jestem.gejem 19.12.02, 01:38 Jestem zazenowany. Ty nas kompromitujesz. www.hiacynt.pl/hiacynt/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nu! Re: Oj, Hiacyncie... IP: *.bmj.net.pl 19.12.02, 01:58 Kurde... spadłem z krzesła i skręcam się se śmiechu. O tej godzinie późnej to zbrodnia tak ludzi traktować !!! )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.gejem Pisze bo ktos w koncu znalazl wyszukiwarke 19.12.02, 02:00 www.hiacynt.pl/hiacynt/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Pisze bo ktos w koncu znalazl wyszukiwarke IP: *.acn.waw.pl 21.12.02, 02:31 jestem.gejem napisał(a): > > > <a href="http://www.hiacynt.pl/hiacynt/"target="_blank">www.hiacynt.pl/hiacynt/ > </a> Odpowiedz Link Zgłoś
greatwhite Re: Oj, Hiacyncie... 19.12.02, 02:04 jestem.gejem napisał(a): > Jestem zazenowany. Ty nas kompromitujesz. > > > <a href="http://www.hiacynt.pl/hiacynt/"target="_blank">www.hiacynt.pl/hiacynt/ > </a> A myslisz ze ten jego nik to tylko przypadek. To poczytaj sobie posty Carminy ktora calusy chlopca na forum rozdawala i pamietaj ze Hiacynt to Carmina to Boaa. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: Oj, Hiacyncie... 19.12.02, 02:18 jestem.gejem napisał(a): > Jestem zazenowany. Ty nas kompromitujesz. > > > <a href="http://www.hiacynt.pl/hiacynt/"target="_blank">www.hiacynt.pl/hiacynt/ > </a> To poczekaj Hiacyncie jak Ignorant sie dowie. On proponuje gejow mordowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_jestem_gejem Hiacynta jutro bedzie gwiazdorem forum IP: proxy / 195.182.92.* 19.12.02, 02:24 hehehehehehehehehehehe radiomaryjny bojec skurwiel hehehehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksamit O co ci chodzi człowieku??? IP: *.mofnet.gov.pl 19.12.02, 08:47 Tolerancyji trochę! Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: O co chodzi? 19.12.02, 09:09 Gość portalu: aksamit napisał(a): Chodzi o to,ze niektorzy uwielbiaja taplac sie w blocie.Wprost nie wyobrazaja sobie by pisac normalnie o normalnych sprawach. Jest piekny post Miriam -oplatkowy tam ich nie uswiadczysz,ini lubia gnojowke. No to zostancie sobie w tej gnojowicy ,taplajcie sie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re:Do Hiacynta 19.12.02, 09:10 Nie odpisuj im wcale,niech sobie pisza sami.To swiadczy tylko o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksamit Re: O co chodzi? IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 19.12.02, 09:39 _sorciere napisała: > Gość portalu: aksamit napisał(a): > > Chodzi o to,ze niektorzy uwielbiaja taplac sie w blocie.Wprost nie wyobrazaja > sobie by pisac normalnie o normalnych sprawach. > Jest piekny post Miriam -oplatkowy tam ich nie uswiadczysz,ini lubia gnojowke. > > No to zostancie sobie w tej gnojowicy ,taplajcie sie dalej. No i o co ci chodzi???? Uważasz że nie mamy prawa do życia, tak??? Miłość jest zawsze piękna, ma tylko różne odcienie, którymi sie mieni, moja droga. Jesteś wyjątkowo wulgarna poza tym: dla ciebie to może gnojowica, dla innych najpełniejszy wyraz związku miedzy kochankami, rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rozowy Ktos mnie wolal? 19.12.02, 18:26 hehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehehehheehheheheheheheheh ehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehheheheheheh heehhehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheeheh ehheehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehheheheheheheheheh ehehehehehhehehehehehheehhehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehe hehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehheheheheh ehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehheehhehehehehehheheheheheheheheheheheh hehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehehehehehehehheheheh ehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehheehhehehehehehhe hehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehehehheehheheheheheh ehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehheheheh ehehheehhehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehhe ehehehheehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehheheheheheheh ehehehehehehehhehehehehehheehhehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehhehe hehehehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehheheh ehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehheehhehehehehehheheheheheheheheheh ehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehehehehehehehheh ehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehheehheheheheh ehhehehe!!!!!!!!!!! -- Hiacynt to qtas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Helga to Zsypek !!! IP: *.acn.waw.pl 19.12.02, 22:28 rozowy napisał(a): > hehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehe > h > ehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehe > h > heehhehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehe > h > ehheehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehe > h > ehehehehehhehehehehehheehhehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehheheheh > e > hehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehe > h > ehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehheehhehehehehehhehehehehehehehehehehe > h > hehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehehehehehehehhehehe > h > ehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehheehhehehehehehh > e > hehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehehehheehhehehehehe > h > ehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehe > h > ehehheehhehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehh > e > ehehehheehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehe > h > ehehehehehehehhehehehehehheehhehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehheh > e > hehehehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehe > h > ehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehheehhehehehehehhehehehehehehehehe > h > ehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehehehehehehehhe > h > ehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehheehhehehehe > h > ehhehehe!!!!!!!!!!! > > -- > Hiacynt to qtas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem niech zgadnę IP: 213.216.66.* 19.12.02, 12:16 czy ten wątek ma związek bezpośredni z wątkiem Miriam pt "Opałki"? i z szeptaniem na uszko Sępowej w towarzystwie, w nim [fe, tak sie nie robi]. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.gejem Re: Oj, Hiacyncie... Pudlo. 19.12.02, 17:14 Nie jestem Helga. Zrobiles sobie z Helgi swojego kozla ofiarnego. Jak ktos napisze cos przeciwko tobie to idziesz sie mscic na Heldze. Od dawna cie obserwuje przez twojego nika. Mysle ze jestes gejem, bo z takim nikiem musiales miec zgloszenia. Hetero by zmienil, a ty nie zmieniles. Jesli sie pomylilem, to przepraszam. Nie uczestnicze w waszych dziecinnych klotniach. Teraz pisze pod innym nikiem bo nie chce uczestniczyc w chamowatych awanturach z Ignorantem. Nie chce rowniez przez ciebie czytac zadnych chamowatych wypowiedzi o pedalach. Zareagowalem tylko dlatego ze ktos znalazl w koncu wyszukiwarke (adres podam na dole). Dzisiaj dumnie skopiowales post w ktorym Helga mowi komus ze przez ciebie odchodzi z forum. Ja bym nie byl taki dumny na twoim miejscu. Oj, Hiacynt, Hiacynt... W watku oplatkowym Miriam brakuje twojego postu pod tytulem "Do kobiet z forum". Powinien miec taka tresc: "Przepraszam kobiety z Forum - Helge, Lady Hawk, Miriam (kolejnosc alfabet.), za swoje zachowanie w ciagu ostatniego roku." Miriam zdobyla sie na przeprosiny, mimo ze to ty powinienes przepraszac. My nie przesladujemy kobiet. Twoje zachowanie to skutek twojego charakteru a nie preferencji seksualnych. Wykorzystaj okres swiateczny i sie zastanow nad soba. Nic wiecej nie mam ci do powiedzenia www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4000515&a=4013047 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Oj, Hiacyncie... Pudlo. IP: stin:* / 10.1.1.* 19.12.02, 17:21 jestem.gejem napisał: > Nic wiecej nie mam ci do powiedzenia Miejmy nadzieję, że nie tylko Hiacyntowi, a w ogóle. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.gejem To nie bylo do ciebie, Snajper n/txt 19.12.02, 17:24 Gość portalu: snajper napisał(a): > jestem.gejem napisał: > > > Nic wiecej nie mam ci do powiedzenia > > Miejmy nadzieję, że nie tylko Hiacyntowi, a w ogóle. > > Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snaper No to co ? Ale ja odpowiedziałem. (n/t) IP: stin:* / 10.1.1.* 19.12.02, 17:29 jestem.gejem napisał: > Gość portalu: snajper napisał(a): > > > jestem.gejem napisał: > > > > > Nic wiecej nie mam ci do powiedzenia > > > > Miejmy nadzieję, że nie tylko Hiacyntowi, a w ogóle. > > > > Snajper. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Nie chce mi się. (n/t) IP: stin:* / 10.1.1.* 19.12.02, 17:45 jestem.gejem napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Bykku poczytaj i pomysl Czy H. tak by sie zachowal IP: *.wroclaw.tpsa.pl 20.12.02, 09:42 Odpowiedz Link Zgłoś
rozowy H sie ne zachowuje. H tak ma! 20.12.02, 14:17 hehehehehhehehehehhhehehehhehehehehehhe!!!!!!!!!! No, kotki aksamitne, przyznawac sie! Kto tu jakiego wyznania? hehehehehehehehehehehehehehehehehheheehehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehe hehehhehehehehehehhehehehehhehehehehehehehehhehehehehehehehehehehhehhehehehehehe hehhehehehehehehehehehehheehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehhehehehehehehehe hehheheheh!!!!!!!!!!!! ale jaja))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga O KURZA TWARZ !!!!!!!!! 21.12.02, 02:45 Bardzo dziekuje panu ktory sie podpisal "jestem.gejem". Porzadny z pana gosc. Pewnie nie bedzie pan tym za bardzo zachwycony, ale jeszcze cieplej pozdrawiam tego kogos, kto znalazl ta wyszukiwarke. Innych komentarzy odmawiam. Woda w usta. Jade na swieta, aczkolwiek w nastroju bardzo polepszonym, nie da sie ukryc. Oj, chyba sie nie powstrzymam. Szanowanko! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
plato1 Hiacyncie, usmiechnij sie 21.12.02, 17:45 Nie przejmuj sie tymi zasciankowymi heterykami. Nie wiem, co robisz w sylwestra, ale moze Cie zainteresuje list, ktory dzis dostalem (sam bym sie zalapal, ale Moj jest cholernie zazdrosny > Czy chcialbys pojsc na sylwestra ze mna? Poszukuje partnera, gdyz nie > wiedzialem, ze bede w Polsce z racji mojego zawodu - masazysta sportowy. > Sylwester z warunkami lux (osrodek, nocleg w prywatnym domku), zabawa na > 50 osob (pelna tolerancja). Chetnie utrzymam znajomosc. Ja - 36 lat, wysoki > blondyn, skorpion, 188/77, szczuply, bardzo wysportowany, po AWF-ie, trener > narciarstwa, masazysta, wyzsze wykszt., mlody wyglad, bezpruderyjny, > towarzyski, poczucie humoru, lubie sport, kino, sex tez nie jest mi obcy , > wady tez mam, ale ogolnie o.k. Mail (u przyjaciol) augustyna@wp.pl, albo > zadzwon bezposrednio do mnie: 050-prefix-2904173. > Zycze radosnych swiat, duzo serca dla bliskich i udanego roku 2003. > Kazik - Gdansk papatki - p. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowy Re: Hiacyncie, usmiechnij sie 21.12.02, 17:50 plato1 napisała: > Nie przejmuj sie tymi zasciankowymi heterykami. > > Nie wiem, co robisz w sylwestra, ale moze Cie zainteresuje > list, ktory dzis dostalem (sam bym sie zalapal, ale Moj jest > cholernie zazdrosny > > > Czy chcialbys pojsc na sylwestra ze mna? Poszukuje partnera, gdyz nie > > wiedzialem, ze bede w Polsce z racji mojego zawodu - masazysta sportowy. > > Sylwester z warunkami lux (osrodek, nocleg w prywatnym domku), zabawa na > > 50 osob (pelna tolerancja). Chetnie utrzymam znajomosc. Ja - 36 lat, wysok > i > > blondyn, skorpion, 188/77, szczuply, bardzo wysportowany, po AWF-ie, trene > r > > narciarstwa, masazysta, wyzsze wykszt., mlody wyglad, bezpruderyjny, > > towarzyski, poczucie humoru, lubie sport, kino, sex tez nie jest mi obcy ; > ), > > wady tez mam, ale ogolnie o.k. Mail (u przyjaciol) augustyna@wp.pl, albo > > zadzwon bezposrednio do mnie: 050-prefix-2904173. > > > Zycze radosnych swiat, duzo serca dla bliskich i udanego roku 2003. > > Kazik - Gdansk > > papatki - > p. Ja tez uwazam ze Hijacenta powinna sie usmiechnac. Ostatecznie za to jej place. Wcale nie jestem zasciankowy. W ogole mnie nie obchodzi kto z kim spedza sylwestra. Kocham tylko Hiacynta i nikogo innego! On jest wyjatkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowy Re: Hiacyncie, usmiechnij sie 21.12.02, 18:03 rozowy napisał: > plato1 napisała: > > > Nie przejmuj sie tymi zasciankowymi heterykami. > > > > Nie wiem, co robisz w sylwestra, ale moze Cie zainteresuje > > list, ktory dzis dostalem (sam bym sie zalapal, ale Moj jest > > cholernie zazdrosny > > > > > Czy chcialbys pojsc na sylwestra ze mna? Poszukuje partnera, gdyz nie > > > wiedzialem, ze bede w Polsce z racji mojego zawodu - masazysta sporto > wy. > > > Sylwester z warunkami lux (osrodek, nocleg w prywatnym domku), zabawa > na > > > 50 osob (pelna tolerancja). Chetnie utrzymam znajomosc. Ja - 36 lat, > wysok > > i > > > blondyn, skorpion, 188/77, szczuply, bardzo wysportowany, po AWF-ie, > trene > > r > > > narciarstwa, masazysta, wyzsze wykszt., mlody wyglad, bezpruderyjny, > > > towarzyski, poczucie humoru, lubie sport, kino, sex tez nie jest mi o > bcy ; > > ), > > > wady tez mam, ale ogolnie o.k. Mail (u przyjaciol) augustyna@wp.pl, a > lbo > > > zadzwon bezposrednio do mnie: 050-prefix-2904173. > > > > > Zycze radosnych swiat, duzo serca dla bliskich i udanego roku 2003. > > > Kazik - Gdansk > > > > papatki - > > p. > > Ja tez uwazam ze Hijacenta powinna sie usmiechnac. Ostatecznie za to jej place. > > Wcale nie jestem zasciankowy. W ogole mnie nie obchodzi kto z kim spedza > sylwestra. Kocham tylko Hiacynta i nikogo innego! On jest wyjatkowy. > PS. Zapomnialem. Od wczoraj kocham takze Snajpera. To jest prawdziwa milosc od pierwszego wejrzenia. Kochana Snajperko, nie placz. Juz nigdy o tobie nie zapomne! Przysiegam! Otrzyj lezki! Odpowiedz Link Zgłoś