monopol 26.02.03, 19:08 Tak przynajmniej powiedziano w TVN. O co w tym wszystkim chodzi? Zamieszanie coraz większe, szanse na wyjaśnienie sprawy coraz mniejsze. Komuchy górą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Kalisz zrezygnował z udziału w komisji śledcz 26.02.03, 19:09 to bujda czy prawdziwa wiadomosc? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Kalisz zrezygnował z udziału w komisji śledcz 26.02.03, 19:09 maretina napisała: > to bujda czy prawdziwa wiadomosc? Przed chwilą powiedziano to w Fakach. Bykk tez o tym napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Monopola:)))))))))) 26.02.03, 19:13 Witaj! Monopol, pisaliśmy jak widzisz wątek jednocześnie, hehehe! Tak czasem bywa. pozdrawiam i dyżuru bez pacjentów" życzę! hej! nie chcę się do wątku tego pojebańca dopisywać (Ty wiesz o kogo chodzi), nie przejmaj się, pies go... no wiesz co)! pozdrów "połówkę"! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: do Monopola:)))))))))) 26.02.03, 19:15 bykk napisał: > Witaj! > Monopol, pisaliśmy jak widzisz wątek jednocześnie, hehehe! > Tak czasem bywa. > pozdrawiam i dyżuru bez pacjentów" życzę! > hej! > nie chcę się do wątku tego pojebańca dopisywać (Ty wiesz o kogo chodzi), > nie przejmaj się, pies go... no wiesz co)! > pozdrów "połówkę"! polowka odwzajemnia pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Maretiny:)) 26.02.03, 19:23 Witam, witam! Maretina, jak jesteś na posterunku, to osobiście Cię pozdrawiam, myślę że doktorek nie będzie miał nic przeciwko, co? Jeśli chodzi o Kalisza, to słyszałem w rodiu Parlament, że o czymś czerwoni ostro dyskutowali i co chwilę przedłużali przerwę. Pierwsza podała TV Polsat, za chwilę TVN. Tyle wiem. pozdrawiam hej! bucem nigdy nie należy się przejmać! Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: do Bykka:)))))))))) 26.02.03, 19:30 bykk napisał: > Witaj! > Monopol, pisaliśmy jak widzisz wątek jednocześnie, hehehe! > Tak czasem bywa. > pozdrawiam i dyżuru bez pacjentów" życzę! > hej! > nie chcę się do wątku tego pojebańca dopisywać (Ty wiesz o kogo chodzi), > nie przejmaj się, pies go... no wiesz co)! > pozdrów "połówkę"! Dzięki ( jak zawsze ) za pozdrowienia. Piszę na F dorywczo dziś, bo ciągle czegoś ode mnie chcą. Ale cóż - taka praca. Żona dziś też w robocie do wieczora)) Tamtego gościa olać - wystąpił pod jakimś nowo utworzonym nickiem i mysli, że nas zdenerwuje. A my go mamy gdzieś. Trzymaj się))) Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Kalisz zrezygnował z udziału w komisji śledcz 26.02.03, 19:29 Ciekawe. To jakas epidemia chyba, bo w ciagu ostatnich dni wszystkim członkom komisji zebrało sie na rezygnowanie. Ktos chyba ładnie posmarował. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Kalisz zrezygnował z udziału w komisji śledcz 26.02.03, 19:33 Górą? No nie wiem, w każdym razie kontratakują (leppery mieszają, księgi wejść/wyjśc okazują się "zniszczone a ważne"... co jeszcze?). Po kiego Kalisz rezygnował? Może jakiegos bardziej wygadanego mają na to miejsce? Bo Rysiu raczej milczący był. Ciekawa sprawa. Może jakiś nowy gracz w drużynie leszkowej? Kogos trzeba wypromować? Bykk już napisał co bym ja chciał, ale tak z czystej ciekawości - komus co napisałeś i gdzie że... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Do Alfalfa:) 26.02.03, 19:47 alfalfa napisał: > Górą? No nie wiem, w każdym razie kontratakują (leppery mieszają, księgi > wejść/wyjśc okazują się "zniszczone a ważne"... co jeszcze?). Po kiego Kalisz > rezygnował? Może jakiegos bardziej wygadanego mają na to miejsce? Bo Rysiu > raczej milczący był. Ciekawa sprawa. Może jakiś nowy gracz w drużynie > leszkowej? Kogos trzeba wypromować? Coś tam się dzieje niedobrego. Może ktoś się przestraszył i robi zadymę, żeby jak najbardziej rozmyć sprawę, żeby stworzyć jak najwięcej problemów, żeby główny wątek w tej sprawie skierować na boczny tor. Nie jest to wszystko przypadkowe z pewnością. > > Bykk już napisał co bym ja chciał, ale tak z czystej ciekawości - komus co > napisałeś i gdzie że... Ja nic nie napisałem. Tylko wątek założyłem na ten sam temat w tym samym czasie co Bykk. Jakiś palant natomiast wypisuje na forum, że ja mam dwa nicki - to znaczy mój i mojej żony, że w rzeczywistości jesteśmy jedną osobą. Ale ja się tym kretyństwem nie przejmuję. Nie wiem tylko, czy o to pytałeś? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Do Alfalfa:) 26.02.03, 19:58 ad.1 Może faktycznie "gra na czas", myślą sobie "zamieszamy, przeciągniemy no a potem będzie na tapecie referendum i zapomną"? W każdym razie tzw. "szary człowie" się pogubi i za kilka lat nikt nie będzie wiedziała kto do kogo przychodził i po co (a książki zniszone...). Trwa "odwracanie kota ogonem". Goebbels to był piskuś przy tych "inzynierach dusz". ad.2 Dobrze wiesz (rozpoznałeś) o co mi chodziło. Dziwię się tylko bo Ciebie i Maretiny z żadnymi "wojenkami" nie kojarzyłem. Cierpliwości winszuję. pozdrawiam Ciebie i Twoją żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Do Alfalfa:) 26.02.03, 20:53 Tak - komuchy to specjaliści od propagandy i mydlenia oczu ludziom. Teraz też prowadzą ciekawą gierkę mającą na celu doprpwadzemie do tego, że w aferze Rywina już nikt sie nie połapie o co chodzi. Zaprzęgli do tej pracy swój klub parlamentarny, prokuraturę, Samoobronę, niektóre gazety też zapewne. A co do mojego i Maretiny stosunku do wojen forumowych, to nadal jest on krytyczny. Nie chcemy brać w nich udziału. Dziś zostaliśmy jednak zaatakowani i trudno nam było to zupełnie przemilczeć. Nie mam natomiast zamiaru ciągnąć tematu ku uciesze durnia, który całą sprawę rozpoczął. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś