Dodaj do ulubionych

Największe kłamstwo żydów

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 18:12
w 1996 roku A.H.Biderman ogłosił całemu światu!
<Polski katolicki Kościół,obermorderca i podżegacz do żydobójstwa
stale karmił motłoch nienawiścią wobec żydow,zas pomna tych nauk Armia Krajowa
mordowala żydów masowo>Vide Michnik et company!
Obserwuj wątek
    • Gość: f Re: Największe kłamstwo żydów IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 18:29
      Myślowe harakiri?
      • Gość: f Re: Czy jestem wrogiem zydów? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 15:46
        Pani Halina Wierzbicka napisała:
        Znam żydow,a nawet eśród nich sie wychowałam przed 39 rokiem.Okolo70%
        tych ludzi zyło w wielkiej biedzie tak jak wi,,ekszośc Polaków.
        Nienawiści do żydów nie było,a sporadyczne przypadki zdarzały sie i wśród
        innych narodow świata.
        Czy ja lubię żydów?Tak,ale takich jak pan Szurmiej dyrektor teatru
        zydowskiego i jego żona Gołda.
        Natomiast gardzę tymi,którzy do swojej narodowości się nie przyznają.
        Chcciałabym żeby:
        Polacy pochodzenia żydowskiego,których jest bardzo dużo,ujawnili się,bo
        okupacji hitlerowskiej już nie ma !!!Zydzi komunisci,przestańcie się wtrącac
        do Polskiej polityki i nie manipulujcie nią.
        -A do senatu i sejmu możecie wejśc jako mniejszość narodowa oficjalnie,
        by bronić swoich praw.
        • srajda Re: Czy jestem wrogiem zydów? 09.12.02, 15:56
          Ty to kolego masz jakis straszliwy problem z tymi Zydami...
          Nie wiem tylko, czy psychiatra wystarczy...
          • sloggi Ksenofobia to objaw zaburzeń osobowości.(n/txt) 09.12.02, 15:58

• Gość: AdamM a ja IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.12.02, 15:59
              ciebie pamietam z pewnych postow skurwielskie nasienie .......
        • shanti f= fanatyk; f=fiksacja; f= full light (za dużo?) 09.12.02, 16:00
          Gość portalu: f napisał(a):

> Pani Halina Wierzbicka napisała:
          > Znam żydow,a nawet eśród nich sie wychowałam przed 39 rokiem.Okolo70%
          > tych ludzi zyło w wielkiej biedzie tak jak wi,,ekszośc Polaków.
          > Nienawiści do żydów nie było,a sporadyczne przypadki zdarzały sie i wśród
          > innych narodow świata.
          > Czy ja lubię żydów?Tak,ale takich jak pan Szurmiej dyrektor teatru
          > zydowskiego i jego żona Gołda.
          > Natomiast gardzę tymi,którzy do swojej narodowości się nie przyznają.
          > Chcciałabym żeby:
          > Polacy pochodzenia żydowskiego,których jest bardzo dużo,ujawnili się,bo
          > okupacji hitlerowskiej już nie ma !!!Zydzi komunisci,przestańcie się wtrącac
          > do Polskiej polityki i nie manipulujcie nią.
          > -A do senatu i sejmu możecie wejśc jako mniejszość narodowa oficjalnie,
          > by bronić swoich praw.
        • Gość: zydek Re: Czy jestem wrogiem zydów? IP: proxy / 155.139.68.* 09.12.02, 16:02
          Madrych Zydow juz dawno w Polsce niema. Kazdy narod, nawet zydowski ma prawo do
          pewnego procentu kretynow i to jest minimalna ilosc, ktora zostala i nawet te
          polglowki sa madrzejsi od prawdziwych, narodowych Polakow . Jak wspomniales 70%
          narodu zylo w nedzy w dwudziestoleciu, a teraz jeszce wiecej i liczba rosnie.
          No, ale to dla "prawdziwych " Polakow jest niewazne. Za glupote, niuctwo,
          pijanstwo, nieudolnosc narodu oczywiscie sa winni Zydzi i jak to wskazuje "
          forum" to jest glowny watek . Mowi sie, ze strus to najglupsze zwierze, bo
          pakuje glowe w piasek. Prawdziwi Polacy sa chyba jeszcze glupsi - ich piasek
          nazywa sie "Zyd"
    • Gość: babariba ZOSTAWMY FLISAKA IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 16:03
      niech sobie mamrocze sam do siebie (trzy pierwsze posty sam napisał,żeby wątek
      podnieść). Po co robić na głupotę?
      • Gość: f Re: ZOSTAWMY FLISAKA IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 16:27
        Bo wam w tych ptasich główkach grają komórki uruchomione przez NIENAWISC!
        A ta zawsze prowadzi do zbrodni!Macie umysł niewolnika wytworzony
        przez kurewskie scierwo -Urbana!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka