Dodaj do ulubionych

RADUJEW zdechł jak pies w rosyjskim więzieniu!!!

15.12.02, 12:36
SALMAN RADUJEW zdechł jak pies w rosyjskim więzieniu!!!

HURRRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

ZROBILI Z NIM PORZĄDEK JEGO KUMPLE Z WIĘZIENIA. PEWNIE BYŁ TAM TAK "UCZCIWY"
JAK WSZYSTKIE CZECZEŃSKIE ŚMIECIE I SIĘ CHŁOPAKI POZNALI.

DZIŚ RADOSNY DZIEŃ!!!!!!!! PIJEMY!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • pan_pndzelek Czeczenofilce i inne gumofilce 15.12.02, 15:19
      Czeczenofilce i inne gumofilce! Nie ma was dziś na forum? To informacja
      sprawdzona, rano podał ją TVN24 za ruską agencją, potem potwierdził za
      zachodnimi stacjami...
      • Gość: ,|,, u Re: Czeczenofilce i inne gumofilce IP: *.acn.waw.pl 15.12.02, 15:42
        Kacapskie pomiotło!
        Jestem, więc "kłamliwy grubasie" nie bij w dzwony.
        Won za Ural.
        NIECH ŻYJE WOLNA CZECZENIA!!!!!!!!!!!!!!
        • pan_pndzelek Re: Czeczenofilce i inne gumofilce 15.12.02, 15:48
          Niech się ZESRA czeczenia.

SRALMAN RADUJEW zdechł!!!

A załatwili go kumple z celi

SRALMAN RADUJEW zdechł!!!
          • Gość: ,|,, Re: Czeczenofilce i inne gumofilce IP: *.acn.waw.pl 15.12.02, 15:52
            Nie mam zamiaru dzisiaj z tobą dyskutować i znirzać się do twojego
            poziomu "gruby kłamczuchu". A więc spierdalaj klepać biedę!

NIECH ŻYJE WOLAN CZECZENIA!!!!!!!!!!

• pan_pndzelek Re: Czeczenofilce i inne gumofilce 15.12.02, 15:57
              Gość portalu: ,|,, napisał(a):

> Nie mam zamiaru dzisiaj z tobą dyskutować i znirzać się...

Ty się nie "znirzaj" ty idź do szkoły PAROBASIE. Nie marnuj CIECIU czasu na
              forum, bo do końca życia będziesz ulice zamiatał...

NIECH SIĘ ZESRA CZECZENIA!!!!!
              • Gość: ,|,, NIECH ŻYJE CZECZENIA IP: *.acn.waw.pl 15.12.02, 16:17
                NIECH ŻYJE WOLNA CZECZENIA!!!!!!!!!!

I nie dopierdalaj się BIEDOTO ZASMARKANA do błędów podczas pisania na
                klawiaturze bo to co innego niż pisanie w real'u.
                PAROBASIE won za Ural!!!!!!!!!!
                • pan_pndzelek he he GUMOFILCU SPARCIAŁY 15.12.02, 16:56
                  Ucz się, bo źle skończysz...
    • Gość: anglo Re: RADUJEW zdechł jak pies w rosyjskim więzieniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.12.02, 15:54
      pan_pndzelek napisał:

> SALMAN RADUJEW zdechł jak pies w rosyjskim więzieniu!!!
      >
      > HURRRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
      >
      > ZROBILI Z NIM PORZĄDEK JEGO KUMPLE Z WIĘZIENIA. PEWNIE BYŁ TAM TAK "UCZCIWY"
      > JAK WSZYSTKIE CZECZEŃSKIE ŚMIECIE I SIĘ CHŁOPAKI POZNALI.
      >
      > DZIŚ RADOSNY DZIEŃ!!!!!!!! PIJEMY!!!!!!!!!!!!!!

Ty tez tak zdechniesz rosyjski pomiocie.
      • pan_pndzelek SPIEPRZAJ DZIADU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.02, 16:02

• Gość: netizen Re: SPIEPRZAJ DZIADU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 15.12.02, 16:29
          A może chcesz w real'u pokazać, jak się cieszysz???

Mieszkam w W-wie. Czekam na konkretne propozycję.

Urwałbym ci ten pusty, prymitywny łeb i nasrał do szyi. Przynajmniej korpusik
          miałbyś zrobiony z lepszego gówna, zasrańcu.

Bez wyrazów szacunku.

Pierdolony kacapski klakierze.

• pan_pndzelek Re: SPIEPRZAJ DZIADU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.02, 17:02
            Już nie raz dostawałem takie propozycje i odpowiem tak jak zawsze: CZEKAM NA
            TWOJE PROPOZYCJE, ja jestem wielkości Jagdtigera więc się nie obawiam. Czekam
            ZASRAŃCU!
            • Gość: netizen Re: SPIEPRZAJ DZIADU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 15.12.02, 17:05
              Zadzwoń gnojku,

849-12-66

po 18.30
              • Gość: AdamM (Wtracam się) Może byście tak IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.12.02, 17:09
                się obaj opanowali kretyni!!!!!!
                To forum jest a nie jakiś zasrany dziedziniec więzienny do zalatwiania
                porachunkow swoich!!!!
                Nie macie lepszych zajęć niż grożenie sobie!????

A.
                • Gość: netizen Re: (Wtracam się) Może byście tak IP: *.man.polbox.pl 15.12.02, 17:12
                  ...właśnie pracujemy nad ustaleniem innych kanałów komunikacji
                  • Gość: AdamM Istnieje niepisany zakaz IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.12.02, 17:15
                    mieszania forum z realem. Inaczej ok. 30% z nas mogloby nie żyć lub być
                    kalekami. Kazdy kto tego nie rozumie jest glupi i nie powinien tu w ogole
                    bywać.

A.
                    • jaceq Re: Istnieje niepisany zakaz 15.12.02, 18:15
                      Gość portalu: AdamM napisał(a):

> mieszania forum z realem. Inaczej ok. 30% z nas mogloby nie żyć lub być
                      > kalekami. Kazdy kto tego nie rozumie jest glupi i nie powinien tu w ogole
                      > bywać.

Adamie, jak tam sobie uważasz, ale ja bym się nie wcinał. Zakaz zakazem (raczej niepisany, a dobry obyczaj) - ktoś
                      tego nie akceptuje, no to nie będzie go "tu", albo nie będzie go "tam". Czy to nie wszystko jedno? Cynicznie
                      pozdrawiam.
                      • Gość: AdamM Niewiele IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.12.02, 18:28
                        rozumiesz Jackusad Przypadkiem czytając co tu się dzieje stwierdzilem, ze moze
                        być róznie. A nuż jeden z nich faktycznie jest zabijaką? Może pendzel a moze
                        ten drugi? Kto wie? Slowa niewiele tu pomoga. A ten nieswiadomy da się zlapac.
                        Widzialem takie akcje w zyciu. A i w filmie o tym bylo. Pamietasz jak się
                        zaczyna "Wild at heart" i jak kończy ten Murzyn taki pewny siebie na poczatku?
                        A przeciez oni mają rodziny. A niech tak jeden drugiego natlucze albo i co
                        wiecej? To myslisz, ze tylko oni jedni będa pokrzywdzeni? Po co to komu? Jak
                        chcą się tluc niech idą i napierdalają się z Niemcami, albo z gangami arabskimi
                        w Krakowie, albo z ludźmi Orzecha w Poznaniu. To rozumiem, to sens jakiś by
                        mialo. Ale tak? Idiotyzm. A wiesz skad moja reakcja? Z imperatywu moralnego
                        Kanta. Ale nie tego o niebie gwieździstym. Tego drugiego. O postępowaniu.
                        A.
                        • jaceq Zapewne nie za bardzo rozumiem Ciebie, Adamie 15.12.02, 19:12
                          Gość portalu: AdamM napisał(a):

> rozumiesz Jackusad Przypadkiem czytając co tu się dzieje stwierdzilem, ze moze
                          > być róznie. A nuż jeden z nich faktycznie jest zabijaką? Może pendzel a moze
                          > ten drugi? Kto wie?

Dla mnie arcyzabawna jest sama myśl, że dwóch rodaków może się nawzajem pozabijać z powodu jakiegoś
                          Czeczena.

> Slowa niewiele tu pomoga.

100% racji - popatrz niżej.

> A ten nieswiadomy da się zlapac.

Ee, Pan Pendzel jest za cwany na takie prowokacje.

> Widzialem takie akcje w zyciu. A i w filmie o tym bylo. Pamietasz jak się
                          > zaczyna "Wild at heart" i jak kończy ten Murzyn taki pewny siebie na poczatku?

Pewnie !

> A przeciez oni mają rodziny. A niech tak jeden drugiego natlucze albo i co
                          > wiecej? To myslisz, ze tylko oni jedni będa pokrzywdzeni? Po co to komu?

Sądzisz, że kto o tym powinien pamiętać? Ty - za nich?

> Jak chcą się tluc niech idą i napierdalają się z Niemcami, albo z gangami arabskimi
                          > w Krakowie, albo z ludźmi Orzecha w Poznaniu. To rozumiem, to sens jakiś by
                          > mialo. Ale tak? Idiotyzm.

Idiotyzm - tak czy owak.

> A wiesz skad moja reakcja? Z imperatywu moralnego
                          > Kanta. Ale nie tego o niebie gwieździstym. Tego drugiego. O postępowaniu.

Ten imperatyw, który (zapewne) masz na myśli, trąca niemodną (dziś) poprawnością polit. I, daruj, ale mam wrażenie,
                          że służy tu temu celowi, abyś mógł spokojnie zasnąć, ew. spojrzeć rano w lustro. Oczywiście, że mogę się też mylić.
                          • Gość: AdamM A to wcale nie jest zły cel IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.12.02, 19:17
                            - oby tylko inni tak czasem pomyśleli. Jaki problem takie dzialanie. Na razie
                            jest forum. Ale uważaj, gdyż zaczynasz przyjmować pozycje LPR-owca lub
                            Samoobronowca. Celna krytyka i co dalej?????

A.
                            • jaceq Pewnie, że nie taki zły. 15.12.02, 19:51
                              i nie sądzę, by inni permanentnie o nim zapominali. Ale - jeden idzie spać z sumieniem o nieco innym odcieniu
                              czystości, niż inny. Znowu mogę się mylić, ale nie wydaje mi się, byś z w/w imperatywu zrobił sobie życiowe credo,
                              choć zapewne z nim się liczysz.

"Ale uważaj, gdyż zaczynasz przyjmować pozycje LPR-owca lub Samoobronowca."

Aleś przysrał. Czy krytyka taka celna? Niekoniecznie. Widzę, że na forum dzieją się (dziś szczególnie) dziwne
                              rzeczy. I widzę, że niektóre osoby, mające w sumie mało do powiedzenia usiłują wtrącić koniecznie swoje 3 grosze
                              w tematy tak odwieczne, że chyba nie było (tych wtrącających się) na świecie, gdy powstawały. W imię chyba
                              innych ideałów, niż Twoje. Powstają sojusze najbardziej pokraczne. Mnie to na tyle interesuje, że się nie wcinam,
                              choć mógłbym wytknąć (i zacytować/zalinkować niektórym), że łżą. Ale co mi - nie moja zupełnie sprawa.
                              Tu od (mało kulturalnej, od początku) wymiany opinii doszło do wymiany ciosów gazrurą, bo z np. sekundantami i
                              pistoletami/szablami o świcie nie ma to nic wspólnego. I mało ma z Kantem, zapewniam, choć może się mylę.
                              Mój cynizm też wymaga przeglądu - od czasu do czasu.
                              • Gość: AdamM Nie będę się kłócił IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.12.02, 19:55
                                dla samej kłótni. Pożegnam Cie więc na razie. Pozostań więc sam ze swoimi
                                zlosliwościami.

A.
                                • jaceq Bo i nie ma o co. 15.12.02, 20:04
              • Gość: netizen Weź dłuto do ręki... IP: *.man.polbox.pl 15.12.02, 17:10
                ...i wystrugaj sobie mój numer na monitorku, gdybyś miał problemy z pamięcią.

sflaczały kurduplu,

Nie mogę się doczekać

• Gość: Pawel Re: Weź dłuto do ręki... IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.02, 17:24
                  Gość portalu: netizen napisał(a):

> ...i wystrugaj sobie mój numer na monitorku, gdybyś miał problemy z pamięcią.
                  >
                  > sflaczały kurduplu,
                  >
                  >
                  > Nie mogę się doczekać
                  >
                  >

Zalatw to gowno... NIECH ZYJE WOLNA CZECZENIA !!!
            • Gość: netizen Gnido !!!! IP: *.man.polbox.pl 15.12.02, 23:11
              pan_pndzelek napisał:

> Już nie raz dostawałem takie propozycje i odpowiem tak jak zawsze: CZEKAM NA
              > TWOJE PROPOZYCJE, ja jestem wielkości Jagdtigera więc się nie obawiam. Czekam
              > ZASRAŃCU!

Miałeś zadzwonić, prymitywna szumowino. Mamusia internet wyłączyła , tak?

Spotkajmy się Pędzelek, nalegam. Twoim tępym ryjem wymaluję pasy na przejściu
              dla pieszych.

Niewidomi będą mieli łatwiej.

Dzwoń szmato. I bądź cierpliwy, bo często nie ma mnie w domu.

• Gość: dolfuss Re: RADUJEW zdechł jak pies w rosyjskim więzieniu IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 15.12.02, 17:29
      zamknij się w kiblu i czekaj na armię radzecką. Może ci pomogą.

WOLNA CZECZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ,|,, Pędzlu-tchórzliwy psie!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 17:33
      Co pierdolony grubasie, tchórz cię obleciał i schowałeś się w swoim kurwidołku
      kacapska szmato?!?!?!

NIECH ŻYJE WOLNA CZECZENIA!!!!!!!
      • niezlomny.prawicowiec To jest nr agencji towarzyskiej "Marcyś" !!! 15.12.02, 18:40
        Ale jaja !!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: AdamM Hihihihi!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.12.02, 18:51
          To dobrze, ze okazalo się, ze to nie jakaś debilna propozycja zabijania się a
          po prostu oferta ew. spotkania w agencji smile)))))))))

A.
    • Gość: netizen pędzel, dzwoń po 20.00 IP: *.man.polbox.pl 15.12.02, 18:52
      Ciągle nie ma mnie w domu. A telefon

849-12-66

jak najbardziej należy do mnie.

W gruncie rzeczy przypierdolenie ci w ten zasmarkany ryj może ci tylko pomóc. W
      czasach, do których pewnie tęsknisz, mój dziadek naprawiał w analogiczny sposób
      swojego Rubina.

• stan.borys Re: pędzel, dzwoń po 20.00 15.12.02, 18:58

> Ciągle nie ma mnie w domu. A telefon
        >
        > 849-12-66
        >
        > jak najbardziej należy do mnie.
        >
        >
        > W gruncie rzeczy przypierdolenie ci w ten zasmarkany ryj może ci tylko
        pomóc. W
        >
        > czasach, do których pewnie tęsknisz, mój dziadek naprawiał w analogiczny
        sposób
        >
        > swojego Rubina.
        >

Coś kręcisz pedale ! Ty się zboczku chcesz całować z Pędzelkiem, czy będziecie
        się zabawiać w sado-maso !
        Hahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • stan.borys Konkurs ! Ustalamy nr 0048 / 22 / 849-12-66 ! 15.12.02, 20:02
          Ciągle nie odpowiada ! A taki jestem ciekaw jak sobie Pędzel życie z
          Czeczenofilcem ulożyli ?!!!
          • Gość: AdamM Może IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.12.02, 20:04
            obaj już nie zyją? Zadali sobie śmiertelne ciosy pięsciami między oczy (u
            obydwu doszlo do wylewu krwi do mozgu) i w ten niemadry sosób zakonczyli zycie?
            Lepsze niż Monty Python!!!

A.

PS Wiem, ze to ty jestes tym wieprzem Karolemsad(((
      • Gość: pimp Re: pędzel, dzwoń po 20.00 IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 20:13
        No nie, zeby alf na forum sie oglaszal!
        • stan.borys Re: pędzel, dzwoń po 20.00 15.12.02, 20:19
          Gość portalu: pimp napisał(a):

> No nie, zeby alf na forum sie oglaszal!
          Może to początek pieknej wielkiej miłości ? Tfu !!!!
          • stan.borys Tel. 849-12-66 nie odpowiada ! 16.12.02, 08:23
            Próbuję się dodzwonić do tego czezczenofilca (netizena czy jak go tam imam
            ochrzcił), ale tam nikt nie odpowiada !
    • pan_pndzelek No i co CZECZENOFILCU netizen? 16.12.02, 13:44
      No i co CZECZENOFILCU netizen? Ten telefon nie odpowiada. Zakazałeś mamusi
      odbierać czy to w ogóle nie twój śmieciu? Nadal jestem gotowy. Tylko uprzedź
      jeśli chcesz koleżków zasrańców z osiedla wielkiej płyty przyprowadzić.

Ja
      planuję być sam, ale jeśli nie to przyjdą również koledzy z BCC...

Czekam. Mały zasrańcu...
      • lekarz_dyzurny Re: No i co CZECZENOFILCU netizen? 16.12.02, 13:54
        Bo to telefon do pracy, w agencji. Trzeba dzwonić 22.00-6.00, po trzecim
        sygnale odłożyć i zadzwonic jeszcze raz
        • atak.spawacza Re: No i co CZECZENOFILCU netizen? 16.12.02, 14:12
          Czeczenofilc super ssię gruchę !!!
          • pan_pndzelek Re: No i co CZECZENOFILCU netizen? 16.12.02, 14:30
            Tak jak wszyscy wielbiciele "wolnej czeczenii" inaczej zwani lachociągami...
      • pan_pindzelek spadaj podrobo!!! 16.12.02, 14:12
        a twoje przyslowie jest do dupy
        -------
        "czy to w lato, czy to w zima, u pndzelka mozgu nimia"
        /przyslowie forumowe, autor nieznany/
        • pan_pndzelek Re: no i co ciotko? czemu zamilkłaś? n/txt 16.12.02, 17:39

• Gość: netizen pędzel, nie dzwoniłeś...... IP: *.crowley.pl 16.12.02, 19:39
        ....był tylko jeden telefon. Dziś rano o 9-tej. Jakiś koleś pytał, czy ja to
        ja. Gdy potwierdziłem, to się ucieszył i powiedział, że wpadnie za 15 minut.
        Ale zapomnieł spytać o adres.

Fakt, nie siedzę całymi dniami w domu. Ale nie pierdol publicznie, że nie można
        się do mnie dodzwonić, bo nie zauważyłem, byś próbował.

Jak się spotkamy, to oddam ci drobne za te kilka impulsów.

Tylko próbuj, szczurzy ryju.

• wesoly3 Re: RADUJEW zdechł jak pies w rosyjskim więzieniu 16.12.02, 20:54
      ty tez tak zdechniesz
      bo tez jestes "uczciwy"
      • Gość: Ośmiornitz Re: RADUJEW zdechł jak pies w rosyjskim więzieniu IP: *.netspace.net.au 16.12.02, 21:36
        Czy ty jestes nazistą?
        • stan.borys Do 0- 22 / 849-12-66 ! 16.12.02, 21:53
          Cioto zwana Czeczenofilcem, nie świruj, że podnosisz słuchawkę. Drzwi też nie
          otwierasz.
          Ustalenie twojego adresu zabiera przeciętnie inteligentnemu warszawiakowi ok.
          2 min.
          • wesoly3 Re: Do 0- 22 / 849-12-66 ! 16.12.02, 22:04
            znaczy, ze ty specjalnie inteligentny nie jestes
            jak wiekszosc zreszta zydow na tym forum
            • Gość: Harry Do 0- 22 / 849-12-66 ! IP: *.chello.pl 17.12.02, 08:36
              Czeczenofilcu !
              Co z tobą ? Słuchawki nie podnosisz, drzwi nie otwierasz, okna szczelnie
              pozasłaniałeś. A przecież inne gumofilce być może chciałyby cię serdecznie po
              czeczeńsku pozdrowić.
              Nieładnie, nieładnie.
              • pan_pndzelek Boi się sqrvvysyn! 17.12.02, 10:45
                Mnie też drzwi nie chciał otworzyć zasrany wszarz. Telefonu też nie odbiera. No
                GUMOFILCU, ale teraz to jesteś na widelcu frajerze...
          • Gość: netizen Re: Do 0- 22 / 849-12-66 ! IP: *.crowley.pl 17.12.02, 12:49
            stan.borys napisał:

> Ustalenie twojego adresu zabiera przeciętnie inteligentnemu warszawiakowi ok.
            > 2 min.

Od twoich słów upłynęło już ponad 14 godzin ...

Wiele cię jeszcze dzieli od poziomu "przeciętnie inteligentnego warszawiaka".

I szczerze wątpię by to się kiedykolwiek zmieniło.....
    • Gość: jacek84 Re: RADUJEW zdechł jak pies w rosyjskim więzieniu IP: *.in.brzesko.net.pl / 192.168.3.* 17.12.02, 17:41
      pan_pndzelek napisał:

>
      >
      >
      =======================================
      Jestes mokrą , śmierdzącą szmatą. !!!
      Sam fakt uciechy z czyjegoś nieszczęścia i smierci, swiadczy o tobie, że nie
      warto nawet plunąć ci w twarz. Pospolite polskie bydle !
      • pan_pndzelek Fakt śmierci MORDERCY zawsze cieszy 17.12.02, 17:49
        Fakt śmierci MORDERCY zawsze cieszy NORMALNYCH LUDZI! Tylko kumple bandziora
        zapalają znicze w miejscu jego śmierci. Ja te znicze kopię i tłukę...
        • Gość: Basia Bohater Radujew był fanem Radia Maryja ! IP: *.chello.pl 17.12.02, 18:51
          I praktykującym katolikiem lefebrystą muzułmańskim.
          Cześć tej kurwie !
          • pan_pndzelek Cześć jego "świetlanej" pamięci... 17.12.02, 20:02
            Cześć jego "świetlanej" pamięci... to był po prostu BOMBOWY chłopak...
            • Gość: Harry Czeczenofilcu gdzie jesteś ?! IP: *.chello.pl 18.12.02, 23:26
              Telefonów nie odbierasz, gości nie wpuszczasz - co z tobą lachociągu tych
              zasrańców ?!
              • pan_pndzelek Nawiał gdzieś zasraniutki gnojek... 18.12.02, 23:37
                Nawiał gdzieś zasraniutki gnojek... pojechał na pogrzeb kolesia od laski -
                Radujewa...
                • Gość: netizen Re: Nawiał gdzieś zasraniutki gnojek... IP: *.crowley.pl 19.12.02, 12:45
                  Nie pierdol fajfusie że przynajmniej próbujesz się do mnie dodzwonić. W domu
                  bywam, tak samo jak na F. A jeśli wydaje ci się, że poza F. nie ma nic
                  ciekawego do roboty, to szczerze współczuję.

Ja po prostu jestem zajęty. Studiuję, pracuję, bawię się. Ale bądź cierpliwy.
                  Dodzwonisz się do mnie jeśli NAPRAWDĘ ci ZALEŻY. Dzisiaj od 21.00 na bank
                  siędzę pod podanym numerem
                  • pan_pndzelek Re: Nawiał gdzieś zasraniutki gnojek... 19.12.02, 12:54
                    Pierdol te farmazony swojej mamusi CIULU... więcej dzwonić nie zamierzam, za
                    każdym razem masz jakieś "obiektywne" przeszkody. Cienki jesteś, zresztą
                    obawiam się że na mój widok twoje zwieracze by nie wytrzymały... a ja wrażliwy
                    na zapachy jestem i jeszcze bym cię obrzygał.

A więc Serdeczne Świąteczne Chuj Ci W Dupę Frajerze...
                    • Gość: netizen Re: Nawiał gdzieś zasraniutki gnojek... IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 19.12.02, 13:06
                      pan_pndzelek napisał:

> zresztą
                      > obawiam się że na mój widok twoje zwieracze by nie wytrzymały...

I tu się chyba zgadzamy. Ze śmiechu można się przecież zesrać. Przynajmniej
                      obiektywnie oceniłeś swój wygląd. Masz u mnie plusa.

A teraz propozycja. Jeśli ty nie możesz dodzwonic się do mnie, to może ja
                      zadzwonię do ciebie? Albo umówimy się od razu gdziś w W-wie? Co ty na to?
                      • Gość: Proktolog dr S. Re: Nawiał gdzieś zasraniutki gnojek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.02, 14:39

> pan_pndzelek napisał:
                        >
                        > > zresztą
                        > > obawiam się że na mój widok twoje zwieracze by nie wytrzymały...
                        >
                        > I tu się chyba zgadzamy. Ze śmiechu można się przecież zesrać. Przynajmniej
                        > obiektywnie oceniłeś swój wygląd. Masz u mnie plusa.
                        >
                        > A teraz propozycja. Jeśli ty nie możesz dodzwonic się do mnie, to może ja
                        > zadzwonię do ciebie? Albo umówimy się od razu gdziś w W-wie? Co ty na to?
                        Może jednak powinniście się umawiać u Ciebie na mieście tzn. w męskiej
                        toalecie na Dworcu Głównym. Tam zaspakajasz wstępnie tych świetnie obdarzonych
                        przybyszy z Kauzkazu, netizen zboczńcu !
                        A później mam pełne ręce roboty, zwieraczu hemproidlany o ksywie: netizen.
                        • Gość: Polonia ten netizen to zwykla koorvva jest IP: *.swetsnet.nl 19.12.02, 14:54
                          widac ze to KURWA cichodajka, netizen ty dajesz brudasom z czeczni swoja dupe?
                          ty KURWO WON DO CZECZNI!!!
    • Gość: Normals Pytanie Pendzelu! IP: 195.94.207.* 19.12.02, 14:59
      pan_pndzelek napisał:

>
      >
      >

Mam niby uwierzyć, że jak dzień jest smutny, to nie pijesz?
      • stan.borys I co z tym czeczenofilcem ? nt 26.12.02, 13:32
        • Gość: netizen Re: I co z tym czeczenofilcem ? nt IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 23:54
          Byłem na nartach, małpoludzie.

A'propos zdolności przeciętnie inteligentnego warszawiaka... Namierzyłeś już
          mój adres?
          • Gość: Harry Re: I co z tym czeczenofilcem ? nt IP: *.chello.pl 30.12.02, 00:26

> Byłem na nartach, małpoludzie.
            >
            > A'propos zdolności przeciętnie inteligentnego warszawiaka... Namierzyłeś już
            > mój adres?

O, kurwa się odezwała !

PS
            Narty naturalnie ukradł.
            • pan_pndzelek Re: I co z tym czeczenofilcem ? nt 30.12.02, 00:33
              Jeździł za ulubioną furmanką tatusia na jakiejś zapadłej wsi pod
              białymstokiem...
              • blackout.9491 Re: I co z tym czeczenofilcem ? nt 30.12.02, 13:16
                pan_pndzelek napisał:

> Jeździł za ulubioną furmanką tatusia na jakiejś zapadłej wsi pod
                > białymstokiem...
                Ten netizen (czy jakoś tak) to chyba jakiś kompletny pojeb.
                • pan_pndzelek Re: I co z tym czeczenofilcem ? nt 30.12.02, 13:38
                  Siedzi w Kozich Opypach pod Białymstokiem i tatusiowi w obrządku pomaga...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka