Dodaj do ulubionych

Czas ubrać choinkę

08.12.02, 18:36

-www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10166
Obserwuj wątek
    • Gość: kunce Re: Czas ubrać choinkę IP: *.chello.pl 08.12.02, 18:38
      ten link - co Ty chcesz przez to powiedzieć?
      • sloggi Re: Czas ubrać choinkę 08.12.02, 18:45
        Tam jest świetny przepis na ubranie choinki.
      • Gość: V.C. Re: Czas ubrać choinkę ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 18:45
        Moim zdaniem choinkę powinno ubierać się dopiero w Wigilię .

W ogóle denerwuje mnie coraz bardziej sztuczne przyspieszanie świąt .

Ten świąteczny wystrój w sklepach , świąteczne piosenki w radiu itd. itp. na
        miesiącąc przed Bożym Narodzeniem !

Święta powinny rozpoczynać się od pierwszej gwaiazdki w Wigilię .

Wtedy będą naprawdę głębokim przeżyciem .

Wtedy święta będą świętami .

• sloggi Re: Czas ubrać choinkę ? 08.12.02, 18:46
          W Częstochowie wogóle żyje się inaczej.
          Na Al.NMP jest największy w mieście sex-shop.
          • Gość: V.C Re: Czas ubrać choinkę ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 18:57
            sloggi napisał:

> W Częstochowie wogóle żyje się inaczej.
            > Na Al.NMP jest największy w mieście sex-shop.

Owszem jest . Jedyny w mieście . Nie rzuca się w oczy , głęboko schowany w
            podwórzu .
        • sceptyk Do V.C. 08.12.02, 19:06
          No wreszcie. Raz Ci sie udalo cos madrego powiedziec. Chyba sobie zapisze te
          date.
          • Gość: V.C. do sceptyka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 19:14
            sceptyk napisał:

> No wreszcie. Raz Ci sie udalo cos madrego powiedziec. Chyba sobie zapisze te
            > date.

O świętach czy o sex shopie ?
        • pollak Re: Czas ubrać choinkę ? 08.12.02, 20:25
          Gość portalu: V.C. napisał(a):

> Moim zdaniem choinkę powinno ubierać się dopiero w Wigilię .
          >
          > W ogóle denerwuje mnie coraz bardziej sztuczne przyspieszanie świąt .
          >
          > Ten świąteczny wystrój w sklepach , świąteczne piosenki w radiu itd. itp. na
          > miesiącąc przed Bożym Narodzeniem !
          >
          > Święta powinny rozpoczynać się od pierwszej gwaiazdki w Wigilię .
          >
          > Wtedy będą naprawdę głębokim przeżyciem .
          >
          > Wtedy święta będą świętami .

Cholera, myślałem że dla V.C. nie ma już ratunku, a tu prosze...
          • sloggi Re: Czas ubrać choinkę ? 08.12.02, 20:28
            Czy Maryla Rodowicz wydała płytę z kolędami?
            • Gość: pollak Re: Czas ubrać choinkę ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.12.02, 20:41
              sloggi napisał:

> Czy Maryla Rodowicz wydała płytę z kolędami?

Nie mam pojęcia.
          • Gość: V.C Re: Czas ubrać choinkę ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 20:31
            Zaraz , zaraz ! Ale czy owe "sztuczne przyspieszanie świąt" nie przywędrowało
            do nas z Ameryki ?
            • pollak Re: Czas ubrać choinkę ? 08.12.02, 20:33
              Gość portalu: V.C napisał(a):

> Zaraz , zaraz ! Ale czy owe "sztuczne przyspieszanie świąt" nie przywędrowało
              > do nas z Ameryki ?

Z Ameryki to przwędrował do nas CocaColaj.
              • Gość: V.C Re: Czas ubrać choinkę ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 20:43
                pollak napisał:

> Gość portalu: V.C napisał(a):
                >
                > > Zaraz , zaraz ! Ale czy owe "sztuczne przyspieszanie świąt" nie przywędro
                > wało
                > > do nas z Ameryki ?
                >
                > Z Ameryki to przwędrował do nas CocaColaj.

I stonka ziemniaczana wink
                • sceptyk Re: Czas ubrać choinkę ? 08.12.02, 20:47
                  I krewny V.C., po krotkim i nieudanym pobycie (stad te zale rodzinne).
    • Gość: kunce Re: Czas ubrać choinkę IP: *.chello.pl 08.12.02, 18:50
      może jeszcze nie czas?
      mimo wszystko mamy adwent.
    • Gość: f Re: Czas ubrać choinkę IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 19:31
      Nie lepiej kupic NIe i Tygodnik Obłudny?
      • sloggi Re: Czas ubrać choinkę 08.12.02, 19:50
        Duś mnie Maryjan, duś.
    • Gość: krzys52 Chcialem zajrzec do dziupli Eeli ale nie zostalem IP: *.proxy.aol.com 08.12.02, 20:57
      dopuszczony sad(
      ..
      Czy mozesz podac ten przepis(?)
      • pollak Re: Chcialem zajrzec do dziupli Eeli ale nie zost 08.12.02, 20:58
        Gość portalu: krzys52 napisał(a):

> dopuszczony sad(

Biedny Krzyś. Pewnie kler katolicki maczał w tym swoje palce...
        • Gość: Krzys52 Re: Chcialem zajrzec do dziupli Eeli ale nie zost IP: *.proxy.aol.com 08.12.02, 21:03
          pollak napisał:

> Gość portalu: krzys52 napisał(a):
          >
          > > dopuszczony sad(
          >
          > Biedny Krzyś. Pewnie kler katolicki maczał w tym swoje palce...
          ..
          ..
          ::::
          Jesli kler katolicki maczal palce w dziupli Eeli to moze i dobrze sie stalo, ze
          mnie nie dopuszczono.
          ..
          Niniejszym uznaje dziuple Eeli za nieczysta.
          • pollak Re: Chcialem zajrzec do dziupli Eeli ale nie zost 08.12.02, 21:04
            Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> Jesli kler katolicki maczal palce w dziupli Eeli to moze i dobrze sie stalo, ze
            >
            > mnie nie dopuszczono.
            > ..
            > Niniejszym uznaje dziuple Eeli za nieczysta.

Biedny Krzyś...
            • sloggi Re: Chcialem zajrzec do dziupli Eeli ale nie zost 08.12.02, 21:08
              Krzys52 - nie wiem, czy ktoś Ci już rzekł, że trzeba być zalogowanym, aby
              wejść na forum prywatne.
              • sceptyk On tego nie moze wiedziec, bo jest KRETYNEM n/t 08.12.02, 21:18
                • sloggi Re: On tego nie moze wiedziec, bo jest KRETYNEM n 08.12.02, 21:21
                  Masz bardzo sceptyczne podejście do życia Kochasiu.
                  • Gość: pollak Re: On tego nie moze wiedziec, bo jest KRETYNEM n IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.12.02, 22:06
                    sloggi napisał:

> Masz bardzo sceptyczne podejście do życia Kochasiu.

Hm, Sceptyk w tym przypadku powiedział to co już dawno wie większość tego forum.
                  • sceptyk Re: On tego nie moze wiedziec, bo jest KRETYNEM n 08.12.02, 22:11
                    sloggi napisał:

> Masz bardzo sceptyczne podejście do życia Kochasiu.
                    ------------------------

Tobie, Kochasiu, nawet sie nie snilo jeszcze, ze bedziesz pisywal na
                    Aktualnosciach, jak mysmy tu juz z Kretynem52, polsko-jezycznym talibem,
                    bluzniacym i opluwajacym podstawy naszej cywilizacji, ciezkie boje toczyli. Na
                    Twoim miejscu zachowalbym dyplomatyczne milczenie. Istnieje powazne
                    niebezpieczenstwo, ze sie mozesz skompromitowac i wyjsc na glupka, gaworzac
                    sobie beztrosko z Kretynem.
                    • Gość: Krzys52 Trafil ci sie Pollak na twoim poziomie, Septyku... IP: *.proxy.aol.com 08.12.02, 23:26
                      ..."mysmy toczyli boje" hehehe. Nadymasz sie bardziej niz ten Zabi Krol, bekso.
                      • sceptyk Re: Trafil ci sie Pollak na twoim poziomie, Septy 08.12.02, 23:33
                        Ale cozes wirtualnie wpierdol dostal, to tego Ci nikt nie zabierze. Kretynie.
                        • Gość: krzys52 Trafil ci sie Pollak na twoim poziomie, Septyku IP: *.proxy.aol.com 09.12.02, 00:58
                          sceptyk napisał:

> Ale cozes wirtualnie wpierdol dostal, to tego Ci nikt nie zabierze. Kretynie.
                          ..
                          :::::::
                          taaaaa, pomarzyc - dobra rzecz. Tylko w twojej ptasiej glowce powstac mogl taki
                          pomysl, ze jakiekolwiek obelgi takiego idioty jak ty, czy pozostalych kretynow
                          (twoich kumpli) mogly zrobic na mnie jakiekolwiek wrazenie. Mnie nie imaja sie
                          wyzwiska glupcow. Przyzwyczailem sie juz do tego, ze podobni tobie debile
                          obrzucaja mnie wyzwiskami - bo niczym lepszym nie dysponujecie. Jak to kretyni.
                          ..
                          K.P.
                          ..
                          PS....Teraz udaj sie do kacika w celu wyszlochania sie.
              • Gość: Ania Re: Chcialem zajrzec do dziupli Eeli ale nie zost IP: *.chello.be / 213.46.162.* 08.12.02, 21:24
                sloggi napisał:

> Krzys52 - nie wiem, czy ktoś Ci już rzekł, że trzeba być zalogowanym, aby
                > wejść na forum prywatne.
                >

nie trzeba mowic wystarczy umiec czytac ale z kretynami nigdy nie wie sie.
                Kretyn ja sie poswiece i sie zaloguje,chociaz bardzo nie lubie.
                Ale po co ci choinka?Stary katolicki zabobon.Zaraz bedziesz pisal posty coby
                bombki zdejmowac z choinek.

• _sorciere Re: Chcialem zajrzec do dziupli Eeli ale nie zost 08.12.02, 21:30
                  Sloggi ty mnie wpuszczasz w maliny.Ja sie zalogowalam a tu jakas
                  biurokracja.Mam wracac na forum i czekac.Dam sobie chyba spokoj.Choinke ubiore
                  sobie na wlasny sposob jutro bo wywieraja na mnie w domu presje.
                  W sklepach nastroj swiateczny to po co mam czekac w domu do wigilii?
              • krzys52 Re: Chcialem zajrzec do dziupli Eeli ale nie zost 08.12.02, 21:27
                sloggi napisał:

> Krzys52 - nie wiem, czy ktoś Ci już rzekł, że trzeba być zalogowanym, aby
                > wejść na forum prywatne.
                >
                ..
                :::::
                Nie, Sloggi, nikt mi tego nie mowil. Sam wyczytalem. A przy okazji skopiowalem
                takze to co ponizej - dla tego kretynka Septyka.
                ..
                No wiec podasz ten przepis na ubieranie choinki, Sloggi, czy nie podasz(?)
                ..
                K.P.
                ..
                PS...Moje podanie o wpisanie na liste uczestnikow (miesiac temu) zostalo
                potraktowane odmownie.
                ..
                ..
                ..

Gazeta.pl > Forum > Prywatne > Towarzyskie Niedziela, 8 grudnia 2002

Dziupla_ (63) Założyciel: eela_

Ambitne ględzenie o przeciwnościach pod hasłem "Dziupla dla wybranych"

Forum Dziupla_ należy do użytkownika: eela_
                Aby móc je czytać musisz zostać wpisany na liste uczestników.

Twój komentarz (opcjonalny):

• bykk Re do Sceptyka:) 09.12.02, 00:28
      Witam Cię Sceptyku!!!smile
      Dziwię Ci się Sceptyk,że tak się dajesz temu szmaciarzowi wyprowadzić?smile)
      Wiadomo,ze k52,to jedno wielkie gówno!!!
      pozdrawiam Cię
      hej!
      • Gość: Krzys52 Do poboznego katola Bykka :)) IP: *.proxy.aol.com 09.12.02, 00:39
        bykk napisał:

> Witam Cię Sceptyku!!!smile
        > Dziwię Ci się Sceptyk,że tak się dajesz temu szmaciarzowi wyprowadzić?smile)
        ..
        Czy chcesz powiedziec, Bykku, ze znow wyszedl Septyk na wala? Ten bardzo bojowy
        Septyk?!
        Jak ja jestem szmaciasz to kim ty jestes? Albo Septyk. Zastanow sie.
        ..
        :::
        > Wiadomo,ze k52,to jedno wielkie gówno!!!
        > pozdrawiam Cię
        > hej!
        ..
        ::::
        Jak ja jestem gowno to czym ty jestes. Albo Septyk. Zastanow sie pobozny
        katoliku z wartosciami. Nastepnie przyjmij Komunie Swieta. I oby ci w gardle
        gownem nie stanela.
        ..
        K.P.
        • pan_pndzelek ten bykk to niewąskie gówno... n/txt 09.12.02, 01:04

• sceptyk No ciesze sie, ze powtorze 09.12.02, 01:49
            Nic, ale to nic nie mogloby mi przysporzyc wiekszej radosci na Forum niz
            obserwowanie zawiazujacego sie sojuszu miedzy Kretynem i Pendzlem (czy jak mu
            tam). Najwiekszy cham, dresiarz Nr. 1 Aktualnosci w przyjacielskim, ba, nieomal
            milosnym uscisku z najwiekszym idiota jaki tu sie kiedykolwiek pojawial. Ale
            zescie sie, qrcze, przybledy dobrali. No jak w korcu maku!

Wznosze toast mocnym plynem
            Za sojusz Pendzla z Kretynem!
            Skad sie wzielo te badziewie?
            Tego nawet Admin nie wie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka