perli 11.10.06, 12:35 do jednego, dla Scolariego. Kiecka kompletnie na piłce się nie zna. Dwa do zera, dla Benhakera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiazeluka Re: trzy 11.10.06, 13:05 Kiecka się nie zna - to dobrze rokuje: z nadzieją popatrzy na te nasze smętne ... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Marsz sytych kobiet według Kanta :)))))) t 11.10.06, 22:49 1: Wędrując nocką ciemną Czuję się bardzo przyjemnie. Bo niebo gwiaździste nade mną A prawo moralne we mnie! 2: Ja też to czuję czasami! 1: Więc zaśpiewajmy wraz! razem: Niebo gwiaździste nad nami, Prawo moralne w nas! 2: Maszerujemy sobie, Krok nasz jest równy i dziarski, Żaden głodowy marsz kobiet, Czyli Korcza z Młynarskim! 1: My rozstajami, polami, Przez zioła, sioła i las - razem: Niebo gwiaździste nad nami, Prawo moralne w nas! 1: Śmieje się do nas fasola, Tyka w patykach patyczak, Nie dla nas wizyty Kohla, Nie dla nas Płócienniczak! 2: Ruszaj no Mańka nogami, Byle na biwak i w gaz! razem: Niebo gwiaździste nad nami, Prawo moralne w nas! 2: Wisi nam Wschodnia Europa, I całe Er-Wu-Pe-Gie! 1: Małorolnego chłopa Kopniemy z radością w de! 2: A co z zachodnimi krajami? 1: Zachodnie też mogą nas! razem: Niebo gwiaździste nad nami, Prawo moralne w nas! 1: Łączą się proletariusze... 2: Proszę zaczekać, już łączę! 1: Na chwilę w krzaki muszę... 2: Uważaj, nie siądź na kłącze! 1: Zresztą niech łączą się sami, Nie dla nas walka klas! razem: Niebo gwiaździste nad nami, Prawo moralne Prawo moralne Prawo moralne w nas! Raz... Raz... Raz... Raz... A.Waligórski Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: Marsz sytych kobiet według Kanta :)))))) t 12.10.06, 13:27 fajne, zgrabnie zrymowane. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Zera Bena Hackera 11.10.06, 13:17 Tysiąc człapnięć w tył i większość w maleń kość się zmienia. Nie do ugryzienia. Konto numeryczne. I rzadkie widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: dwa do jednego 11.10.06, 22:54 bójcie się Ebiego! Z ojca na syna, nic nas nie powstrzyma) A. Odpowiedz Link Zgłoś
sen.dzia.li mój bógmacher 13.10.06, 16:21 mój bógmacher zagrał ostro przeciw polsce podkusiło mnie postanowiłem go skarcić przegrał zwyciężyłem Odpowiedz Link Zgłoś