1vera 09.09.06, 18:43 moze pomalujemy podloge na zielono ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abprall Re: domek letni , green, green .... 09.09.06, 20:04 Green, Green Grass Of Home .... www.weblee.com/_sound/Elvis%20Presley%20-%20Green,%20Green%20Grass%20Of%20Home%20.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
1vera Re: domek letni owszem, ale sciany beda na zólto 09.09.06, 20:25 Kiedys myslalem ze najwazniejsze w zyciu to byc prawdziwym mezczyzna Chcialem wciaz walczyc... Bilem glowa w mur na oslep Zmagalem sie z bólem nienawiscia i zywiolem Wyrywalem wszystkie chwasty Ziemi Nie wiedzialem ze trzeba mi bylo wyplewic najpierw swój wlasny ogródek wywietrzyc pokój poukladac ksiazki powycierac kurze pomalowac sciany na zólto zielono i pomaranczowo wyjac szyby z okien Chcialem nieustannie ja ratowac... swym ramieniem odgrodzic ja od zla tego swiata niesc ja wciaz na rekach jak dziecko co nie umie chodzic zrobic jej parasol z dloni usunac spod jej stóp pajaki zmije weze Nie wiedzialem ze bylo jej troche za ciasno niewygodnie ze ona tez chcialaby pobiegac poczuc na sobie zimne krople deszczu nie uciec na widok weza a moze nawet...zmiazdzyc mu glowe Chcialem przygód... Zdobywalem szczyty gór Czolgalem sie w blocie Przedzieralem sie przez puszcze Patrzylem wilkowi prosto w oczy Mój czas pelen byl niecierpliwego czekania na nastepna wyprawe Nie moglem zniesc szarej codziennosci Nie rozumialem placzu dziecka Nudzily mnie rozmowy z zona Draznily jej slowa ze najwazniejsze jest tu i teraz Ja przeciez tylko chcialem byc...stuprocentowym mezczyzna... Nie wiedzialem ze wystarczylo byc...prawdziwym czlowiekiem Po prostu – kochac! 24. kwietnia 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: domek letni owszem, ale sciany beda na zólto 09.09.06, 20:46 yellow submarine... zejdz do "motorków" i skontroluj pracę maszyny sterowej..najlepsze są produkcji hatlapa - uetersen .. -------------- ale rzuca , idziemy w zanurzenie tam spokojniej ...sprawdz stan lodówki.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: domek letni owszem, ale sciany beda na zólto 09.09.06, 23:19 1vera napisał: > Kiedys myslalem ... > (...) > Chcialem ... > (...) > Nie wiedzialem ... Trzeba było po prostu przepić naszej babci domek cały. Odpowiedz Link Zgłoś
drf 1vera 10.09.06, 02:54 www.zwoje-scrolls.com/zwoje15/text02.htm es.wikipedia.org/wiki/Primavera_de_Praga primavera-game.com/ ____________________________________________ Pzdr drf Odpowiedz Link Zgłoś
1vera Re: 1vera 13.09.06, 15:29 Wlochy, Praga, Japonia - bardzo ciekawe wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: 1vera 13.09.06, 18:32 1vera napisał: > Wlochy, Praga, Japonia - bardzo ciekawe wycieczki Warszawa Włochy - Warszawa Praga z przesiadką na Śródmieściu do tramwaju na Gdański. Jeśli chodzi o te dalsze (Japonia) to polecam Ateny, Amerykę i Szwajcarię (Kaszubską). Odpowiedz Link Zgłoś