sas.15 Dawno mnie tu nie było 16.12.06, 23:33 i takie mam pytanie;kto tutaj jeszcze mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.sasa A przestań się wreszczie obnażać jak Lepper 16.12.06, 23:41 lub Aneta k-rólewska.Bo napisze o tobie jakiś "Fuckt" albo inna Wybroczna.Przywołuję do porządku ciebie smarkaczu.Pan Donald ma polskie imię i dba o polskie interesy gnojku.Przestań mi się tu buntować bo powiem matce na emigracji. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.sasa Milcz smarkaczu.Kropka. 16.12.06, 23:56 Nie zrozumałeś mnie,moich mów ani nie rozumiesz rodziny.Jesteś zwykłym nierobem i pasożytem.Utracjuszem jesteś.Przechulałeś z Anetkami cały majątek dziadka.Przez ciebie musiałam sprzedać stajnię i połowę dworu.Srebrne nakrycia też dałam pod zastaw.Jak tak dalej pójdzie to skończą się konne przejażdzki,kręgle i całe to koorestwo.Chyba,że obalimy obecny układ antykopulacyjny.Jutro wysyłam cię do sanatorium. Odpowiedz Link Zgłoś
sas.15 Babci coś się pomyliło. 17.12.06, 00:12 Owszem.Ale te zarzuty proszę kierować w stronę mojego braciszka Teodora tak chołubionego przez dwór.A może wujek Antoni Potylicki zna jakieś arkana zsyłki Teodora na studia do Paryża? Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.sasa Przebrałeś miarkę.Publicznie smarkaczu 17.12.06, 00:24 oskarżasz mnie o romans z hrabią Potylickim.To tylko przyjaciel rodziny.Nie wiesz nawet jak mnie wspierał pod nieobecność twojego ojca co gnił w kryminale za słowną obrazę Jego Cesarskiej Mości i wysypywanie zgniłych kartofli przemycanych w dyliżansie hrabiny Judeckiej.Jesteś zwykłym niewdzięcznikiem.Wszak ojciec twój znieważył łaskawie nam panującego Cesarza-za co dostał prawomocny wyrok za nazwanie Jego Cesarskiej Mości leniem,ale ty obrazając naszą demokratyczną opozycję przekraczasz wszystkie granice przyzwoitości.Jutro,jako rzekłam zabieram cię do sanatorium na Jamajce. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.sasa Przestań mi się buntować szczylu. 17.12.06, 00:39 Pojedziesz na Jamajkę i basta.To jest przyjazny Polsce kraj.Prasa,radio i telwizja jest przepełniona troską o naszą raczkującą demokrację.Lektura jamajskiej prasy nauczy cię patriotyzmu i wyrobi optykę zorientowaną na przyszłość.Osobiście poproszę Marszałka Bronisława Komorowskigo by w wolnej chwili przetłumaczył ci na język PO newsy zawarte w jamajskiej prasie. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.sasa Prosiłam cię nieraz abyś nie wyrażał się 17.12.06, 00:49 jak gmin.Prawda czy nie prawda-ja o tym decyduję i się nie wymądrzaj.Opalać się możesz ale nie siedź na słońcu zbyt długo bez kremów filtracyjnych i okularów UV. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: A przestań się wreszczie obnażać jak Lepper 16.12.06, 23:51 No właśnie. www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead25&news_cat_id=16&news_id=135706&layout=1&forum_id=17385&page=text Odpowiedz Link Zgłoś
patience wiedziałam :D 16.12.06, 23:51 Znak "Ł" specjalnie z szacunku dla Babci. )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul To ciebie zatrzymali ? 18.12.06, 02:06 wirtualnemedia.pl/document.php?id=342339 Odpowiedz Link Zgłoś
camrutt Re: Wszystkich Państwa witam serdecznie. 19.12.06, 22:12 Witajta, witajta, tylko na salonach nie srajta. Odpowiedz Link Zgłoś