wesoly3 18.12.02, 00:10 typu pierdzielek, miriam, kaczanowa, d-nutka, helga - kiedy pojedziecie sobie wreszcie do waszego faszystowskiego izraela i dacie nam spokoj - wy krzywe dupy na kaczych lapach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wikul Re: Do wszystkich rasistow IP: *.acn.waw.pl 18.12.02, 00:52 wesoly3 napisał: > typu pierdzielek, miriam, kaczanowa, d-nutka, > helga - > kiedy pojedziecie sobie wreszcie do waszego faszystowskiego > izraela i dacie nam spokoj - wy krzywe dupy na kaczych lapach ? A o sobie zapomniałeś ? Jesteś niesprawiedliwy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Do wszystkich rasistow/Wikul IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 18.12.02, 00:55 Odpowiadajac na ten post niestety dowartosciowales tego osla. Nie wiem, czy to bylo Twoim celem, na wszelki wypadek jednak nastepnym razem pomysl przed czy warto. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Do wszystkich rasistow/Wikul IP: *.acn.waw.pl 18.12.02, 02:43 Gość portalu: jaski napisał(a): > Odpowiadajac na ten post niestety dowartosciowales tego osla. Nie wiem, czy to > bylo Twoim celem, na wszelki wypadek jednak nastepnym razem pomysl przed czy > warto. > > Pzdr. Pewnie masz rację . Ale dało mi się dzisiaj zarobić 300 zł i byłem w dobrym humorze , pewnie dlatego . Też pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba a zmusisz nas do wyjazdu? karle IP: *.rdu.bellsouth.net 18.12.02, 01:54 kto by ci reke rozbujal, petaku. wesoly3 napisał: > typu pierdzielek, miriam, kaczanowa, d-nutka, > helga - > kiedy pojedziecie sobie wreszcie do waszego faszystowskiego > izraela i dacie nam spokoj - wy krzywe dupy na kaczych lapach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-wolnynajmita Re: Do wszystkich rasistow IP: *.stmnca.adelphia.net 18.12.02, 03:17 wesoly3 napisał: > typu pierdzielek, miriam, kaczanowa, d-nutka, > helga - > kiedy pojedziecie sobie wreszcie do waszego faszystowskiego > izraela i dacie nam spokoj - wy krzywe dupy na kaczych lapach ? Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś