Dodaj do ulubionych

Milosc-Tolerancja-Pokoj-Dzieci Kwiaty!

IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 31.10.01, 16:39
Jezeli tymi drogami bedziemy prowadzic wojne ze Wschodem to nigdy nic nie
osiagniemy.Marsze pokoju i tolerancji to hanba dla Cywilizacji
Wyzszej."Spokojni muzelmanie" w USA i krajach "rozwinietych" (czytaj: Tych
wpuszczajacych masy emigrantow) beda organizowac "lokalny dzihad" (anthrax
itp...lub znacznie gorsze!!) lewackim piewcom tolerancji."Tolerancyjny
Socjalizm" to najgorsza odmiana socjalimu,ktora nieraz doprowadzila do
wojen."Potrzebni idioci" zawsze wylowywali wojny.Trzeba walczyc z Islamem (Tak
z Islamem!) w sposob okrutny,nieludzki i barbarzynski.Tylko wtedy mozna cos
osiagnac.Trzeba np. zorganizowac na czas wojny obozy koncentracyjne dla
zadeklarowanych muzelmanow.Takie jest moje zdanie.Inaczej Islam wyprze Judaizm
i Chrzescijanstwo co byloby tragediom.Spuszczenie bomb atomowych na kraje
islamskie (w odwecie za anthrax) uwazalbym za dobry poczatek takiej prawdziwej
wojny a nie wojny na to kto dostarczy wiecej pomocy humanitarnej dla Talibow do
trucia wlasnej spolecznosci i zwalania wszystkiego na Brytyjczykow i Amerykanow
(ze sa tysiace ofiar)
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Milosc-Tolerancja-Pokoj-Dzieci Kwiaty! IP: *.unl.edu 31.10.01, 18:15
      hej, teraz juz wiem dlaczego pytales sie jak przejsc na judaizm ty padalcu.
      idz i zesraj sie wlasnym narzadami gadzino.
      • Gość: niewazne Te dwa posty nie maja ze soba nic wspolnego! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 31.10.01, 18:16
        • Gość: Andrzej Re: Te dwa posty nie maja ze soba nic wspolnego! IP: *.unl.edu 31.10.01, 18:19
          maja wiele wspolnego. To TY wlasnie.
    • Gość: ethanol Re: Milosc-Tolerancja-Pokoj-Dzieci Kwiaty! IP: 151.112.27.* 31.10.01, 22:21
      Milosc-Tolerancja-Pokoj-Dzieci Kwiaty-Narkotyki-Smierc
    • Gość: ethanol niewazne to cholerny prowokator !!!!!!!!! IP: 151.112.27.* 31.10.01, 22:21
    • Gość: fnoll to przez tego Chrystusa... IP: *.ds.uj.edu.pl 01.11.01, 20:33
      jakby III Rzesza wygrala to do Europy wrociliby starzy germanscy bogowie, ktorzy z wrogiem sie nie
      patyczkuja i nie mielibysmy dzisiaj takich problemow, a i terrorysci nie mieli by wtyczek na naszej
      ziemi w postaci emigrantow

no i zywiol zydowski by nie judzil...

dobrze mowie?

wink
    • greta27 Re: Milosc-Tolerancja-Pokoj-Dzieci Kwiaty! 05.11.01, 01:42
      dobrze ze w necie jest daleko idaca anonimowosc...dobrze,bo sadze ze niewazny
      nie miałby odwagi wygłosic swojego"przesłania" wsród nawet kilku osób>Takie
      jest moje zdanie jesli chodzi o Ciebie niewazny(e) ale jak to mawiała moja
      szefowa papier,a raczej klawiatura przyjmnie wszystko.
      Zauwaz prosze ze tam giną lub zginie tysiace osób.I nie wazne czy są
      muzułmaninami czy nie...to człowiek,zywa istota czujaca,cierpiaca,bolejaca nad
      utrata bliskich..Taka jak Ty ,ja i tysiace innych.Chcesz posłac im bombkę??
      powiedz mi za co,za co dokładnie? bo tam sie urodzili? bo wyrastali w innej
      kulturze niz Ty?
      • Gość: niewazne KURWA A CI Z WTC juz sie nie licza? IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 05.11.01, 01:44
      • Gość: niewazne Nie mam na tyle odwagi,szczerze! - Do Grety IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 05.11.01, 01:57
        Zgodze sie z Toba w kwestii rozmowy z kilkoma osobami.Jeszcze zalezy z jakimi
        osobami! W telewizji nie odwazylbym sie,ale popatrz np. na Lysiaka.Czy on mowi w
        tv takim samym,dosadnym jezykiem jak w ksiazkach? Odpowiedz: Nie! Oczywiscie,ze
        nie wszyscy maja na tyle odwagi.Mysle nawet,ze wiekszosc jej nie ma a
        przynajmniej na tyle,aby i na papierze i w rozmowach mowic tym samym ostrym
        jezykiem.Nie widze w tym nic zlego.Czasami dlatego mysli lepiej przelac na papier!
        Opinia moja jednak odwzorowuje moja prawdziwom postawe czy Ci sie to podoba czy
        nie.Poza tym bardzo czesto na ostre slowa w rozmowie z paroma osobami stac tylko
        zakapiornych chamow ze wsi,ale jak czlowiek inteligentny wylewa je na papier
        to swiadczy o nim dobrze.
        ---------------------------------------------------------------------------------
        greta27 napisał(a):

dobrze ze w necie jest daleko idaca anonimowosc...dobrze,bo sadze ze niewazny
        nie miałby odwagi wygłosic swojego"przesłania" wsród nawet kilku osób>Takie
        jest moje zdanie jesli chodzi o Ciebie niewazny(e) ale jak to mawiała moja
        szefowa papier,a raczej klawiatura przyjmnie wszystko.
        Zauwaz prosze ze tam giną lub zginie tysiace osób.I nie wazne czy są
        muzułmaninami czy nie...to człowiek,zywa istota czujaca,cierpiaca,bolejaca nad
        utrata bliskich..Taka jak Ty ,ja i tysiace innych.Chcesz posłac im bombkę??
        powiedz mi za co,za co dokładnie? bo tam sie urodzili? bo wyrastali w innej
        kulturze niz Ty?

• greta27 do Niewazne 06.11.01, 15:59
        Przepraszam za nieodpisywanie,spietrzyło mi sie pare spraw...nie wiem czy tu
        jeszcze bywasz?Nie zostawie tego listu bez odpowiedz,Choc diametralnie roznimy
        sie w pogladach chetnie podyskutuje,moze dzis wieczorem.....G
        • Gość: niewazne Czekam na odp.,Greto IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 06.11.01, 17:20
          • greta27 Niewazne.... 06.11.01, 23:53
            Nie wiem kim jestes i jakie masz poglady,Nie czytałam Twoich innych postów.Z
            tego co tu pisza co niektórzy nie sa do Ciebie nastawieni
            przyjaznie....dlaczego?Choc to dla mnie w zasadzie nie jest istotne.
            Z tego co zrozumiałam,chcesz walczyc z całym islamem i ze wszystkimi
            muzułmaninami...przerazajaca nienawisc!To tak jak bys zwalił wszystkich do
            muzułmanów do jednego worka i podpisał-TO CI ZLI a reszte swiata do drugiego_to
            byliby ci dobrzy! Powiem Ci ze nie wolno czegos takiego robic...nie wolno!
            Uogólnienia sa krzywdzace.Walczmy z terroryzmem,nie z religia,z przemoca a nie
            z 80 letnim człowiekiem z Afganistanu....nie z dziecmi...rozumiesz o co mi
            chodzi??Pewnie znany jest Ci "wierszyk",straszny...."jestem mały
            Talibanek...."itd itp co on robi? pietnuje dziecko,wierszyk okrutny z
            załozenia.Troche chyba mnie poniosło....i post jest rozemocjowany,ale tak
            mysle.G
            • Gość: niewazne Greto,zrozum IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 07.11.01, 00:10
              Rozsmieszylo mnie to,ze mnie "nie znasz".Trudno,zebys mnie "znala",choc bardzo
              chetnie bym Cie poznal,watpie w to bys "znala" innych na tym forum.Na przyklad
              takiego "zabijake" co sie podpisal nizej.Jest duzo takich "zabijaczy
              prawdy".Bardzo duzo.Az sie roi od nich na tym forum.
              To oni robia ze mnie glupka.Drecza moje wypowiedzi te lewackie tolerancyjne
              dzieci kwiaty pod nic nie mowiacymi pseudonimami typu: "Zabijaka".To niby tak
              dla niepoznaki.Pod tym nickiem kryje sie zapewne jakis soc-pacyfista ze
              znakiem "peace to the world".Powiem,ze,oczywiscie nie mozna uogulniac,ale ja
              poznalem mase muzelmanow.Ba,zyje z nimi! Wiem jaka to dzicz (doslownie).Wiem
              tez o czym Ty mowisz,ale zdecydowanie nie chce,aby marsze wojenne na Afganistan
              zamienily sie w marsze pokojowe lewackich piewcow tolerancji co by moje
              wypowiedzi dopiero zrozumialy jakby ich rodzina poszla z dymem w New York
              City.Ja nie potrzebuje tragedii,aby pewne rzeczy sobie uswiadomisc.No,ale coz
              oni realizuja przeciez znana zasade; "Madry Polak po szkodzie".Oby to tylko
              jeszcze byla "szkoda" a nie zmasowany atak bronia biologiczna! Pozdrowienia
              Greto.
              • Gość: niewazne Apropos konferencji jeszcze - Pacyfistko :) IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 07.11.01, 00:21
                Prezydent USA George W. Bush powiedział we wtorek, że poważnie bierze możliwość
                zdobycia przez Osamę bin Ladena broni nuklearnej. Obecnie nie wiadomo czy
                przywódca al-Qaedy posiada niekonwencjonalną broń masowego rażenia.

O możliwości użycia przez bin Ladena broni atomowej Bush wspomniał po raz
                pierwszy w swoim przemówieniu do uczestników konferencji antyterrorystycznej w
                Warszawie, w jakim porównał al-Qaedę i talibów w Afganistanie do totalitarnych
                reżimów w XX-wiecznej Europie.

Po tym wystąpieniu, gościem Busha był prezydent Francji Jacques Chirac. Po tym
                spotkaniu jeden z dziennikarzy zadał mu pytanie na ile poważnie należy
                traktować jego ostrzeżenie o broni nuklearnej w rękach terrorystów.

Mamy do czynienia ze złym człowiekiem i nie wątpię, że jest on zdolny do
                zdobycia broni, jakimi może próbować zadać szkody cywilizacji, takiej jaką
                znamy - odpowiedział Bush. (jd)
                • Gość: niewazne I jeszcze po raz trzeci - Teraz na temat dzieci IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 07.11.01, 00:35
                  Te "biedne dzieci" ucza sie w szkolach,ktore Ty napewno szanujesz
                  (jak to kazdy pacyfista) Czego sie ucza w tych szkolach?
                  Nienawisci,Koranu,Jihadu! Ogladalem reportaz jak to dzieci uczyly sie alfabetu
                  poprzez Jihad i "spelowaly" slowo Jihad.Te "biedne dzieci" wyrosna na
                  terrorystow (tez biednych wedlug pacyfistow),jezeli sie im tego lebka wiedza
                  (nie Jihadem!) nie napelni.A Ty wyrosniesz,badz juz wyroslas na
                  pacyfistke,ktora akceptuje terroryzm,mass-morderstwa,pokolenia religijnych
                  wojownikow rzadajacych na kazdym kroku Jihadu.Gratuluje Greto! Jestes wspanialo-
                  myslna "wojowniczkom pokoju".Pokoj z Toba!
                • Gość: ethanol do Grety IP: 151.112.27.* 07.11.01, 01:03
                  Greto,
                  niewazne tak naprawde to jest lewak i prowokator.
                  Te jego tematy to prowokacja. Bardzo kiepska zreszta. Mysli, ze wywola burzliwa
                  rozmowe. Poza tym, zawsze gdy zostanie "zdemaskowany" i brak mu "argumentow" to
                  chowa glowe w piasek i unika dalszej rozmowy.

A teraz poczekam na nastepny. Zapewnie bardzo filozoficzny post o "zabijaczach
                  prawdy" lub o moim "wiejskim pochodzeniu". Bo gdy argumentow mu brak, to
                  wowczas rozmowca natyczmiast zaczyna pochodzic ze wsi lub edukacje skonczyl na
                  poziomie szkoly podstawowej. Dlatego nie lubie tego czlowieka.
              • Gość: ethanol Re: Greto,zrozum IP: 151.112.27.* 07.11.01, 00:58
                niewazne napisal:
                Jest duzo takich "zabijaczy prawdy".

He, he
                niewazne glosiciel prawdy
                dobre sobie
                bardzo dobre...czego to ja sie tu nie dowiem smile)
                • Gość: niewazne Prawda o Ethanolu IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 07.11.01, 01:22
                  Ethanol to znany debil-frustrata.Kiedy pierwszy raz sie do mnie
                  przyczepil,ludzie rozsadni pospieszyli powiadomic mnie o tym,ze nie jestem
                  pierwszym,ktorego Ethanol sie "czepnal".Wielu na tym forum to potwierdzi!
                  Ataki na moja osobe przeprowadzane sa glownie z pozycji zdenerwowanego
                  wiesniaka,ktory swoja nienawisc do swiata wylewa na klawiature niczym
                  cyber-psychopata.
                  • Gość: ethanol Re: Prawda o Ethanolu IP: 151.112.27.* 07.11.01, 02:28
                    eee..niewazne...salbiutko cos wypadasz,
                    powtarzas sie strasznie a na dodatek robisz wszystko pod moj scenariusz. Nerwy
                    puszczaja i nic do glowki nie przychodzi ???. Wysil sie na cos bardziej
                    oryginalnego bo inaczej juz calkiem za inteligentnego inaczej cie uznam.
              • greta27 Niewazne---Zrozum 07.11.01, 01:46
                przeczytałam..hmm....odpowiadam.Pacyfistka nie jestem,terroru nie akceptuje.Nie
                tylko zreszta terroru,brzydze sie z wszelkim rodzajem przemocy.A zwlaszcza tej
                skierowanej na słabszych.Ale nie o tym mowa...Wiesz Niewazne...wybacz moje
                słowa.Z calym szacunkiem ale uwazam ze cierpisz na nadprojekcje wlasnego
                ja...niewazny-człowiek nieomylny,pewny siebie.To tez bedzie mocne co teraz
                powiem..mysle ze Osama Ben L.ma podobna osobowosc do Ciebie...takie jest moje
                zdnie.Nie chce Cie obrazic,tylko mysle ze cos z prowokatora masz.....mysle
                nawet ze w zapatre bedziesz szedł na przód ze swoimi skrajnymi pogladami i
                chocbys nie miał racji...nie przyznasz sie do tego! Przepraszam jesli uraziłam
                z pozdrowieniami G
                • Gość: niewazne Greto rozmawiajmy powaznie IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 07.11.01, 02:28
                  No,tak jak juz mnie porownujesz do Osamy Bin Ladena to rzeczywiscie
                  mnie "urazasz".Nic z terrorysty nie mam.I to nieprawda,ze nic do mnie nie
                  trafia.Szkoda,ze powtorzylas dokladnie to samo co mowi ethanol.
                  • greta27 Niewazne rozmawiajmy powaznie 07.11.01, 10:18
                    Nie chciałam Cie urazic.....moze mnie troche ponioslo...nie wskazałam
                    konkretnie na Ciebie(chodz i B.L) tylko ten typ osobowosci"Kto nie jest ze mna
                    ten jest przeciwko mnie"Jeszcze raz pisze:ani nie jestem pacyfistka ani nie
                    popieram terroru!Walcz niewazny z terrorem a nie z muzułmaninami.Terrorem
                    szeroko pojetym,nie z jednym niewinnym czlowiekiem,nie z dziecmi.Wkurza mnie
                    pakowanie wszystkich do jednego wora z napisem terrorysci.Wyraznie zaznaczyles-
                    Walczmy z islamem...nie nie z islamem -z terrorem
                    Sadziłam ze to bedzie konstruktywna dyskusja,a nie obrazanie siebie
                    nawzajem.Nie wiem co etanol ma do Ciebie,jakie urazy macie do siebie.Dyskusja
                    ma na celu nie czestowanie sie wyzwiskami i udowadnianie ze ktos nie ma
                    racji.Ma na celu wybracowanie wspólnych,czasem odmiennych wniosków
                    Ps.Mysle ze ten topik dzieci kwiaty jest juz zamkniety,mozna otworzyc cos
                    nowego o odmiennym tytule.Jesli jestes zainteresowany,daj znac
                    gdzie,kiedy...Nie znam tego forum i troche sie gubie ,mam trudnosci ze
                    znalezieniem tematu.Wiec prosze o ewentualne podanie konkretnego miejsca...z
                    pozdrowieniami G
            • Gość: siedem Re: Niewazne.... IP: *.tgory.pik-net.pl 07.11.01, 11:30
              nie wiem co to za ludz ten nevermind ale spiesze mu z pomoca.
              walka z teroryzmem to taże walka z jego zapleczem. tych kilkuset chorych
              zbrodniarzy popiera kilkadziesiąt tysięcy ludzi władzy [talibański rząd,
              żołnierze, katarski rząd, inne państewka itd] a te kilkadziesiat tysiecy czubów
              nie rządzi w prózni nie zniewolili chyba kilkudziesięciu milionów ludzi wschodu?
              [a może? przecież to w swej masie ciemne bydło]. wiec tak: kilkaset +
              kilkadziesiat tysiecy + kilka milionów "dobrych obywateli".
              mnie osobiscie tez wzruszaja chłopcy 10 letni bez nóżek i rączek ale gdyby je
              mieli za 2 lata nosili by AK 47
              daltego też może lepiej będzie jak sobie wyparują w wybuchu nuklearnym.
              co do pacyfizmu i zielonych
              to mam takie cuś
              dzieci kwiaty-> pacyfizm-> zieloni-> obrona biednych zwierzątek-> aborcja u ludzi
              ok-> eutanazja spox-> narkotyki czemu nie?-> za 20 lat chinska okupacja
              amsterdamu paryzwa i warszawy

----------------------------------------------------------
              > Nie wiem kim jestes i jakie masz poglady,Nie czytałam Twoich innych postów.Z
              > tego co tu pisza co niektórzy nie sa do Ciebie nastawieni
              > przyjaznie....dlaczego?Choc to dla mnie w zasadzie nie jest istotne.
              > Z tego co zrozumiałam,chcesz walczyc z całym islamem i ze wszystkimi
              > muzułmaninami...przerazajaca nienawisc!To tak jak bys zwalił wszystkich do
              > muzułmanów do jednego worka i podpisał-TO CI ZLI a reszte swiata do drugiego_to
              >
              > byliby ci dobrzy! Powiem Ci ze nie wolno czegos takiego robic...nie wolno!
              > Uogólnienia sa krzywdzace.Walczmy z terroryzmem,nie z religia,z przemoca a nie
              > z 80 letnim człowiekiem z Afganistanu....nie z dziecmi...rozumiesz o co mi
              > chodzi??Pewnie znany jest Ci "wierszyk",straszny...."jestem mały
              > Talibanek...."itd itp co on robi? pietnuje dziecko,wierszyk okrutny z
              > załozenia.Troche chyba mnie poniosło....i post jest rozemocjowany,ale tak
              > mysle.G

• greta27 Idealistka-Greta........ 07.11.01, 15:11
                Byc moze jestem idealistką...Byc moze to mój starch powoduje ze wolałabym
                pokojowe rozwiazania.Wiem ze nie zawsze sie da....niestety>wala z terrorem to
                tez troche walka z własnym stachem,Bo nigdy nie wiadomo skad gdzie jak i
                dlaczego przyjdzie wielkie TRACH.Z pozdrowieniami dla Wszystkich Greta
          • greta27 jeszcze do Niewazne.... 07.11.01, 00:08
            własnie usłyszałam w radio podsumowanie z Konferencji na temat
            terroryzmu...."Europa Srodkowa nie jest miejscem dla terrorystów-nie bedziecie
            sie czuli tu bezpiecznie"A.Kwasniewski....co Ty na to??? dla mnie jest to
            zenujace....Jakie Polska ma zabezpieczenie?Sojusznika-USA?...dla mnie to
            bzdura.zwłaszcza w "dobie reformu UOP-U....haha.
      • Gość: doku Tak, oni są inni IP: *.mofnet.gov.pl 07.11.01, 11:22
        greta27 napisał(a):

> Chcesz posłac im bombkę??
        > powiedz mi za co,za co dokładnie? bo tam sie urodzili? bo wyrastali w innej
        > kulturze niz Ty?

Tak, to inna kultura. Ale nie wystarczy taki pusty slogan, nie wystarczy
        powiedzieć, że jest inna i nie możemy nic z tym zrobić. Talibowie, Laden i ich
        sojusznicy to nie pioruny zsyłane z nieba przez obcego boga, ale są to ludzie z
        tego samego podgatunku homo sapiens. Możemy spojrzeć na tę tak niby inną kulturę
        z ich punktu widzenia, a przekonamy się, że jest to zwyczajna ludzka kultura,
        jakich setki już przetoczyło się przez ludzkość. Mają tam swoje prawa, mają karę
        śmierci, mają podobnego boga itd. Tę ich kulturę można zrozumieć, można zrozumieć
        ich patologie społeczne - tak samo jak można osądzić słuszność postępowania
        przedstawicieli tej kultury.

Pierwsza charakterystyczna cecha tej kultury, to niska wartość życia ludzkiego.
        TaliboLadeni zabijają z równą łatwością swoich rodaków jak obcych. Bez żadnych
        skrupułów - tacy właśnie są, bo w takiej wyrośli kulturze - nie jest to zresztą
        kultura afgańska, ale zaimportowana. Wielu Afgańczyków nie pogodziło się jeszcze
        z tym, że taka właśnie kultura opanowała ich kraj. Ci Afgańczycy są bez pardonu
        zabijani.

Oczywiście można zamknąć oczy, zatkać uszy i iść przez ulice krzycząc "nic nam do
        tego, to inna kultura, niech żyje pokój, nie wolno się mścić, bombom stop!".
        Można zaakceptować zagrożenie, że kolejne samoloty i śmiercionośne zarazki na nas
        spadną - powiedzieć sobie: "taki jest koszt życia obok siebie różnych kultur, ci
        co lubią zabijać, niech zabijają, bo taka jest specyfika ich kultury". W końcu
        ludzie zawsze się zabijali i może trzeba się z tym pogodzić, że zawsze tak
        będzie. Ja się z tym nie godzę, ale wiem, że wielu ludzi, np. pacyfiści,
        pogodzili się z tym jawnie lub skrycie.

Ale w przypadku TaliboLadenów to nie koniec. Jest druga cecha ich kultury,
        znacznie groźniejsza niż łatwość zabijania. Cecha ta wyraziła się w wyborze celu
        w NY. Zaatakowali centrum cywilizacji Wolnego Świata, a nie zwykły tłum
        znienawidzonych obcych (jak np. celują Palestyńczycy w Izraelu - jakaś dyskoteka,
        kawiarnia). A co zrobili u siebie? Zniszczyli największy posąg Buddy i wiele
        innych pozostałości starszej cywilizacji jedwabnych szlaków. Ta druga cecha tej
        kultury, to agresywne dążenie do zniszczenia innych kultur. Oni oddadzą życie za
        to, aby tylko ich kultura pozostała. Poświęcą życie swoje, swoich braci i sióstr,
        aby zniszczyć wszystkich obcych, także pacyfistów.

Teraz to już nie jest jakaś inna, niezrozumiała kultura. Teraz już wiemy jaka
        jest specyfika tej kultury i ta wiedza nie pozwala nam siedzieć bezczynnie i
        patrzeć jak Talibowie mordują swoich i obcych, jak niszczą skarby innych
        cywilizacji, jak rozzuchwalają się coraz bardziej, jak rozpełzają się po świecie,
        jak zatruwają ludzkość.
    • zabijaka Re: Milosc-Tolerancja-Pokoj-Dzieci Kwiaty! 06.11.01, 23:06
      niewazne to glupi chuj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka