Dodaj do ulubionych

Polski reporter uprowadzony przez Fedainów w Iraku

IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 07.04.03, 16:06
Reporter TVN 24 - Marcin Firlej został zatrzymany i uprowadzony o godzinie
15:30 czasu polskiego, przez grupę uzbrojonych fedainów w centrum Iraku.
Reszta grupy TVN 24 zdołała zbiec i dostać się do wojsk Koalicji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tom Re: Polski reporter uprowadzony przez Fedainów w IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.03, 16:11
      Gość portalu: Minius napisał(a):

> Reporter TVN 24 - Marcin Firlej został zatrzymany i uprowadzony o godzinie
      > 15:30 czasu polskiego, przez grupę uzbrojonych fedainów w centrum Iraku.
      > Reszta grupy TVN 24 zdołała zbiec i dostać się do wojsk Koalicji.
      No i dziwi Cie to?
      Mnie nie - Polska jest z punktu widzenia Iraku agresorem i gdyby moj sasiad
      obrzucal moj dom kamieniami to tez bym nie byll zachwycony, ze jego zona
      siedzi u mnie w chalupie i telefonicznie zdaje mu relacje z przebiegu ataku
      • Gość: śmieciarz tom nie udawaj, że się nie cieszysz...hi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 16:22
        pewnie skaczesz z radości i wyjesz do allacha, bo co ciebie może obchodzić los
        jakiegoś polaka
        • Gość: Tom Re: tom nie udawaj, że się nie cieszysz...hi IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.03, 16:26
          Gość portalu: śmieciarz napisał(a):

> pewnie skaczesz z radości i wyjesz do allacha, bo co ciebie może obchodzić
          los
          > jakiegoś polaka
          Obchodzi mnie los kazdego poszkodowanego w tej wojnie - dlatego jestem
          przeciwko niej.
          Twoja wypowiedz w zasadzie swiadczy jedynie, ze albo propaganda doprowadzila
          do wylaczenia mozgu, albo zle pojmowany patriotyzm zaslepil Cie
          • Gość: śmieciarz tom niewierzę ci... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 16:35
            to ja sprzątam śmiecie po waszych pacyfistycznych demonstracjach
            jak brudasy mogą gadać o porządkach...zacznij naprawiać świat od siebie
            • Gość: Tom Re: tom niewierzę ci... IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.03, 16:37

> to ja sprzątam śmiecie po waszych pacyfistycznych demonstracjach
              Wolalbys sprzatac zwloki po bombardowaniach?

> jak brudasy mogą gadać o porządkach...zacznij naprawiać świat od siebie
              Wlasnie staram sie to robic i dlatego nie chce irakijczykow na sile
              przekonywac do tego jako to wspaniala ta amerykanska demokracja - niech oni
              tez sami to zrobia.
              • Gość: śmieciarz OK...Tom...bez niepotrzebnych emocji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 17:11
                obiektywizm to bardzo rzadkie zjawisko
                • Gość: Tom a gdziez Ty widzisz emocje? IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.03, 17:14

> obiektywizm to bardzo rzadkie zjawisko
                  O ile w ogole obiektywizm mozliwy jest.
                  Kazdy ma swoja mala subiektywna prawdewink)
                  Moim zdaniem wazne jedynie, zeby sie blotem nie obrzucac polemizujac z osobami
                  majacymi inne poglady
        • Gość: Sadam Re: tom nie udawaj, że się nie cieszysz...hi IP: *.thezone.net 07.04.03, 17:19

> pewnie skaczesz z radości i wyjesz do allacha, bo co ciebie może obchodzić
          los
          > jakiegoś polaka

A co bys smieciarzu powiedzial o ile USA dokonaloby inwazji na Polske ?
          Weg twego myslenia napewno przylaczybys sie do Amerykanow jak niektorzy Polacy
          do Hitlera
    • bimi Re: Polski reporter uprowadzony przez Fedainów w 07.04.03, 16:21

Widać oni też wiedzą, że TVN24 to medialne ramię semickiej propagandy.
      Znaczy się sorry. Jest to stacja pro-amerykańska... smile

Dziwię się, że w ogóle wpuszczają tam polskich dziennikarzy.
      Wczoraj słyszałem na własne uszy jak dziennikarz RMFu mówił, że 'Irakijczycy
      wcale nie zniszczyli amerykańskiego czołgu - to Amerykanie sami go
      zbombardowali, porzuciwszy go wpierw na ulicach Bagdau!!!'. smile
      Ciekawe tylko dlaczego żołnierze porzucali sprawny czołg? Pewnie nie zauważyli
      na czas, że benzyna im się kończy... smile

A wracając do tego dziennikarza RMFu. Koles właściwie nie kłamał. Tylko
      normalny człowiek od razu postawi sobie pytanie: dlaczego Amerykanie nie
      zbombardowali sobie tego człogu w Stanach? Zaoszczędzili by na transporcie go
      do Iraku... smile

Propaganda potrafi miec różne oblicza. Większośc z nich jest starsznie zabawna,
      jednak część niebezpieczna. Dlatego trudno się dziwić, że iracka armia nie lubi
      dziennikarzy TVN.
    • indris Może ci Fedaini czytali Wierzbickiego ? 07.04.03, 16:47
      Z ostatniego numeru Gazety Polskiej ? Albo słuchali utyskiwań Tomasza Lisa w
      TVN na ten sam temat. Chodziło tu a biadania nad tym,że Amerykanie nie
      zbombardowali skutecznie irackiej telewizji.
      Zresztą armie regularna na ogół dziennikarzy nie tępią. W czasie pierwszej
      wojnyw Zatoce w Bagdadzie cały czas działał reporter chyba CNN. W czasie wojny
      obecnej był również w Bagdadzie dziennikarz innej stacji amerykańskiej.
      Natomiast fedaini, to formacja paramilitarna półwojskowa. Z wszystkimi tego
      konsekwencjammi. A jeżeli niektórzy z nich potracili swoich bliskich
      w "wyzwoleńczych" bombardowaniach to mogą być istotnie niebezpieczni. Sam
      bałbym sie pojawić w Iraku jako Polak, bo mógłbym nie zdążyć wyjaśnić mojego
      stosunku do tej wojny, zwłąszcza, że arabskiego nie znam.
    • imperatore Re: Polski reporter uprowadzony przez Fedainów w 07.04.03, 16:53

Panie Marcinie niech się pan trzyma mocno , jestem myślami razem z panem. Mam
      nadzieję , że wszystko będzie dobrze i wróci pan cały i zdrowy do ojczyzny.
      • Gość: Tom Re: Polski reporter uprowadzony przez Fedainów w IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.03, 16:56
        imperatore napisał:
        > Panie Marcinie niech się pan trzyma mocno , jestem myślami razem z panem.
        Mam
        > nadzieję , że wszystko będzie dobrze i wróci pan cały i zdrowy do ojczyzny.
        I ja mam taka nadzieje, do tego jeszcze mam nadzieje, ze da Panu to troche do
        myslenia i nastepnym razem bedzie Pan troche rozsadniej swoich pracodawcow jak
        i miejce pracy wybieral - gdzie drwa rabia tam wiory leca.
      • bimi Re: Polski reporter uprowadzony przez Fedainów w 07.04.03, 17:08
        imperatore napisał:

> Gość portalu: Minius napisał(a):
        >
        > > Reporter TVN 24 - Marcin Firlej został zatrzymany i uprowadzony o godzinie
        >
        > > 15:30 czasu polskiego, przez grupę uzbrojonych fedainów w centrum Iraku.
        > > Reszta grupy TVN 24 zdołała zbiec i dostać się do wojsk Koalicji.
        >
        > Panie Marcinie niech się pan trzyma mocno , jestem myślami razem z panem. Mam
        > nadzieję , że wszystko będzie dobrze i wróci pan cały i zdrowy do ojczyzny.

Przede wszystkim niech pan uważa na Amerykanów. Bo jak zobaczą konwój, w którym
        transportują pana do irackiego więzienia, to raczej na pewno nie dożyje pan
        końca tej wojny...
        • imperatore Re: Bimi 07.04.03, 17:11
          Masz powody do żartów co? Ależ super ha? Nareszcie złapali Polaka? Żal mi ciebie
          • bimi Re: Bimi 07.04.03, 17:15
            imperatore napisał:

> Masz powody do żartów co? Ależ super ha? Nareszcie złapali Polaka? Żal mi
            > ciebie

Tylko, że ja nie żartuję.
            Na serio uważam, że teraz większe zagrożenie stanowią dla niego Amerykańskie
            bombowce.

Już prędzej ty zartujesz; bo z jednej strony chcesz, aby on przeżył, a z
            drugiej, aby wojna dalej trwała. To przecież jedynie zmniejszy jego szanse
            przeżycia...
            • imperatore Re: Bimi 07.04.03, 17:20
              bimi napisał:

> imperatore napisał:
              >
              > > Masz powody do żartów co? Ależ super ha? Nareszcie złapali Polaka? Żal mi
              > > ciebie
              >
              > Tylko, że ja nie żartuję.
              > Na serio uważam, że teraz większe zagrożenie stanowią dla niego Amerykańskie
              > bombowce.
              >
              > Już prędzej ty zartujesz; bo z jednej strony chcesz, aby on przeżył, a z
              > drugiej, aby wojna dalej trwała. To przecież jedynie zmniejszy jego szanse
              > przeżycia...

Nie wciskaj mi słów , których nie pisałem. Gdzie mówiłem żeby wojna trwała
              dalej co?? Zawsze pisałem żeby trwała ona krótko , jak tylko to jest możliwe. A
              co do Pana Firleja , mam nadzieję że wojska amerykańskie , bądź GROM jego
              odbije jak najprędzej. I po raz kolejny mówię , nie wciskaj mi słów , których
              nie powiedziałem
              • bimi Re: Bimi 07.04.03, 17:34
                imperatore napisał:

> Nie wciskaj mi słów , których nie pisałem. Gdzie mówiłem żeby wojna trwała
                > dalej co?? Zawsze pisałem żeby trwała ona krótko , jak tylko to jest możliwe.
                > A co do Pana Firleja , mam nadzieję że wojska amerykańskie , bądź GROM jego
                > odbije jak najprędzej. I po raz kolejny mówię , nie wciskaj mi słów , których
                > nie powiedziałem

A czy 19 dni to krótko? Krótko, czyli ile? Więcej niż teraz, tak? Czyli chcesz
                by trwała dalej.
                Nie trzeba komuś koniecznie czegoś napisać, aby dać mu to do zrozumienia. Mama
                ci o tym nie mówiła?

GROM pewnie też nie wyjedzie żywy z Iraku. I właśnie przez takich jak ty -
                przez takich, co nie chcą, aby wojna trwała dalej...
                • imperatore Re: Bimi 07.04.03, 18:21
                  bimi napisał:

> imperatore napisał:
                  >
                  > > Nie wciskaj mi słów , których nie pisałem. Gdzie mówiłem żeby wojna trwała
                  >
                  > > dalej co?? Zawsze pisałem żeby trwała ona krótko , jak tylko to jest możli
                  > we.
                  > > A co do Pana Firleja , mam nadzieję że wojska amerykańskie , bądź GROM jeg
                  > o
                  > > odbije jak najprędzej. I po raz kolejny mówię , nie wciskaj mi słów , któr
                  > ych
                  > > nie powiedziałem
                  >
                  > A czy 19 dni to krótko? Krótko, czyli ile? Więcej niż teraz, tak? Czyli
                  chcesz
                  > by trwała dalej.
                  > Nie trzeba komuś koniecznie czegoś napisać, aby dać mu to do zrozumienia.
                  Mama
                  > ci o tym nie mówiła?
                  >
                  > GROM pewnie też nie wyjedzie żywy z Iraku. I właśnie przez takich jak ty -
                  > przez takich, co nie chcą, aby wojna trwała dalej...

Gubisz się już ewidentnie. Czytaj dalej...
          • proca_toya Re: Bimi o nie tylko on 07.04.03, 17:20
            imperatore napisał:

> Masz powody do żartów co? Ależ super ha? Nareszcie złapali Polaka? Żal mi
            ciebi
            > e

Masz rację - czytam ten wątek z coraz większym obrzydzeniem do tych ludzi,
            którzy tu wyrażają swoje opinie. Pociesza mnie fakt, że polski jest znany nie
            tylko Polakom.

Teleexpress podał przed chwilą, że drugim polskim dziennikarzem uprowadzonym
            przez tę samą bandę jest Kaczmarek z Polskiego Radia - trzymajmy za nich kciuki.
        • Gość: śmieciarz do bimi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 17:21
          bimi napisał:

> Przede wszystkim niech pan uważa na Amerykanów. Bo jak zobaczą konwój, w
          którym
          >
          > transportują pana do irackiego więzienia, to raczej na pewno nie dożyje pan
          > końca tej wojny...

Ania co z tobą?
          to sie czyta jak dowcip opowiedziany przez blondynkę
          brak stylu jest jakimś stylem
          ale to co piszesz nadaje sie do śmieci
          • bimi Re: do bimi 07.04.03, 17:42

> Ania co z tobą?
            > to sie czyta jak dowcip opowiedziany przez blondynkę
            > brak stylu jest jakimś stylem
            > ale to co piszesz nadaje sie do śmieci

Popierdoliło cie człowieku?! Mam na imię Piotr.
            Ja rozumiem, że rozmowa ze mną moze cie lekko podniecać, ale przypisywanie mi
            płci żeńskiej jest już chyba publicznym wyrażaniem swoich dewiacji. A w Polsce
            można za coś takiego dostać wpierdol od liberałów... smile
    • Gość: gitman test nowej opcji /ot IP: debian:* / 192.168.9.* 07.04.03, 19:07
      • Gość: gitman Re: test nowej opcji /ot IP: debian:* / 192.168.9.* 07.04.03, 19:12
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka