Dodaj do ulubionych

Ukryte forum prywatne

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.03, 19:37
Nie będę ukrywał ,że bodźcem do zastanowienia się nad tą wersją życia
forumowego było zejście części naszych kolegów i koleżanek do 'katakumb'.
Dla mnie ukryte forum jest ulepszoną wersją przesyłania sobie maili,
bez konieczności sprawdzania czy do wszystkich zainteresowanych zostały
wysłane , czy też bez zmartwienia ,że za dużo osób je otrzyma , bo akurat
znalazły się w książce adresowej.Jest to forma rozmowy w poczuciu bezpie-
czeństwa , bezpieczeństwa przed niespodziewanymi atakami 'inaczej myślących',
bo chociaż nie ma ludzi o identycznych poglądach , to jednak dobór rozmówców
jest ścisle kontrolowany przez założyciela takiego ukrytego forum.
Zawsze występowałem na tym forum przeciw wszelkiego rodzaju cenzurze i
przeciw śmiesznym nawoływaniom o bojkot tego czy innego , dlatego taka forma
forumowania jest dla mnie bezsensowna.

Andrzej
Obserwuj wątek
    • Gość: AdamM Andrzej, IP: *.icpnet.pl 02.03.03, 19:48
      zrobilem maly przeglad wpisow w podniesionych przez kogoś starych watkach. Dla
      mnie sprawa jest jasna. Jedni rzeczywiscie mogli pozazdroscić
      drugim "kwietności" i to wzbudzilo w nich troche zawiści, natomiast to wlasnie
      ci drudzy sa od wszystkich lewizn, ukrytych forów, privow, pacynek, szkalowań,
      etc. Robionych nie wprost i wprost. Tak to widzę.

Pozdro
      A.

PS Pomysl z czesciowym placeniem pozlom (i innym) za prace a reszta po
      wykonaniu zadania jest dobry. Wszystko co lamie skostnialą strukturę nasze
      wladzy jest dobre.

A.
      • lady_hawk Bylismy swiadkami powstania sekty :))))/nt 02.03.03, 20:09
      • macius.lubicz Re: Andrzej, 04.03.03, 15:00
        Gość portalu: AdamM napisał(a):

> zrobilem maly przeglad wpisow w podniesionych przez kogoś starych watkach.
        Dla
        > mnie sprawa jest jasna. Jedni rzeczywiscie mogli pozazdroscić
        > drugim "kwietności" i to wzbudzilo w nich troche zawiści, natomiast to
        wlasnie
        > ci drudzy sa od wszystkich lewizn, ukrytych forów, privow, pacynek,
        szkalowań,
        > etc. Robionych nie wprost i wprost. Tak to widzę.
        >
        > Pozdro
        > A.
        >
        > PS Pomysl z czesciowym placeniem pozlom (i innym) za prace a reszta po
        > wykonaniu zadania jest dobry. Wszystko co lamie skostnialą strukturę nasze
        > wladzy jest dobre.
        >
        > A.
    • bykk Re: do Jondrusia i Adaśka:) 02.03.03, 20:12
      Jondruś, a moim zdaniem każde "forumowanie" ma sens.
      Każdy pisze gdzie i kiedy chce. Jeśli jaka grupa potrzebuje pogadać w ścisłym
      gronie, ich wola i przyjemność. Wiadomo, to nie jest klasyczne forum, ale
      ktś sobie tak wybiera i spoko. Chcę pisać na f. "NIE", to idę piszę tam.
      Nie lubię tylko forum przez modera, bo to jest gówno nie forum.
      Są różne czaty "osobiste", gadu i inne iRCE!
      Wolny wybór. Najgorzej jednak jak ktoś mówi nie ma mnie tu, bo jestem tamsmile
      a jednocześnie zmienia "łachy" i wywija sztachetkąsmile!
      pozdrawiam
      hej!
      Ps. do Adaśka.
      Adaśko, możesz jaśniej? Nie szukajmy winnych, bo znowu się zacznie.smile)))
      A potem cytaty, alibi, linki, bez sensu.
      hej!
    • sceptyk Grupka infantylnych histerykow 02.03.03, 21:07
      utwierdzajaca sie nawzajem we wlasnej opinii o swojej waznosci i 'wyzszosci
      moralnej'. Samozwancze eleganty dyskusyjne. Za pinc groszy. Mimowolni
      komedianci. Dulszczyzna do kwadratu. Albo i do szescianu.

A jak juz przedyskutuja wazkie problemy zwiazane z zachodami i wschodami slonca
      nad kotlina Klodzka, beda sie pojawiac, wpierw pojedynczo, a nastepnie w
      dwojkach i trojkach, by oznajmic calemu swiatu, jakie to FA jest chamskie i jak
      oni, KULTURALNI, juz nie mogli tu wytrzymac. Starajac sie przy okazji skaptowac
      nowych czlonkow sekty. O, tu sie zgina dziob pingwina.

Dopisalbym cos jeszcze, ale mi sie nie chce.
      • bykk Re:do Sceptyka:) 02.03.03, 21:15
        Witaj.
        Sceptyk, nie wywołuj...smile)!
        Czemu tak myślisz? Daj spokój, "każdemu wolno koooochaaać...".
        pozdrawiam
        hej!
      • Gość: Krzys52 Re: Grupka infantylnych histerykow IP: *.proxy.aol.com 02.03.03, 21:17
        sceptyk napisał:
        ..
        Starajac sie przy okazji skaptowac nowych czlonkow sekty. O, tu sie zgina dziob
        pingwina.
        >
        Dopisalbym cos jeszcze, ale mi sie nie chce.
        ..
        ::::
        No to ja dopisze, bo mi wrecz na odwrot.
        ..
        Bo jak na razie zaledwie pokazales dziob labedzia, wiec nie oszukuj. A z
        pingwinem to poczekaj, moze, az zaczna cie namawiac...zalosny pajacu.
        ..
        K.P.
        • sceptyk Ty, Kretyn, a czy Ty wiesz co ja sadze 02.03.03, 21:20
          o Twojej obecnosci na Forum?
          • sceptyk Dla ulatwienia podaje, ze rozwiazaniem zagadki 02.03.03, 21:23
            jest slowo o trzech literach, zaczynajace sie na W.
          • Gość: Krzys52 Zasikany Jezusku, twoje sady mam gleboko Gdzies... IP: *.proxy.aol.com 02.03.03, 21:25
            .......
            • sceptyk Krzysiu drogi, nie denerwuj sie 02.03.03, 21:30
              ja tylko chcialem sprawdzic, czy to rzeczywiscie Ty. Juz sie balem, ze do sekty
              Cie zaprosili, abys im opowiedzial o swoim sledztwie w sprawie tuyfaksow.
              • bykk Re: do Sceptyka 02.03.03, 21:38
                Sceptyk, a masz pewność?smile
                Przecie na F.K. tak ładnie pisywał, jak chce to umie, nie bój!
                hej!
    • Gość: Krzys52 * _ Septyk WON na prywatne F. Nurnia !!! _ * IP: *.proxy.aol.com 02.03.03, 21:41
      i wlasnie tego zycze ci szczerze oraz z calego serca.
      ..
      Podobni jestescie z Nurniem jak blizniaki jedno-jajeczne. Gdybyscie nie
      podpisywali sie inaczej to mialbym powazne problemy z rozroznieniem - ktora
      glizda jest ktora.
      Jak widzisz znalazlbys sobie w Nurniu kompana na reszte zycia, a on w tobie.
      Nuren tez lubi chlapakow surprised) No i pobozny jest nie mniej niz ty.
      Przekonany jestem, ze wasze...stosunki uloza sie fantastycznie na tym nurniowym
      F. Prywatnym. Zycze dozgonnej milosci oraz gromadki nurnio-septykow, albo
      chociaz kotkow.
      Zawsze wam zyczliwy
      K.P.
      • sceptyk Forumowy Sherlock Holmes powiedzial co wiedzial 02.03.03, 22:39
        Jesli piszesz, zem ja glizda
        To Ty jestes zwykla p...ierdola
        Nikt jej nie chce, nikt nie wola
        Chyba, ze godny nick boaaa.
    • Gość: 77@ Tak tajne, ze go nie widac? IP: *.208.81.241.Dial1.Stamford1.Level3.net 03.03.03, 04:11
      grunt to dobra konspiracja.
      • Gość: AndrzejG Dokładnnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.03, 15:36
        nie widać
        nie słychać
        nie czuć

nurni

nie czuć?

A.
    • perla_ Re: Ukryte forum prywatne 03.03.03, 16:31
      nie było mnie kilka dni tu, także i nie wiem o sprawach tu. Czyzby kwietni
      poszli sobie na forum prywatne nareszcie?

Perła
      • felicia Re: Ukryte forum prywatne 03.03.03, 19:03
        Jak ukryte? Że aż niewidzialne?
        • januszcz Re: Ukryte forum prywatne 03.03.03, 19:16
          Chciałbym potwierdzić moje watpliwośći, które wyrażałem na tutejszych łamach co
          do celowości wchodzenia w układy pozaformalne. Zauważyłem z reszta, że wiele
          nicków potwierdza te watpliwości. Dlatego zwracam sie z apelem do koleżanek i
          kolegów aby z powodu "niezaproszenia" nie czuli sie źle. Wprawdzie pobyt na
          publicznym Forum wiąże sie z różnymi nieprzyjemnościami, ale jest to cena,
          którą za wolność słowa i przekonań warto zapłacić.

Byłbym nieszczery, gdybym twierdził, że ubytek z FA wielu znanych i cenionych
          dyskutantów jest mi obojetny. Przeciwnie. Naprawde szkoda. Jednakowoż kombinuje
          sobie, że ograniczona wolność wypowiedzi na forum prywatnym prędzej jak później
          znudzi się uczestnikom i ku radości naszej wrócą do "macierzy".

Pozdrawiam

Janusz
          • bykk Re: do Janusza sz. 03.03.03, 19:41
            Witaj.
            Janusz, a Ty się dobrze czujesz, hehehe? Przecie tu wszyscy piszą co chcą.
            O czym Ty? Sam od dawna piszę czasem na różnistych prywatnych i w niczym to nie
            przeszkadza. Co mnie obchodzi gdzie, kto z kim gada, czy to na "K" czy na "C"?
            Wolność Januszu, wolność!
            Tak nawiasem, to może dlatego się zalogowałeś?smile))) Ostatnio tu na F. jakieś
            listy goncze krążąsmile.
            pozdrawiam
            hej!
            a do junii i tak nie wejdziemysmile

• Gość: Janusz Re: do Janusza sz. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 21:26
              bykk napisał:

> Witaj.
              > Janusz, a Ty się dobrze czujesz, hehehe? Przecie tu wszyscy piszą co chcą.
              > O czym Ty? Sam od dawna piszę czasem na różnistych prywatnych i w niczym to
              nie
              >
              > przeszkadza. Co mnie obchodzi gdzie, kto z kim gada, czy to na "K" czy na "C"?
              > Wolność Januszu, wolność!
              > Tak nawiasem, to może dlatego się zalogowałeś?smile))) Ostatnio tu na F. jakieś
              > listy goncze krążąsmile.
              > pozdrawiam

=============
              Widziałem te "listy". Prawdę mówiac trochę mój zapał do pisywania ostudziły.
              Znalazłem sobie tymczasowe ale GODNE zajęcie. Robię dawno zaplanowany remont
              piwnicy i jestem już na półmetku. Masz racje, że kazdy moze pisać gdzie chce
              jednak "dzieci kwiaty" jak i inni zapragneli jakiejś formy dominacji.
              Mnie kłótnie nie rajcują i tylko żałuję (ale tak całkiem prywatnie), ze fajnie
              piszacy ludzie marnują talent na pyskówki, śledztwa i inne zbędne działania.
              Dlatego od kilku dni sie nie pojawiam aby przed stresem mój watły charakter
              chronić. Jedyna pociecha w tym, że zaplanowane prace nabrały tempa i efekty
              już widoczne (i przez najbliższych podziwiane).
              ==================
              > hej!
              > a do junii i tak nie wejdziemysmile
              >
              ==================
              Ponieważ do Unii wejdziemy (m.in dzięki dzieciom, które przekonaja swoich
              dziatkówsmile), to musze przygotować dom tak aby spełniał wymagania stawiane przez
              Brukselęsmile

Pozdrawiam Krakusa

Janusz
              • gini Re: do Janusza i Andrzeja 03.03.03, 22:20
                Zdajecie sobie panowie sprawe,ze sytuacja na FA byla nie do
                zniesienia.Niektorzy jak Euromir czy Hiacynt nie mogli pisac w normalnych
                watkach bo niektorzy atakowali personalnie, przez czysta zlosliwosc.Kiedys
                kwietni podjeli probe odejscia z FA i przeniesli sie na F kultura i co to dalo?
                Nic zaraz ruszyla za nimi ekspedycja karna,ktora i tak nie pozwalala pisac.Czy
                jest sens pisac na forum tylko po to by byc obrazanym w co drugim poscie?Chyba
                nie, nie wiem wiec skad Wasze zdziwienie.Nawet teraz gdy kilka osob przestalo
                pisac , gdy nie ma cytatow i tak sa zakladane watki, na ich temat i tak sie ich
                atakuje.Wiec jakie wyjscie?Ciagnac to w nieskonczonosc?Co w tym dziwnego,ze
                grupa osob o roznych pogladach chce sobie pogadac bez obrzucania sie blotem?
                Nurni jest katolikiem ja jestem ateistka ,wiec nie jest to tak,ze we wszystkim
                sie zgadzamy ale chcemy sobie pogadac w spokoju, bez zadnych pacyn bez wyzwisk
                i tyle.
                Sceptyku FA to forum publiczne i jak ktos z nas bedzie chcial cos tu napisac to
                jest wylacznie jego sprawa.Ja mam zamiar pisac i tu i tu.Ty tez mozesz sobie
                popisac na prywatnym forum Helgi PAX Americana ,mozecie je sobie ukryc nawet
                mnie nic do tego.
                • ms_helga Do Ani, Gini, Zuzy...itd 03.03.03, 22:32
                  To bardzo milo, ze juz ci sie pacynki znudzily i dojrzalas do rozmawiania bez
                  pacynek. Pochwalam!
                  Biedny przesladowany Hiacynt, heheeeeeeee

PS. Oczywiscie niec nikomu do mojego forum. Dlatego uprzejmie dziekuje za rade,
                  ale nie skorzystam i tajniaczyc niczego nie bedesmile

• gini Hela pisz na Berdyczow z laski swojej N/t 03.03.03, 22:41

• sceptyk Re: do Janusza i Andrzeja 03.03.03, 22:43
                  Aniu, ja juz tego nie moge wytrzymac. Lzy mi leca ciurkiem. A jeszcze jak
                  wspomnialas te dwa niewiniatka, Hiacynta i Euromira, to wprost zalkalem z
                  rozpaczy. Biedaczki. Usciskaj ich ode mnie. Mysle o nich i lacze sie z nimi w
                  ich bolu. Godne nicki wygnane przez niegodziwcow. I nawet, powiadasz,
                  personalnie ich tu atakowano? Ze tez ludzie wstydu nie maja.

Hanba!

sc-k

PS. A dlaczego piszesz do mnie, abym jakies tam Forum prywatne sobie ukrywal?
                  Nie do konca zrozumialem. Ale to byc moze dlatego, ze piszac te slowa wciaz
                  szlocham po Twym liscie.
                • neutralny.nick Do gini, nourni, hiaclow i bolkow 04.03.03, 00:50
                  If you can’t take the heat get out of the kitchen!
                • Gość: AndrzejG do Ani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.03, 10:28
                  gini napisała:

> Co w tym dziwnego,ze
                  > grupa osob o roznych pogladach chce sobie pogadac bez obrzucania sie blotem?
                  > Nurni jest katolikiem ja jestem ateistka ,wiec nie jest to tak,ze we
                  > wszystkim sie zgadzamy ale chcemy sobie pogadac w spokoju, bez zadnych pacyn
                  > bez wyzwisk i tyle.

Piszesz ,że nie rozumiesz mojego zdziwienia.Nie dziwię się , sytuację znałem
                  choć nie angażowałem się.Napisałem tylko swoje zdanie na temat forum ukrytego.
                  Tak jak napisałem wyżej - jest to lepsza forma wymiany maili.

Poniżej Blong przytoczył dość trafne porównanie , dające do myslenia.
                  Być może mój odbiór wynika z niewłóczenia się po knajpach?

Założyłem wątek i teraz z zaciekawieniem czytam reakcje poszczególnych
                  uczestników forum.Są różne - nieprawdaż?

Pozdr.
          • d_nutka Re: Ukryte forum prywatne 03.03.03, 22:08
            Januszu

całkowicie się zgadzam z tobą i powiem wiecej.
            Prędzej oni za nami zatęsknią niż my zdążymy poszukać sobie tu nowych
            dyskutantów.
            Oni się tam uduszą we własnym sosie wzajemnych pochlebstw,a poza tym zabraknie
            im publiki do podziwiania.
            pozdrawiam
            • januszcz Re: Ukryte forum prywatne 03.03.03, 23:50
              d_nutka napisała:

> Januszu
              >
              > całkowicie się zgadzam z tobą i powiem wiecej.
              > Prędzej oni za nami zatęsknią niż my zdążymy poszukać sobie tu nowych
              > dyskutantów.
              > Oni się tam uduszą we własnym sosie wzajemnych pochlebstw,a poza tym
              zabraknie
              > im publiki do podziwiania.
              > pozdrawiam

==============
              No to my sobie też nie szczędźmy pochlebstw. Moze zacznę od tego:
              napisałaś szalenie sensownie.
              Pozdrawiam

Janusz
              • Gość: AndrzejG nick znalazłeś świetny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.03, 04:20
                to w tej piwniczce , co to na Unię ją szykujesz?

A.
            • jenisiej Danka, nie wpuscili?! 04.03.03, 04:38
              Danka napisala:

> całkowicie się zgadzam z tobą i powiem wiecej.
              > Prędzej oni za nami zatęsknią niż my zdążymy poszukać sobie tu nowych
              > dyskutantów.
              > Oni się tam uduszą we własnym sosie wzajemnych pochlebstw,a poza tym
              > zabraknie im publiki do podziwiania.

A probowalas zapukac?
              O, niewdzieczni! Wspolczuje Ci - serio.

pozdro
              jeni

PS Jak myslisz, dlaczego Cie nie zaprosili?
          • Gość: snajper Re: Ukryte forum prywatne IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 01:05
            januszcz napisał:

> Chciałbym potwierdzić moje watpliwośći,które wyrażałem na tutejszych łamach co
            > do celowości wchodzenia w układy pozaformalne. Zauważyłem z reszta, że wiele
            > nicków potwierdza te watpliwości. Dlatego zwracam sie z apelem do koleżanek i
            > kolegów aby z powodu "niezaproszenia" nie czuli sie źle. Wprawdzie pobyt na
            > publicznym Forum wiąże sie z różnymi nieprzyjemnościami, ale jest to cena,
            > którą za wolność słowa i przekonań warto zapłacić.
            >
            > Byłbym nieszczery, gdybym twierdził, że ubytek z FA wielu znanych i cenionych
            > dyskutantów jest mi obojetny.Przeciwnie. Naprawde szkoda. Jednakowoż kombinuje
            > sobie,że ograniczona wolność wypowiedzi na forum prywatnym prędzej jak później
            > znudzi się uczestnikom i ku radości naszej wrócą do "macierzy".

I tu sie mylisz Januszu. Gdyż odejście grupy dyskutantów najpierw na Kulturę, a
            potem na forum prywatne wiązało się z niemożliwością spokojnego dyskutowania na
            tematy ich interesujące. To właśnie ograniczona wolność słowa była przyczyna
            zorganizowania forum prywatnego, na którym żadna Perła ani Helga nie bedzie nam
            wątków rozpirzać. Tam możemy swobodnie rozmawiać nie będąc atakowani przez
            pełne zawiści nicki i pacyny.

Oczywiste jest dla mnie, że gdy na Aktualnościach pojawią się ciekawe dyskusje,
            część z nas także w nich będzie brała udział. Jednak zawsze bedziemy mieć swoje
            bezpieczne miejsce, na które żulom, donosicielkom i kłamcom wstęp będzie
            zabroniony.

Pozdrawiam.

PS. Nasze forum nie jest ukryte, gdzie jest - każdy moze zobaczyć. My nie mamy
            żadnych powodów aby się ukrywać. My jedynie niektórym nie zezwalamy na nasze
            forum wchodzić.

• neutralny.nick Snajper ZNOWU trafil w jedynke! 04.03.03, 01:37
              Gość portalu: snajper napisał(a):

Snajper:

To właśnie ograniczona wolność słowa była przyczyna
              > zorganizowania forum prywatnego, na którym żadna Perła ani Helga nie bedzie
              nam
              >
              > wątków rozpirzać. Tam możemy swobodnie rozmawiać nie będąc atakowani przez
              > pełne zawiści nicki i pacyny.

A jak to “rozpirzanie” wątków wygląda? Jak wygląda ograniczenie wolności słowa?
              Forumowicze krzyczą za głośno i zagłuszają wasz głos? Nie słyszycie się na
              wzajem? Na czym to polega? Ja zawsze myślałem że czyta się tylko przez siebie
              wybrane posty a inne wolno jest ignorować?

Prawda jest taka, Snajperze trafiający tylko w jedynkę, że zawsze brakowało
              wam argumentów i wolicie siedzieć na forum wzajemnej adoracji. Za co wam w
              imieniu FA serdecznie dziękuję.

• Gość: snajper Re: Snajper ZNOWU trafil w jedynke! IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 01:47
                neutralny.nick napisała:

> Gość portalu: snajper napisał(a):
                >
                > Snajper:
                >
                > > To właśnie ograniczona wolność słowa była przyczyna zorganizowania forum
                > > prywatnego, na którym żadna Perła ani Helga nie bedzie nam wątków rozpirzać.
                > > Tam możemy swobodnie rozmawiać nie będąc atakowani przez pełne zawiści nicki
                > > i pacyny.
                >
                >
                >
                > A jak to “rozpirzanie” wątków wygląda?

Zajrzyj na Kulturę, a jak Ci to nie wystarczy, to sie Perły zapytaj. Wiele razy
                się chwalił, ilez to wątków rozporzył.

> Jak wygląda ograniczenie wolności słowa?
                > Forumowicze krzyczą za głośno i zagłuszają wasz głos? Nie słyszycie się na
                > wzajem? Na czym to polega? Ja zawsze myślałem że czyta się tylko przez siebie
                > wybrane posty a inne wolno jest ignorować?
                >
                > Prawda jest taka, Snajperze trafiający tylko w jedynkę, że zawsze brakowało
                > wam argumentów i wolicie siedzieć na forum wzajemnej adoracji. Za co wam w
                > imieniu FA serdecznie dziękuję.

A cóz nam przeszkadzało tu siedzieć czy na Kulturze, sokro nic nam nie
                przeszkadzało ?

Snajper.
                • lady_hawk Re: Snajper ZNOWU trafil w jedynke! 04.03.03, 02:01

> neutralny.nick napisała:
                  >
                  > > Gość portalu: snajper napisał(a):
                  > >
                  > > Snajper:
                  > >
                  > > > To właśnie ograniczona wolność słowa była przyczyna zorganizowania fo
                  > rum
                  > > > prywatnego, na którym żadna Perła ani Helga nie bedzie nam wątków roz
                  > pirzać.
                  > > > Tam możemy swobodnie rozmawiać nie będąc atakowani przez pełne zawiśc
                  > i nicki
                  > > > i pacyny.
                  > >
                  > >
                  > >
                  > > A jak to “rozpirzanie” wątków wygląda?
                  >
                  > Zajrzyj na Kulturę, a jak Ci to nie wystarczy, to sie Perły zapytaj. Wiele
                  razy
                  >
                  > się chwalił, ilez to wątków rozporzył.
                  >
                  > > Jak wygląda ograniczenie wolności słowa?
                  > > Forumowicze krzyczą za głośno i zagłuszają wasz głos? Nie słyszycie się n
                  > a
                  > > wzajem? Na czym to polega? Ja zawsze myślałem że czyta się tylko przez sie
                  > bie
                  > > wybrane posty a inne wolno jest ignorować?
                  > >
                  > > Prawda jest taka, Snajperze trafiający tylko w jedynkę, że zawsze brakowa
                  > ło
                  > > wam argumentów i wolicie siedzieć na forum wzajemnej adoracji. Za co wam
                  > w
                  > > imieniu FA serdecznie dziękuję.
                  >
                  > A cóz nam przeszkadzało tu siedzieć czy na Kulturze, sokro nic nam nie
                  > przeszkadzało ?
                  >
                  > Snajper.

Snajper,
                  no i udowadniasz, ze wcale happy nie jestes. Z Kultury Hiacynt robil "wypady"
                  na Aktualnosci. Teraz Twoja kolej?
                  • Gość: snajper Re: Snajper ZNOWU trafil w jedynke! IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 02:08
                    lady_hawk napisała:

> Snajper,
                    > no i udowadniasz, ze wcale happy nie jestes. Z Kultury Hiacynt robil "wypady"
                    > na Aktualnosci. Teraz Twoja kolej?

Powiem Ci w sekrecie, że piszę na kilku forach. Czego to jest dowód ? Stosując
                    Twoją logikę, to chyba tego, że jestem bardzo nieszczęśliwy. wink)) Rozumiem, że
                    Ty jedynie jedną potrawę jadasz. Tę swoją ulubioną ? Ja wolę rozmaitość.

Snajper.
                    • lady_hawk Re: Snajper ZNOWU trafil w jedynke! 04.03.03, 02:09

> lady_hawk napisała:
                      >
                      > > Snajper,
                      > > no i udowadniasz, ze wcale happy nie jestes. Z Kultury Hiacynt robil "wypa
                      > dy"
                      > > na Aktualnosci. Teraz Twoja kolej?
                      >
                      > Powiem Ci w sekrecie, że piszę na kilku forach. Czego to jest dowód ?
                      Stosując
                      > Twoją logikę, to chyba tego, że jestem bardzo nieszczęśliwy. wink)) Rozumiem,
                      że
                      > Ty jedynie jedną potrawę jadasz. Tę swoją ulubioną ? Ja wolę rozmaitość.
                      >
                      > Snajper.

Nie chodzi mi o to, ze tu piszesz, tylko ze obrazasz.
                      • Gość: snajper Re: Snajper ZNOWU trafil w jedynke! IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 02:15
                        lady_hawk napisała:

> Nie chodzi mi o to, ze tu piszesz, tylko ze obrazasz.

Obraziłem Cię ? Jesli tak, to przepraszam, bo nie miałem takiego zamiaru.
                        Napisałem jedynie prawdę.

Snajper.
                • neutralny.nick Ilez to wątków Perla rozporzył. 04.03.03, 03:27

Masz rację że Perła,Helga i inni jednym inteligentnym postem rozwalali
                  Hiacynta idiotyczne wątki. A Hiacynt kibiców a nie dyskutantów szukał. Idź
                  kibicu!
            • lady_hawk Re: Ukryte forum prywatne 04.03.03, 01:48
              > I tu sie mylisz Januszu. Gdyż odejście grupy dyskutantów najpierw na
              Kulturę, a
              >
              > potem na forum prywatne wiązało się z niemożliwością spokojnego dyskutowania
              na
              >
              > tematy ich interesujące. To właśnie ograniczona wolność słowa była przyczyna
              > zorganizowania forum prywatnego, na którym żadna Perła ani Helga nie bedzie
              nam
              >
              > wątków rozpirzać. Tam możemy swobodnie rozmawiać nie będąc atakowani przez
              > pełne zawiści nicki i pacyny.
              >
              > Oczywiste jest dla mnie, że gdy na Aktualnościach pojawią się ciekawe
              dyskusje,
              >
              > część z nas także w nich będzie brała udział. Jednak zawsze bedziemy mieć
              swoje
              >
              > bezpieczne miejsce, na które żulom, donosicielkom i kłamcom wstęp będzie
              > zabroniony.
              >
              > Pozdrawiam.
              >
              > PS. Nasze forum nie jest ukryte, gdzie jest - każdy moze zobaczyć. My nie
              mamy
              > żadnych powodów aby się ukrywać. My jedynie niektórym nie zezwalamy na nasze
              > forum wchodzić.
              >

Jednak musisz sie nudzic, skoro wpisujesz sie tutaj i obrazasz.
              Ja Ci odpowiem: zule, donosiciele, klamcy i nazistowska swolocz zamknela sie w
              forum prywatnym. Ale Aktualnosci zobacza z waszej strony jeszcze nie jedno,
              jako, i jako ze jestescie toksyczne towarzystwo, jeszcze u was bedzie niezla
              awanturka.

Takze bardzo Cie prosze, teksty takie, jak napisales wyzej zostaw dla swoich.
              Musi tam az kipiec, skoro az tutaj sie wylewa.
              smile)))))))
              • Gość: snajper Marzenia Lady_hawk. :))) nt IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 02:09
                lady_hawk napisała:

> > I tu sie mylisz Januszu. Gdyż odejście grupy dyskutantów najpierw na
                > Kulturę, a
                > >
                > > potem na forum prywatne wiązało się z niemożliwością spokojnego dyskutowan
                > ia
                > na
                > >
                > > tematy ich interesujące. To właśnie ograniczona wolność słowa była przyczy
                > na
                > > zorganizowania forum prywatnego, na którym żadna Perła ani Helga nie bedzi
                > e
                > nam
                > >
                > > wątków rozpirzać. Tam możemy swobodnie rozmawiać nie będąc atakowani przez
                >
                > > pełne zawiści nicki i pacyny.
                > >
                > > Oczywiste jest dla mnie, że gdy na Aktualnościach pojawią się ciekawe
                > dyskusje,
                > >
                > > część z nas także w nich będzie brała udział. Jednak zawsze bedziemy mieć
                > swoje
                > >
                > > bezpieczne miejsce, na które żulom, donosicielkom i kłamcom wstęp będzie
                > > zabroniony.
                > >
                > > Pozdrawiam.
                > >
                > > PS. Nasze forum nie jest ukryte, gdzie jest - każdy moze zobaczyć. My nie
                > mamy
                > > żadnych powodów aby się ukrywać. My jedynie niektórym nie zezwalamy na nas
                > ze
                > > forum wchodzić.
                > >
                >
                > Jednak musisz sie nudzic, skoro wpisujesz sie tutaj i obrazasz.
                > Ja Ci odpowiem: zule, donosiciele, klamcy i nazistowska swolocz zamknela sie
                w
                > forum prywatnym. Ale Aktualnosci zobacza z waszej strony jeszcze nie jedno,
                > jako, i jako ze jestescie toksyczne towarzystwo, jeszcze u was bedzie niezla
                > awanturka.
                >
                > Takze bardzo Cie prosze, teksty takie, jak napisales wyzej zostaw dla swoich.
                > Musi tam az kipiec, skoro az tutaj sie wylewa.
                > smile)))))))
                • lady_hawk Re: Marzenia sie spelniaja :)))))nt 04.03.03, 02:11

> lady_hawk napisała:
                  >
                  > > > I tu sie mylisz Januszu. Gdyż odejście grupy dyskutantów najpierw na
                  > > Kulturę, a
                  > > >
                  > > > potem na forum prywatne wiązało się z niemożliwością spokojnego dysku
                  > towan
                  > > ia
                  > > na
                  > > >
                  > > > tematy ich interesujące. To właśnie ograniczona wolność słowa była pr
                  > zyczy
                  > > na
                  > > > zorganizowania forum prywatnego, na którym żadna Perła ani Helga nie
                  > bedzi
                  > > e
                  > > nam
                  > > >
                  > > > wątków rozpirzać. Tam możemy swobodnie rozmawiać nie będąc atakowani
                  > przez
                  > >
                  > > > pełne zawiści nicki i pacyny.
                  > > >
                  > > > Oczywiste jest dla mnie, że gdy na Aktualnościach pojawią się ciekawe
                  >
                  > > dyskusje,
                  > > >
                  > > > część z nas także w nich będzie brała udział. Jednak zawsze bedziemy
                  > mieć
                  > > swoje
                  > > >
                  > > > bezpieczne miejsce, na które żulom, donosicielkom i kłamcom wstęp będ
                  > zie
                  > > > zabroniony.
                  > > >
                  > > > Pozdrawiam.
                  > > >
                  > > > PS. Nasze forum nie jest ukryte, gdzie jest - każdy moze zobaczyć. My
                  > nie
                  > > mamy
                  > > > żadnych powodów aby się ukrywać. My jedynie niektórym nie zezwalamy n
                  > a nas
                  > > ze
                  > > > forum wchodzić.
                  > > >
                  > >
                  > > Jednak musisz sie nudzic, skoro wpisujesz sie tutaj i obrazasz.
                  > > Ja Ci odpowiem: zule, donosiciele, klamcy i nazistowska swolocz zamknela s
                  > ie
                  > w
                  > > forum prywatnym. Ale Aktualnosci zobacza z waszej strony jeszcze nie jedno
                  > ,
                  > > jako, i jako ze jestescie toksyczne towarzystwo, jeszcze u was bedzie niez
                  > la
                  > > awanturka.
                  > >
                  > > Takze bardzo Cie prosze, teksty takie, jak napisales wyzej zostaw dla swoi
                  > ch.
                  > > Musi tam az kipiec, skoro az tutaj sie wylewa.
                  > > smile)))))))
                  • Gość: snajper Twioje maja na to marne szanse. nt IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 02:13
                    lady_hawk napisała:

