palnick 21.08.06, 01:32 Lepiej zastanów się nad tym: Marian Hemar Teoria względności Gdy się ludzi ocenia Z różnych punktów widzenia -- Ciekawa rzecz, jak się skala Pewnych wartości zmienia. Wada staje się cnotą, A zaletą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drf Re: Wikul,ta twoja "poezja" marnie świadczy o tob 21.08.06, 01:40 palnick masz piwo u mnie pozdrawiam drf Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Wikul,ta twoja "poezja" marnie świadczy o tob 21.08.06, 03:16 Ildefons-zgryz.bieruta pije piwo? Widze, ze wszystko gra. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Palnik,te twoje rozeznanie marnie świadczy o tob 21.08.06, 13:29 pozarski napisał: > Ildefons-zgryz.bieruta v.zupa.grzybowa pije piwo? Widze, ze wszystko gra. "Mój nick swiadczy o mnie" Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Palnik,te twoje rozeznanie marnie świadczy o 21.08.06, 19:26 wikul napisał: > pozarski napisał: > > > Ildefons-zgryz.bieruta v.zupa.grzybowa pije piwo? Widze, ze wszystko gra. > -------- Wikul, bredzisz po próżnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Palnik,te twoje rozeznanie marnie świadczy o 21.08.06, 21:19 palnick napisał: > wikul napisał: > > > pozarski napisał: > > > > > Ildefons-zgryz.bieruta v.zupa.grzybowa pije piwo? Widze, ze wszystk > o gra. > > > -------- > Wikul, bredzisz po próżnicy. Jesteś pewien że to do ciebie ? Nie ? To się odpie.. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Wikul, dziecię, ty chamidło jesteś przecie! 22.08.06, 01:21 wikul napisał: > Jesteś pewien że to do ciebie ? Nie ? To się odpie.. ----- Oj brzydko Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Palnick,to nie moja poezja, to głos ludu. Zabolało 21.08.06, 13:33 ...tak bardzo identyfikujesz się z pisiorkami ? Bardzo mi przykro. Popatrz i delektuj się. img221.imageshack.us/my.php?image=wadca1eq.swf Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Wikul, ty masz coś z rycerza ! 21.08.06, 19:27 Zakuty łeb. Spróbuj trochę wyść poza gumno. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Palnick, ty masz coś z gumna ! A moze cały jesteś 21.08.06, 21:17 ...gumnem, lub jak kto woli gównem. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Ostateczny upadek łże-pierdoły wikula :-( 22.08.06, 01:22 wikul napisał: > ...gumnem, lub jak kto woli gównem. ..... Niesłychane! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wikul,ta twoja "poezja" marnie świadczy o tob 21.08.06, 13:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=47152513 Odpowiedz Link Zgłoś
ben_szlomo [...] 21.08.06, 22:44 images.google.se/images?svnum=100&hl=sv&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=prag+jewish+cemetary&spell=1 [...] Odpowiedz Link Zgłoś
ben_szlomo [...] 21.08.06, 23:02 images.google.se/images?svnum=100&hl=sv&lr=&q=lodz+jewish+cemetary&btnG=S%C3%B6k[...] Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Kolego zupo grzybowo czy raczej karpiu po żydowsku 21.08.06, 23:27 ...móglbys nie podbijać tego głupiego wątka załozonego przez Palnicka ? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Kolego zupo grzybowo czy raczej karpiu po żyd 21.08.06, 23:48 Ben Shlomo, czyli syn Szlomy nie umie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Kolego zupo grzybowo czy raczej karpiu po żyd 25.08.06, 01:08 Podnosimy wikul. Musisz się powstydzić Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Splątany język suma po nigeryjsku - wikula... 22.08.06, 01:24 wikul napisał: > ...móglbys nie podbijać tego głupiego wątka załozonego przez Palnicka ? ------- Chyba raczej wątku synku? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Palnickowy język - suma chamstwa i głupoty 22.08.06, 10:59 Zgłos sie do koalicjanta po maturę. Pewnie za zasługi dostaniesz. A ode mnie sie odpie..i nie wycieraj sobie gęby moim nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Koncert chamstwa, głupoty i bezsilności Wikula :-) 22.08.06, 11:42 wikul napisał: > Zgłos sie do koalicjanta po maturę. Pewnie za zasługi dostaniesz. A ode mnie > sie odpie..i nie wycieraj sobie gęby moim nickiem. ...... Nie jest dobrze z toba bratku. Poczytaj Hemara Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Koncert chamstwa, głupoty i bezsilności Wikul 22.08.06, 11:44 Hemara? Komu sie chce dzis czytac Hemara? Moze Homera? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Koncert chamstwa, głupoty i bezsilności Wikul 23.08.06, 19:53 pozarski napisał: > Hemara? Komu sie chce dzis czytac Hemara? Moze Homera? --- To prawda. Homera czytują u nas wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Miara upadku Wikula. Oto co go zachwyca :( 24.08.06, 07:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=47160032 Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Miara upadku Wikula. Oto co go zachwyca :( 27.08.06, 07:53 Wikil, która strofa najbardziej cię kręci ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Miara upadku Pilnicka. Oto co do niego pasuje :( 27.08.06, 17:32 Śmierdziel Przyszedł śmierdziel do ogrodu I stwierdził, Że się ktoś dopuścił smrodu, Bo śmierdzi. Stanął śmierdziel, żeby fakt ten Ustalić I cos w związku z tym nietaktem Uchwalić. Więc się śmierdziel zebrał licznie W drzew cieniu, Protestując energicznie W imieniu. Potem ruszył po ogrodzie Pochodem, Krzycząc: "Hańba! Precz, narodzie, Ze smrodem!" Krzyczał, ryczał, ducha sławił (Nie ciało), Ale gdzie się tylko zjawił - Śmierdziało. Z tego morał się wywodzi Dla wielu: Nie protestuj, gdy sam smrodzisz, Śmierdzielu. Mam nieodparte wrażenie że Tuwim pisżac ten wiersz miał do czynienia z tobą Odpowiedz Link Zgłoś