02, 23:19

> Czemu się tak tłumaczysz ?

Nie tlumacze sie.Tlumacze Tobie.Jasne?i moze na tym zakonczymy.
                                • pan_pndzelek Z arabczakami faktycznie się nie kocham n/txt 08.12.02, 23:14

• Gość: banita Re: Z arabczakami faktycznie się nie kocham n/txt IP: *.chello.pl 08.12.02, 23:16
                                    O ! Mamy i pana pndzelka...
                                    Więc jak to jest z tobą ?
                                    Jesteś Polakiem ?
                                  • bykk Re: ty pendzel!!! 08.12.02, 23:24
                                    jesteś pendzel zwykły kurwiszon!!!
                                    Taka normalka!
                                    Prostacki pojebus!
                                    • pan_pndzelek Nie płacz dziewczyno! Jesteś w Klubie Polskim! 08.12.02, 23:32
                                      Nie płacz dziewczyno! Jesteś w Klubie Polskim! Wpisałem cię dziewczyno na
                                      honorowe miejsce...
                                      • Gość: banita Re: Nie płacz dziewczyno! Jesteś w Klubie Polskim IP: *.chello.pl 08.12.02, 23:35
                                        Podziękuj prezesowi klubu - panu pndzelkowi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka