Dodaj do ulubionych

Poszukiwany Hubert K.

24.08.06, 11:15
Całą Policja szuka od dziś bezdomnego Huberta K. aby wymierzyc mu
sprawiedliwość za znieważenie po pijanemu Naszego Prezydenta Lecha
Kaczyńskiego. Niestety nie mogę podać jak on wygląda. Jeśli ktoś znałby jego
miejsce pobytu proponuję by natychmiast zawadomił Polcję. Hubert K. po prostu
nie stawił się na proces dzisiejszy, choć chce go bronić nawet Fundacja
Helsińska / co należy poczytać z ich strony jako bezczelność/. Ten
precedensowy proces i surowy wyrok jest potrzebny by przestrzc wszystkich -
także uzytkowników forum- że ręce sprawiedliwości są długie. Zachowajcie
czujność. Niech żyje Prezyden i Jego Brat !!!!
Wzywam Flatowera by pilnował tego forum i o atakach na Braci bez zwłoki
zawiadamiał CBS. Ja też będę zwalczał przeciwników Prezydenta na tym forum.
Obserwuj wątek
    • skraj100 Re: Poszukiwany Hubert K. 24.08.06, 13:52
      Hasek w opowieści o Szwejku opisuje jak podpity szynkarz został aresztowany bo
      powiedział,że "muchy obsrały portret najjasniejszego pana".Wladza ma dostęp do
      akt o obrazę Stalina., Bieruta. Może wykorzystać doświadczenia z lat
      stalinowskich w prowadzeniu takich procesów. Ciekawe, ze nie słyszymy o zadnych
      procesach i skazaniach za obrazę Łukaszenki. Może nikt go nie obraża albo oni
      olewają obrażających prezydenta. Jakby nie było witajcie w skansenie Europy.
      • skraj100 Re: Poszukiwany Hubert K. 24.08.06, 13:57
        A może temu bezdomnemu dali bilet w jedną stronę, żeby wyjechal z Polski po to
        żeby zniknął i proces nie mógl się toczyć? Przez wyjazdy za chlebem kilkaset
        tysięcy mlodych ludzi nie ktytykuje i co ważniejsze nie bierze udzialu w
        wyborach.
        • madeinzlotow Re: Poszukiwany Hubert K. 24.08.06, 16:21
          Hubert mieszka w opuszczonym lokalu za Przedszkolem nr 5 w Złotowie, przy tej
          dróżce rozkopanej przed laty (Mickiewicza - Hala Targowa). Mieszka tam z czarnym
          psem. Nie wierzycie, zobaczcie sami.
    • pustola14 Sprostowanie 25.08.06, 06:39
      Moi Drodzy, ten poszukiwany, to Hubert H., a dokladnie to Hoffman. Swoją drogą,
      to płakać się chce. Taki zwykły bezdomny jest poszukiwany w celu wymierzenia mu
      kary, a nikt nie karze p. Macierewicza za publiczne znieważenie byłych
      ministrów spraw zagranicznych. To po pierwsze. Po drugie, żeby podjąć pracę
      (każdą) należy przedstawić zaświadczenie o niekaralności, a posłowie (którzy
      powinni świecić przykładem) mają po kilka prawomocnych wyrokow. Czy to jest
      normalny kraj? Kiedy wróci normalność????
      Pozdrawiam
      Pustola14
    • skraj100 Re: Poszukiwany Hubert K. 25.08.06, 16:50
      przestawiciel Fundacji Helsińskiej powiedział, że Hubert wyraził sprzeciw
      obywatelski używając słów właściwych jego srodowisku. W rozmowach z ludzmi
      przekonuję się, ze nawet wykształceni i dobrze sytuowani oceniająśc sytuacje w
      Polsce uzywaja slów jakie przypisuje się srodowisku Huberta- bo one są
      najbardziej odpowiednie i wyrażają istotę sprawy najlepiej.
      W każdym razie Hubert przechodzi do legendy. jeszcze uslyszymy o nim pieśni:)
      • zlotowianin Re: Poszukiwany Hubert K. 25.08.06, 19:06
        A ja uważam, ze prawdziwym patriotą był inny bezdomny pokazany wczoraj w TVN,
        który choć wyglądał na "wczorajszego" to rzekł, że Prezydenta nie wolno
        obrażać.Mam nadzieję, że patriotycznie nastawieni bezdomni nie pozwolą
        Hubertowi na noclegi na Dworcu Centralnym, reprezentacyjnym dworcu Warszawy.
        Niech po wyściu z wiezienia / min 3 lata/ nocuje jak pies na stacjach
        podmiejskich.Takich jak wspomniany bezdomny należy pokazywać częściej aby
        społeczeństwo zobaczyło jak wielkim poparciem wsród bezdomnych patriotów cieszy
        się Nasz Prezydent Lech Kaczyński Mówiąc spieprzaj dziadu Lech miał na myśli
        takich jak Hubert.
        • galicjanka1 Re: Poszukiwany Hubert K. 25.08.06, 21:35
          Patriotycznie nastawienie bezdomni - gdzie Ty chcesz takich znaleźć? Nie ma
          takich ani w Warszawie ani w Złotowie.
          • zlotowianin Wielbię Prezydenta jak patriotyczny bezdomny 25.08.06, 22:01
            Bezrobotny - ten co mówił dobrze-Wyraził patriotyzm przez opnię o naszym
            Prezydencie, choc mówił to na kacu.Kazdy przyzna, że Lech
            Kaczyńskito:Największy człowiek naszej epoki, Jutrzenka nowej ery, Olbrzym
            myśki i czynu, Geniusz troski o człowieka, Gwiazda przewodnia i nadzieja
            Narodu, Natchnienie milionów, Inzynier naszych marzeń,Wielki budowniczy IV
            Rzeczpospolitej, Mądry i prosty jak prawda, Prometeusz nowej ery, Życiodajny
            geniusz,
            Przepraszam, ze tylko w takich słowach, ja prosty człowiek, potrafię
            wielbić.Gdybym był poetą napisałbym ładniej słąwiąc imię Prezydenta i Jego Brata
            • elmek Re: Wielbię Prezydenta jak patriotyczny bezdomny 26.08.06, 20:45
              Heheheh dobre :-)
          • zlotowianin Re: Poszukiwany Hubert K. 25.08.06, 22:02
            Oto moja odpowiedź Skrajowi i innym na forum, którzy nie doceniają geniuszu
            Prezydenta
            • zlotowianin Re: Poszukiwany Hubert K. 25.08.06, 22:08
              I jeszcze pieśń, która przychodzi mi na myśl:

Z jego ludem szregi zwieraj
              łam trudności, odpór daj wrogom!
              Poprowadzi Lech Prezydent
              naszą Polskę PIS-owską drogą.
              • fazarro Re: Poszukiwany Hubert K. 26.08.06, 10:24
                niezly dowcip

to jak ten motorniczy z torunia czy wroclawia co przez rok szukal na czatach
                internetowych pedofili a teraz tych ktorzy obrazaja prezydenta
                ha ha ha
                debiliada jakas
                nasz prezydent Lech Kaczyński to zwykły buc i prostak
                nawest specjaliści od "imażu" nie m ogą dać sobie z nim rady

"Kto rodzi się prostakiem
                Prostakiem przemija
                Choćby słoma w butach
                Ze złota była"
                K.Nosowska
                • zlotowianin Re: Poszukiwany Hubert K. 26.08.06, 11:38
                  Fazarro, ogłaszam Cie wrogiem Polski. Jesli urodziłeś sie w czasach PRL to
                  możliwe jest, że zostałeś zwerbowany przez sowiecki wywiad " armia radziecka z
                  toba od dziecka", tak jak wiekszość ministrów spraw zagranicznych/ o ministrach
                  powtarzam za Maciarewiczem/
                  Zeby umocnić wiarę u tych, którzy Cię czytają, przesyłam Im strofy o Naszym
                  Prezydencie:

Niech w najdalsze, najuboższe wioski
                  dotrze Jego pomocne słowo.
                  Niech rozświetli rozum PIS-wski
                  ciemnotę, nędzę wiekową.

I pamietaj Fazarro - wiersz za wiersz. A poza tym Cie pozdrawiam.
                  • fazarro Re: Poszukiwany Hubert K. 26.08.06, 12:52
                    dzięki za pozdrowienia
                    rozwniez pozdrawiam
                    • fazarro Re: Poszukiwany Hubert K. 26.08.06, 12:58
                      Dziś rano Lech Kaczyński ogłosił ambitny plan dla IV RP, plan dostał kryptonim
                      AKCJA WISŁA. Akcja ma polegać na pogłębianiu dna i
                      trzymaniu się koryta.

Trafili za lat wiele do nieba prezydenci Putin, Castro i Kaczyński. Siedzą na
                      niebieskiej łące i płaczą. Pan Bóg ich pyta,
                      dlaczego płaczą.
                      nie udało mi się do końca stworzyć wielkiej Rosji - mówi Putin.
                      Nie martw się pokazałeś im drogę, pójdą dalej sami.
                      Trzymałem naród za mordę, nic ze mnie nie mieli - mówi Castro.
                      Nie martw się, za rok na Kubie znajdą ropę i będą mieli dobrobyt.
                      Spojrzał Pan Bóg na prezydenta Kaczyńskiego, przysiadł się i też zapłakał.

Donald Tusk i Jarosław Kaczyński mieli zderzenie czołowe. Z jednego rozbitego
                      auta wysiada trochę potłuczony Kaczyński, z drugiego
                      Tusk z kilkoma siniakami.
                      Kaczyński mówi: "To cud, że żyjemy".
                      "No właśnie - to musi być znak, żebyśmy się wreszcie pogodzili" - dodaje Tusk.
                      "Tak, koniec waśni między nami" - zgadza się Kaczyński. I wyciąga piersiówkę,
                      mówiąc: "Napijmy się, żeby to uczcić". Tusk wziął
                      butelkę, pociągnął kilka łyków i oddał Kaczyńskiemu. Ten nie napił się, lecz
                      zakręcił butelkę i schował.
                      "No co ty?" - pyta Tusk.
                      "A ja poczekam, aż przyjedzie policja!" - odpowiada Kaczyński.

- No i jak ci się żyje? - pyta znajomy z Niemiec
                      - Ach, nie mogę narzekać - odpowiada Kowalski
                      - A jak zarobki?
                      - Też nie mogę narzekać.
                      - A becikowe?
                      - Ależ... nie mogę narzekać.
                      - A prezydent, rząd? Sprawdzają się?
                      - Nie mogę narzekać.
                      - No właśnie, dlatego uciekłem za Odrę - odpowiada Niemiec - bo tutaj można
                      narzekać...

• flatower Re: Poszukiwany Hubert K. 26.08.06, 21:57
                        Dziwię się, że tylu poważnych ludzi poświęca czas bełkotowi pijanego "żula".Ale
                        chyba każda okazja dobra aby komuś dokopać!
                        • elmek Re: Poszukiwany Hubert K. 27.08.06, 11:23
                          Ja też się dziwię, szczególnie prokuraturze, która ściga tego, jak napisałeś,
                          "żula".
    • zlotowianin Re: Poszukiwany Hubert K. 27.08.06, 15:15
      Mam nadzieję, że Flatower nie chciał obrazić bezdomnego, który choć z przyczyn
      dla na nie znanych nie ma mieszkania, to jednak poparł Naszego Prezydenta.
      proszę Flatower o wyjaśninie , którego bezdomnego masz na mysli, bo my tu
      piszemy o dwóch: o tym co obraził Prezydenta i o tym, który jest patriotą.
      Jeśli tego drugiego masz na mysli, to nie podoba mi się, że nazywasz Go "żulem"
      Za to "żulami" mozesz swobodnie nazywać tych, którzy źle mówią o Braciach.
      Wczoraj byłem na duzym koncercie i jest mi wstyd bo tam byli chyba sami żule.
      Robili sobie jaja, patrząc na trybunę honorową że gdzieś tam siedza "kaczki"
      Zepsuło mi to humor, choc tak bardzo czekałem tego koncertu
      • flatower Re: Poszukiwany Hubert K. 01.09.06, 17:35
        zlotowianin napisała:

> Mam nadzieję, że Flatower nie chciał obrazić bezdomnego, który choć z
        przyczyn
        > dla na nie znanych nie ma mieszkania, to jednak poparł Naszego Prezydenta.
        > proszę Flatower o wyjaśninie , którego bezdomnego masz na mysli, bo my tu
        > piszemy o dwóch: o tym co obraził Prezydenta i o tym, który jest patriotą.
        > Jeśli tego drugiego masz na mysli, to nie podoba mi się, że nazywasz
        Go "żulem"
        > Za to "żulami" mozesz swobodnie nazywać tych, którzy źle mówią o Braciach.
        > Wczoraj byłem na duzym koncercie i jest mi wstyd bo tam byli chyba sami żule.
        > Robili sobie jaja, patrząc na trybunę honorową że gdzieś tam siedza "kaczki"
        > Zepsuło mi to humor, choc tak bardzo czekałem tego koncertu
        >Pisząc powyższy tekst miałeś wynik o jeden promil niżej niż Hubert- to
        widać.Bełkot i błędy za które nie miałbyś matury!. Zaznaczam że Hubert nie
        zhańbi się wynikiem poniżej dwóch promil.Poza tym za mało używasz rozumu,
        którym Bozia przez pomyłkę Cię obdarzyła. Za dużo cytujesz Gazety/!/.
        Pozdrawiam!
        • zlotowianin Re: Poszukiwany Hubert K. 03.09.06, 17:37
          Flatower, napisz wprost, że jesteś za Hubertem H, który obraził Naszego
          Prezydenta Jarosława Kaczyńskiego. Choc uważam, ze Prezydent jest wielkim
          człowiekiem i nadzieją Europy, którego geniusz ją odmieni - szanuję Twoje prawo
          do odmiennego zdania, bylebyś tylko nie bluzgał, bo to nie byłoby wybaczlne.
          Ps. Maturę bym dostał od Ministra Giertycha, bo po to został wzięty do rządu,
          aby każdy zwolennik braci Kaczyńskich miał prawo do matury, zwłaszcza gdy
          prezentuje tak jak ja właściwą linię polityczną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka