Dodaj do ulubionych

Wszystkich Państwa witam serdecznie.

16.12.06, 23:29
Obserwuj wątek
    • sas.15 Dawno mnie tu nie było 16.12.06, 23:33
      i takie mam pytanie;kto tutaj jeszcze mieszka?
    • babcia.sasa A przestań się wreszczie obnażać jak Lepper 16.12.06, 23:41
      lub Aneta k-rólewska.Bo napisze o tobie jakiś "Fuckt" albo inna
      Wybroczna.Przywołuję do porządku ciebie smarkaczu.Pan Donald ma polskie imię i
      dba o polskie interesy gnojku.Przestań mi się tu buntować bo powiem matce na
      emigracji.
      • sas.15 Ale babciu.... 16.12.06, 23:46
        • babcia.sasa Milcz smarkaczu.Kropka. 16.12.06, 23:56
          Nie zrozumałeś mnie,moich mów ani nie rozumiesz rodziny.Jesteś zwykłym nierobem
          i pasożytem.Utracjuszem jesteś.Przechulałeś z Anetkami cały majątek
          dziadka.Przez ciebie musiałam sprzedać stajnię i połowę dworu.Srebrne nakrycia
          też dałam pod zastaw.Jak tak dalej pójdzie to skończą się konne
          przejażdzki,kręgle i całe to koorestwo.Chyba,że obalimy obecny układ
          antykopulacyjny.Jutro wysyłam cię do sanatorium.
          • sas.15 Babci coś się pomyliło. 17.12.06, 00:12
            Owszem.Ale te zarzuty proszę kierować w stronę mojego braciszka Teodora tak
            chołubionego przez dwór.A może wujek Antoni Potylicki zna jakieś arkana zsyłki
            Teodora na studia do Paryża?
            • babcia.sasa Przebrałeś miarkę.Publicznie smarkaczu 17.12.06, 00:24
              oskarżasz mnie o romans z hrabią Potylickim.To tylko przyjaciel rodziny.Nie
              wiesz nawet jak mnie wspierał pod nieobecność twojego ojca co gnił w kryminale
              za słowną obrazę Jego Cesarskiej Mości i wysypywanie zgniłych kartofli
              przemycanych w dyliżansie hrabiny Judeckiej.Jesteś zwykłym
              niewdzięcznikiem.Wszak ojciec twój znieważył łaskawie nam panującego Cesarza-za
              co dostał prawomocny wyrok za nazwanie Jego Cesarskiej Mości leniem,ale ty
              obrazając naszą demokratyczną opozycję przekraczasz wszystkie granice
              przyzwoitości.Jutro,jako rzekłam zabieram cię do sanatorium na Jamajce.
              • sas.15 Nie jadę na żadną Jamajkę.Zostaję tutaj. 17.12.06, 00:31
                • babcia.sasa Przestań mi się buntować szczylu. 17.12.06, 00:39
                  Pojedziesz na Jamajkę i basta.To jest przyjazny Polsce kraj.Prasa,radio i
                  telwizja jest przepełniona troską o naszą raczkującą demokrację.Lektura
                  jamajskiej prasy nauczy cię patriotyzmu i wyrobi optykę zorientowaną na
                  przyszłość.Osobiście poproszę Marszałka Bronisława Komorowskigo by w wolnej
                  chwili przetłumaczył ci na język PO newsy zawarte w jamajskiej prasie.
                  • sas.15 A jeśli to jest jakaś ściema? 17.12.06, 00:44
                    To czy mogę się poopalać?
                    • babcia.sasa Prosiłam cię nieraz abyś nie wyrażał się 17.12.06, 00:49
                      jak gmin.Prawda czy nie prawda-ja o tym decyduję i się nie wymądrzaj.Opalać się
                      możesz ale nie siedź na słońcu zbyt długo bez kremów filtracyjnych i okularów
                      UV.
              • hasz0 kto gra kogo w tej sztuce? jacyś znani? 17.12.06, 00:36
              • orwella Re: Przebrałeś miarkę.Publicznie smarkaczu 17.12.06, 00:38
                smile))))))))))
      • wikul Re: A przestań się wreszczie obnażać jak Lepper 16.12.06, 23:51
        No właśnie.

www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead25&news_cat_id=16&news_id=135706&layout=1&forum_id=17385&page=text
    • patience wiedziałam :D 16.12.06, 23:51
      Znak "Ł" specjalnie z szacunku dla Babci.

smile))))))
    • wikul To ciebie zatrzymali ? 18.12.06, 02:06
      wirtualnemedia.pl/document.php?id=342339
    • camrutt Re: Wszystkich Państwa witam serdecznie. 19.12.06, 22:12
      Witajta, witajta, tylko na salonach nie srajta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka