canuk 02.04.03, 16:30 Nie zauważyłeś, że wszyscy cię ignorują ? Dlaczego jeszcze nie pojechałeś do Bagdadu walczyć ze swoimi swołoczami ? Ty pasożycie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Observer Re: Do Shanti IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.03, 17:23 Skad u Ciebie tyle nienawisci do drugiego czlowieka? Czy mozesz mi wyjasnic co Ci Shanti zrobila? Po co to robisz, do czego Ci to potzebne? Zastanow sie dobrze nad tymi pytaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Drobne sprostowanie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 17:29 Gość portalu: Observer napisał(a): > Czy mozesz mi wyjasnic co > Ci Shanti zrobila? Shanti to facet tyle, że z problemami w osobowości. Można się pomylić. Odpowiedz Link Zgłoś
canuk Re: Do Shanti 02.04.03, 18:06 Gość portalu: Observer napisał(a): > Skad u Ciebie tyle nienawisci do drugiego czlowieka? Czy mozesz mi wyjasnic co > Ci Shanti zrobila? Po co to robisz, do czego Ci to potzebne? Zastanow sie > dobrze nad tymi pytaniami. Nad jakimi pytaniami ? Zdaje się ,że nie wiesz o czym mówisz. Zadałem tylko jedno. Wszystko zależy od inerpretacj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observwr Re: Do Shanti IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.03, 18:33 Dla scislosci to zadales 2 pytania, ale nie o to chodzi. Ja mialem na mysli moje pytania i mowie o zwyklej ludzkiej kulturze, i tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
canuk Re: Do Shanti 02.04.03, 20:15 canuk napisał: > Nie zauważyłeś, że wszyscy cię ignorują ? > > Dlaczego jeszcze nie pojechałeś do Bagdadu walczyć ze > swoimi swołoczami ? > > Ty pasożycie. Nie rozśmieszaj mnie. Shanti i tolerancja - a to dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Do Shanti IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.04.03, 04:39 canuk napisał: > Nie zauważyłeś, że wszyscy cię ignorują ? > > Dlaczego jeszcze nie pojechałeś do Bagdadu walczyć ze > swoimi swołoczami ? > > Ty pasożycie. Odpowiedz Link Zgłoś