>
                    > > lady_hawk napisała:
                    > >
                    > > > > I tu sie mylisz Januszu. Gdyż odejście grupy dyskutantów najpier
                    > w na
                    > > > Kulturę, a
                    > > > >
                    > > > > potem na forum prywatne wiązało się z niemożliwością spokojnego
                    > dysku
                    > > towan
                    > > > ia
                    > > > na
                    > > > >
                    > > > > tematy ich interesujące. To właśnie ograniczona wolność słowa by
                    > ła pr
                    > > zyczy
                    > > > na
                    > > > > zorganizowania forum prywatnego, na którym żadna Perła ani Helga
                    > nie
                    > > bedzi
                    > > > e
                    > > > nam
                    > > > >
                    > > > > wątków rozpirzać. Tam możemy swobodnie rozmawiać nie będąc atako
                    > wani
                    > > przez
                    > > >
                    > > > > pełne zawiści nicki i pacyny.
                    > > > >
                    > > > > Oczywiste jest dla mnie, że gdy na Aktualnościach pojawią się ci
                    > ekawe
                    > >
                    > > > dyskusje,
                    > > > >
                    > > > > część z nas także w nich będzie brała udział. Jednak zawsze bedz
                    > iemy
                    > > mieć
                    > > > swoje
                    > > > >
                    > > > > bezpieczne miejsce, na które żulom, donosicielkom i kłamcom wstę
                    > p będ
                    > > zie
                    > > > > zabroniony.
                    > > > >
                    > > > > Pozdrawiam.
                    > > > >
                    > > > > PS. Nasze forum nie jest ukryte, gdzie jest - każdy moze zobaczy
                    > ć. My
                    > > nie
                    > > > mamy
                    > > > > żadnych powodów aby się ukrywać. My jedynie niektórym nie zezwal
                    > amy n
                    > > a nas
                    > > > ze
                    > > > > forum wchodzić.
                    > > > >
                    > > >
                    > > > Jednak musisz sie nudzic, skoro wpisujesz sie tutaj i obrazasz.
                    > > > Ja Ci odpowiem: zule, donosiciele, klamcy i nazistowska swolocz zamkn
                    > ela s
                    > > ie
                    > > w
                    > > > forum prywatnym. Ale Aktualnosci zobacza z waszej strony jeszcze nie
                    > jedno
                    > > ,
                    > > > jako, i jako ze jestescie toksyczne towarzystwo, jeszcze u was bedzie
                    > niez
                    > > la
                    > > > awanturka.
                    > > >
                    > > > Takze bardzo Cie prosze, teksty takie, jak napisales wyzej zostaw dla
                    > swoi
                    > > ch.
                    > > > Musi tam az kipiec, skoro az tutaj sie wylewa.
                    > > > smile)))))))
                    • lady_hawk Zaklad? 04.03.03, 02:18
                      Na razie wszystko, co mowilam sie sprawdzilo. I to z nawiazka.
                      Czy jestes tak "podgrzany", czy juz znudzony? smile))))
                      • Gość: snajper Re: Zaklad? IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 02:37
                        lady_hawk napisała:

> Na razie wszystko, co mowilam sie sprawdzilo. I to z nawiazka.
                        > Czy jestes tak "podgrzany", czy juz znudzony? smile))))

Nie za bardzo rozumiem. Nie jestem >podgrzany<, bo nie mam czym być podgrzany.
                        Czy jak spotkanie znajomych w domu organizujesz, to czujesz się podgrzana ? Tym
                        bardziej zaś nie jestem znudzony. W końcu istnienie miejsca, gdzie mozna
                        spokojnie pogadać ze znajomymi jest powodem raczej do zadowolenia, a nie
                        znudzenia. W jakis bardzo... dziwny sposób odbierasz nasze prywatne forum.

Snajper.
                        • Gość: lady_hawk Re: Zaklad? IP: *.visp.energis.pl 04.03.03, 10:40

> lady_hawk napisała:
                          >
                          > > Na razie wszystko, co mowilam sie sprawdzilo. I to z nawiazka.
                          > > Czy jestes tak "podgrzany", czy juz znudzony? smile))))
                          >
                          > Nie za bardzo rozumiem. Nie jestem >podgrzany<, bo nie mam czym być podgr
                          > zany.
                          > Czy jak spotkanie znajomych w domu organizujesz, to czujesz się podgrzana ?
                          Tym
                          >
                          > bardziej zaś nie jestem znudzony. W końcu istnienie miejsca, gdzie mozna
                          > spokojnie pogadać ze znajomymi jest powodem raczej do zadowolenia, a nie
                          > znudzenia. W jakis bardzo... dziwny sposób odbierasz nasze prywatne forum.
                          >
                          > Snajper.

Demonizujesz i histeryzujesz, Snajper.

• Gość: snajper Re: Zaklad? IP: stin:* / 172.20.40.* 04.03.03, 11:50
                            Gość portalu: lady_hawk napisał(a):

> Demonizujesz i histeryzujesz, Snajper.

Piszesz, że jestem podgrzany, znudzony, teraz znów że histeryzuję. Lady, toż
                            nigdy spokojniej chyba nie pisałem. Gdzież Ty u mnie histerię widzisz ???

Nie demonizuję też przyrównując Aktualności do publicznej knajpy, a forum
                            prywatne do prywatnego spotkania znajomych. Tak to wszak właśnie wygląda.

Snajper.
                            • Gość: lady_hawk Re: Zaklad? IP: *.visp.energis.pl 04.03.03, 17:49

> Gość portalu: lady_hawk napisał(a):
                              >
                              > > Demonizujesz i histeryzujesz, Snajper.
                              >
                              > Piszesz, że jestem podgrzany, znudzony, teraz znów że histeryzuję. Lady, toż
                              > nigdy spokojniej chyba nie pisałem. Gdzież Ty u mnie histerię widzisz ???
                              >
                              > Nie demonizuję też przyrównując Aktualności do publicznej knajpy, a forum
                              > prywatne do prywatnego spotkania znajomych. Tak to wszak właśnie wygląda.
                              >
                              > Snajper.

to prywatne to speluna, gdzie niechciany zostaje zglanowany w wejsciu (vide
                              Danka) i kwietne echo z miloscia do cytowania smile)))))
    • Gość: Blong Re: Ukryte forum prywatne IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 02:00
      Gość portalu: AndrzejG napisał(a):

> Nie będę ukrywał ,że bodźcem do zastanowienia się nad tą wersją życia
      > forumowego było zejście części naszych kolegów i koleżanek do 'katakumb'.
      > Dla mnie ukryte forum jest ulepszoną wersją przesyłania sobie maili,
      > bez konieczności sprawdzania czy do wszystkich zainteresowanych zostały
      > wysłane , czy też bez zmartwienia ,że za dużo osób je otrzyma , bo akurat
      > znalazły się w książce adresowej.Jest to forma rozmowy w poczuciu bezpie-
      > czeństwa , bezpieczeństwa przed niespodziewanymi atakami 'inaczej myślących',
      > bo chociaż nie ma ludzi o identycznych poglądach , to jednak dobór rozmówców
      > jest ścisle kontrolowany przez założyciela takiego ukrytego forum.
      > Zawsze występowałem na tym forum przeciw wszelkiego rodzaju cenzurze i
      > przeciw śmiesznym nawoływaniom o bojkot tego czy innego , dlatego taka forma
      > forumowania jest dla mnie bezsensowna.
      >
      >
      > Andrzej

fora prywatne maja jak najbardziej sens istnienia, wlasnie dla roznych grup
      przyjaciol co w wlasnym towarzystwie chca porozmawiac o roznego rodzaju
      pierdolach, dla roznych grup "branzowych" co wola o pewnych sprawach rozmawiac
      tylko z innymi posiadaczami know how itd.
      oczywiscie jesli zalozono forum na ktorym bedzie sie mowic o aktualnosciach
      tylko w ograniczonym gronie to tez zbyt wiele sensu nie widze, ale wydaje mi
      sie ze raczej to bedzie pewne forum towarzyskie - zreszta do knajpy bym tez nie
      zaprosil na pogawedke jakichs ubekow, klamcow czy neutralnych sokolow ktorych
      jedyna zabawa /i chyba sens zycia/ by bylo rozbijac mi kufle o glowe wink
      • Gość: snajper Re: Ukryte forum prywatne IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 02:12
        Gość portalu: Blong napisał(a):

> fora prywatne maja jak najbardziej sens istnienia, wlasnie dla roznych grup
        > przyjaciol co w wlasnym towarzystwie chca porozmawiac o roznego rodzaju
        > pierdolach, dla roznych grup "branzowych" co wola o pewnych sprawach rozmawiac
        > tylko z innymi posiadaczami know how itd.
        > oczywiscie jesli zalozono forum na ktorym bedzie sie mowic o aktualnosciach
        > tylko w ograniczonym gronie to tez zbyt wiele sensu nie widze, ale wydaje mi
        > sie ze raczej to bedzie pewne forum towarzyskie- zreszta do knajpy bym tez nie
        > zaprosil na pogawedke jakichs ubekow, klamcow czy neutralnych sokolow ktorych
        > jedyna zabawa /i chyba sens zycia/ by bylo rozbijac mi kufle o glowe wink

Otóz to, Blongu. smile) Co innego publiczna knajpa, co innego prywatka dla
        znajomych. Tylko niektórzy muszą z tego jakąś sensację robić. Pewnie dlatego,
        że im >ofiary< z pazurków uciekły.

Pozdrawiam.
        • sceptyk Jestem bliski zalamania 04.03.03, 02:50

> że im >ofiary< z pazurków uciekły.
          ----------------------------

Snajperze, miej litosc nade mna. Juz post Ani spowodowal, ze przez dwie godziny
          szlochalem bezradnie. Troche sie uspokoilem, zdrzemnalem, po czym wstalem zeby
          kompa wylaczyc (energie nalezy oszczedzac), a Ty mi znowu te straszne rzeczy
          przypominasz. I z powrotem mam oczy pelne lez. Tak nie da rade zyc.

Tym bardziej, ze nawet jak nie czytam Forum, to przed oczyma lekko pylem
          przysypany, ponuro-romantyczny, aczkolwiek do szpiku kosci szlachetny, Tuy za
          biurkiem i zaplakane staruszki z Gminy mi sie jawia. Oraz Nurni, w zbroi, jak
          husarz jaki albo swiety Jerzy (dokladnie nie widze), zlo atakujacy. I ta cala
          sprawa znow przesuwa sie przed mymi oczyma. Chyba nie zaznam spokoju. Jak tu
          zadoscuczynic Hiacyntowi, zeby jego wizja jako ofiary przestala mnie dreczyc po
          nocach?
          • Gość: snajper Rachunek sumienia. Spowiedź. Pokuta. nt IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 03:04
            sceptyk napisał:

>
            > > że im >ofiary< z pazurków uciekły.
            > ----------------------------
            >
            > Snajperze, miej litosc nade mna. Juz post Ani spowodowal, ze przez dwie
            godziny
            >
            > szlochalem bezradnie. Troche sie uspokoilem, zdrzemnalem, po czym wstalem
            zeby
            > kompa wylaczyc (energie nalezy oszczedzac), a Ty mi znowu te straszne rzeczy
            > przypominasz. I z powrotem mam oczy pelne lez. Tak nie da rade zyc.
            >
            > Tym bardziej, ze nawet jak nie czytam Forum, to przed oczyma lekko pylem
            > przysypany, ponuro-romantyczny, aczkolwiek do szpiku kosci szlachetny, Tuy za
            > biurkiem i zaplakane staruszki z Gminy mi sie jawia. Oraz Nurni, w zbroi, jak
            > husarz jaki albo swiety Jerzy (dokladnie nie widze), zlo atakujacy. I ta cala
            > sprawa znow przesuwa sie przed mymi oczyma. Chyba nie zaznam spokoju. Jak tu
            > zadoscuczynic Hiacyntowi, zeby jego wizja jako ofiary przestala mnie dreczyc
            po
            >
            > nocach?
            • jenisiej Sceptyku, on to serio pisze;) n/t 04.03.03, 04:32
              • Gość: snajper Tak samo poważnie jak i Sceptyk. nt IP: stin:* / 172.20.40.* 04.03.03, 11:59
    • wojcd Oswiadczenie dla przyjaciol 04.03.03, 10:26
      Pisze na forum Camelot z nastepujacych powodow mam dosc
      na Forum Aktualnosci:
      apaszy
      retoryki miedzyudzia
      haniebnego traktowania kobiet
      antypatriotycznych nagonek
      natretnych antysemitow
      natretnych syjonistow
      wariatow
      itd. itp.
      Niech moi przyjaciele z FA nie maja mi tego za zle.

Pozdrawiam serdecznie przyjaciol
      Wojciech
      • d_nutka Re: Oswiadczenie dla ????????????? 04.03.03, 10:34
        dziwne

a ja to wszystko muszę znosić na co dzień

nie zamknę się w Camelocie tchórze
        • kochankakoch histeria 04.03.03, 10:56
          d_nutka napisała:

> dziwne
          >
          > a ja to wszystko muszę znosić na co dzień
          >
          > nie zamknę się w Camelocie tchórze

To ciekawy wrzask. Ktoś Cię zaprosił?
      • sceptyk Re: Oswiadczenie dla przyjaciol 04.03.03, 10:36
        wojcd napisał:

> Pisze na forum Camelot z nastepujacych powodow mam dosc
        > na Forum Aktualnosci:
        (...)
        > haniebnego traktowania kobiet (...)
        --------------------------------
        Domyslam sie, ze poszedles tam w poszukiwaniu BARDZO haniebnego traktowania
        kobiet. Tak jak Hiacynt, a potem i Nurni odnosili sie do Helgi, to ze swieca w
        reku zblizonych nawet zachowan nie sposob znalezc na calym portalu. Miriam,
        sadze, mialaby tez cos do powiedzenia w tej sprawie.

sc-k
        • wojcd Zmykam swoj udzial na Aktualnosciach /nt 04.03.03, 10:44
          • Gość: AndrzejG wielka szkoda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.03, 10:59
            daj mi chociaż link na tamto forum , gdzie bywasz.

A.
            • wojcd Re: wielka szkoda 04.03.03, 11:43
              Sluze uprzejmie

www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=11114&t=1046774339326&tt=462
              Jednak nie skorzystasz z niego bo jest to forum
              zamkniete. Jesli chcesz, to mozesz zglosic akces
              (instrukcja na wyswietlanej stronie Camelot)

Wojciech
              • Gość: AndrzejG zamknięte- wielka szkoda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.03, 12:34
                wojcd napisał:

> Jednak nie skorzystasz z niego bo jest to forum
                > zamkniete. Jesli chcesz, to mozesz zglosic akces
                > (instrukcja na wyswietlanej stronie Camelot)
                >
                > Wojciech

Dzięki za ofertę , ale cierpię na klaustrofobię i jednak nie skorzystam.

A.

P.S.
                Wpadnij tu po referendum - może jeszcze będę - jestem nisłychanie ciekaw
                Twojej opinii o Radiu Maryja.
      • ms.helga Wojcd- forum dla gentelmanow? 04.03.03, 15:36
        wojcd napisał:

> Pisze na forum Camelot z nastepujacych powodow mam dosc
        > na Forum Aktualnosci:
        > apaszy
        > retoryki miedzyudzia
        > haniebnego traktowania kobiet

Hmmmm... Pozdrow ode mnie wybitnych gentelmanow oraz specjalistow od poprawnego
        zachowania w stosunku do kobiet- Hiacynta, Snajpera i nurniasmile))
        • Gość: snajper Re: Wojcd- forum dla gentelmanow? IP: stin:* / 172.20.40.* 04.03.03, 17:11
          ms.helga napisała:

> wojcd napisał:
          >
          > > Pisze na forum Camelot z nastepujacych powodow mam dosc
          > > na Forum Aktualnosci:
          > > apaszy
          > > retoryki miedzyudzia
          > > haniebnego traktowania kobiet
          >
          >
          > Hmmmm...Pozdrow ode mnie wybitnych gentelmanow oraz specjalistow od poprawnego
          > zachowania w stosunku do kobiet- Hiacynta, Snajpera i nurniasmile))

Dziękuję za pozdrowienia. Niewątpliwie w stosunku do kobiet zachowujemy się
          poprawnie. A może raczej należy napisać nie tyle >poprawnie< co >odpowiednio< ?
          Bo wszak troszeczkę inaczej traktuje się kobietę uczciwą, a inaczej taką, co
          kłamie i oszczerstwa rzuca. Nieprawdaż, Helgo ?

Snajper.
          • Gość: lady_hawk podstawiasz sie IP: *.visp.energis.pl 04.03.03, 17:46

> ms.helga napisała:
            >
            > > wojcd napisał:
            > >
            > > > Pisze na forum Camelot z nastepujacych powodow mam dosc
            > > > na Forum Aktualnosci:
            > > > apaszy
            > > > retoryki miedzyudzia
            > > > haniebnego traktowania kobiet
            > >
            > >
            > > Hmmmm...Pozdrow ode mnie wybitnych gentelmanow oraz specjalistow od popraw
            > nego
            > > zachowania w stosunku do kobiet- Hiacynta, Snajpera i nurniasmile))
            >
            > Dziękuję za pozdrowienia. Niewątpliwie w stosunku do kobiet zachowujemy się
            > poprawnie. A może raczej należy napisać nie tyle >poprawnie< co >odpow
            > iednio< ?
            > Bo wszak troszeczkę inaczej traktuje się kobietę uczciwą, a inaczej taką, co
            > kłamie i oszczerstwa rzuca. Nieprawdaż, Helgo ?
            >
            > Snajper.

Prezentujac relatywizm, tam, gdzie go byc nie powinno.
            Chyba, ze Twoja lena.k to kobicina uczciwa. ALe wtedy Snajper to straszny
            klamca.
            • Gość: snajper Chyba raczej nie. IP: *.acn.waw.pl 06.03.03, 00:37
              Gość portalu: lady_hawk napisał(a):

> Prezentujac relatywizm, tam, gdzie go byc nie powinno.
              > Chyba, ze Twoja lena.k to kobicina uczciwa. ALe wtedy Snajper to straszny
              > klamca.

Lena to była uczciwa kobiecina, a właściwie dziewczyna, bo była dużo młodsza
              ode mnie. Naprawdę miała nadzieje, że uda się jej załagodzić konflikt. Wydawało
              jej się, że osoba obca ma szansę na rolę arbitra. No cóż, była młoda i
              głupia... wink)) Czy jednak z tego wynika, że Snajper to kłamca i do tego
              straszny ? Chyba nie bardziej, niż my wszyscy. A może jest... Trudno być sędzią
              we własnej sprawie. wink)

Snajper.
    • andrzejg wszedłem na ukryte forum 05.03.03, 23:26
      przyglądnęłem się i jednak ma to sens.

Andrzej
      • Gość: lady_hawk powiem prawde IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 23:39
        nigdy w Ciebie nie watpilam.
        smile

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka