Dodaj do ulubionych

czy wzywamy kogoś by posprzatał aqanet?

31.07.06, 19:54
ktoś strasznie spamuje.
Obserwuj wątek
    • pozarski Re: czy wzywamy kogoś by posprzatał aqanet? 31.07.06, 19:56
      Juz mu powiedzialem, ze nudzi. Moze sie odklei.
      • precz_z_gw Dobry pomysł. Zostanę sam. 31.07.06, 20:01
        • pozarski Re: Dobry pomysł. Zostanę sam. 31.07.06, 20:15
          Nie ludz sie. Po prostu cie oleja i bedzie ci glupio.
          • abstrakt2003 właściwie juz jest olany 31.07.06, 20:49
            nawet nie che mi się wzywać serwisu sprzątajacego.
            • ewa8a Re: właściwie juz jest olany 31.07.06, 20:54
              Zapaskudziłeś kiedyś aquanet w stopniu znacznie większym, a teraz nawołujesz
              do sprzątania. Nie uwiera cię ta hipokryzja ?
              • sen.dzia.li ostre ssanie 31.07.06, 21:59
                hipokryzje bogobojni

wysysaja z mlekiem matki

i ze sperma ojca

wiec nigdy ich nie u

wiera
              • abstrakt2003 oj tam ewo 01.08.06, 07:46
                zaraz "zapaskudziłem"....
                to był eksperyment. sprawdzałem jak można adminom życie zatruć.
                • ewa8a Re: oj tam ewo 01.08.06, 22:00
                  To nie było uciążliwe dla adminów, tylko dla piszących na forum.
                  • jaceq Re: oj tam ewo 01.08.06, 22:07
                    Cześć abstrakt,
                    Słyszałem, że strasznie podpadłeś byłemu premierowi, obecnie komisarzowi.
                    • abstrakt2003 hmmmm a co? 02.08.06, 06:41
                      mam zakaz wjazdu do wawy?
                      • jaceq Re: hmmmm a co? 02.08.06, 22:49
                        abstrakt2003 napisał:

> mam zakaz wjazdu do wawy?

Tego jeszcze nie wiem (ale mogę się dowiedzieć).
                        Obsmarowali Cię we wtorkowej papierowej GW, na stronie 6.
                        Cytuję:
                        "Abstrakt2003: Marcinkiewicz pewnie nie wie, że ma blog!"
                        Koniec cytatu.

Jak mogłeś zwątpić!? Komisarczyk, jak już zostanie (co nie daj Bóg!) merem, może
                        rzeczywiście nie wpuścić Cię do Wawy.
                  • abstrakt2003 Re: oj tam ewo 02.08.06, 08:03
                    straty zawsze muszą być
              • precz_z_gw Pani Ewo, lubię Panią 02.08.06, 00:17
                • sen.dzia.li Re: Pani Ewo, lubię Panią 02.08.06, 01:15
                  Deklaracja równie rozsądna, co poprawnie, zwięźle, elegancko wyrażona. Popieram.
                • ewa8a Re: Pani Ewo, lubię Panią 02.08.06, 07:55
                  Obawiam się, że deklaracja na wyrost. Rzadko kto posiadł umiejętność lubienia
                  tych, którzy prezentują inne poglądy, a ja mam najwyraźniej inne niż Ty –
                  kibicuję Izraelowi i życzę mu, by ostatecznie zrobił porządek z tym arabskim
                  terroryzmem nawet za cenę dzieci, użytych jak tarcz.
                  • precz_z_gw Pani Ewo, lubię Panią coraz bardziej. Szkoda, że 02.08.06, 18:11
                    w w pogladzie na konflikt izraelsko- palestyński się różnimy, ale to nie zmienia
                    faktu, że zasługjesz na szacunek i sporą sympatię.

Co do "porządku", o którym piszesz, to muszę Cię rozczarować : Izrael go nie
                    zrobi. Dlaczego? Z paru powodów. Oto najważniejsze :

Pani Ewo nie kibicuj straceńcom. Jesli już to milionom normalnych Żydów, którzy
                    jak Ty i ja, pragną żyć w pokoju.
                    • precz_z_gw Ktoś wyciął powody. One one: 02.08.06, 18:15
                      • precz_z_gw Co się dzieje, abstrakt rozpoczął sprzątanie? 02.08.06, 18:17
                    • precz_z_gw Pani Ewo, oto parę powodów tego, że Izrael uprag- 02.08.06, 18:24
                      nionego również przez Panią "porządku" nie zrobi :

1) nigdy nie zabije w Palestyńczykach umiłowania wolności i niezależności
                      2) porzadkowanie powinien zaczać od siebie, bo sam jest największą przycyczyną
                      nieporzadku, ale na to się nie znosi
                      3) ptzy działaniach militarnych na większą skalę włacza sie inne kraje arabskie
                      i Izrael nie ma szans
                      4) miałbyu szanse uzywając broni nuklearnej, ale na to nie zgodzą sie USA,
                      zresztą ewentualna wygrana byłaby w istocie zagładą Izraela.

Jedyne więc co mogą Żydzi zrobić, to ów porządek wprowadzić u siebie: wycofać
                      sie do swoich granic, pozwolić żyć innym, ograniczyć wpływy własnej ekstremy. To
                      Pani Ewo nie są wygórowane warynki trwałego pokoju.

• jaceq Re: Pani Ewo, oto parę powodów tego, że Izrael up 02.08.06, 22:44
                        precz_z_gw napisał:
                        > włacza sie inne kraje arabskie

Załóż się ze mną, czy włączą się np. Arabowie Saudyjscy nawet, jeśli Izrael np.
                        pośle parę piguł by zniszczyć transporty broni na terenie Syrii, niezależnego w
                        końcu (wszak nie ma już ZSRS) państwa? Czy włączy się Jordania? A może Egipt?
                        Kadafi? Tunezja? Afganistan? Sudan? Maroko? Kuwejt? Irak? Może Pakistan? Albo te
                        plugawe wieprze robiące masakrę na Bali? Ups, zagalopowałem się, to nie są
                        Arabowie. Persowie zresztą też nie.

Napisz coś jeszcze, żeby mnie rozśmieszyć.
                      • ewa8a Gdzie się podziewasz precz_z_gw ? 04.08.06, 20:49
                        Zaprzestałeś już swoich akcji propagandowych, czy może GW przegoniła Cię
                        precz ?
                        Szkoda, bo tyle ciekawych wątków założyłeś i nagle je porzuciłeś, nawet
                        Abstrakt nie zdążył uruchomić serwisu sprzątającego.
                        • pozarski Re: Gdzie się podziewasz precz_z_gw ? 04.08.06, 20:56
                          Prosze nie wywolywac wilka z lasu.
                    • ewa8a Re: Pani Ewo, lubię Panią coraz bardziej. Szkoda, 02.08.06, 20:03
                      precz_z_gw napisał:

> Co do "porządku", o którym piszesz, to muszę Cię rozczarować : Izrael go nie
                      zrobi. Dlaczego? Z paru powodów. Oto najważniejsze :
                      1) nigdy nie zabije w Palestyńczykach umiłowania wolności i niezależności

Palestyńczycy mogę sobie kochać wolność i niezależność, ale Izrael pokaże im w
                      jaki sposób nie powinni tego okazywać.

2) porzadkowanie powinien zaczać od siebie, bo sam jest największą przycyczyną
                      nieporzadku, ale na to się nie znosi

Naród, który przekształcił pustynię w kwitnący ogród, naród, który jest
                      największym w tej okolicy producentem żywności, potentatem w dziedzinie
                      elektroniki, mechaniki precyzyjnej, otoczonym na dodatek z kazdej strony
                      nygusami-arabami jest przyczyną nieporządku ?

3) ptzy działaniach militarnych na większą skalę włacza sie inne kraje arabskie
                      i Izrael nie ma szans

Kraje arabskie będą siedziały jak mysz pod miotłą i do niczego się nie włączą,
                      zbyt wpływowego przyjaciela ma Izrael.

4) miałbyu szanse uzywając broni nuklearnej, ale na to nie zgodzą sie USA,
                      zresztą ewentualna wygrana byłaby w istocie zagładą Izraela.

Sądzę, że nie będzie takiej potrzeby.

> Jedyne więc co mogą Żydzi zrobić, to ów porządek wprowadzić u siebie: wycofać
                      sie do swoich granic, pozwolić żyć innym, ograniczyć wpływy własnej ekstremy. To
                      Pani Ewo nie są wygórowane warynki trwałego pokoju.

Co za absurd ! Wrócą do siebie i wszystko będzie cacy. Jak sądzisz, dlaczego
                      oni przekroczyli tą granicę ?

> Pani Ewo nie kibicuj straceńcom. Jesli już to milionom normalnych Żydów,
                      którzy jak Ty i ja, pragną żyć w pokoju.

Ależ ja to własnie cały czas robię. Straceńcy to nikt inny, jak terroryści,
                      podkładajacy od lat ładunki wybuchowe w miejscach, gdzie spacerują, robią
                      zakupy, podróżują normalni Żydzi, którzy właśnie chcą, jak sądzę żyć w pokoju,
                      a tego pokoju nie zaznają dopóki będzie istniał arabski terroryzm. Jaceq
                      napisał parę dni temu : nigdy nie widziałem tak wkurzonego Izraela. Ja także,
                      bo miarka już się przebrała, święty by nie wytrzymał ! Dlatego wierzę, że tym
                      razem Izrael doprowadzi swoją akcję do końca.
                      A tak a propos stanowiska ,,normalnych Żydów’’ - zajrzałam dzisiaj na FS, bo
                      tam właśnie pisze Dana, normalna Żydówka i bardzo chciałam poznać jej zdanie.
                      Znalazłam bez trudu post, jakiego właśnie się spodziewałam. Przeczytaj go
                      uważnie, pod tym postem podpisuję się obiema rękami.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46174398&a=46179375
                      • ewa8a Precz, jeden wątek czeka na Ciebie 06.08.06, 13:05
                        Zapomiałeś ? Czekam wciąż na odpowiedź na powyższy post.
    • jaceq Re: czy wzywamy kogoś by posprzatał aqanet? 02.08.06, 00:45
      abstrakt2003 napisał:

> ktoś strasznie spamuje.

Tylko człowiek z zewnątrz, nie z ligi GW. Najlepiej Beenhaker.
      wink
      • sen.dzia.li Elton, Hugo, Roger 02.08.06, 01:27

> Tylko człowiek z zewnątrz, nie z ligi GW. Najlepiej Beenhaker.
        > wink

Zobaczysz, Leo się nie pomyli. Wezwie za kilka godzin tych właśnie, co trzeba.

pozdruffki

n k
        • jaceq Dudek, Kowalewski 02.08.06, 22:29
          Czyżby benefis Dudka?

No, Leo nie jest Bońkiem, to przynajmniej wiemy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka