maretina 28.03.03, 13:23 pomysl podsunal mi sceptyk.baaardzo za niego dziekuje jaki urzad nienawidzicie najbardziej? moja top lista: 1)urzad skarbowy 2)zus 3)ministerstwo finansow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shanti ten, dla ktorego pracujesz (po godzinach w Vivie) 28.03.03, 13:26 czyli ABW a tak by the way- szef ci pozwolil SAMEJ napisac nowy watek?????????? dobry, ludzki pan. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: ten, dla ktorego pracujesz (po godzinach w Vi 28.03.03, 13:27 shanti napisał: > czyli ABW > a tak by the way- szef ci pozwolil SAMEJ napisac nowy watek?????????? > dobry, ludzki pan. nie umiesz pisac na temat, to nie pisz enter Odpowiedz Link Zgłoś
shanti Re: ten, dla ktorego pracujesz (po godzinach w Vi 28.03.03, 13:29 maretina napisała: > shanti napisał: > > > czyli ABW jeszcze ci szef nie podpowiedzial co to jest ABW- bo to jEST odpowiedz na temat panienko o kurzym mozdzku > > a tak by the way- szef ci pozwolil SAMEJ napisac nowy watek?????????? > > dobry, ludzki pan. > nie umiesz pisac na temat, to nie pisz > enter Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: ten, dla ktorego pracujesz (po godzinach w Vi 28.03.03, 13:31 shanti napisał: > jeszcze ci szef nie podpowiedzial co to jest ABW- bo to jEST odpowiedz na temat > > panienko o kurzym mozdzku > > > > a tak by the way- szef ci pozwolil SAMEJ napisac nowy watek?????????? > > > dobry, ludzki pan. bujaj sie. odwal sie od mojego mozgu, jaki on jest taki jest, ale w przeciwienstwie do ciebie go posiadam a swoje pytania wsadz sobie w buty, bedziesz wyzszy. pisz na temat lub sie odwal. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina shanti ? 28.03.03, 13:29 a co to durny pomysl z ta viva heheh. ja i wywiady z "gwiazdami" heheh. dowcip roku Odpowiedz Link Zgłoś
shanti Re: maretina ? 28.03.03, 13:35 aha to ty robisz kanapki tym, ktore robia te wywiady? a wiesz juz co oznacza skrot urzedu URZEDU -ABW? Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: znienawidzone urzedy 28.03.03, 13:26 maretina napisała: > pomysl podsunal mi sceptyk.baaardzo za niego dziekuje > jaki urzad nienawidzicie najbardziej? > moja top lista: > 1)urzad skarbowy > 2)zus > 3)ministerstwo finansow zus urzad rady ministrów kancelaria preżydenta 5040 Odpowiedz Link Zgłoś