Dodaj do ulubionych

Dlaczego wojny Forumowe nigdy sie nie skoncza

23.02.03, 15:23
Trwaja juz od jakiegos 1.5 roku prawie. I nic nie wyglada na to, aby
wygasly. Mialem ostatnio chwile przerwy miedzy piciem wina i sluchaniem
muzyki. I zastanowilem sie, leniwie, nad tym stanem rzeczy.

Otoz, moim zdaniem, wynika to z roznicy miedzy typami ludzkiemi.

Jak juz ustalil Hipokrates, natura, badz temperament czlowieka, opiera się na
istnieniu 4 podstawowych cieczy (soków): krwi, śluzu, żółci, czarnej żółci
(prawdopodobnie krwi żylnej). Równowaga tych cieczy (eukrazja) gwarantuje
zdrowie. Przewaga jednego z tych elementów wpływa na określony temperament:
sangwiniczny, flegmatyczny, choleryczny i melancholiczny. (Onet – Wiem).

I jak wykazuje historia Forum, posiadacze roznych temperamentow sie ze soba
nie dogadaja. Zwlaszcza gdy nie za bardzo chca sie dogadac (bo i po co?),
poniewaz kazdy mysli, ze jego temperament jest lepszy od drugiego.

Do tych roznic w temperamencie dochodza roznice w sposobie pojmowania
otaczajacej nas rzeczywistosci. Serce czy medrca szkielko i oko? Jak i tez
poczucie humoru. Lub jego brak. Bierzemy wszystko na smiertelnie powaznie,
czy patrzymy sie na swiat z przymruzeniem oka?

Jeden z Forumowiczow powie cos, bo akurat promien slonca wpadl mu przez okno
na klawiature i emocje wzbudzil. Drugi natomiast siedzi w miejscu zaslonietym
i zakurzonym (np. archiwum), slonce mu nie przeszkadza (lub nie pomaga) i ma
calkowicie inne mysli. Nawet na ten sam temat. Tak juz jest.

Tak wiec, drodzy Forumowicze, niech was wojny nie bulwersuja. Odzwierciedlaja
one wielotysiacletnie juz zroznicowanie rodzaju ludzkiego.

Hej, szable w dlon!

sc-k zrownowazony

PS. Nie wspominam tu, celowo, o fundamentalnej roznicy miedzy kobietami i
mezczyznami. Raczej rzadkie sa przypadki, aby te dwie tak rozne grupy (i ich
przedstawiciele) mogly sie ze soba dogadac. Jest to jednak temat sliski i
wyjatkowo niebezpieczny. I dlatego przeze mnie nie zauwazony.
Obserwuj wątek
    • Gość: siedem Re: Dlaczego wojny Forumowe nigdy sie nie skoncza IP: 213.216.66.* 23.02.03, 15:30
      sceptyk napisał:

> Tak wiec, drodzy Forumowicze, niech was wojny nie bulwersuja. Odzwierciedlaja
      > one wielotysiacletnie juz zroznicowanie rodzaju ludzkiego.
      >
      > Hej, szable w dlon!

Ladniej napisana dewiza: Lac sie po mordzie dobrze jest - 7 all rights r

5040
    • monopol Sceptyku - cóż Cię skłoniło? ;) 23.02.03, 17:11
      Cóż Cię skłoniło by wykorzystać przerwę między lampką wina a kolejnym utworem
      muzycznym do przemysliwań na temat tak nużący, jak partyzancka wojna prowadzona
      przez stałych bywalców tego wirtualnego kawałka świata?
      To Sceptyku świadczy o skłonnościach do samotortury, do dręczenia własnego
      intelektu i nigdy nie uwierzę, że można się na ten temat "leniwie zastanawiać",
      pozostając w całkowicie obojętnym stosunku emocjonalnym do kwestii tak
      skomplikowanej, tak intensywnie wkraczającej ( z buciorami ) w nasze forumowe
      życie.
      Piszesz,żeś zrównoważonym jest Sceptykiem. Jednakowoż pod koniec postu żegnasz
      się rewolucyjnym zawołaniem "szable w dłoń", co oznacza mniej więcej " na
      pohybel", "bij zabij", "kill them all", czyli nawołujesz do unicestwienia kogoś
      lub czegoś, do destrukcji, do Dnia Gniewu, do Apokalipsy! Ha, ha - nie widzę tu
      śladu zrównoważonego Sceptyka, leniwie popijającego wino gronowe...

Nieładnie Sceptyku, nieładnie!

Pozdrawiamsmile

P.S.Oczywiście ani jedno słowo w moim poście nie miało nic wspólnego z prawdą
      • sceptyk Re: Sceptyku - cóż Cię skłoniło? ;) 23.02.03, 18:06
        Monopolu, do walki zachecam, aby nie tlumic w sobie natury ludzkiej i nie
        burzyc, poprzez proby manipulacji swiadomoscia, porzadku tego swiata.

Natomiast z wrodzona sobie bystroscia zauwazylem, zes nie odniosl sie do
        tematyki, ktorej nie poruszylem w post scriptum. Czyzbys pominal ja ze wzgledu
        na swa inteligencje (tj. umiejetnosc przystosowania sie do nowych warunkow),
        czy tez moze jestes na progu wypracowania formuly WIELKIEGO KOMPROMISU?

pzdr
        sc-k
        • Gość: w@ga Re: Sceptyku - cóż Cię skłoniło? ;) IP: 195.202.86.* 23.02.03, 18:26
          sceptyk napisał:

> Monopolu, do walki zachecam, aby nie tlumic w sobie natury ludzkiej i nie
          > burzyc, poprzez proby manipulacji swiadomoscia, porzadku tego swiata.
          >
          > Natomiast z wrodzona sobie bystroscia zauwazylem, zes nie odniosl sie do
          > tematyki, ktorej nie poruszylem w post scriptum. Czyzbys pominal ja ze
          wzgledu
          > na swa inteligencje (tj. umiejetnosc przystosowania sie do nowych warunkow),
          > czy tez moze jestes na progu wypracowania formuly WIELKIEGO KOMPROMISU?
          >
          > pzdr
          > sc-k

Żadnego kompromisu z żydami nie bedzie a wojny trawać beda tak długo aż ostatni
          czosnkowiec nie zniknie z portalu. Prawda Panie Sceptyku czy sa watpliwości?

Pozdrawiam niezwykle uprzejmie - w@ga
          • Gość: siedem "JESTEM TUTAJ NOWA" detected /nt IP: *.protonet.pl 23.02.03, 18:34
            • Gość: pollak hehehehe - czujność przede wszystkim:) /nt IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.02.03, 18:37
              • Gość: siedem to ty? /nt IP: *.protonet.pl 23.02.03, 18:40
                • Gość: pollak Jak podpisany jako 'pollak' to tak :) /nt IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.02.03, 18:46
          • sceptyk Re: Sceptyku - cóż Cię skłoniło? ;) 23.02.03, 18:36
            Gość portalu: w@ga napisał(a):

> Żadnego kompromisu z żydami nie bedzie a wojny trawać beda tak długo aż
            ostatni
            > czosnkowiec nie zniknie z portalu. Prawda Panie Sceptyku czy sa watpliwości?
            -----------------------------------

Zadnych. Najmniejszych nawet. (unoszac sie, intonuje) Nie rzucim Forum skad
            nasz rod, nie damy pogrzesc mowy...

zalaczam rownie serdeczne pozdrowienia, Panie W at ga

sc-k
        • monopol Re: Sceptyku - cóż Cię skłoniło? ;) 23.02.03, 21:18
          sceptyk napisał:

> Monopolu, do walki zachecam, aby nie tlumic w sobie natury ludzkiej i nie
          > burzyc, poprzez proby manipulacji swiadomoscia, porzadku tego swiata.

Sceptyku - czyli "człowiekiem jestem, więc walę po pysku"? Porządek tego świata
          zaiste jest interesujący... Sprawdza się w wirtualu i w realu również. Poprę
          Cię takoż i zakrzyknę głosem gromkim: "Na barykady!" wink
          >
          > Natomiast z wrodzona sobie bystroscia zauwazylem, zes nie odniosl sie do
          > tematyki, ktorej nie poruszylem w post scriptum. Czyzbys pominal ja ze
          wzgledu
          > na swa inteligencje (tj. umiejetnosc przystosowania sie do nowych warunkow),
          > czy tez moze jestes na progu wypracowania formuly WIELKIEGO KOMPROMISU?

Bystrość Twą zaprawdę chwalić należy, ponieważ rzeczywiście lękliwie uniknąłem
          tematu poruszonego przez Ciebie w post scriptum. Niejeden już wyłożył się na
          tej kwestii, więc i ja postanowiłem siedzieć cicho. Niech i tak będzie. smile
      • Gość: piotrq a więcsc-k pije owocowe wina a nie gronowe? ;) /nt IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 24.02.03, 17:03
    • Gość: Abe Re: Do Sceptyka o post scriptum IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 22:05
      sceptyk napisał:

>
      > PS. Nie wspominam tu, celowo, o fundamentalnej roznicy miedzy kobietami i
      > mezczyznami. Raczej rzadkie sa przypadki, aby te dwie tak rozne grupy (i ich
      > przedstawiciele) mogly sie ze soba dogadac. Jest to jednak temat sliski i
      > wyjatkowo niebezpieczny. I dlatego przeze mnie nie zauwazony.

Sc-ku zrównoważony.
      Żeby podkreslić tę fundamentalną różnicę odwaznie ustosunkuję sie wyłącznie do
      Twojego post scriptum, pomijając dyskretnym milczeniem wszystko co zostało
      napisane wyżej.
      Uważam, że problem został przez Ciebie dostrzeżony, a tylko celowo pominięty.
      I słusznie. Doswiadczenie forumowe uczy nas, że owa różnica nie tylko zatraca
      tu na forum swoją fundamentalność, ale - co gorsza - w niektórych przypadkach
      rozmywa się zupełnie, dając efekty w postaci nicków bezpłciowych lub
      wielopłciowych.
      Z pozdrowieniami
      Abe - póki co jeszcze fundamentalnie odmienna.

• Gość: Albertine Dlaczego mam sie nie bulwersowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 23:22
      Po to w koncu uczestnicze w tym forum, ktore nie jest koktajlem z plynow
      ustrojowych przeznaczonym do powolnego saczenia przez slomke, lecz miejscem
      zaiste idealnym aby napasc na kogos znienacka i z ukrycia uzywajac mylacego
      nika i udzielajac ogolnie informacji o sobie metnych i nieprawdziwych. Mozna
      tez szukac latwej podrywki. Co robisz dzis wieczor? Czy masz jedrne posladki?
      • sceptyk Alez to nieporzumienie, Albertyno. Bulwersuj sie. 24.02.03, 01:06
        Albertyno, poniewaz jestem gospodarzem tego watku, czuje sie zatem zobowiazany
        udzielic Ci w miare wyczerpujacej odpowiedzi na obydwa postawione przez Ciebie,
        dosc klopotliwe, musze zreszta przyznac, pytania. Wyjasniam.

Po pierwsze, na podchwytliwe pytanie co robie dzis wieczor, musze odpowiedziec
        rowniez pytaniem, uscislajacym: A o co Ciebie sie rozchodzi?

Zas pytajac sie o jedrnosc posladkow stawiasz mnie troche w niezrecznej
        sytuacji. I to nie dlatego, abym czul sie skrepowany (choc zainteresowanie
        kobiet - chyba nie jestes przebranym pedalem Albertem? Badz, gejem, tez
        Albertem? - jedrnoscia posladkow meskich stanowi dla mnie pewne novum,
        wytlumaczalne zapewne roznica paru lat jaka nas dzieli), ale dlatego, ze
        posladki mam ujedrnione asymetrycznie. I w zwiazku z tym trudno jest mi
        udzielic jednoznacznej odpowiedzi na to, zdawac by sie moglo proste, pytanie.

Natomiast co do bulwersowania, to udzielam Ci dyspensy - bulwersuj sie ile
        tylko dusza zapragnie. Sama, albo z kims.

Mam nadzieje, ze nie przysporzylem Ci specjalnych klopotow brakiem
        jednoznacznych odpowiedzi na Twe pytania. Ale jak zapewne wiesz, nie ma glupich
        odpowiedzi. Zas co do pytan, to bywa roznie.

sc-k
        • Gość: kunce teraz Sceptyku nie zasnę, bo rozbudziłeś moją ci.. IP: *.chello.pl 24.02.03, 01:23
          ....ciekawość (wyjasniam, by uniknąć nieporozumień i ewentualnego głupiego
          dowcipkowania).

Otóż Sceptyku zainteresowanie kobiet męskimi posladkami, choc zwykle dyskretnie
          okazywane, ma dość istotna przyczynę: jędrne, muskularne siedzenie obiecuje
          energiczne ruchy miednicą podczas pewnej kategorii kontaktów międzyludzkich na
          styku, że tak powiem, płci.

W związku z tym informacja o wystepujacej u Ciebie asymetrii dała bodźca mej
          wyobraźni: po pierwsze co do przyczyn tego stanu rzeczy, po drugie, co do
          konsekwencji tego faktu.

Kieruje mna li tylko ciekawość świata, bo skromność panieńska wylkucza inne
          powody tych dociekań.

czy zechcesz łaskawie rzucić nieco światla na to zagadnienie?
          • sceptyk Szanowna Kunce, rzucam swiatlem nieco 24.02.03, 02:26
            Jesli chodzi o asymetrycznosc, to jest to w mojej rodzinie dziedziczne i ta
            cecha siega wstecz tylu pokolen, ze trudno jest mi teraz ustalic z cala
            pewnoscia jakie wydarzenie dalo poczatek tej interesujacej cesze budowy
            mezczyzn (a i kobiet tez) w rodzie sceptykow. Jak chce przekazywana ustnie
            anegdota w rodzie, dotyczaca pozniejszego juz okresu, to jeden z moich
            przodkow, nagabywany w tejze kwestii przez nieco zdziwiona, choc wielce
            usatysfakcjonowana ancestorke Albertyny, odparl jej lapidarnym zwrotem, ktory
            nastepnie doczekal sie spopularyzowania, rozciagniecia na inne dziedziny zycia
            i wszedl do obiegowego jezyka: 'symetria to estetyka idiotow, moja droga', mial
            jej podobno odrzec.

Natomiast co do efektow, to trudno mi odpowiedziec na drugie z postawionych mi
            pytan tak, aby nie zostalo to poczytane za proby przechwalania sie. I nastepnie
            zapisane w mych aktach w archiwum. Niestety, nie brak tu osob czyhajacych na
            najdrobniejsze nawet szczegoly ze sfery zycia prywatnego (dlatego tez nie
            podaje dokladnie jak owa asymetrycznosc jest rozlozona). Chcialbym rowniez
            uniknac lawiny listow do mej skrzynki, zwlaszcza wobec istniejacych aktualnie
            trudnosci technicznych na portalu, czesto uniemozliwiajacych ich czytanie i tym
            samym akceptowanie wybranych ofert.

Mam nadzieje, ze udalo mi sie zaspokoic Twa zrozumiala ciekawosc panienska.
            Chwilowo zawieszam obowiazki gospodarza watku. Jutro jednak podejme sie znow
            tej czesciowo niewdziecznej, czesciowo przyjemnej, a zawsze zobowiazujacej roli.
            • Gość: kunce Re: Szanowna Kunce, rzucam swiatlem nieco IP: *.chello.pl 24.02.03, 08:36
              dzięki, Drogi Sceptyku, ze tę cenna garść informacji (mnie, niestety, nigdy
              dosyć).
              Poruszona zdaniem Twego Sznownego Przeodka o ułomnym zwiazku między symetrią a
              estetyką (cyt: Symetria to estetyka idiotów) przypatruję się mijanym ludziom i
              rozważam duchu cakiem nowe - przynajmniej dla mnie - zagadnienie:
              Czy "Symetria to anatomia idiotów" ???
              • Gość: siedem Re: Szanowna Kunce, rzucam swiatlem nieco IP: 213.216.66.* 24.02.03, 08:41
                Gość portalu: kunce napisał(a):

> rozważam duchu cakiem nowe - przynajmniej dla mnie - zagadnienie:
                > Czy "Symetria to anatomia idiotów" ???

"amerykanscy naukowcy" twierdza ze symetria jest cecha ludzi zdrowych,
                ladniejszych i dluzej zyjacych. jest jakiestam na to uzasadnienie a kto nie
                chce sie z nim zapoznawac i sam sprawdzic niech przed oczyma wyobrazni postawi
                sobie teraz 10 twarzy najbardziej znanych aktorów i aktorek z holiłudu na
                poparcie tej prawdy.

5040

• Gość: kunce Re: Szanowna Kunce, rzucam swiatlem nieco IP: *.chello.pl 24.02.03, 08:48
                  ba, siódemko, ale takie "amerykańskie" podejście do sprawy kładzie cień na
                  historii rodu Sceptyków, historii, która powinna skończyć sie dawno temu
                  własnie z powodu asymetrii.
                  A jednak przodkowie Sceptyka intrygowali kobiety (jak wynika z opisu
                  okoliczności, w jakich padły wiekopomne słowa o symetrii) i funkcjonowali na
                  tyle dobrze w swiecie, by pozostawiać przynajmniej jednego potomka w linii
                  męskiej w każdym pokoleni.
                  Dziwne. Może holyłud rządzi sie innymi prawami?
                  • Gość: siedem Re: Szanowna Kunce, rzucam swiatlem nieco IP: 213.216.66.* 24.02.03, 08:54
                    Gość portalu: kunce napisał(a):

> ba, siódemko, ale takie "amerykańskie" podejście do sprawy kładzie cień na
                    > historii rodu Sceptyków, historii, która powinna skończyć sie dawno temu
                    > własnie z powodu asymetrii.
                    > A jednak przodkowie Sceptyka intrygowali kobiety (jak wynika z opisu
                    > okoliczności, w jakich padły wiekopomne słowa o symetrii) i funkcjonowali na
                    > tyle dobrze w swiecie, by pozostawiać przynajmniej jednego potomka w linii
                    > męskiej w każdym pokoleni.
                    > Dziwne. Może holyłud rządzi sie innymi prawami?

Może PraSceptyk nie musiał występować na wolnym rynku urody, jakim niewatpliwie
                    jest świętylas obecnie? popatrz na taką Komunistyczną Republikę Francji z
                    filmami dotowanymi przez państwo, gdzie wolnego rynku ani miligram. Depardie -
                    Kulfon, Ten No Z Krzywym Nosem, Buntownik, No... Arcyasymetryczny. Szlag, nie
                    mam pamieci do nazw własnych

5040
        • ms.helga Szanowny Sceptyku 24.02.03, 09:30
          Nie ukrywam, ze twoje intymne zwierzenie wzbudzilo we mnie blizej nie
          okreslony, przedwiosenny niepokoj. A jeszcze jak kliknelam na ta kule Mosze, to
          mi wyskoczyla sliczna geba, usmiechnieta od ucha do ucha.

Idzie wiosna!
          smile
          • Gość: siedem Re: Szanowny Sceptyku IP: 213.216.66.* 24.02.03, 09:38
            ms.helga napisała:

> Idzie wiosna!

trzeba wydepilowac dobrze giry i klatkę piersiową!

5040
            • ms.helga Re: Szanowny Sceptyku 24.02.03, 16:47
              Gość portalu: siedem napisał(a):

> ms.helga napisała:
              >
              > > Idzie wiosna!
              >
              > trzeba wydepilowac dobrze giry i klatkę piersiową!
              >
              > 5040

To sie depiluj. I przypomnij Euromirowi, bo cos nadawal ze ma futro miedzy
              piersiami. Sobolowe.
        • Gość: Albertine Jestem zbulwersowana. Sceptyku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 13:01
          Stopniem w jaki mozna skomplikowac sprawy najprostsze. Rozwazanie co sie kryje
          za prostym jak cep pytaniem "Co robisz dzis wieczor" wskazuje na spozycie lub
          zanik samczego instynktu. Jaki kon jest kazdy widzi i gdy Albertynka pyta o
          wieczor to wiadomo, ze chodzi jej o szybki i niezobowiazujacy seks. A czy
          jestem pedalem albertem przebranym jest i tak juz bez znaczenia, bo to bylo
          wczoraj, a teraz jest jutro czyli dzis - powiedziala, a wieczorem slub juz
          brala z muchomorem.
    • rycho7 Poniewaz sa forumowicze, ktorych wiele tematow 24.02.03, 14:47
      intelktualnie przerasta. Aby zaistniec musza zajmowac sie rozgrywkami
      spolecznymi. Na tym grzaskim gruncie w poblizu metnej wody licza na lepsze lowy.
      • bykk Re: do Sceptyka 24.02.03, 15:21
        Sceptyk, wyobrażasz sobie F. bez "takich" rozrywek?
        Jesteś dość długo tutaj i wiesz, że to nie jest możliwe.
        Nawiasem, musisz się teraz częściej oglądać za siebie, hehehe!
        pozdrawiam
        hej!
    • miriamfirst_ Re: Dlaczego wojny Forumowe nigdy sie nie skoncza 24.02.03, 15:30

hej sceptyku! Najwyższe moje zainteresowanie wzbudziły, a to: rodzaj pitych
      przez Cię trunków i słuchanej muzyki.
      A dlaczego się te wojny nie skończą? Bo paru osiołków i wściekłe oślice -
      zacięli się, bo są analogowi a nie cyfrowi, i tyle. Śrubki z nich się sypiasmile))

Pozdrosmile

Miriam
      • lady_hawk Re: Dlaczego wojny Forumowe nigdy sie nie skoncza 24.02.03, 16:22
        miriamfirst_ napisała:

>
        >
        > hej sceptyku! Najwyższe moje zainteresowanie wzbudziły, a to: rodzaj pitych
        > przez Cię trunków i słuchanej muzyki.
        > A dlaczego się te wojny nie skończą? Bo paru osiołków i wściekłe oślice -
        > zacięli się, bo są analogowi a nie cyfrowi, i tyle. Śrubki z nich się
        sypiasmile))
        >
        > Pozdrosmile
        >
        > Miriam

Co zrobisz z nozka, czyli ogonkiem od nicka?

A wojny sie nie skoncza, bo i temat wdzieczny wink Bedzie pewnie light motywem,
        poki nie zjawi sie nowy.

Ja nie szukam tutaj merytorycznej wiedzy ani akademickich dyskusji.
        Dzisiaj w radiu zet uslyszalam:

"Premier Kolodko opublikowal 13 punktowy program naprawy finansow publicznych.
        Tym razem pech przedsiewziecia gwarantuje nie tylko nazwisko autora."

wiwat Jagielski! I chyba takze tutaj o to chodzi. Niekoniecznie, zeby dowcipy
        opowiadac, ale luzuuuu troszke zlapac!

Nie wszyscy to umieja.
        • Gość: Ania Re: Lady oslica -a to dobre IP: 213.46.162.* 24.02.03, 16:27
          lady_hawk napisała:

> miriamfirst_ napisała:
          >
          > >
          > >
          > > hej sceptyku! Najwyższe moje zainteresowanie wzbudziły, a to: rodzaj pityc
          > h
          > > przez Cię trunków i słuchanej muzyki.
          > > A dlaczego się te wojny nie skończą? Bo paru osiołków i wściekłe oślice -
          > > zacięli się, bo są analogowi a nie cyfrowi, i tyle. Śrubki z nich się
          > sypiasmile))
          > >
          > > Pozdrosmile
          > >
          > > Miriam
          >
          > Co zrobisz z nozka, czyli ogonkiem od nicka?
          >
          > A wojny sie nie skoncza, bo i temat wdzieczny wink Bedzie pewnie light motywem,
          > poki nie zjawi sie nowy.
          >
          .A dlaczego się te wojny nie skończą? Bo paru osiołków i wściekłe oślice -
          zacięli się, bo są analogowi a nie cyfrowi, i tyle. Śrubki z nich się sypiasmile))

Pozdrosmile

Miriam

> Ja nie szukam tutaj merytorycznej wiedzy ani akademickich dyskusji.
          > Dzisiaj w radiu zet uslyszalam:
          >
          Lady oslica szuka wojny.Moje gratulacje.

> "Premier Kolodko opublikowal 13 punktowy program naprawy finansow
          publicznych.
          > Tym razem pech przedsiewziecia gwarantuje nie tylko nazwisko autora."
          >
          > wiwat Jagielski! I chyba takze tutaj o to chodzi. Niekoniecznie, zeby dowcipy
          > opowiadac, ale luzuuuu troszke zlapac!
          >
          > Nie wszyscy to umieja.

Lady oslica umie.
          • Gość: Scan No i widzisz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 16:35
            panna, jak to za każdym razem wychodzi z Ciebie kołchozowa dójka. Nawet wtedy,
            gdy zmuszana do tego nie jesteś. Przeanalizuj poniższy tekst:

"...gdy się zwracano do współlokatorki.... to ta powiedziała, że kartofle
            wsadziła w dupę, lecz na skutek interwencji kartofle zwróciła"

Pamietaj o Protefiksie.
            • Gość: Ania Re:Daruj sobie Scan IP: 213.46.162.* 24.02.03, 16:39
              Napij sie sliwowicy z Perla i pania prezesowa,to odpowiednie towarzystwo dla
              Ciebie.Ja sie brzydze donosicielami i tymi,ktorzy z nimi przestaja.Lady tez Ci
              zostawiam.Powojujecie sobie jeszcze dlugo.
              • perla_ dziwię się 24.02.03, 16:42
                Gość portalu: Ania napisał(a):

> Napij sie sliwowicy z Perla i pania prezesowa,to odpowiednie towarzystwo dla
                > Ciebie.Ja sie brzydze donosicielami i tymi,ktorzy z nimi przestaja.Lady tez
                Ci
                > zostawiam.Powojujecie sobie jeszcze dlugo.

no właśnie, nurni to ewidentny donosiciel jest. Doniósł gdzie tylko mógł, i
                dziwno mi to jest, iz zadajesz z nim sie. to kiedy właściwie jesteś szczera, co?
                Odpowiedz.

Perła
                • Gość: Ania Re: dziwię się IP: 213.46.162.* 24.02.03, 16:49
                  perla_ napisał:

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                  >
                  > > Napij sie sliwowicy z Perla i pania prezesowa,to odpowiednie towarzystwo d
                  > la
                  > > Ciebie.Ja sie brzydze donosicielami i tymi,ktorzy z nimi przestaja.Lady te
                  > z
                  > Ci
                  > > zostawiam.Powojujecie sobie jeszcze dlugo.
                  >
                  > no właśnie, nurni to ewidentny donosiciel jest. Doniósł gdzie tylko mógł, i
                  > dziwno mi to jest, iz zadajesz z nim sie. to kiedy właściwie jesteś szczera,
                  co
                  > ?
                  > Odpowiedz.
                  >
                  > Perła

Won smieciu faxiarzu.
                  • perla_ Re: dziwię się 24.02.03, 16:53

> perla_ napisał:
                    >
                    > > Gość portalu: Ania napisał(a):
                    > >
                    > > > Napij sie sliwowicy z Perla i pania prezesowa,to odpowiednie towarzys
                    > two d
                    > > la
                    > > > Ciebie.Ja sie brzydze donosicielami i tymi,ktorzy z nimi przestaja.La
                    > dy te
                    > > z
                    > > Ci
                    > > > zostawiam.Powojujecie sobie jeszcze dlugo.
                    > >
                    > > no właśnie, nurni to ewidentny donosiciel jest. Doniósł gdzie tylko mógł,
                    > i
                    > > dziwno mi to jest, iz zadajesz z nim sie. to kiedy właściwie jesteś szczer
                    > a,
                    > co
                    > > ?
                    > > Odpowiedz.
                    > >
                    > > Perła
                    >
                    >
                    > Won smieciu faxiarzu.

ojwawoj! Czyżby ten "wspaniały" nie był nocą dzisiejszą wspaniały? A może
                    rzygał po mule?
                    Optymizmu Anka, jutro tez dzień jest.

Perła
        • perla_ ależ skończone już są 24.02.03, 16:31
          Carmina wycięta jest, kwietni rozpirzeni, nurni to szczur forumowy zwykły jest,
          tyu zafaksowany jest. O Dance pisał nie będę bo każdy widzi...
          A Hiacynt pluje nienawiścią zwykłą i pospolitą do tego. No to ja pytam się z
          kim niby ta wojna może jeszcze być?
          A mówiłem Hiacyntowi, ostrzegałem, tłumaczyłem, ale on swoje awantury uprawiać
          chciał tu. To i skutek taki jest. To Hiacynt winny upadkowi kwietnych jest, i
          wycięcia Carminy też. A na tyu też wymusił aby prywatne sprawy publikował tu,
          faksy znaczy się. W skutek czego nurni zeszczurzał zupełnie już. Z pacynkami
          tylko pisze sobie, i ta, no... jak jej tam, nieważne zresztą.
          A my niezniszczalni jesteśmy, i tak trzymać właśnie.

Perła
          • bykk Re: ależ skończone już są 24.02.03, 16:38
            Perła, nie opowiadaj, nie słyszysz pobekiwania muła?smile)
            hej!
            Ps. do Miriam
            Miriam, właśnie, luuuuzu trochę, tak jak Lady mówi, luzu!smile)
            Wszystkim nam wyjdzie na dobre.
            pozdrawiam
            hej!
          • Gość: Ania Re: Bezczelnosc nie zna granic.panie sceptyk IP: 213.46.162.* 24.02.03, 16:48
            perla_ napisał:

> Carmina wycięta jest, kwietni rozpirzeni, nurni to szczur forumowy zwykły
            jest,
            >
            > tyu zafaksowany jest.

To jedno zdanie panie Sceptyk.
            "Tyu zafaxowany jest"
            Pytam po raz kolejny ,kto bedzie nastepny skoro Perla sie tym szczyci?
            Czym szczyci sie jeszcze?A no tym,ze porozpirzal watki ,ze wycial Carmine.

O Dance pisał nie będę bo każdy widzi...
            > A Hiacynt pluje nienawiścią zwykłą i pospolitą do tego. No to ja pytam się z
            > kim niby ta wojna może jeszcze być?
            >
            No pewnie z kim?Wyciales rozpirzyles i prezesowa zafaxowala powod do dumy.

A mówiłem Hiacyntowi, ostrzegałem, tłumaczyłem, ale on swoje awantury uprawiać
            > chciał tu. To i skutek taki jest. To Hiacynt winny upadkowi kwietnych jest, i
            > wycięcia Carminy też. A na tyu też wymusił aby prywatne sprawy publikował tu,
            > faksy znaczy się. W skutek czego nurni zeszczurzał zupełnie już. Z pacynkami
            > tylko pisze sobie, i ta, no... jak jej tam, nieważne zresztą.
            > A my niezniszczalni jesteśmy, i tak trzymać właśnie.
            >
            > Perła

Taak nareszcie znalazl sie winny faxowania,wszystkiemu Hiacynt winien.On
            rozpirzal watki on wycinal i on faxowal.
            A ty perla to taka zaklamana kurwa meska jestes wlasnie.
            • perla_ Chamstwo zna granice 24.02.03, 16:51

> A ty perla to taka zaklamana kurwa meska jestes wlasnie.

te Anka, ja to sie cieszę żeście pouciekali z Polski do Belgii tej. Mniej
              chamstwa mamy tu. tuszę, iż nie wrócisz nigdy tu. Bo chamów nie wpuszczamy tu.

ukłony

Perła
              • Gość: Ania Re: Chamstwo zna granice IP: 213.46.162.* 24.02.03, 16:57
                perla_ napisał:

>
                > > A ty perla to taka zaklamana kurwa meska jestes wlasnie.
                >
                > te Anka, ja to sie cieszę żeście pouciekali z Polski do Belgii tej. Mniej
                > chamstwa mamy tu. tuszę, iż nie wrócisz nigdy tu. Bo chamów nie wpuszczamy tu.
                >
                > ukłony
                >
                > Perła

Masz racje nie wroce do kraju ,w ktorym zyja tacy podli ludzie jak ty i ta pani
                z Lodzi.Nie chce oddychac tym samym powietrzem z donosicielami,ktorzy sie tym
                chwala.
                Co do chamstwa to twoje chamstwo odczulo na swojej skorze wielu ludzi,wlasnie
                ci,ktorym rozpirzales watki,ktorych wycinales ,i Tyu,ktorego pani prezesowa
                zafaxowala i z czego jestes dumny.
                Won.!!!
                • perla_ Aniu napisz coś jeszcze 24.02.03, 17:00
                  Lubię cię taką, jak tak wulgarnie ubliżasz. Pokazujesz swoją twarz prawdziwą.
                  aha... co z donosicielem nurniem jest?
                  I masz racje nie wracaj, u nas kultura jest. to nie chamska Belgia jest z
                  motłochem arabskim. Bo ja wiem już...

Perła
                  • Gość: Ania Re: Aniu napisz coś jeszcze IP: 213.46.162.* 24.02.03, 17:13
                    perla_ napisał:

> Lubię cię taką, jak tak wulgarnie ubliżasz. Pokazujesz swoją twarz prawdziwą.
                    > aha... co z donosicielem nurniem jest?
                    > I masz racje nie wracaj, u nas kultura jest. to nie chamska Belgia jest z
                    > motłochem arabskim. Bo ja wiem już...
                    >
                    > Perła

Nauczylam sie duzo chamstwa od pani prezesowej.Pamietasz jak pisala do
                    Carminy "Spierdalaj laluniu",ale pani prezesowa moze.
                    Motloch arabski czy zydowski czy polski pozostanie motlochem to pewne.
                    • perla_ Re: Aniu napisz coś jeszcze 24.02.03, 17:17
                      ale ty jesteś strasznie obleśna i wulgarna. Różne tu były, ale takiej satyry to
                      nie było jeszcze. Czy to z powodu "wspaniałego"?

Perła
                      • Gość: Ania Re: Aniu napisz coś jeszcze IP: 213.46.162.* 24.02.03, 17:23
                        perla_ napisał:

> ale ty jesteś strasznie obleśna i wulgarna. Różne tu były, ale takiej satyry
                        to
                        >
                        > nie było jeszcze. Czy to z powodu "wspaniałego"?
                        >
                        > Perła

No jest jeszcze taka co pisze "spierdalaj laluniu" i slini sie publicznie do
                        mezczyzn na forum ale dla ciebie to ani oblesne ani wulgarne tak jak i
                        faxowanie jest jak najbardziej w porzadku.
                        A na zakonczenie.
                        Won !
                        • perla_ Re: Aniu napisz coś jeszcze 24.02.03, 17:27

> perla_ napisał:
                          >
                          > > ale ty jesteś strasznie obleśna i wulgarna. Różne tu były, ale takiej saty
                          > ry
                          > to
                          > >
                          > > nie było jeszcze. Czy to z powodu "wspaniałego"?
                          > >
                          > > Perła
                          >
                          >
                          > No jest jeszcze taka co pisze "spierdalaj laluniu" i slini sie publicznie do
                          > mezczyzn na forum ale dla ciebie to ani oblesne ani wulgarne tak jak i
                          > faxowanie jest jak najbardziej w porzadku.
                          > A na zakonczenie.
                          > Won !

Ja zauważam, że to ty ślinisz się. do szczura nurniego na przykład. I dla zmyły
                          ciągle piszesz, iz "wspaniałego" męża masz w domu, a jednocześnie nie
                          odchodzisz od kompa. To jak to jest? Ja wiem jak. Ten "wspaniały" won ci
                          właśnie kiedyś powiedział i tylko szczur forumowy nurni nadzieją jest. Ja nie
                          będę przeszkadzał ci, bo to szczur jest i tępić trzeba go, to i dobre to jest,
                          iż ty i on... Dalej nie muszę chyba, jak tam z twoim IQ jest?

Perła
                  • ms.helga Ania pisze tak jak Rozowy:)) 24.02.03, 17:16
                    perla_ napisał:

> Lubię cię taką, jak tak wulgarnie ubliżasz. Pokazujesz swoją twarz prawdziwą.
                    > aha... co z donosicielem nurniem jest?
                    > I masz racje nie wracaj, u nas kultura jest. to nie chamska Belgia jest z
                    > motłochem arabskim. Bo ja wiem już...
                    >
                    > Perła

Jakis czas temu obejrzalam sobie te kawalki pisane przez pacynke Rozowy i zeby
                    nie to, za Ania Hiacynta popiera, to bym myslala, ze rozowy to pacynka Ani. On
                    tez pisal "won" z wykrzyknikami. Podobny styl.
                    • perla_ Re: Ania pisze tak jak Rozowy:)) 24.02.03, 17:20
                      ms.helga napisała:

> perla_ napisał:
                      >
                      > > Lubię cię taką, jak tak wulgarnie ubliżasz. Pokazujesz swoją twarz prawdzi
                      > wą.
                      > > aha... co z donosicielem nurniem jest?
                      > > I masz racje nie wracaj, u nas kultura jest. to nie chamska Belgia jest z
                      > > motłochem arabskim. Bo ja wiem już...
                      > >
                      > > Perła
                      >
                      > Jakis czas temu obejrzalam sobie te kawalki pisane przez pacynke Rozowy i
                      zeby
                      > nie to, za Ania Hiacynta popiera, to bym myslala, ze rozowy to pacynka Ani.
                      On
                      > tez pisal "won" z wykrzyknikami. Podobny styl.

To o niczym nie świadczy. Ona popiera każdego faceta co łaskawie do niej
                      napisze post jakiś. A ponoć "wspaniałego" tam ma. Ma, na forum. Realizuje swoje
                      marzenia tu. Niech realizuje sobie.

Perła
                      • ms.helga Re: Ania pisze tak jak Rozowy:)) 24.02.03, 17:23
                        perla_ napisał:

> ms.helga napisała:
                        >
                        > > perla_ napisał:
                        > >
                        > > > Lubię cię taką, jak tak wulgarnie ubliżasz. Pokazujesz swoją twarz pr
                        > awdzi
                        > > wą.
                        > > > aha... co z donosicielem nurniem jest?
                        > > > I masz racje nie wracaj, u nas kultura jest. to nie chamska Belgia je
                        > st z
                        > > > motłochem arabskim. Bo ja wiem już...
                        > > >
                        > > > Perła
                        > >
                        > > Jakis czas temu obejrzalam sobie te kawalki pisane przez pacynke Rozowy i
                        > zeby
                        > > nie to, za Ania Hiacynta popiera, to bym myslala, ze rozowy to pacynka Ani
                        > .
                        > On
                        > > tez pisal "won" z wykrzyknikami. Podobny styl.
                        >
                        >
                        > To o niczym nie świadczy. Ona popiera każdego faceta co łaskawie do niej
                        > napisze post jakiś. A ponoć "wspaniałego" tam ma. Ma, na forum. Realizuje
                        swoje
                        >
                        > marzenia tu. Niech realizuje sobie.
                        >
                        > Perła

A niech realizujesmile)
                    • bykk Re: do Perły 24.02.03, 17:25
                      Perła, nie miałem racji, hehehe? Pobekuje i to zdrowo.
                      Sceptyk się nie spodziewał, że dowie się wielu "ciekawych" wypowiedzi.
                      Czyżby "kafejkę" zamknęli?smile)
                      Nie przejmuj się, emigranci czasem potrzebują ojczystego języka w pełnej krasie!
                      hej!

właśnie wysłałem Ci kotki, hahahhahahahahaha!

Sceptyk, Ty nie rób sobie śmichówsmile, pamiętaj, musisz się częściej oglądać!smile)
                • lady_hawk Obecnosc Ani w Belgii 24.02.03, 17:02
                  wplywa dobrze na srednie IQ w naszym kraju.

smile)))
                  • perla_ Re: Obecnosc Ani w na forum 24.02.03, 17:09
                    lady_hawk napisała:

> wplywa dobrze na srednie IQ w naszym kraju.
                    >
                    > smile)))

...kompromituje kwietnych właśnie. Nawet szczur nurni z nory wylazł na ratunek.
                    Ten "wspaniały" łoi ją czy co? Bo taka nerwowa jest.

Perła
                    • lady_hawk Re: Obecnosc Ani na forum 24.02.03, 17:25
                      perla_ napisał:

> lady_hawk napisała:
                      >
                      > > wplywa dobrze na srednie IQ w naszym kraju.
                      > >
                      > > smile)))
                      >
                      > ...kompromituje kwietnych właśnie. Nawet szczur nurni z nory wylazł na
                      ratunek.
                      >
                      > Ten "wspaniały" łoi ją czy co? Bo taka nerwowa jest.
                      >
                      > Perła

Moze tak byc.
                      Ale poza tym, to ona tylko paple, paple. Ubawilam sie, kiedy wywolywala Stoika
                      do tablicy. Czyli z pretensjami dziewczynka.

Ania, to Ania.
                      Ja chce postawic teze, ze w@ga to nowe wcielenie osoby z Katowic. Kolejne po
                      odessie. Co TY na to?
                      smile

• ms.helga Re: Obecnosc Ani na forum 24.02.03, 17:28
                        lady_hawk napisała:

> perla_ napisał:
                        >
                        > > lady_hawk napisała:
                        > >
                        > > > wplywa dobrze na srednie IQ w naszym kraju.
                        > > >
                        > > > smile)))
                        > >
                        > > ...kompromituje kwietnych właśnie. Nawet szczur nurni z nory wylazł na
                        > ratunek.
                        > >
                        > > Ten "wspaniały" łoi ją czy co? Bo taka nerwowa jest.
                        > >
                        > > Perła
                        >
                        > Moze tak byc.
                        > Ale poza tym, to ona tylko paple, paple. Ubawilam sie, kiedy wywolywala
                        Stoika
                        > do tablicy. Czyli z pretensjami dziewczynka.
                        >
                        > Ania, to Ania.
                        > Ja chce postawic teze, ze w@ga to nowe wcielenie osoby z Katowic. Kolejne po
                        > odessie. Co TY na to?
                        > smile
                        >

Hihihihih. Tez juz o tym myslalamsmile))
                      • Gość: Ania Re: Obecnosc Ani na forum IP: 213.46.162.* 24.02.03, 17:30
                        lady_hawk napisała:

> perla_ napisał:
                        >
                        > > lady_hawk napisała:
                        > >
                        > > > wplywa dobrze na srednie IQ w naszym kraju.
                        > > >
                        > > > smile)))
                        > >
                        > > ...kompromituje kwietnych właśnie. Nawet szczur nurni z nory wylazł na
                        > ratunek.
                        > >
                        > > Ten "wspaniały" łoi ją czy co? Bo taka nerwowa jest.
                        > >
                        > > Perła
                        >
                        > Moze tak byc.
                        > Ale poza tym, to ona tylko paple, paple. Ubawilam sie, kiedy wywolywala
                        Stoika
                        > do tablicy. Czyli z pretensjami dziewczynka.
                        >
                        > Ania, to Ania.
                        > Ja chce postawic teze, ze w@ga to nowe wcielenie osoby z Katowic. Kolejne po
                        > odessie. Co TY na to?
                        > smile
                        >
                        Mylisz sie co do w@gi to jakis prowokatorek z pejsami zapewne,mysle,ze jak
                        prowokator Ignorant pisze z Wroclawia.
                        • lady_hawk Co dla Ciebie Aniu oznacza 24.02.03, 17:41
                          okreslenie: prowokatorek z pejsami?

Czy tyle co dla Belga "glupia Polka"?

• Gość: Ania Re: Obecnosc Ani w Belgii IP: 213.46.162.* 24.02.03, 17:14
                    lady_hawk napisała:

> wplywa dobrze na srednie IQ w naszym kraju.
                    >
                    > smile)))

Ale twoja obecnosc w naszym kraju wplywa zle na srednie IQ.
              • nurni Re: Chamstwo zna granice_______________ do Ani :) 24.02.03, 17:00
                spokojnie
                sa skompromitowani nie maja nic do stracenia

czy zrobilas to o co prosilem
                czekam na widokowke smile

nurni
                • perla_ Re: Chamstwo zna granice___________szczur jest 24.02.03, 17:04
                  nurni napisał:

> spokojnie
                  > sa skompromitowani nie maja nic do stracenia
                  >
                  > czy zrobilas to o co prosilem
                  > czekam na widokowke smile
                  >
                  > nurni

ach witaj szczurze niewielki. A co miała zrobic skoro juz o tym publicznie
                  piszesz? Wydoić?
                  aha... co z twoimi donosami jest?

Perła
                  • nurni wiem wiem miriamowy pantofelku 24.02.03, 17:12
                    perla_ napisał:

> aha... co z twoimi donosami jest?
                    >
                    > Perła

zwieracze wam puszczaja

musisz sobie z tym jakos poradzic
                    • perla_ szczurek wykrztusił 24.02.03, 17:15
                      szczurze powtarzasz się. A ponoć niecierpliwy jesteś.
                      ty, a czemu ta baba belgijska taka wkurwiona jest? Myślę, że na porcje valium
                      oddaliła się. Nie wiesz czemu?

Perła
                • kochankakoch Bezgraniczne chamstwo perłowe 24.02.03, 17:10
                  Myślałem Hiacynt żeś mądrzejszy jest. Jutra nie ma kretynie! Jak byś to
                  zrozumiał to byś wiedział. A co ty mi tu imputujesz, że ja coś z Miriam
                  ustalam. Miriam niezależna jest. Miriam jest śliczna. Miriam jest wyjątkowa.
                  Co Ty myślisz, że ja tak jak ty z Karolem czy też tam z Carminą posty ustalam?
                  A skoro jutra nie ma to nie będziesz miał do kogo pisać idioto. Pierdolę to
                  forum, zgraję łobuzów, Polaków, Żydów, Niemców i innych takich. Jak już byś
                  tak chciał wiedzieć Hiacynt to ci powiem: pierdolę to wszystko! Bo wam się
                  pojebało nieźle. Wciskacie się w ten grajdoł i to wasze życie jest. A real to
                  nie żarty są. Prawica, lewica, itd, itp. co mnie to kurwa mać obchodzi? A
                  teraz ci powiem i tej bandzie matołów: pieprzycie ciągle to samo i nikt z was
                  nie ma odwagi napisać tego co najważniejsze w życiu jest. Bo nie wiecie co tak
                  naprawdę najważniesze jest. Bo jak byś debilu tak naprawdę wiedział co cię
                  spotkac może to zamkąłyś pysia swego. I mi tu morałów nie pierdolił. Tak, tak,
                  zaraz zaczniesz obnosić się z obrażoną miną po tym pierdolonym forum jaki
                  skrzywdzony to ty jesteś. Przez Perłę oczywiście. Jutra nie ma! Jasne? Bo jak
                  jutro jest to znaczy, że mnie nie ma. Ja sobie żyłem jak żyłem a teraz jutra
                  nie ma. I spierdalaj mi tu z tą całą Carminą i tak w ogóle. Perła - prawdziwa
                  do dzisiaj.

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=576374&a=585436
                  • perla_ cześć Hiacynt 24.02.03, 17:12
                    że też ci się chce...
                    To nałóg chyba jest. Odwyk potrzebny ci jest.

Perła
                • Gość: Ania Re: Chamstwo zna granice_______________ do Ani :) IP: 213.46.162.* 24.02.03, 17:14
                  nurni napisał:

> spokojnie
                  > sa skompromitowani nie maja nic do stracenia
                  >
                  > czy zrobilas to o co prosilem
                  > czekam na widokowke smile
                  >
                  > nurni

Przed chwila wyslalam Ci pieski.
                  • nurni Re: Chamstwo zna granice_______________ do Ani :) 24.02.03, 17:26

> Przed chwila wyslalam Ci pieski.

smile ok

jeszcze tylko konto poza gazeta

moze kolejna pocztowka?
                    • Gość: Ania Re: Chamstwo zna granice_______________ do Ani :) IP: 213.46.162.* 24.02.03, 17:41
                      nurni napisał:

>
                      > > Przed chwila wyslalam Ci pieski.
                      >
                      > smile ok
                      >
                      > jeszcze tylko konto poza gazeta
                      >
                      > moze kolejna pocztowka?

Postaram sie zaraz zalozyc.
              • nurni bedzie dym ?___________________Sceptyk 24.02.03, 17:19
                perla_ napisał:

> te Anka, ja to sie cieszę żeście pouciekali z Polski do Belgii tej. Mniej
                > chamstwa mamy tu. tuszę, iż nie wrócisz nigdy tu. Bo chamów nie wpuszczamy tu.

kolega Sceptyk nerwowo zareagowal na slowa Hasza
                oburzyl sie bardzo bo wyczytal w nich sugestie
                ze skoro nie z Polski to gorszy jest

no bedzie sie mial teraz perla z pyszna

kol Sceptyku
                w trosce o tzw pokoj na forum
                udaj ze nie widziales

jestem pewien ze to zadanie
                jest akurat na Twoje sily

kolego

nurni
                • perla_ szczurze nurni 24.02.03, 17:24
                  cienki jestes jak na prowokację szczurze nurni. Sceptyk mieszka w ..., i o
                  Belgii wie to, iż nie wie gdzie to jest.
                  Chciałbyś, no nie?

Perła
                • Gość: Ania Re:Nie bedzie dymu. IP: 213.46.162.* 24.02.03, 17:27
                  nurni napisał:

> perla_ napisał:
                  >
                  > > te Anka, ja to sie cieszę żeście pouciekali z Polski do Belgii tej. Mniej
                  > > chamstwa mamy tu. tuszę, iż nie wrócisz nigdy tu. Bo chamów nie wpuszczamy
                  > tu.
                  >
                  > kolega Sceptyk nerwowo zareagowal na slowa Hasza
                  > oburzyl sie bardzo bo wyczytal w nich sugestie
                  > ze skoro nie z Polski to gorszy jest
                  >
                  > no bedzie sie mial teraz perla z pyszna
                  >
                  > kol Sceptyku
                  > w trosce o tzw pokoj na forum
                  > udaj ze nie widziales
                  >
                  > jestem pewien ze to zadanie
                  > jest akurat na Twoje sily
                  >
                  > kolego
                  >
                  > nurni

Dawno temu Helga napisala mi,ze poniewaz nie mieszkam w Polsce to jestem gorsza
                  Polka od Wietnamczyka,ktory w Polsce mieszka.Wiesz Nurni sa osoby,ktore moga
                  pisac najwieksze idiotyzmy,ale na to sie nie reaguje wtedy gdy atakowane sa
                  osoby nielubiane.
                  Tak jak sie nie reaguje na chelpliwe stwierdzenie,ze "Tyu zostal zafaxowany"
                  Czyli akceptuje sie faxowanie i faxiarzy.
                  Fajne to no nie.
                  • perla_ Re:Nie bedzie dymu. - miednica za to będzie 24.02.03, 17:31
                    nurni, a czy wiesz, że po jej mule rzyga się? Uważaj na to, a tak poza tym
                    odpowiednia dla ciebie jest. Ciasna, tępa, wulgarna. Akurat dla ciebie jest.

Perła
                    • Gość: Ania Re:Nie bedzie dymu. - miednica za to będzie IP: 213.46.162.* 24.02.03, 17:33
                      perla_ napisał:

> nurni, a czy wiesz, że po jej mule rzyga się? Uważaj na to, a tak poza tym
                      > odpowiednia dla ciebie jest. Ciasna, tępa, wulgarna. Akurat dla ciebie jest.
                      >
                      > Perła
                      A czy ty jeszcze kontrolujesz to co piszesz?I co na temat wulgaryzmow pani
                      prezesowej pantofelku?Jak najbardziej sluszne sa,pewnie.
                      • perla_ Re:Nie bedzie dymu. - miednica za to będzie 24.02.03, 17:36

> perla_ napisał:
                        >
                        > > nurni, a czy wiesz, że po jej mule rzyga się? Uważaj na to, a tak poza tym
                        >
                        > > odpowiednia dla ciebie jest. Ciasna, tępa, wulgarna. Akurat dla ciebie jes
                        > t.
                        > >
                        > > Perła
                        > A czy ty jeszcze kontrolujesz to co piszesz?I co na temat wulgaryzmow pani
                        > prezesowej pantofelku?Jak najbardziej sluszne sa,pewnie.

Widzę, że uspokojenie działa. spokojnie Anka. Jak szczurka zobaczysz to znaczy,
                        iz delirium to jest, lub nurni to jest.

Perla
                        • Gość: Ania Re:Nie bedzie dymu. - miednica za to będzie IP: 213.46.162.* 24.02.03, 17:41
                          perla_ napisał:

>
                          > > perla_ napisał:
                          > >
                          > > > nurni, a czy wiesz, że po jej mule rzyga się? Uważaj na to, a tak poz
                          > a tym
                          > >
                          > > > odpowiednia dla ciebie jest. Ciasna, tępa, wulgarna. Akurat dla ciebi
                          > e jes
                          > > t.
                          > > >
                          > > > Perła
                          > > A czy ty jeszcze kontrolujesz to co piszesz?I co na temat wulgaryzmow pani
                          >
                          > > prezesowej pantofelku?Jak najbardziej sluszne sa,pewnie.
                          >
                          >
                          > Widzę, że uspokojenie działa. spokojnie Anka. Jak szczurka zobaczysz to
                          znaczy,
                          >
                          > iz delirium to jest, lub nurni to jest.
                          >
                          > Perla

Co za belkot.
                          • Gość: Perła Re:Nie bedzie dymu. - miednica za to będzie IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 18:04

> perla_ napisał:
                            >
                            > >
                            > > > perla_ napisał:
                            > > >
                            > > > > nurni, a czy wiesz, że po jej mule rzyga się? Uważaj na to, a ta
                            > k poz
                            > > a tym
                            > > >
                            > > > > odpowiednia dla ciebie jest. Ciasna, tępa, wulgarna. Akurat dla
                            > ciebi
                            > > e jes
                            > > > t.
                            > > > >
                            > > > > Perła
                            > > > A czy ty jeszcze kontrolujesz to co piszesz?I co na temat wulgaryzmow
                            > pani
                            > >
                            > > > prezesowej pantofelku?Jak najbardziej sluszne sa,pewnie.
                            > >
                            > >
                            > > Widzę, że uspokojenie działa. spokojnie Anka. Jak szczurka zobaczysz to
                            > znaczy,
                            > >
                            > > iz delirium to jest, lub nurni to jest.
                            > >
                            > > Perla
                            >
                            >
                            > Co za belkot.

pomyliłaś osoby. nurni gdzie indziej jest. Napisz coś jeszcze.

Perła
                    • kochankakoch Perła o rzyganiu 24.02.03, 18:02
                      perla_ napisał:

> nurni, a czy wiesz, że po jej mule rzyga się? Uważaj na to, a tak poza tym
                      > odpowiednia dla ciebie jest. Ciasna, tępa, wulgarna. Akurat dla ciebie jest.
                      >
                      > Perła

Ja już kurw... nie chcę o Żydach. Może o babie i lekarzu?
                      Autor: Gość portalu: Perła
                      Data: 06-04-2001, 23:30:27
                      Przychodzi baba do lekarza cała obrzygana a lekarz mówi: "wyliże się Pani z
                      tego".Zna ktoś lepszy?
                      • Gość: Perła Hiacynt u ciebie to juz choroba jest IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 18:06
                        kochankakoch napisał:

> perla_ napisał:
                        >
                        > > nurni, a czy wiesz, że po jej mule rzyga się? Uważaj na to, a tak poza tym
                        >
                        > > odpowiednia dla ciebie jest. Ciasna, tępa, wulgarna. Akurat dla ciebie jes
                        > t.
                        > >
                        > > Perła
                        >
                        >
                        > Ja już kurw... nie chcę o Żydach. Może o babie i lekarzu?
                        > Autor: Gość portalu: Perła
                        > Data: 06-04-2001, 23:30:27
                        > Przychodzi baba do lekarza cała obrzygana a lekarz mówi: "wyliże się Pani z
                        > tego".Zna ktoś lepszy?

sztuczny tłok robisz niepotrzebnie. ale dowcip dobry jest, no nie Hiacynt?

Perła
                        • lady_hawk Hiacynt to chyba faktycznie z prywatnego archiwum 24.02.03, 19:48
                          Gość portalu: Perła napisał(a):

> kochankakoch napisał:
                          >
                          > > perla_ napisał:
                          > >
                          > > > nurni, a czy wiesz, że po jej mule rzyga się? Uważaj na to, a tak poz
                          > a tym
                          > >
                          > > > odpowiednia dla ciebie jest. Ciasna, tępa, wulgarna. Akurat dla ciebi
                          > e jes
                          > > t.
                          > > >
                          > > > Perła
                          > >
                          > >
                          > > Ja już kurw... nie chcę o Żydach. Może o babie i lekarzu?
                          > > Autor: Gość portalu: Perła
                          > > Data: 06-04-2001, 23:30:27
                          > > Przychodzi baba do lekarza cała obrzygana a lekarz mówi: "wyliże się Pani
                          > z
                          > > tego".Zna ktoś lepszy?
                          >
                          > sztuczny tłok robisz niepotrzebnie. ale dowcip dobry jest, no nie Hiacynt?
                          >
                          > Perła

wyciaga. Ale dowcip obrzydliwy, to mu trzeba przyznac.
                          Niech Cie Perla drzwi scisna (no, nie za mocno!)
    • sceptyk Ja twierdze, ze wojny dobre. Ale tak ogolnie. Nato 24.02.03, 17:03
      miast dlaczego w tym lagodnym, sielskim wrecz watku? Sploszycie mi Albertyne.
      Tym bardziej, ze teraz pewno zla za wczorajszy wieczor, bo z bulwersowania nic
      nie wyszlo, choc miala wolne.
      • Gość: w@ga Re: Ja twierdze, ze wojny dobre. Ale tak ogolnie. IP: 195.202.86.* 24.02.03, 17:28
        sceptyk napisał:

> miast dlaczego w tym lagodnym, sielskim wrecz watku? Sploszycie mi Albertyne.
        > Tym bardziej, ze teraz pewno zla za wczorajszy wieczor, bo z bulwersowania
        nic
        > nie wyszlo, choc miala wolne.

milusi wateczek
        czosnyczkiem nie zajeżdża
        tylko ten Perła kiepską woń
        rozsnuwa.+
        • Gość: Ania Re: Do Sceptyka IP: 213.46.162.* 24.02.03, 17:39
          ależ skończone już są
          Autor: perla_@NOSPAM.gazeta.pl
          Data: 24-02-2003 16:31 + odpowiedz na list

.
          Carmina wycięta jest, kwietni rozpirzeni, nurni to szczur forumowy zwykły jest,
          tyu zafaksowany jest..

Jak Ci sie Sceptyku podoba to zdanie:"Tyu zafaksowany jest"
          Jak Ci sie podoba pochwala donosicielstwa w realu jako metoda wycinania
          przeciwnikow na forum.
          Slimak byl zly bo byl kapucha ,zakapowal do admina.Z tym,ze slimak juz nie
          pisze,a tu donosiciel wrecz szczyci sie tym co zrobil.
          Czy sa jakies inne kryteria dla donosicieli?
          • lady_hawk Sceptyku! Ania do odpowiedzi WZYWA! nt 24.02.03, 17:43

> ależ skończone już są
            > Autor: perla_@NOSPAM.gazeta.pl
            > Data: 24-02-2003 16:31 + odpowiedz na list
            >
            > .
            jest,
            >
            > tyu zafaksowany jest..
            >
            > Jak Ci sie Sceptyku podoba to zdanie:"Tyu zafaksowany jest"
            > Jak Ci sie podoba pochwala donosicielstwa w realu jako metoda wycinania
            > przeciwnikow na forum.
            > Slimak byl zly bo byl kapucha ,zakapowal do admina.Z tym,ze slimak juz nie
            > pisze,a tu donosiciel wrecz szczyci sie tym co zrobil.
            > Czy sa jakies inne kryteria dla donosicieli?
          • Gość: Perła kłamiesz Anka! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 18:11

> ależ skończone już są
            > Autor: perla_@NOSPAM.gazeta.pl
            > Data: 24-02-2003 16:31 + odpowiedz na list
            >
            > .
            jest,
            >
            > tyu zafaksowany jest..
            >
            > Jak Ci sie Sceptyku podoba to zdanie:"Tyu zafaksowany jest"
            > Jak Ci sie podoba pochwala donosicielstwa w realu jako metoda wycinania
            > przeciwnikow na forum.
            > Slimak byl zly bo byl kapucha ,zakapowal do admina.Z tym,ze slimak juz nie
            > pisze,a tu donosiciel wrecz szczyci sie tym co zrobil.
            > Czy sa jakies inne kryteria dla donosicieli?

Na kogo doniosłem co? Jesteś kłAMLIWA PO PROSTU. A zdanie "tyu zafaksowany
            jest" stwierdzeniem faktu jest. Czy ty jakieś szkoły kończyłaś? A Belgii
            pewnie...
            a co z donosicielm nurnim jest? I dlaczego LIMAK nie pisze, może wiesz.
            Odpowiedz, tylko nie kłam.

Perła
            • Gość: Ania Re: kłamiesz Anka! IP: 213.46.162.* 24.02.03, 18:21

>
              > > ależ skończone już są
              > > Autor: perla_@NOSPAM.gazeta.pl
              > > Data: 24-02-2003 16:31 + odpowiedz na list
              > >
              > > .
              > > Carmina wycięta jest, kwietni rozpirzeni, nurni to szczur forumowy zwykły
              > jest,
              > >
              > > tyu zafaksowany jest..
              > >
              > > Jak Ci sie Sceptyku podoba to zdanie:"Tyu zafaksowany jest"
              > > Jak Ci sie podoba pochwala donosicielstwa w realu jako metoda wycinania
              > > przeciwnikow na forum.
              > > Slimak byl zly bo byl kapucha ,zakapowal do admina.Z tym,ze slimak juz nie
              >
              > > pisze,a tu donosiciel wrecz szczyci sie tym co zrobil.
              > > Czy sa jakies inne kryteria dla donosicieli?
              >
              >
              > Na kogo doniosłem co? Jesteś kłAMLIWA PO PROSTU. A zdanie "tyu zafaksowany
              > jest" stwierdzeniem faktu jest.

Stwierdzeniem faktu,ze Miriam doniosla a ty to pochwalasz.Szcztcisz sie
              rozpirzaniem watkow i niszczeniem ludzi,obojetnie jaka metoda,aby przeciwnik
              przestal pisac.
              Samo szczycenie sie donosicielstwem jest podle.Skoro pochwalasz to jestes
              wspolnikiem.

Czy ty jakieś szkoły kończyłaś? A Belgii
              > pewnie...
              > a co z donosicielm nurnim jest?

Nurni nie jest donosicielem i wiesz o tym dobrze,on tylko chcial zapobiec by
              prezesowa nie poslugiwala sie gmina w przyszlosci .

I dlaczego LIMAK nie pisze, może wiesz.
              > Odpowiedz, tylko nie kłam.
              >
              > Perła

Nie wiem co jest z Limakiem.
              • nurni Aniu_______________________________________nt 24.02.03, 18:33
                • Gość: Perła nurni boisz się... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 18:37
                  ...aby Anka znowu z "kurwą męską" nie wyskoczyła? Wstyd ci jest, no nie?

Perła
                  • nurni Re: nurni boisz się... 24.02.03, 18:43
                    ja po prostu umieram ze strachu
                    dlatego przebieram nozkami jak tylko moge smile

• Gość: Perła Re: nurni boisz się... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 19:04
                      nurni napisał:

> ja po prostu umieram ze strachu
                      > dlatego przebieram nozkami jak tylko moge smile
                      >
                      >
                      >

tylko sie nie zsiusiaj nurni.

Perła
                      • nurni no co ty forumowy pundelku 24.02.03, 19:17

>
                        > tylko sie nie zsiusiaj nurni.
                        >
                        > Perła

w watku kolegi Sceptyka???
                        on kulturalny jest co by powiedzial

no chyba ze znow by nie zauwazyl smile
                    • Gość: Tomasz Re: nurni boisz się... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 21:50
                      Nozkami przebierasz pedalac się na forum mezczyzna. Zapraszales tez snajpera.
                      Może podasz linki na ten temat, pedrylu. Won z forum.
                      • nurni Re: nurni boisz się...jest jest! 24.02.03, 22:03
                        jest i dawno nie widziany talmudysta
                        ten od smierdzacej p.zdy
                        /chcesz link?/

gmina warszawska prawie w komplecie

nurni

znasz Hawka i Scana
                        czy wpadles przypadkiem?

• Gość: Perła Re: kłamiesz Anka! znowu IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 18:35

> Gość portalu: Perła napisał(a):
                >
                > >
                > > > ależ skończone już są
                > > > Autor: perla_@NOSPAM.gazeta.pl
                > > > Data: 24-02-2003 16:31 + odpowiedz na list
                > > >
                > > > .
                > > > Carmina wycięta jest, kwietni rozpirzeni, nurni to szczur forumowy zw
                > ykły
                > > jest,
                > > >
                > > > tyu zafaksowany jest..
                > > >
                > > > Jak Ci sie Sceptyku podoba to zdanie:"Tyu zafaksowany jest"
                > > > Jak Ci sie podoba pochwala donosicielstwa w realu jako metoda wycinan
                > ia
                > > > przeciwnikow na forum.
                > > > Slimak byl zly bo byl kapucha ,zakapowal do admina.Z tym,ze slimak ju
                > z nie
                > >
                > > > pisze,a tu donosiciel wrecz szczyci sie tym co zrobil.
                > > > Czy sa jakies inne kryteria dla donosicieli?
                > >
                > >
                > > Na kogo doniosłem co? Jesteś kłAMLIWA PO PROSTU. A zdanie "tyu zafaksowany
                >
                > > jest" stwierdzeniem faktu jest.
                >
                > Stwierdzeniem faktu,ze Miriam doniosla a ty to pochwalasz.Szcztcisz sie
                > rozpirzaniem watkow i niszczeniem ludzi,obojetnie jaka metoda,aby przeciwnik
                > przestal pisac.
                > Samo szczycenie sie donosicielstwem jest podle.Skoro pochwalasz to jestes
                > wspolnikiem.
                >
                >
                >
                > Czy ty jakieś szkoły kończyłaś? A Belgii
                > > pewnie...
                > > a co z donosicielm nurnim jest?
                >
                > Nurni nie jest donosicielem i wiesz o tym dobrze,on tylko chcial zapobiec by
                > prezesowa nie poslugiwala sie gmina w przyszlosci .
                >
                >
                > I dlaczego LIMAK nie pisze, może wiesz.
                > > Odpowiedz, tylko nie kłam.
                > >
                > > Perła
                >
                > Nie wiem co jest z Limakiem.

Skoro nie uważnie cztasz to wiedz, iz nie jestem zachwycony metodą zastosowana
                przez Miriam, chociaż motywy miała, i to pozaforumowe, a metoda sama w sobie
                choc kontrowesyjna, skuteczna okazała się, poza forum oczywiście.
                A nurni donosicielem jest i tyle.
                A dlaczego bronisz LIMAKa. Toz on przestepcą kryminalnym jest. Włamał sie na
                skrzynke Galby i listy czytał jego. Jestes w takim razie wspólniczka
                kryminalisty właśnie.

Perła
                • nurni bawidamek NIEZACHWYCONY!!!! 24.02.03, 19:29

> Skoro nie uważnie cztasz to wiedz, iz nie jestem zachwycony metodą
                  zastosowana
                  > przez Miriam,

no prosze

perla niezachwyconysmile

> chociaż motywy miała,

zostala nazwana kochanka perly
                  to byl wyjatkowo obrzydliwy dla kazdej kobiety chwyt smile

> i to pozaforumowe,

pozaforumowo jak i forumowo
                  to prezesowa spoufalala sie z lubelskim dresiarzem tylko

> a metoda sama w sobie
                  > choc kontrowesyjna, skuteczna okazała się, poza forum oczywiście.

no pewno
                  Tyu nie pisze prezesowa pisze jakby nigdy nic

> A nurni donosicielem jest i tyle.

smile

kontrowersyjna metoda prezesowej polegala
                  nie na uzyciu gminnego faksu

to byloby zbyt proste

swoja droga czy prezesowa juz kiedys kogos zafaksowala podobnie
                  np lodzkiego taksowkarza ktory kazal jej czekac
                  tak z 5 minut dluzej niz myslala

albo kelnera ktory skrzywil sie na napiwek?

nie zdziwil bym sie specjalnie

nurni

• lady_hawk nuren jest taksowkarzem! 24.02.03, 19:35

• nurni a nieprawda! 24.02.03, 19:40
                      nie taksowkarzem tylko kolarzem

nurni

ps

jasny gwint!
                      pomylilem sie:

piekarzem!

a kim ty jestes hawku procz tego ze lada
                      mysle ze w ilosci nickow mozesz rownac sie tylko z helcia

pozdrowienia dla gminy warszawskiej

• lady_hawk Re: nuren jest taksowkarzem! 24.02.03, 19:43
                      nie ma sie czego wstydzic. To przyzwoita profesja.

A Perla to bardzo mily i dowcipny (do tego przystojny) mezczyzna.

Nuren, przyznaj sie, musiales sie rozsmakowac w czarnej polewce, prawda?

Ale

>
                  • lady_hawk nuren jest taksowkarzem! tu tekst 24.02.03, 19:40
                    Trzeba tak od razu bylo nam mowic, zlotowo!

A Perla to bardzo mily i dowcipny (do tego przystojny) mezczyzna.

Nuren, przyznaj sie, musiales sie rozsmakowac w czarnej polewce, prawda?
    • Gość: lady_hawk PERLA! ALe kino! IP: *.visp.energis.pl 24.02.03, 20:10
      Ania kolejnym autorytetem Euromira!

Ogorek, kojarzacy sie z Borsukiem troszeczke (moze bracia) az sie zdziwil.

Ale takie te autorytety jak i teksty.

Ale kino!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka