d_nutka 02.02.03, 21:38 ...tacy co myślą, że inni myślą, że oni myślą a oni już nie myślą . TRUDNE? Na pewno nie dla: Hiacynta Carminy nurniego i innych , których jeszcze nie wymienię bo zabawa trwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babariba dziewczyny z drugiej ręki... chyba??? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 21:59 d_nutka napisała: > ...tacy co myślą, że inni myślą, że oni myślą a oni już nie myślą . > > TRUDNE? > > Na pewno nie dla: > Hiacynta > Carminy > nurniego > i innych , których jeszcze nie wymienię bo zabawa trwa > Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Ludzie z drugiej ręki to... 02.02.03, 22:20 dziekuje ze postanowilas i mnie umiescic nie wymieniasz Tyu pewno dlatego ze juz nie pisze ja bym go nie wymienil nawet jakby pisal rozumiesz? nurni ps wiem ze przeczyta to jedna z rzeczy ktore nie zdazylem mu powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Drogi Nurni IP: *.upc.chello.be 02.02.03, 22:29 nurni napisał: Ja ateistka co poniektorym byczym perelkom dalam dosc dowodow,pora teraz aby oni zaczeli udowadniac mnie,ze to ja jestem ta niedobra.Chociaz nie wiem jak to zrobia,podobno nie czytaja.. Nie wiesz gdzie sie ten jeden sprawiedliwy podzial?Czyli Borsuk z duzej literki. Nurmi mam nadzieje,ze mi troche wierzysz.I wyrzuc te zapalki. Odpowiedz Link Zgłoś
carmina Kochani 02.02.03, 22:36 Czy na jedną krótką chwilę mogę tu zajrzeć? Ludzkie głosy nie zmienione przez pasję usłyszeć? Bo przed snem lepiej się nie wdawać Sen lubi czyste, pogodne czoła. Wtedy jest taki senny. Nurni Wybacz wersowanie Takie lekkie literki Same się piszą w tym szyku Dobra Noc Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Kochani 02.02.03, 23:04 carmina napisała: > Czy na jedną krótką chwilę mogę tu zajrzeć? > Ludzkie głosy nie zmienione przez pasję usłyszeć? > > Bo przed snem lepiej się nie wdawać > Sen lubi czyste, pogodne czoła. > Wtedy jest taki senny. > > Nurni > Wybacz wersowanie > Takie lekkie literki > Same się piszą w tym szyku czasem slowa same sie pisza mistrzem forum jest nostromo przebaczyl mi mialem to na pismie nawet > Dobra Noc > > dobrej nocy Carmino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 tuman kurzu pokryl archiwa? IP: 202.95.13.* 03.02.03, 12:29 > mialem to na pismie nawet pamietam i odswiezam nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Drogi Nurni 02.02.03, 23:01 Gość portalu: Ania napisał(a): > nurni napisał: > > Ja ateistka co poniektorym byczym perelkom dalam dosc dowodow,pora teraz aby > oni zaczeli udowadniac mnie,ze to ja jestem ta niedobra.Chociaz nie wiem jak to > > zrobia,podobno nie czytaja.. > Nie wiesz gdzie sie ten jeden sprawiedliwy podzial?Czyli Borsuk z duzej literki nie wiem przestalem nawet czekac > Nurmi mam nadzieje,ze mi troche wierzysz.I wyrzuc te zapalki. nie ma szans caly czas w zasiegu reki swoja droga jestes tak wymagajaca polemistka /widzisz jaki maja z Toba klopot/ ze nie jestem pewien czy sie powaze trzymaj sie nurni Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Ludzie z drugiej ręki to... 02.02.03, 22:31 nurni napisał: > dziekuje ze postanowilas i mnie umiescic > > nie wymieniasz Tyu > pewno dlatego ze juz nie pisze > ja bym go nie wymienil nawet jakby pisal > rozumiesz? > > nurni > > ps > wiem ze przeczyta > to jedna z rzeczy ktore nie zdazylem mu powiedziec nurni mam nadzieję,że rozumiesz, że ja rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Ludzie z drugiej ręki to... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 22:35 Nic nie rozumiesz i niczego nie wiesz, Danusiu. Skądinąd niech Ci z tą wiedzą, którą masz będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sabine Skanie? 02.02.03, 22:39 Możesz mi wyjasnić, dlaczego na Aktualnościach zachowujecie się jakby to było GG? Pogubilam się w tych wątkach z petensjami, wyliczankami wzajemnych oskarżeń i błdów popelnionych i w realu i w wirtualu. Pytam ciebie, bo przewijasz się w wątkach, może mi wytłumaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Sabino IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 22:40 Wiosna idzie, chłopy i baby szaleją. Biologia. Pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Skanie? IP: *.upc.chello.be 02.02.03, 23:35 sabine napisała: > Możesz mi wyjasnić, dlaczego na Aktualnościach zachowujecie się jakby to było > GG? Pogubilam się w tych wątkach z petensjami, wyliczankami wzajemnych oskarżeń > > i błdów popelnionych i w realu i w wirtualu. Pytam ciebie, bo przewijasz się w > wątkach, może mi wytłumaczysz... Saninko !Przecierz Ty piszsz od czasu do czasu na forum kraj.Jakie masz odczucie?Ponoc 90% katolikow w Polsce a jakie watki przewazaja?O katolikow mi nie chodzi bo ja jestem agb ostyczka.. ale musle,ze myslisz Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Bez żenady, Aniu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 23:40 - o co Ci chodzi w kontekście postu Sabiny? Ona nie pytała o procent katolików w Polsce, ino o burdy na Forum, porównując FA do Gadu-Gadu zapewne. Scan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Bez żenady, Aniu IP: *.upc.chello.be 03.02.03, 00:19 Gość portalu: Scan napisał(a): > - o co Ci chodzi w kontekście postu Sabiny? > > Ona nie pytała o procent katolików w Polsce, ino o burdy > na Forum, porównując FA do Gadu-Gadu zapewne. > Scan Scan ja wierze w Ciebie.Wierze w to ze skoncza sie burdy na aktualnosciach. Scan to co sie dzieje to prowadzi do totalnej nienawisci,zawisci i tak dalej.Czy na tym Ci zalezy?Czy prawda jest ,ze Zydzi musza podtrzyymywac antysemityzm?Scan ja juz sie pogubilam,co ja do kogo z waszej strony wyciagam reke na zgode to Wy ja kasacie.Na tym to polega?Ile razy na tyl forum wyciagalam reke?Ile razy zostala odrzucona?Scan jak wazniejszy jest abtysemityzm,wazniejsze jest,to dla Zydow,to ja sobie dam spokoj.Ja pomoge,bo ja nieznam zadnego Zyda w Realu,a tych co znam z forum to sa jacy sa .Walcza jedynie o to by ich nienawidzic.?Czy Ci Zydzi,ktoryxh tak lubie to sa wyjatki potwierdzajace regule?Wiem,ze to sa bardzo zle slowa,wiem,ze slowa rania,ale zrob cos bym nie musiala ich uzywac.Jestes bardzo inteligentny chyba wiesz co to jest kampania negatywna przeciw komus?Wiesz,ze to zawszae daje odwrotne skutki.Jak juz ewentualnie chcesz to zastosuj kampanie pozytyw,a,pokaz to co najepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Zuza, spac! 03.02.03, 00:30 I nie zadawaj sie z nurniem, bo te grzyby sa niebezpieczne! Przedawkowalas! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Ludzie z drugiej ręki ... do Scana 03.02.03, 07:30 Gość portalu: Scan napisał(a): > Nic nie rozumiesz i niczego nie wiesz, Danusiu. > Skądinąd niech Ci z tą wiedzą, którą masz będzie lepiej. Scanie z tą wiedzą , którą myślę,że mam wcale mi nie jest dobrze. jest mi z nią bardzo ciężko. jeśli się nie mylę, to mi żal żal wielu osób, które tu poznałam i ciebie wśród nich. mam jeszcze nadzieję iż wiesz do czego przykładasz swoją rękę i swój intelekt. ale to już tylko nadzieja jest. Tyu naprawdę wporządku jest i ta cała nagonka na niego w bardzo złym świetle stawia wszystkich co zaniechali obrony, co się zdecydowanie nie przeciwstawili. inni przed Tyu co odeszli też wporządku byli zobacz Scanie to pobojowisko tu na forum czy ci nie żal? a mogłeś... mogłeś powstrzymać mogłeś przeciwdziałać. dlaczego więc tego nie zrobiłeś? i piszesz teraz, że ja nic nie rozumiem i ma być mi z tym dobrze. oj Scania, Scanie... ja przy całej swojej otwartości i naiwnosci głupia jednak nie jestem. pozdrawiam przy okazji twoją Panią M. Danka Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Ludzie z drugiej ręki ... do Scana 03.02.03, 07:40 i jeszcze jedno Scanie Tyu sam jeden jest wart wiecej niż to całe towarzystwo zgromadzone wtedy u ciebie gdy ja byłam i piszę to nie dlatego, że jestem przez Tyu zaślepiona. nie, nie jestem Tyu zaślepiona on sam mógłby to potwierdzić na podstawie naszych rozmów ale też i tu na forum znalazłyby się dowody,że "ostro" z nim dyskutowałam. Tyu naprawdę jest dużo wart Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Ludzie z drugiej ręki to... 02.02.03, 22:58 d_nutka napisała: > > nurni > mam nadzieję,że rozumiesz, że ja rozumiem trzymaj sie jak oberwiesz pamietaj ze pisane z ciezkim sercem bylo Odpowiedz Link Zgłoś