Dodaj do ulubionych

Kandydat Lepera do speckomisji - kolejny geniusz

27.02.03, 09:36
Kandydatem na nowego przedstawiciela Samoobrony w sejmowej komisji śledczej
badającej sprawę Rywina jest posłanka Renata Beger - poinformował na
konferencji prasowej przewodniczący Samoobrony Andrzej Lepper.
Renata Beger zapowiedziała, że już w sobotę jest gotowa przystąpić do pracy w
komisji śledczej i nie potrzebuje czasu, by zapoznać się z jej dokumentami i
materiałami.
info.onet.pl/660762,11,item.html
---------------------------------------
Renata Beger

Data i miejsce urodzenia: 18.07.1958, Silno
Stan cywilny: mężatka

Wykształcenie: średnie zawodowe
Nazwa szkoły: Liceum Ekonomiczne

Staż parlamentarny: brak
www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/015.htm

-----------------------------------------------
Następny geniusz. Ciekawe czy ma maturę?
Obserwuj wątek
    • Gość: gomez Re: Kandydat Lepera do speckomisji - kolejny geni IP: *.solutions.net.pl 27.02.03, 09:39
      nie matura lecz chec szczera zrobi z ciebie oficera
      • indris Konsekwencje tytułów... 27.02.03, 10:08
        ...mogą być różne. Np Giertych jest magistrem praw, a w sprawie komisji
        zachował się jak zwykły gówniarz. Lepper ma chyba szkołę zawodową, a w tej
        sprawie zachował się niewątpliwie inteligentniej. Buzek był profesorem a
        Krzaklewski doktorem - tu już komentarze zbyteczne.
    • Gość: Abe Re: Kandydat Lepera do speckomisji - kolejny geni IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 09:51
      Eee tam. Wybrzydzasz.
      To nie słyszałeś, ze jak się jest profesorem CZEGOKOLWIEK,
      wystarczy przejrzeć KK w weekend, a w poniedziałek wszystkie procedury ma się
      juz w jednym paluszku?
      Rzeczona pani poogląda kodeks przez tydzień i sprawdzi się nie mniej niż
      prof. Nałęcz.
      Zawsze podejrzewałam, że to całe kształcenie prawników, a potem jeszcze jakieś
      aplikantury to jedna wielka lipa.
      Abe
    • pulbek Wszystko przez milosc 27.02.03, 10:35
      Oto fragment czatu z Interii z zeszlego roku:

buraczysko: Czy uważa Pani, że osoba z wykształceniem podstawowym posiada
      wiedzę i kwalifikacje do decydowaniu o losach kraju - gospodarki, prawa itd.?

Renata Beger: Spodziewałam się tego pytania i zawsze to określam w ten sposób:
      faktycznie w tej chwili brakuje mi jeszcze przysłowiowego kwitu na węgiel. Ale
      to miłość przerwała mi edukację, której w największym stopniu nie żałuję i
      proszę się nie martwić, w przyszłym roku uzyskam dokument potwierdzający
      ukończenie szkoły średniej, gdyż obecnie uczęszczam do takiej szkoły. Proszę
      pamiętać, że inteligencja nie zawsze idzie w parze z wykształceniem, a nawet
      tutaj już w sejmie doświadczyłam tego, gdyż osoby, które 30 lat temu kończyły
      szkoły, nie mogą sobie z wieloma sprawami poradzić. Zazdroszczą więc mi, że
      miłość przerwała mi edukację, którą teraz kontynuuję i jestem na bieżąco. A
      jeżeli czas pozwoli, to będę kontynuowała edukację, a gdyby się stało inaczej i
      wyborcy nie wybiorą mnie na następną kadencję, podejmę ją po tej kadencji.

Ło Jezu.

Pulbek.
      • Gość: habitus Re: Wszystko przez milosc IP: *.zigzag.pl 27.02.03, 14:26
        pulbek napisał:

> Oto fragment czatu z Interii z zeszlego roku:
        >
        > buraczysko: Czy uważa Pani, że osoba z wykształceniem podstawowym posiada
        > wiedzę i kwalifikacje do decydowaniu o losach kraju - gospodarki, prawa itd.?
        >
        > Renata Beger: Spodziewałam się tego pytania i zawsze to określam w ten
        sposób:
        > faktycznie w tej chwili brakuje mi jeszcze przysłowiowego kwitu na węgiel.
        Ale
        > to miłość przerwała mi edukację, której w największym stopniu nie żałuję i
        > proszę się nie martwić, w przyszłym roku uzyskam dokument potwierdzający
        > ukończenie szkoły średniej, gdyż obecnie uczęszczam do takiej szkoły. Proszę
        > pamiętać, że inteligencja nie zawsze idzie w parze z wykształceniem, a nawet
        > tutaj już w sejmie doświadczyłam tego, gdyż osoby, które 30 lat temu kończyły
        > szkoły, nie mogą sobie z wieloma sprawami poradzić. Zazdroszczą więc mi, że
        > miłość przerwała mi edukację, którą teraz kontynuuję i jestem na bieżąco. A
        > jeżeli czas pozwoli, to będę kontynuowała edukację, a gdyby się stało inaczej
        i
        >
        > wyborcy nie wybiorą mnie na następną kadencję, podejmę ją po tej kadencji.
        >
        >
        > Ło Jezu.
        Ło Matko Boska!
        Beger ślepo wpatrzona w Leppera będzie mówiła i robiła to, co przewodniczący
        jej każe. Sam musiał ustąpić, bo jeszcze przepadłby w głosowaniu jak Ponury G.
        Nie mogę pojąć jak to możliwe, żeby tanie cwaniaczki pokroju Leppera mąciły
        prostym ludziom w głowach. A reszta mafii państwowej zaciera ręce. Będzie cyrk
        a nie komisja... Zgroza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka