Dodaj do ulubionych

Oj, Hiacyncie...

19.12.02, 01:38
Jestem zazenowany. Ty nas kompromitujesz.

www.hiacynt.pl/hiacynt/
Obserwuj wątek
    • Gość: Nu! Re: Oj, Hiacyncie... IP: *.bmj.net.pl 19.12.02, 01:58
      Kurde... spadłem z krzesła i skręcam się se śmiechu.
      O tej godzinie późnej to zbrodnia tak ludzi traktować !!!

smile))))))))))))))
      • jestem.gejem Pisze bo ktos w koncu znalazl wyszukiwarke 19.12.02, 02:00

www.hiacynt.pl/hiacynt/
        • jestem.gejem a normalnie pisze pod innym nikiem 19.12.02, 02:01

• Gość: . Re: Pisze bo ktos w koncu znalazl wyszukiwarke IP: *.acn.waw.pl 21.12.02, 02:31
          jestem.gejem napisał(a):

>
          >
          > <a
          href="http://www.hiacynt.pl/hiacynt/"target="_blank">www.hiacynt.pl/hiacynt/
          > </a>
    • greatwhite Re: Oj, Hiacyncie... 19.12.02, 02:04
      jestem.gejem napisał(a):

> Jestem zazenowany. Ty nas kompromitujesz.
      >
      >
      > <a
      > </a>

A myslisz ze ten jego nik to tylko przypadek.
      To poczytaj sobie posty Carminy ktora calusy chlopca na forum rozdawala i
      pamietaj ze Hiacynt to Carmina to Boaa.
      • jestem.gejem Tez mysle ze to ogloszenie towarzyskie 19.12.02, 02:06
        • jestem.gejem Ale nie kazdy gej musi byc od razu swinia 19.12.02, 02:07

• jestem.gejem Nikogo nie calowalem wbrew woli 19.12.02, 02:10

• jestem.gejem I nie podszywam sie pod kobiete. 19.12.02, 02:11

• quickniejszy Po samym niku mozna sie domyslec! nt. 19.12.02, 02:15
    • kochanka Re: Oj, Hiacyncie... 19.12.02, 02:18
      jestem.gejem napisał(a):

> Jestem zazenowany. Ty nas kompromitujesz.
      >
      >
      > <a
      > </a>

To poczekaj Hiacyncie jak Ignorant sie dowie. On proponuje gejow mordowanie!
    • Gość: Viper pedaly na stos IP: *.client.attbi.com 19.12.02, 02:21
      i kula w leb
    • Gość: nie_jestem_gejem Hiacynta jutro bedzie gwiazdorem forum IP: proxy / 195.182.92.* 19.12.02, 02:24
      hehehehehehehehehehehe

radiomaryjny bojec skurwiel

hehehehehehehehehehehe
      • jestem.gejem Odwal sie. To nic nie znaczy ze jest gejem 19.12.02, 02:25

• jestem.gejem Sex nic nie znaczy czy ktos jest swinia czy nie 19.12.02, 02:26

• Gość: aksamit O co ci chodzi człowieku??? IP: *.mofnet.gov.pl 19.12.02, 08:47
            Tolerancyji trochę!
            • _sorciere Re: O co chodzi? 19.12.02, 09:09
              Gość portalu: aksamit napisał(a):

Chodzi o to,ze niektorzy uwielbiaja taplac sie w blocie.Wprost nie wyobrazaja
              sobie by pisac normalnie o normalnych sprawach.
              Jest piekny post Miriam -oplatkowy tam ich nie uswiadczysz,ini lubia gnojowke.

No to zostancie sobie w tej gnojowicy ,taplajcie sie dalej.
              • _sorciere Re:Do Hiacynta 19.12.02, 09:10
                Nie odpisuj im wcale,niech sobie pisza sami.To swiadczy tylko o nich.
              • Gość: aksamit Re: O co chodzi? IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 19.12.02, 09:39
                _sorciere napisała:

> Gość portalu: aksamit napisał(a):
                >
                > Chodzi o to,ze niektorzy uwielbiaja taplac sie w blocie.Wprost nie wyobrazaja
                > sobie by pisac normalnie o normalnych sprawach.
                > Jest piekny post Miriam -oplatkowy tam ich nie uswiadczysz,ini lubia gnojowke.
                >
                > No to zostancie sobie w tej gnojowicy ,taplajcie sie dalej.

No i o co ci chodzi???? Uważasz że nie mamy prawa do życia, tak??? Miłość jest
                zawsze piękna, ma tylko różne odcienie, którymi sie mieni, moja droga. Jesteś
                wyjątkowo wulgarna poza tym: dla ciebie to może gnojowica, dla innych
                najpełniejszy wyraz związku miedzy kochankami, rozumiesz?
            • pro100 To tylko płacz Helgi nad swą skopaną d'upą ntx 19.12.02, 09:11
            • quickniejszy Aksamit i Hiacynt:-) Jeszcze tylko rozowego brakuj 19.12.02, 18:07
              • rozowy Ktos mnie wolal? 19.12.02, 18:26
                hehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehehehheehheheheheheheheh
                ehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehheheheheheh
                heehhehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheeheh
                ehheehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehheheheheheheheheh
                ehehehehehhehehehehehheehhehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehe
                hehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehheheheheh
                ehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehheehhehehehehehheheheheheheheheheheheh
                hehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehehehehehehehheheheh
                ehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehheehhehehehehehhe
                hehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehehehheehheheheheheh
                ehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehheheheh
                ehehheehhehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehhe
                ehehehheehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehheheheheheheh
                ehehehehehehehhehehehehehheehhehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehhehe
                hehehehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehheheh
                ehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehheehhehehehehehheheheheheheheheheh
                ehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehehehehehehehheh
                ehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehheehheheheheh
                ehhehehe!!!!!!!!!!!

--
                Hiacynt to qtas!
                • Gość: snajper Helga to Zsypek !!! IP: *.acn.waw.pl 19.12.02, 22:28
                  rozowy napisał(a):

>
                  hehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehe
                  > h
                  >
                  ehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehe
                  > h
                  >
                  heehhehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehe
                  > h
                  >
                  ehheehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehe
                  > h
                  >
                  ehehehehehhehehehehehheehhehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehheheheh
                  > e
                  >
                  hehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehe
                  > h
                  >
                  ehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehheehhehehehehehhehehehehehehehehehehe
                  > h
                  >
                  hehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehehehehehehehhehehe
                  > h
                  >
                  ehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehheehhehehehehehh
                  > e
                  >
                  hehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehehehheehhehehehehe
                  > h
                  >
                  ehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehe
                  > h
                  >
                  ehehheehhehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehh
                  > e
                  >
                  ehehehheehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehe
                  > h
                  >
                  ehehehehehehehhehehehehehheehhehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehheh
                  > e
                  >
                  hehehehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehe
                  > h
                  >
                  ehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehheehhehehehehehhehehehehehehehehe
                  > h
                  >
                  ehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehheehehehheehhehehehehehehehehehehehehhe
                  > h
                  >
                  ehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehehheehhehehehe
                  > h
                  > ehhehehe!!!!!!!!!!!
                  >
                  > --
                  > Hiacynt to qtas!
    • pan_pndzelek Re: Oj, Hiacyncie... 19.12.02, 12:12
      HA...
    • Gość: siedem niech zgadnę IP: 213.216.66.* 19.12.02, 12:16
      czy ten wątek ma związek bezpośredni z wątkiem Miriam pt "Opałki"? i z
      szeptaniem na uszko Sępowej w towarzystwie, w nim [fe, tak sie nie robi].

5040

• jestem.gejem Re: Oj, Hiacyncie... Pudlo. 19.12.02, 17:14
      Nie jestem Helga. Zrobiles sobie z Helgi swojego kozla ofiarnego. Jak ktos
      napisze cos przeciwko tobie to idziesz sie mscic na Heldze. Od dawna cie
      obserwuje przez twojego nika. Mysle ze jestes gejem, bo z takim nikiem musiales
      miec zgloszenia. Hetero by zmienil, a ty nie zmieniles. Jesli sie pomylilem, to
      przepraszam. Nie uczestnicze w waszych dziecinnych klotniach. Teraz pisze pod
      innym nikiem bo nie chce uczestniczyc w chamowatych awanturach z Ignorantem.
      Nie chce rowniez przez ciebie czytac zadnych chamowatych wypowiedzi o pedalach.
      Zareagowalem tylko dlatego ze ktos znalazl w koncu wyszukiwarke (adres podam na
      dole). Dzisiaj dumnie skopiowales post w ktorym Helga mowi komus ze przez
      ciebie odchodzi z forum. Ja bym nie byl taki dumny na twoim miejscu.

Oj, Hiacynt, Hiacynt... W watku oplatkowym Miriam brakuje twojego postu pod
      tytulem "Do kobiet z forum". Powinien miec taka tresc: "Przepraszam kobiety z
      Forum - Helge, Lady Hawk, Miriam (kolejnosc alfabet.), za swoje zachowanie w
      ciagu ostatniego roku." Miriam zdobyla sie na przeprosiny, mimo ze to ty
      powinienes przepraszac.
      My nie przesladujemy kobiet. Twoje zachowanie to skutek twojego charakteru a
      nie preferencji seksualnych. Wykorzystaj okres swiateczny i sie
      zastanow nad soba. Nic wiecej nie mam ci do powiedzeniasad

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4000515&a=4013047
      • Gość: snajper Re: Oj, Hiacyncie... Pudlo. IP: stin:* / 10.1.1.* 19.12.02, 17:21
        jestem.gejem napisał:

> Nic wiecej nie mam ci do powiedzeniasad

Miejmy nadzieję, że nie tylko Hiacyntowi, a w ogóle.

Snajper.
        • jestem.gejem To nie bylo do ciebie, Snajper n/txt 19.12.02, 17:24
          Gość portalu: snajper napisał(a):

> jestem.gejem napisał:
          >
          > > Nic wiecej nie mam ci do powiedzeniasad
          >
          > Miejmy nadzieję, że nie tylko Hiacyntowi, a w ogóle.
          >
          > Snajper.
          • Gość: snaper No to co ? Ale ja odpowiedziałem. (n/t) IP: stin:* / 10.1.1.* 19.12.02, 17:29
            jestem.gejem napisał:

> Gość portalu: snajper napisał(a):
            >
            > > jestem.gejem napisał:
            > >
            > > > Nic wiecej nie mam ci do powiedzeniasad
            > >
            > > Miejmy nadzieję, że nie tylko Hiacyntowi, a w ogóle.
            > >
            > > Snajper.
            >
            >
            • jestem.gejem To ze spadaj n/txt 19.12.02, 17:37

• Gość: snajper Nie chce mi się. (n/t) IP: stin:* / 10.1.1.* 19.12.02, 17:45
                jestem.gejem napisał:

>
                • Gość: # Bykku poczytaj i pomysl Czy H. tak by sie zachowal IP: *.wroclaw.tpsa.pl 20.12.02, 09:42
                  • rozowy H sie ne zachowuje. H tak ma! 20.12.02, 14:17
                    hehehehehhehehehehhhehehehhehehehehehhe!!!!!!!!!!

No, kotki aksamitne, przyznawac sie!

Kto tu jakiego wyznania?

hehehehehehehehehehehehehehehehehheheehehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehe
                    hehehhehehehehehehhehehehehhehehehehehehehehhehehehehehehehehehehhehhehehehehehe
                    hehhehehehehehehehehehehheehhehehehehehehehehehehehehehhehehehehhehehehehehehehe
                    hehheheheh!!!!!!!!!!!!

ale jajasmile)))))))))))

• _helga O KURZA TWARZ !!!!!!!!! 21.12.02, 02:45
      Bardzo dziekuje panu ktory sie podpisal "jestem.gejem". Porzadny z pana gosc.
      Pewnie nie bedzie pan tym za bardzo zachwycony, ale jeszcze cieplej pozdrawiam
      tego kogos, kto znalazl ta wyszukiwarke. Innych komentarzy odmawiam. Woda w
      usta. Jade na swieta, aczkolwiek w nastroju bardzo polepszonym, nie da sie
      ukryc.

Oj, chyba sie nie powstrzymam.

Szanowanko!

smile))))
    • plato1 Hiacyncie, usmiechnij sie 21.12.02, 17:45
      Nie przejmuj sie tymi zasciankowymi heterykami.

Nie wiem, co robisz w sylwestra, ale moze Cie zainteresuje
      list, ktory dzis dostalem (sam bym sie zalapal, ale Moj jest
      cholernie zazdrosny wink

> Czy chcialbys pojsc na sylwestra ze mna? Poszukuje partnera, gdyz nie
      > wiedzialem, ze bede w Polsce z racji mojego zawodu - masazysta sportowy.
      > Sylwester z warunkami lux (osrodek, nocleg w prywatnym domku), zabawa na
      > 50 osob (pelna tolerancja). Chetnie utrzymam znajomosc. Ja - 36 lat, wysoki
      > blondyn, skorpion, 188/77, szczuply, bardzo wysportowany, po AWF-ie, trener
      > narciarstwa, masazysta, wyzsze wykszt., mlody wyglad, bezpruderyjny,
      > towarzyski, poczucie humoru, lubie sport, kino, sex tez nie jest mi obcy wink,
      > wady tez mam, ale ogolnie o.k. Mail (u przyjaciol) augustyna@wp.pl, albo
      > zadzwon bezposrednio do mnie: 050-prefix-2904173.

> Zycze radosnych swiat, duzo serca dla bliskich i udanego roku 2003.
      > Kazik - Gdansk

papatki -
      p.
      • plato1 Re: Hiacyncie, usmiechnij sie 21.12.02, 17:49
        P.S. Masz piekne imie!
      • rozowy Re: Hiacyncie, usmiechnij sie 21.12.02, 17:50
        plato1 napisała:

> Nie przejmuj sie tymi zasciankowymi heterykami.
        >
        > Nie wiem, co robisz w sylwestra, ale moze Cie zainteresuje
        > list, ktory dzis dostalem (sam bym sie zalapal, ale Moj jest
        > cholernie zazdrosny wink
        >
        > > Czy chcialbys pojsc na sylwestra ze mna? Poszukuje partnera, gdyz nie
        > > wiedzialem, ze bede w Polsce z racji mojego zawodu - masazysta sportowy.
        > > Sylwester z warunkami lux (osrodek, nocleg w prywatnym domku), zabawa na
        > > 50 osob (pelna tolerancja). Chetnie utrzymam znajomosc. Ja - 36 lat, wysok
        > i
        > > blondyn, skorpion, 188/77, szczuply, bardzo wysportowany, po AWF-ie, trene
        > r
        > > narciarstwa, masazysta, wyzsze wykszt., mlody wyglad, bezpruderyjny,
        > > towarzyski, poczucie humoru, lubie sport, kino, sex tez nie jest mi obcy ;
        > ),
        > > wady tez mam, ale ogolnie o.k. Mail (u przyjaciol) augustyna@wp.pl, albo
        > > zadzwon bezposrednio do mnie: 050-prefix-2904173.
        >
        > > Zycze radosnych swiat, duzo serca dla bliskich i udanego roku 2003.
        > > Kazik - Gdansk
        >
        > papatki -
        > p.

Ja tez uwazam ze Hijacenta powinna sie usmiechnac. Ostatecznie za to jej place.
        Wcale nie jestem zasciankowy. W ogole mnie nie obchodzi kto z kim spedza
        sylwestra. Kocham tylko Hiacynta i nikogo innego! On jest wyjatkowy.
        • rozowy Re: Hiacyncie, usmiechnij sie 21.12.02, 18:03
          rozowy napisał:

> plato1 napisała:
          >
          > > Nie przejmuj sie tymi zasciankowymi heterykami.
          > >
          > > Nie wiem, co robisz w sylwestra, ale moze Cie zainteresuje
          > > list, ktory dzis dostalem (sam bym sie zalapal, ale Moj jest
          > > cholernie zazdrosny wink
          > >
          > > > Czy chcialbys pojsc na sylwestra ze mna? Poszukuje partnera, gdyz nie
          > > > wiedzialem, ze bede w Polsce z racji mojego zawodu - masazysta sporto
          > wy.
          > > > Sylwester z warunkami lux (osrodek, nocleg w prywatnym domku), zabawa
          > na
          > > > 50 osob (pelna tolerancja). Chetnie utrzymam znajomosc. Ja - 36 lat,
          > wysok
          > > i
          > > > blondyn, skorpion, 188/77, szczuply, bardzo wysportowany, po AWF-ie,
          > trene
          > > r
          > > > narciarstwa, masazysta, wyzsze wykszt., mlody wyglad, bezpruderyjny,
          > > > towarzyski, poczucie humoru, lubie sport, kino, sex tez nie jest mi o
          > bcy ;
          > > ),
          > > > wady tez mam, ale ogolnie o.k. Mail (u przyjaciol) augustyna@wp.pl, a
          > lbo
          > > > zadzwon bezposrednio do mnie: 050-prefix-2904173.
          > >
          > > > Zycze radosnych swiat, duzo serca dla bliskich i udanego roku 2003.
          > > > Kazik - Gdansk
          > >
          > > papatki -
          > > p.
          >
          > Ja tez uwazam ze Hijacenta powinna sie usmiechnac. Ostatecznie za to jej
          place.
          >
          > Wcale nie jestem zasciankowy. W ogole mnie nie obchodzi kto z kim spedza
          > sylwestra. Kocham tylko Hiacynta i nikogo innego! On jest wyjatkowy.
          >

PS. Zapomnialem. Od wczoraj kocham takze Snajpera. To jest prawdziwa milosc od
          pierwszego wejrzenia. Kochana Snajperko, nie placz. Juz nigdy o tobie nie
          zapomne! Przysiegam! Otrzyj lezki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka