Gość: ZIONISTA IP: *.gen.twtelecom.net 09.04.03, 05:17 BO JA PIJE TAKI NEKTAR CODZIENNIE Z RANA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
countdrakula Re: CZY PILISCIE KIEDYS LUDZKI MOCZ ???? 09.04.03, 05:48 Gość portalu: ZIONISTA napisał(a): > BO JA PIJE TAKI NEKTAR CODZIENNIE Z RANA Z pod jakiego kamienia i z ktorego bagna tys wypelzal kretynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant Wolę bardziej elitarne trunki.../nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.03, 06:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: CZY PILISCIE KIEDYS LUDZKI MOCZ ???? IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 09.04.03, 06:25 To Kraken z ipt.aol.com i proxy.aol.com. Zydek siedzi na bezrobotnym i nadaje dzien i noc na wszystkich forach. Teraz zmienil proxy bo go zabanowano. Odpowiedz Link Zgłoś
puls polska szynka razem z kalem i moczem , tfu 09.04.03, 06:29 Gość portalu: polishAM napisał(a): > To Kraken z ipt.aol.com i proxy.aol.com. Zydek siedzi na bezrobotnym i nadaje > dzien i noc na wszystkich forach. Teraz zmienil proxy bo go zabanowano. To twoj kolega z Kanady , polska szynko . Podpisywal sie jewhater ,tez tak jak ty czysci kible za oceanem. (dlatego caly czas o moczu i kale pisze). Szyneczko ile uzbieralas dullarow ?? Wroc do kraju czekamy na ciebie (i twoje dullarki ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIONISTA DO MOJEGO PSZYJACIELA wojo-pulsa IP: *.gen.twtelecom.net 09.04.03, 07:07 dzieki przyjacielu,zes mnie nauczyl pic ludzkie szczyny Odpowiedz Link Zgłoś