jenisiej 15.11.06, 22:42 Jej mąż, Walończyk Marc, wyrzucił Jej komputer przez okno. Dziś pomścili Ją Flamandowie Leo i Ebi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa8a Re: Zemsta Flamandki Gini 15.11.06, 22:47 jenisiej napisał: > Jej mąż, Walończyk Marc, wyrzucił Jej komputer przez okno. Dziś pomścili Ją > Flamandowie Leo i Ebi. A mówili, że ten mąż to Arab, patrzcie no, co to ludzie nie wymyślą. A ci - Leo i Ebi, w jaki sposób ją pomścili ? Zabili męża, czy tylko zniszczyli mu komputer ? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz.szara Re: Zemsta Flamandki Gini 15.11.06, 23:05 ewa8a napisała: > jenisiej napisał: > > > Jej mąż, Walończyk Marc, wyrzucił Jej komputer przez okno. Dziś pomścili > Ją > > Flamandowie Leo i Ebi. > > > A mówili, że ten mąż to Arab, patrzcie no, co to ludzie nie wymyślą. A ci - Leo > > i Ebi, w jaki sposób ją pomścili ? Zabili męża, czy tylko zniszczyli mu > komputer ? > Ewo!!!!!!! hehehe Leo to Beenhskker - trener polskiej kadry, a ebi to Euzebiusz Smolerk : Belgowie przerżnęli mecz mysz.szara Odpowiedz Link Zgłoś
mysz.szara Re: Zemsta Flamandki Gini 15.11.06, 23:07 mysz.szara napisała: > > > > Ewo!!!!!!! hehehe Leo to Beenhskker - trener polskiej kadry, a ebi to Euzebiusz > Smolerk : Belgowie przerżnęli mecz > > mysz.szara > Z wrażenia się pomyliłam - BEENHAKKER miało być :] Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Ewka, nie masz telewizora? 15.11.06, 23:05 ewa8a napisała: > A ci - Leo i Ebi, w jaki sposób ją pomścili ? Zabili męża, czy tylko > zniszczyli mu komputer? No co Ty - nie śledziłaś najważniejszego wydarzenia tej jesieni? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Ewka, nie masz telewizora? 15.11.06, 23:13 Rozczarowałam się myślałam, że CÓŚ bardziej pikantnego. Dzięki myszko za oświecenie. A telewizor u mnie wyłączony, mąż w delegacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zemsta Flamandki Gini 15.11.06, 23:10 ewa8a napisała: > A mówili,że ten mąż to Arab, patrzcie no, co to ludzie nie wymyślą. A ci -Leo > i Ebi, w jaki sposób ją pomścili ? Zabili męża, czy tylko zniszczyli mu > komputer ? To nie zupelnie tak. Leo Benhacker to holenderski trener naszej reprezentacji a Ebi Smolarek to Polak zamieszkały za granicą ale grajacy w tejże reprezentacji. Dzisiaj ta reprezentacja wygrała 1 - 0 z Belgią. Trzeba mieć wielka wyobraźnię żeby te fakty kojarzyć w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz.szara Re: Zemsta Flamandki Gini 15.11.06, 23:13 wikul napisał: > ewa8a napisała: > > > A mówili,że ten mąż to Arab, patrzcie no, co to ludzie nie wymyślą. A ci > -Leo > > i Ebi, w jaki sposób ją pomścili ? Zabili męża, czy tylko zniszczyli mu > > komputer ? > > > To nie zupelnie tak. Leo Benhacker to holenderski trener naszej reprezentacji > a Ebi Smolarek to Polak zamieszkały za granicą ale grajacy w tejże > reprezentacji. Dzisiaj ta reprezentacja wygrała 1 - 0 z Belgią. > Trzeba mieć wielka wyobraźnię żeby te fakty kojarzyć w ten sposób. Czego po mnie powtarzasz, myślisz, ze jak 2 razy pomyliłam nazwisko trenera polskiej drużyny to Ewa nie zrozumie? :] szara.mysz Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zemsta Flamandki Gini 15.11.06, 23:21 mysz.szara napisała: > Czego po mnie powtarzasz, myślisz, ze jak 2 razy pomyliłam nazwisko trenera > polskiej drużyny to Ewa nie zrozumie? > > :] > > szara.mysz Jak ja zacząłem pisać post to nie było cię jeszcze w ty wątku. Jak prawdziwa mysz wślizgnęłaś się w ostatniej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz.szara Re: Zemsta Flamandki Gini 15.11.06, 23:23 wikul napisał: > mysz.szara napisała: > > > Czego po mnie powtarzasz, myślisz, ze jak 2 razy pomyliłam nazwisko trene > ra > > polskiej drużyny to Ewa nie zrozumie? > > > > :] > > > > szara.mysz > > > Jak ja zacząłem pisać post to nie było cię jeszcze w ty wątku. Jak prawdziwa > mysz wślizgnęłaś się w ostatniej chwili. hahaha owca byłaby za gruba ))))))))))))))))))) A co Polaczki będą z tego mieć, z tego zwycięstwa, bo ja się nie orientuję ) mysz.szara Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Zemsta Flamandki Gini 15.11.06, 23:24 Skądś jakbym znała tego gryzonia. Chyba wślizgnął się tu już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zemsta Flamandki Gini 15.11.06, 23:31 ewa8a napisała: > Skądś jakbym znała tego gryzonia. Chyba wślizgnął się tu już dawno. Ta biel go zdradziła. A na f.Aquanet wslizgnął się rzeczywiscie dawno, tylko do tego wątka przed chwilą. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz.szara Re: Zemsta Flamandki Gini 15.11.06, 23:37 wikul napisał: > ewa8a napisała: > > > Skądś jakbym znała tego gryzonia. Chyba wślizgnął się tu już dawno. > > > > Ta biel go zdradziła. A na f.Aquanet wslizgnął się rzeczywiscie dawno, tylko do > > tego wątka przed chwilą. Nauka nie poszła w las forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15430&w=52101441&a=52169791 mysz.szara Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Zemsta Flamandki Gini 15.11.06, 23:44 Ale tam jesteś jako mysz_szara1. Musiałaś być taka zachłanna i od razu dwa nicki stworzyć ? No, ale Aurory i tak nie przebijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz.szara Re: Zemsta Flamandki Gini 15.11.06, 23:48 ewa8a napisała: > Ale tam jesteś jako mysz_szara1. Musiałaś być taka zachłanna i od razu dwa > nicki stworzyć ? No, ale Aurory i tak nie przebijesz. > Tamtą mysz wczoraj kot zjadły, bo była pierwsza . Ewo z łaski swojej zajrzyj, do swojej wizytówki Z góry mówię dziękuję mysz.szara Odpowiedz Link Zgłoś
mysz.szara Re: Zemsta Flamandki Gini 15.11.06, 23:51 mysz.szara napisała: > ewa8a napisała: > > > Ale tam jesteś jako mysz_szara1. Musiałaś być taka zachłanna i od razu dw > a > > nicki stworzyć ? No, ale Aurory i tak nie przebijesz. > > > > Tamtą mysz wczoraj kot zjadły, bo była pierwsza . > > Ewo z łaski swojej zajrzyj, do swojej wizytówki Z góry mówię dziękuję > > mysz.szara > Muszę poprawić, Tamtą mysz wczoraj koty zjadły, bo była pierwsza DDDDD pozdrawiam mysz.szara Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Zemsta Flamandki Gini 15.11.06, 23:53 Zajrzałam, czy coś z nią jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz.szara Re: Zemsta Flamandki Gini 15.11.06, 23:56 ewa8a napisała: > Zajrzałam, czy coś z nią jest nie tak? > Chciałam dodać Ciebie do przyjaciół. Ale Ty musisz wyrazić zgodę na to i coś tam kliknąć. A może zapytanie jeszcze nie doszło mysz.czara Odpowiedz Link Zgłoś
mysz.szara heheheheeh o rany :))) 15.11.06, 23:57 mysz.szara napisała: > ewa8a napisała: > > > Zajrzałam, czy coś z nią jest nie tak? > > > > Chciałam dodać Ciebie do przyjaciół. Ale Ty musisz wyrazić zgodę na to i coś ta > m > kliknąć. A może zapytanie jeszcze nie doszło > > mysz.czara > > Zaraz będę myszą_czarną ))))))))))))))))))) mysz.szara Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: heheheheeh o rany :))) 16.11.06, 00:02 >Zaraz będę myszą_czarną ))))))))))))))))))) Rzeczywiście ! Zajrzałam po raz kolejny do tej wizytówki i dopiero teraz dojrzałam ten malutki napis na górze. Też wysłałam, ale na owcę, mysz jakoś mało znam. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: heheheheeh o rany :))) 16.11.06, 00:22 ewa8a napisała: > >Zaraz będę myszą_czarną ))))))))))))))))))) > > Rzeczywiście ! > Zajrzałam po raz kolejny do tej wizytówki i dopiero teraz dojrzałam ten malutki > > napis na górze. Też wysłałam, ale na owcę, mysz jakoś mało znam. > Ewo, wiesz co Ci powiem, Twoja "chmurka" dotarła tez do myszy I dobrze. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Ja szara mysz, gę-gę, ja szara gęś pii-pii, 16.11.06, 01:53 ja szara eminencja. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Ach, dziękuję Ci, Wikulu, za komplement 15.11.06, 23:21 wikul napisał: > Trzeba mieć wielka wyobraźnię żeby te fakty kojarzyć w ten sposób. Trochę się rumienię, choć jestem świadom swej niepośledniej, kreatywnej przenikliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Ach, dziękuję Ci, Wikulu, za komplement 15.11.06, 23:27 A ja przypisałm ten komplement sobie. Tak mi to jakoś wyszło z drzewka. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Komplementy, hihi;-) 15.11.06, 23:36 ewa8a napisała: > A ja przypisałm ten komplement sobie. Tak mi to jakoś wyszło z drzewka. Za ten tekst poniżej? ewa8a napisała: > A mówili, że ten mąż to Arab, patrzcie no, co to ludzie nie wymyślą. A ci - > Leo i Ebi, w jaki sposób ją pomścili ? Zabili męża, czy tylko zniszczyli mu > komputer ? Wy chyba nie lubicie Belgijki;-( Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Komplementy, hihi;-) 15.11.06, 23:39 Lubimy czy nie lubimy – wyrzucenie komputera to straszna zbrodnia w stosunku do osoby uzależnionej. Największemu wrogowi nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Komplementy, hihi;-) 16.11.06, 01:33 jenisiej napisał: > Wy chyba nie lubicie Belgijki;-( Ja tam swoją bardzo lubię: www.nmm.ac.uk/servlet/ThumbnailServlet?src=%2Fcollections%2Fimages%2F600%2FE8703%2D2%2Ejpg&width=560 Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Zemsta Flamandki Gini 16.11.06, 01:40 Znowu warto było obejrzeć, choć znowu mi mówili, że jak będę oglądał, to będzie źle. Nic to! Jutro przeczytam głosy, jak to Ibn Hacker, mimo ulepienia z g. bata, nie zna się na piłce, a zwłaszcza na polskiej. To musi być jakiś oszust! A Belgom cóż pozostanie? - kiepskie koleje, kiepskie statki wycieczkowe, zakaz palenia w knajpach, nędzny stadion i pedofil dutreux czy jakoś tak. Te Ardeny to są w końcu ich, czy Holendrów? Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Zemsta Flamandki Gini 16.11.06, 01:50 jaceq nadaje -Te Ardeny to są w końcu ich, czy Holendrów? ------------------ Dżek , zgrywusie , ale mogłes pytaniem wprowadzić zamęt , otóż Ardeny, to silnie zalesione góry w południowo-wschodniej Belgii (rozciągają się również na Luksemburg i Francję). Od północy i zachodu góry opływa Moza. Ardeny są najrzadziej zaludnioną częścią Belgii ------------ Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Zemsta Flamandki Gini 16.11.06, 01:51 To Holandia nie graniczy już z Francją? Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Zemsta Flamandki Gini 16.11.06, 01:58 Holendrzy odseparowali się od francji po tym jak to france usprawiedliwiali w UE nadwiślań w sprawie ham-ost-polityki .... Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Zemsta Flamandki Gini 16.11.06, 02:04 abprall napisał: > Holendrzy odseparowali się od francji po tym jak to france usprawiedliwiali w > UE nadwiślań w sprawie ham-ost-polityki .... Eh, to jedno było dobre w Entenregierung. Ja tam zawsze myślałem, że odseparowali się już wcześniej, jak ich Heniek IV (w końcu współreligiant) wystawił do wiatru w sprawie samorządu Prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Mais où sont les neiges d'antan? 16.11.06, 04:53 jenisiej napisał: > Jej mąż, Walończyk Marc, wyrzucił Jej komputer przez okno. Dziś pomścili Ją > Flamandowie Leo i Ebi. Marc tu pisywał: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=4554401&a=4555899 Były czasy, hehe Gdzie dziś są wszyscy owi wspaniali mężowie, Wielki Krezus, król Lidii, także perski Kserkses, Co ujarzmił uparty kark Hellespontowy? Wszyscy znikli w Hadesie, w Domu Zapomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna Kłótliwa to była baba jak mało kto i wqu..ająca. 16.11.06, 13:01 Jedynie Nureń sie w niej podkochiwał i pisał posty z jej konta aż do słynnej wpadki. Teraz oboje wyparowali z akwanetu. Nureń czasem pisuje na Kraju a flamandce podobno ten jej arab łeb ukrecił za noszenie kusych spódniczek i dekoltów do pasa. wala Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Kłótliwa to była baba jak mało kto i wqu..ają 16.11.06, 19:30 wala.waleczna napisała: > Jedynie Nureń sie w niej podkochiwał i pisał posty z jej konta aż do słynnej > wpadki. Teraz oboje wyparowali z akwanetu. Nureń czasem pisuje na Kraju a > flamandce podobno ten jej arab łeb ukrecił za noszenie kusych spódniczek i > dekoltów do pasa. > wala Nureń, ten spisiały socjalista ? Rzeczywiscie na Kraju pisze dosyć często. A czy komuś udało sie przekonać Gini ? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz.szara Re: Zemsta Flamandki Gini 16.11.06, 15:05 jenisiej napisał: > Jej mąż, Walończyk Marc, wyrzucił Jej komputer przez okno. Dziś pomścili Ją > Flamandowie Leo i Ebi. > > Fakt chęci przekupstwa i namowa do sprzedania meczu świadczy jedynie o tym, że Belgowie bali się naszej drużyny. Czyli nawet nie pierwszy garnitur piłkarzy polskich może wzbudzić strach w oczach przeciwników. [bo wczoraj takowy nie został wystawiony do meczu]. A z drugiej strony rodził się pytanie, co robił Janas przez cały czas skoro w naszych chłopakach tkwi taki potencjał siły i chęci do walki. Dawno było go wywalić ...... sport.onet.pl/0,1248713,1435085,wiadomosc.html mysz.szara Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Zemsta Flamandki Gini 16.11.06, 17:29 mysz.szara napisała: > Janas przez cały czas skoro w naszych chłopakach tkwi taki potencjał siły i > chęci do walki. Dawno było go wywalić ...... Podobno propozycję korupcyjną wysłał za pomocą telefonu "Fryzjer" z miejsca, gdzie obecnie przebywa. Działał na zlecenie Wiadomych Kręgów i pewnego byłego bramkarza. Chciał tym zdeprecjonować Człowieka Sukcesu: Leo Zawodowca. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zemsta Flamandki Gini 16.11.06, 19:35 mysz.szara napisała: > Fakt chęci przekupstwa i namowa do sprzedania meczu świadczy jedynie o tym, że > Belgowie bali się naszej drużyny. Czyli nawet nie pierwszy garnitur piłkarzy > polskich może wzbudzić strach w oczach przeciwników. [bo wczoraj takowy nie > został wystawiony do meczu]. A z drugiej strony rodził się pytanie, co robił > Janas przez cały czas skoro w naszych chłopakach tkwi taki potencjał siły i > chęci do walki. Dawno było go wywalić ...... > mysz.szara Janas też potrafił. W końcu zakwalifikował sie do mistrzostw świata. Teraz z euforią radzę się wstrzymać przynajmniej do zakończenia eliminacji. Odpowiedz Link Zgłoś