Dodaj do ulubionych

Pomysł na wątek

IP: *.chello.pl 09.12.02, 13:04
Mam pomysła, jak to powiedziałby Ferdek Kiepski. proponuje stworzyć raz na
dzień wątek "WĄTEK WRZĄTEK" w którym dwie drużyny będą obrzucać się
wyzwiskami i inwektywami. Wszystkie chwyty dozwolone. Proponuje drużyne
niebieską z kapitanem panem pndzelkiem i drużynę czerwoną z ... kapitan do
ustalenia. Co wy na to ?!
Obserwuj wątek
    • pan_pndzelek Ufff 09.12.02, 13:10
      Dobrze przynajmniej, że mnie do drużyny CZERWONYCH nie zapisałeś. A propos,
      czerwoni to np. Osioł-om z RM, Andzia.be...
      • Gość: banita Re: Ufff IP: *.chello.pl 09.12.02, 13:13
        Czerwoni do ustalenia. Ale andzia to chyba klub polski, a ty jako jego prezes
        powinieneś grać z nią w jednej drużynie !
        • pan_pndzelek W sumie masz rację, ale... 09.12.02, 13:24
          W sumie masz rację, ale jeśli w mojej drużynie ma być cały Klub Polski to z kim
          ja będę walczył? Z Pauliną albo Izraelczykiem? Byłoby to trochę... hmmm...
          niewiarygodne...
          • Gość: banita Re: W sumie masz rację, ale... IP: *.chello.pl 09.12.02, 17:23
            ilez to roboty. Zaloguj się drugi raz jako np. pani pndzelkiowa i wtedy
            będziesz mógł być ze wspomnianą Paulinką w drużynie. W ten sposób będziesz mógł
            zwymyślać wszystkich ( obie drużyny ), a dodatkowo sam siebie i to nawzajem !
        • Gość: Ania Re:Banita ales Ty cwany. IP: *.chello.be / 213.46.162.* 09.12.02, 17:28
          Gość portalu: banita napisał(a):

> Czerwoni do ustalenia. Ale andzia to chyba klub polski, a ty jako jego prezes
          > powinieneś grać z nią w jednej drużynie !

Ty pewnie gralbys w przeciwnej i liczysz ,ze zawodnicy z klubu najpierw utna
          glowke prezesowi i oddadza mecza walkowerem?
          Cwana bestia z Ciebie.
          • Gość: banita Re:Banita ales Ty cwany. IP: *.chello.pl 09.12.02, 17:35
            Aleś mnie rozgryzła. Cały misterny plan w pizdu jakby powiedział Siara. Teraz
            pozostaje mi tylko zostać sędzią tego pojedynku, a raczej bezstronnym
            obserwatorem, bo jak zagwizdać faul, jak wszystkie chwyty dozwolone ? Z resztą
            i tak bym pewnie drukował.
    • Gość: oleg Re: Pomysł na wątek IP: debian:* / 192.168.1.* 09.12.02, 13:37
      Proponowałbym zorganizować to w formule Pucharu Świata. Każdy walczy dla
      siebie; Puchar Narodów tylko jako dyscyplina dodatkowa.
    • Gość: snajper Pomysł już jest realizowany. IP: stin:* / 10.1.1.* 09.12.02, 15:09

> Mam pomysła, jak to powiedziałby Ferdek Kiepski. proponuje stworzyć raz na
      > dzień wątek "WĄTEK WRZĄTEK" w którym dwie drużyny będą obrzucać się
      > wyzwiskami i inwektywami. Wszystkie chwyty dozwolone. Proponuje drużyne
      > niebieską z kapitanem panem pndzelkiem i drużynę czerwoną z ... kapitan do
      > ustalenia. Co wy na to ?!

To już było, a nawet jest. Co prawda drużyny nie posługują się tą samą bronią.
      ale idea jest realizowana. Jedna drużyna to Miriam, Perła i Lady_Hawk. Drużyna
      atakująca, uznająca zasadę >wszystkie chwyty dozwolone<: kłamstwa, chamstwo,
      pomówienia. Cel drużyny sformułowany przez Miriam: Carmninę należy zniszczyć.
      Druga drużyna to Carmina i osoby ją broniące przed atakami drużyny pierwszej.
      Wystarczy zajrzeć na Forum Kultura i poczytać wątek Carminy, która przeniosła
      się tam z Aktualności mając nadzieję, że w ten sposób uniknie chamskich ataków
      drużyny Miriam. Niestety, nienawiść i zazdrość Miriam i tam Carminie nie daje
      spokoju.

Pozdrawiam.
      • Gość: AdamM Qrcze snajper IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.12.02, 17:24
        a ja myślałem, ze ty głupi jesteś. Przepraszam smile
    • Gość: Jan Liga? IP: *.hispeed.ch 09.12.02, 18:04
      C.N.Parkinson pisał kiedyś o różnicach między parlamentem angielskim a
      francuskim (i prawie wszystkich innych). Parlament francuski jest półokrągły i
      trzeba słuchać, z której strony krzyczą, a nawet co krzyczą. Angielski ma dwie
      stron: rząd i opozycja. Można spać, a i tak wiedzieć. że jak coś mówi ktoś z
      naszej strony, to mądre, a jak z drugiej, to głupie.

Formą tego są mecze piłkarskie, gdzie szaliki pozwalają rozpoznać, komu przybić
      piątkę, a komu przyłożyć po ryju.

Desmond Morris ("Naga małpa") pisał, że można by również dyskryminować ludzi o
      innej grupie krwi, ale jest to trudno rozpoznawalne, więc kolor skóry jest o
      wiele praktyczniejszy.

A w tych wszystkich rozważaniach o rasie, narodzie, klubie... w końcu chodzi o
      to, żeby wiedzieć, komu nałożyć i jeszcze do tego wierzyć, że było to słuszne.

Ale czy faktycznie starczą 2 kluby? Czy wszyscy katolicy są nacjonalistami? Czy
      wszyscy Żydzi są za Unią? Czy wszyscy zwolennicy aborcji są za Balcerowiczem?
      Podziałów jest chyba więcej. Może jednak liga?

(tylko kto kurcze ustala wynik meczu? jakiś sędzia z wysp Tonga?)
      • Gość: banita Re: Liga? IP: *.chello.pl 09.12.02, 18:09
        "Formą tego są mecze piłkarskie, gdzie szaliki pozwalają rozpoznać, komu
        przybić
        piątkę, a komu przyłożyć po ryju."
        No nie profanuj mi mojej ukochanej piłki nożnej !!!!
        Już tyle media straszą ludzi kibicami, że ty też postanowiłeś się dołączyć...
        Zmiłuj się człowieku !!!

• Gość: banita Re: Liga? IP: *.chello.pl 09.12.02, 18:12
          A tak poważnie...
          Szalika możesz nie zakładać, kolor skóry musisz i co gorsza nie da się go
          ściągnąć. ( Wyjątek Michael Jackson, ale w zamian jak głośniej krzyknie odpada
          mu nos )
          • Gość: Jan Michael Jackson IP: *.hispeed.ch 13.12.02, 18:46

> A tak poważnie...
            > Szalika możesz nie zakładać, kolor skóry musisz i co gorsza nie da się go
            > ściągnąć. ( Wyjątek Michael Jackson, ale w zamian jak głośniej krzyknie
            odpada
            > mu nos )

Michael Jackson nadaje się do podręcznika dermatologii, nie wiem, czemu jego
            zdjęcia publikują w prasie niemedycznej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka