abstrakt2003 31.07.06, 19:54 ktoś strasznie spamuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: czy wzywamy kogoś by posprzatał aqanet? 31.07.06, 19:56 Juz mu powiedzialem, ze nudzi. Moze sie odklei. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Dobry pomysł. Zostanę sam. 31.07.06, 20:15 Nie ludz sie. Po prostu cie oleja i bedzie ci glupio. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 właściwie juz jest olany 31.07.06, 20:49 nawet nie che mi się wzywać serwisu sprzątajacego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: właściwie juz jest olany 31.07.06, 20:54 Zapaskudziłeś kiedyś aquanet w stopniu znacznie większym, a teraz nawołujesz do sprzątania. Nie uwiera cię ta hipokryzja ? Odpowiedz Link Zgłoś
sen.dzia.li ostre ssanie 31.07.06, 21:59 hipokryzje bogobojni wysysaja z mlekiem matki i ze sperma ojca wiec nigdy ich nie u wiera Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 oj tam ewo 01.08.06, 07:46 zaraz "zapaskudziłem".... to był eksperyment. sprawdzałem jak można adminom życie zatruć. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: oj tam ewo 01.08.06, 22:00 To nie było uciążliwe dla adminów, tylko dla piszących na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: oj tam ewo 01.08.06, 22:07 Cześć abstrakt, Słyszałem, że strasznie podpadłeś byłemu premierowi, obecnie komisarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: hmmmm a co? 02.08.06, 22:49 abstrakt2003 napisał: > mam zakaz wjazdu do wawy? Tego jeszcze nie wiem (ale mogę się dowiedzieć). Obsmarowali Cię we wtorkowej papierowej GW, na stronie 6. Cytuję: "Abstrakt2003: Marcinkiewicz pewnie nie wie, że ma blog!" Koniec cytatu. Jak mogłeś zwątpić!? Komisarczyk, jak już zostanie (co nie daj Bóg!) merem, może rzeczywiście nie wpuścić Cię do Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
sen.dzia.li Re: Pani Ewo, lubię Panią 02.08.06, 01:15 Deklaracja równie rozsądna, co poprawnie, zwięźle, elegancko wyrażona. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Pani Ewo, lubię Panią 02.08.06, 07:55 Obawiam się, że deklaracja na wyrost. Rzadko kto posiadł umiejętność lubienia tych, którzy prezentują inne poglądy, a ja mam najwyraźniej inne niż Ty – kibicuję Izraelowi i życzę mu, by ostatecznie zrobił porządek z tym arabskim terroryzmem nawet za cenę dzieci, użytych jak tarcz. Odpowiedz Link Zgłoś
precz_z_gw Pani Ewo, lubię Panią coraz bardziej. Szkoda, że 02.08.06, 18:11 w w pogladzie na konflikt izraelsko- palestyński się różnimy, ale to nie zmienia faktu, że zasługjesz na szacunek i sporą sympatię. Co do "porządku", o którym piszesz, to muszę Cię rozczarować : Izrael go nie zrobi. Dlaczego? Z paru powodów. Oto najważniejsze : Pani Ewo nie kibicuj straceńcom. Jesli już to milionom normalnych Żydów, którzy jak Ty i ja, pragną żyć w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
precz_z_gw Pani Ewo, oto parę powodów tego, że Izrael uprag- 02.08.06, 18:24 nionego również przez Panią "porządku" nie zrobi : 1) nigdy nie zabije w Palestyńczykach umiłowania wolności i niezależności 2) porzadkowanie powinien zaczać od siebie, bo sam jest największą przycyczyną nieporzadku, ale na to się nie znosi 3) ptzy działaniach militarnych na większą skalę włacza sie inne kraje arabskie i Izrael nie ma szans 4) miałbyu szanse uzywając broni nuklearnej, ale na to nie zgodzą sie USA, zresztą ewentualna wygrana byłaby w istocie zagładą Izraela. Jedyne więc co mogą Żydzi zrobić, to ów porządek wprowadzić u siebie: wycofać sie do swoich granic, pozwolić żyć innym, ograniczyć wpływy własnej ekstremy. To Pani Ewo nie są wygórowane warynki trwałego pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Pani Ewo, oto parę powodów tego, że Izrael up 02.08.06, 22:44 precz_z_gw napisał: > włacza sie inne kraje arabskie Załóż się ze mną, czy włączą się np. Arabowie Saudyjscy nawet, jeśli Izrael np. pośle parę piguł by zniszczyć transporty broni na terenie Syrii, niezależnego w końcu (wszak nie ma już ZSRS) państwa? Czy włączy się Jordania? A może Egipt? Kadafi? Tunezja? Afganistan? Sudan? Maroko? Kuwejt? Irak? Może Pakistan? Albo te plugawe wieprze robiące masakrę na Bali? Ups, zagalopowałem się, to nie są Arabowie. Persowie zresztą też nie. Napisz coś jeszcze, żeby mnie rozśmieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Gdzie się podziewasz precz_z_gw ? 04.08.06, 20:49 Zaprzestałeś już swoich akcji propagandowych, czy może GW przegoniła Cię precz ? Szkoda, bo tyle ciekawych wątków założyłeś i nagle je porzuciłeś, nawet Abstrakt nie zdążył uruchomić serwisu sprzątającego. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Gdzie się podziewasz precz_z_gw ? 04.08.06, 20:56 Prosze nie wywolywac wilka z lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Pani Ewo, lubię Panią coraz bardziej. Szkoda, 02.08.06, 20:03 precz_z_gw napisał: > Co do "porządku", o którym piszesz, to muszę Cię rozczarować : Izrael go nie zrobi. Dlaczego? Z paru powodów. Oto najważniejsze : 1) nigdy nie zabije w Palestyńczykach umiłowania wolności i niezależności Palestyńczycy mogę sobie kochać wolność i niezależność, ale Izrael pokaże im w jaki sposób nie powinni tego okazywać. 2) porzadkowanie powinien zaczać od siebie, bo sam jest największą przycyczyną nieporzadku, ale na to się nie znosi Naród, który przekształcił pustynię w kwitnący ogród, naród, który jest największym w tej okolicy producentem żywności, potentatem w dziedzinie elektroniki, mechaniki precyzyjnej, otoczonym na dodatek z kazdej strony nygusami-arabami jest przyczyną nieporządku ? 3) ptzy działaniach militarnych na większą skalę włacza sie inne kraje arabskie i Izrael nie ma szans Kraje arabskie będą siedziały jak mysz pod miotłą i do niczego się nie włączą, zbyt wpływowego przyjaciela ma Izrael. 4) miałbyu szanse uzywając broni nuklearnej, ale na to nie zgodzą sie USA, zresztą ewentualna wygrana byłaby w istocie zagładą Izraela. Sądzę, że nie będzie takiej potrzeby. > Jedyne więc co mogą Żydzi zrobić, to ów porządek wprowadzić u siebie: wycofać sie do swoich granic, pozwolić żyć innym, ograniczyć wpływy własnej ekstremy. To Pani Ewo nie są wygórowane warynki trwałego pokoju. Co za absurd ! Wrócą do siebie i wszystko będzie cacy. Jak sądzisz, dlaczego oni przekroczyli tą granicę ? > Pani Ewo nie kibicuj straceńcom. Jesli już to milionom normalnych Żydów, którzy jak Ty i ja, pragną żyć w pokoju. Ależ ja to własnie cały czas robię. Straceńcy to nikt inny, jak terroryści, podkładajacy od lat ładunki wybuchowe w miejscach, gdzie spacerują, robią zakupy, podróżują normalni Żydzi, którzy właśnie chcą, jak sądzę żyć w pokoju, a tego pokoju nie zaznają dopóki będzie istniał arabski terroryzm. Jaceq napisał parę dni temu : nigdy nie widziałem tak wkurzonego Izraela. Ja także, bo miarka już się przebrała, święty by nie wytrzymał ! Dlatego wierzę, że tym razem Izrael doprowadzi swoją akcję do końca. A tak a propos stanowiska ,,normalnych Żydów’’ - zajrzałam dzisiaj na FS, bo tam właśnie pisze Dana, normalna Żydówka i bardzo chciałam poznać jej zdanie. Znalazłam bez trudu post, jakiego właśnie się spodziewałam. Przeczytaj go uważnie, pod tym postem podpisuję się obiema rękami. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46174398&a=46179375 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Precz, jeden wątek czeka na Ciebie 06.08.06, 13:05 Zapomiałeś ? Czekam wciąż na odpowiedź na powyższy post. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: czy wzywamy kogoś by posprzatał aqanet? 02.08.06, 00:45 abstrakt2003 napisał: > ktoś strasznie spamuje. Tylko człowiek z zewnątrz, nie z ligi GW. Najlepiej Beenhaker. Odpowiedz Link Zgłoś
sen.dzia.li Elton, Hugo, Roger 02.08.06, 01:27 > Tylko człowiek z zewnątrz, nie z ligi GW. Najlepiej Beenhaker. > Zobaczysz, Leo się nie pomyli. Wezwie za kilka godzin tych właśnie, co trzeba. pozdruffki n k Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Dudek, Kowalewski 02.08.06, 22:29 Czyżby benefis Dudka? No, Leo nie jest Bońkiem, to przynajmniej wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś