Dodaj do ulubionych

Mamy następną "normalność"!

20.11.01, 17:20
W myśl hasła sld:"przywróćmy normalność":
pytanie: "dlaczego rząd po posiedzeniu nie poinformował opinii publicznej
o dalszych ustępstwach wobec UE?"
odpowiedź:"ponieważ dziennikarze o to nie pytali"!

Dobre? Nie całkiem,ale za to "normalne" w rządach lewicy!
W myśl zasady lewicy:"my rządzimy,trzeba było wygrać wybory(mówił Wiatr) i o
wszystkim nie musimy informować"!
To już nie jest śmieszne,to zaczyna być straszne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cezary Re: Mamy następną IP: *.qdnet.pl 20.11.01, 17:53
      bykk napisał(a):

> W myśl hasła sld:"przywróćmy normalność":
      > pytanie: "dlaczego rząd po posiedzeniu nie poinformował opinii publicznej
      > o dalszych ustępstwach wobec UE?"
      > odpowiedź:"ponieważ dziennikarze o to nie pytali"!
      >
      > Dobre? Nie całkiem,ale za to "normalne" w rządach lewicy!
      > W myśl zasady lewicy:"my rządzimy,trzeba było wygrać wybory(mówił Wiatr) i o
      > wszystkim nie musimy informować"!
      > To już nie jest śmieszne,to zaczyna być straszne.

Przez to Polska musi przejśc jak się przechodzi ospę albo cholerę. Cimoszewiczowi
      się nie dziwię, bo jego inteligencja jest tej samej miary co Kwasniewskiego,
      Millera,Oleksego czy Szmajdzińskiego. Czyli ZSMP-owska.
    • Gość: Blong Re: o jezuuuu IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 17:54
      > To już nie jest śmieszne,to zaczyna być straszne.

nie to jest smieszne, ze za glupote dziennikarzy tez moze SLD.
      • Gość: Janusz2 Re: Jednakowa miarka IP: 194.92.234.* 20.11.01, 17:58
        Gość portalu: Blong napisał(a):

> > To już nie jest śmieszne,to zaczyna być straszne.
        >
        > nie to jest smieszne, ze za glupote dziennikarzy tez moze SLD.

Ciekawe, jak byś takie samo zdarzenie skomentował, gdyby dotyczyło np. AWS?
        • Gość: Blong Re: Jednakowa miarka IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 18:04
          > Ciekawe, jak byś takie samo zdarzenie skomentował, gdyby dotyczyło np. AWS?

Raczej tak, bo gawiedzi dziennikarskiej nie cierpie /z wielu powodow/. Wiec jak
          by "czwarta wladza" zapomniala sie o cos zapytac i pretensje miala do rzadu
          AWS /ktory nie ma obowiazku ani mozliwosci czytania w myslach co by ten ktory
          chcial wiedziec/ to by mi sie to wydawalo tak samo kretynizmem pismakow a nie
          rzecznika.

p.s.
          naprawde, przytlaczajaca wiekszosc dziennikarzy szczerze nie cierpie,
          zdecydowanie bardziej od roznego rodzaju prawicy i "prawicy"
        • tyu Re: Jednakowa miarka 20.11.01, 18:06
          Gość portalu: Janusz2 napisał(a):

> Gość portalu: Blong napisał(a):
          >
          > > > To już nie jest śmieszne,to zaczyna być straszne.
          > >
          > > nie to jest smieszne, ze za glupote dziennikarzy tez moze SLD.
          >
          > Ciekawe, jak byś takie samo zdarzenie skomentował, gdyby dotyczyło np. AWS?

Nie wiem, jak skomentowałby Blong (ahoj, Blong!) Ja nie byłbym w stanie, bo już
          po 10% wypomnień tego wszystkiego, co narozrabiał Buzek&Co spuchłby mi język, a
          struny głosowe odmówiły posłuszeństwa z wysiłku.

Oj, Bykku, Bykku miły! Czy znasz może przypowieść o belce (nie Belce!) w oku?

• Gość: Blong Re: do tyu IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 18:16
            tyu napisał(a):

> Gość portalu: Janusz2 napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Blong napisał(a):
            > >
            > > > > To już nie jest śmieszne,to zaczyna być straszne.
            > > >
            > > > nie to jest smieszne, ze za glupote dziennikarzy tez moze SLD.
            > >
            > > Ciekawe, jak byś takie samo zdarzenie skomentował, gdyby dotyczyło np. AWS
            > ?
            >
            >
            > Nie wiem, jak skomentowałby Blong (ahoj, Blong!) Ja nie byłbym w stanie, bo już
            >
            > po 10% wypomnień tego wszystkiego, co narozrabiał Buzek&Co spuchłby mi język, a
            >
            > struny głosowe odmówiły posłuszeństwa z wysiłku.
            >

Witam,
            dobrze cie znow widziec, bo jakos za duzo tu roznych siodemek i innych dziwadel a
            malo rozsadnych ludzi /choc do nich zaliczam i czesc prawicowej braci, z bykkiem
            wlacznie/.
            A jak pisalem wyzej, moja niechec do dziennikarzy jest o wiele wieksza niz do
            czegokolwiek innego wiec w takim wypadku jak ten bym z pewnoscia raczej stanal po
            stronie bylego rzadu. Choc z drugiej strony jestem w pelni swiadomy tego, ze
            tamtego rzadu by sie o cos takiego nikt nie czepial smile
            Pozdrawiam
            • Gość: siedem blong IP: *.tgory.pik-net.pl 21.11.01, 09:46
              skoro pijesz do mnie wykręcająć sie jednocześnie bykkowi od odpowiedzi -wkraczam!
              Ciekawi /mnie również/ czemu tow. szmaciaki nie pochwaliły się same osiągnięciami
              negocjacyjnymi a wcześniej nie zapomniały się pochwalić np oszczędnością prądu po
              przeniesieniu obrad rządu do mniejszej sali???
              7em
              ps
              możesz napisać ze jestem oszołom
              ta odpowiedz to tez odpowiedz

Gość portalu: Blong napisał(a):

> tyu napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Janusz2 napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Blong napisał(a):
              > > >
              > > > > > To już nie jest śmieszne,to zaczyna być straszne.
              > > > >
              > > > > nie to jest smieszne, ze za glupote dziennikarzy tez moze SLD.
              > > >
              > > > Ciekawe, jak byś takie samo zdarzenie skomentował, gdyby dotyczyło np
              > . AWS
              > > ?
              > >
              > >
              > > Nie wiem, jak skomentowałby Blong (ahoj, Blong!) Ja nie byłbym w stanie, b
              > o już
              > >
              > > po 10% wypomnień tego wszystkiego, co narozrabiał Buzek&Co spuchłby mi jęz
              > yk, a
              > >
              > > struny głosowe odmówiły posłuszeństwa z wysiłku.
              > >
              >
              > Witam,
              > dobrze cie znow widziec, bo jakos za duzo tu roznych siodemek i innych dziwadel
              > a
              > malo rozsadnych ludzi /choc do nich zaliczam i czesc prawicowej braci, z bykkie
              > m
              > wlacznie/.
              > A jak pisalem wyzej, moja niechec do dziennikarzy jest o wiele wieksza niz do
              > czegokolwiek innego wiec w takim wypadku jak ten bym z pewnoscia raczej stanal
              > po
              > stronie bylego rzadu. Choc z drugiej strony jestem w pelni swiadomy tego, ze
              > tamtego rzadu by sie o cos takiego nikt nie czepial smile
              > Pozdrawiam

• Gość: Blong Re: blong IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 16:31

Nie nazwalem cie oszolomem, ale dziwadlem i jest to z pewnoscia o wiele
                delikatniejsze okreslenie, niz ty sam uzywasz w stosunku do lewicowych oponentow.
                Czy rzad musi czytac w myslach by odkryc co dziennikarzy interesuje?
    • Gość: Vist¸ __ Będzie_referendum ! _ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 18:23
      bykk napisał(a):

> W myśl hasła sld:"przywróćmy normalność":
      > pytanie: "dlaczego rząd po posiedzeniu nie poinformował opinii publicznej
      > o dalszych ustępstwach wobec UE?"
      > odpowiedź:"ponieważ dziennikarze o to nie pytali"!

Bykku !

To proste społeczeństwo już wie.

I wypowie się w referendum.

A dziennikarze przyzwyczajeni do zastoju...
      nie mogą "zaiskrzyć" na czas...

pzdr

Vist¸__________________/
      • bykk Re: do obrońców:Tyu,Vista i Blonga! 21.11.01, 09:35
        Drodzy przeciwnicy!
        Jak łatwo zauważyć,wątek zakładałem o 17:20,wszystkie wypowiedzi polityków były
        póżniej(kropka,polsat,TV Puls,forum) i nawet politycy z sld przyznawali o
        "niezamierzonym",trochę niestosownym zachowaniu,PSL się skarżył itp.,więc
        nie jest to jak widać wina dziennikarzy!
        Tłumaczenie,że to wina dziennikarzy,bo nie pytali?! Toż to robienie Polakom
        wody z mózgu! Może też powinni zapytać np. czy "kochający inaczej" po wstąpieniu
        do UE będą mogli brać śluby?Czy kondomy muszą mieć taki wymiar jak w UE?
        Czy pomidory,jabłka,banany,śliwki,czereśnie....? Szkoda gadać.
        Tyu,takie życie!Jak rządziła prawica,to byle pierdnięcie było komentowane
        przez millerków,sczególnie przez TVP-sld,a wczoraj słyszałeś coś na temat w TVP?
        Nie licz tylko "Forum",bo to program "na żywo" i gdyby tematu nie poruszyła
        prawica,to Durczok nawet by nie wspomniał!
        Taka jest niestety "normalność" sld!A co powiesz na to,że Siemiątko zmienił
        wszystkich dyr. w UOP-ie i WSI na byłych SB-ków?
        A co powiesz na temat Pruszczyńskiego,głównego negocjatora z UE,którego
        oświadczenia o współpracy z SB, kancelaria prezydenta nie opublikowała
        w "Monitorze" prawie rok temu?
        pozdrawiam Wszystkich
        • Gość: Żarłacz Re: do napastników prawiczków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 11:11
          "Bo dziennikarze nie pytali"Nie jest wypowiedzią z której byłabym dumna, ale
          przyzwyczaili nas do takiego uprawiania polityki nie SLD-owcy lecz AWS właśnie.
          Tu pozwolę sobie wskazać pewną zbieżność treści i formy z wypowiedzią świętej
          Ali: "nie będę rozmawiała z dziennikarzami, bo jestem emerytką" czy nie
          uważacie , że to zdecydowanie w gorszym stylu? Pewnie jednak Was nie przekonam,
          bo jaki idol taki fan club.
          >Taka jest niestety "normalność" sld!A co powiesz na to,że Siemiątko zmienił
          wszystkich dyr. w UOP-ie i WSI na byłych SB-ków?<
          Nareszcie fachowcy! poprzedni rząd miał na stanowisku koordynatora służb
          specjalnych inwalidę II grupy. A gdyby przed przyjęciem go do koryta zrobiono
          szereg innych badań, pewnie okazałoby się, że to jednak trwałe kalectwo
          psychiczne i emocjonalne.
          • bykk Re: do Żarłacz-ki 21.11.01, 12:13
            Gość portalu: Żarłacz napisał(a):

> przyzwyczaili nas do takiego uprawiania polityki nie SLD-owcy lecz AWS właśnie.

Czy AWS nie informował opinii publicznej o tym o czym ma rozmawiać z UE?

> Tu pozwolę sobie wskazać pewną zbieżność treści i formy z wypowiedzią świętej
            > Ali: "nie będę rozmawiała z dziennikarzami, bo jestem emerytką"

Powiem szczerze,nie znam tej wypowiedzi Matki Senatu,ale nawet jeśli,to
            rzeczywiście jest "rencistką" i nie jest w rządzie,więc o czym ma informować?
            Nie chce rozmawiać,jej sprawa.

> Nareszcie fachowcy! poprzedni rząd miał na stanowisku koordynatora służb
            > specjalnych inwalidę II grupy.

Mój Boże,dziewczyno,fachowcy z SB? Cóż Ty możesz wiedzieć na ten temat? Jeśli
            sobie przypominam z innego Twojego postu,to miałaś w "tamtych latach" parę latek!
            Skąd możesz wiedzieć co ci "fachowcy wyczyniali"? Może z dziennika
            TVP,lub "Trybuny Ludu"?
            Pałubicki Żarłacz-ko,"dorobił" się właśnie tej grupy inwalidzkiej
            dzięki "fachowcom" z SB!
            Ciekaw jestem czy np.Twój dziadek chwaliłby np.SS-manów mówiąc,że to byli
            jednak "fachowcy"!???
            pozdrawiam Cię mimo i życzę samodzielnego myślenia

• Gość: Żarłacz Re: do bykka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 15:04
              Jak wiec uzasadnisz czas nadania Panu Pałubickiemu renty specjalnej? czy nie
              był schorowany rok, dwa, cztery lata temu? Wtedy musiałby się Buzek wytłumaczyć
              ze swojej decyzji, teraz ma to w dupie. A te wybitne zasługi św Ali? Festiwal
              pieśni religijnej gdzieś nad morzem ( nie pamiętam dokładnie gdzie) Ala leci
              samolotem do Gdańska, dołem jedzie służbowe BMW. samochodem dojeżdża na miejsce
              na festiwalu jest pół godziny, powrót tą samą drogą, tymi samymi środkami
              transportu. Piszesz o obsadzaniu wysokich stanowisk byłymi Ub-kami. bzdury
              piszesz. A lustracja?

>Mój Boże,dziewczyno,fachowcy z SB? Cóż Ty możesz wiedzieć na ten temat?
              Jeśli sobie przypominam z innego Twojego postu,to miałaś w "tamtych latach"
              parę latek! <

w czasie rewolucji francuskiej nie było mnie wcale, a wiem o niej sporo. Twój
              argument dotyczący wieku w tym kontekście świadczy o braku konkretnych
              argumentów. Po co się wysilać, idź dziecko do kąta i sie nie wychylaj, tak?
              Jednak jeśli już o wieku mówimy, to pamiętaj, że w tym wypadku działa on na
              moją korzyść - jestem z tzw. nieskażonych komuną. Od razu Ci odpowiem, nie
              trudź sie, tatuś też nie był komunistą, przez 25 lat prowadził własną firmę.
              Wykończyły go rządy Waszych geniuszy ekonomii. Również pozdrawiam i życze
              trochę pokory wielcy przegrańscy
              A propos myślenia, to ty w końcu pomyśl
              • bykk Re: do Żarłacz-ki 21.11.01, 15:39

> Jak wiec uzasadnisz czas nadania Panu Pałubickiemu renty specjalnej? czy nie
                > był schorowany rok, dwa, cztery lata temu?

Buzek przyznał Pałubickiemu rentę specjalną zgodnie z prawem!
                Pałubicki,był schorowany nie rok,dwa,cztery lata temu,tylko kochanieńka od 20 lat
                dzięki Twoim "fachowcom" z SB!!! Czy to takie trudne do zrozumienia?

>Festiwal
                > pieśni religijnej gdzieś nad morzem ( nie pamiętam dokładnie gdzie) Ala leci
                > samolotem do Gdańska, dołem jedzie służbowe BMW. samochodem dojeżdża na
                miejsce
                > na festiwalu jest pół godziny, powrót tą samą drogą, tymi samymi środkami
                > transportu.

Tak masz rację,coś słyszałem,że pisali o tym w "NIE" i "Trybunie",czy to prawda
                nie wiem. Z zasady tym szmatom nie wierzę,ale zaznaczam,nie wiem czy to prawda.

>Piszesz o obsadzaniu wysokich stanowisk byłymi Ub-kami. bzdury
                > piszesz. A lustracja?

Nie UB-kami tylko SB-kami! Jeśli mi nie wierzysz,to proszę poczytać inne
                gazety(widać,że czytasz tylko "NIE" i "Trybunę",no może czasem GW)np."Rzepę"!!!
                Co do lustracji,to nie wiem do czego to przypiąć!Chyba,że mówisz o "fachowcu"
                głównym negocjatorze z UE Pruszczyńskim,którego oświadczenie nie dotarło
                na łamy "Monitora",bo kancelaria prezydenta nie wysłała? Ale gość się przyznał
                do współpracy z SB i został "fachowcem" w rządzie Twojego ulubionego Millera!

> w czasie rewolucji francuskiej nie było mnie wcale, a wiem o niej sporo.

O Rewolucji Francuskiej napisano wiele w książkach historycznych,a o SB jeszcze
                nie,może kiedyś,ale ani ja,ani Ty tych dni nie doczekasz,niestety!
                Wiedzę więc czerpałaś z "gadzinówek"!!!

>nie
                > trudź sie, tatuś też nie był komunistą, przez 25 lat prowadził własną firmę.
                > Wykończyły go rządy Waszych geniuszy ekonomii. Również pozdrawiam i życze
                > trochę pokory wielcy przegrańscy

25 lat? Ciekaw jestem jak sobie radził,domiarów nie miał,a może jednak ...???

Także pozdrawiam,ale bez pokory! Pokorny nigdy nie byłem dla SB-ków i PZPR-u
            • Gość: U Re: do Żarłacz-ki IP: 63.209.234.* 21.11.01, 22:46
              bykk napisał(a):

> Gość portalu: Żarłacz napisał(a):
              >
              > > przyzwyczaili nas do takiego uprawiania polityki nie
              SLD-owcy lecz AWS wła
              > śnie.
              >
              > Czy AWS nie informował opinii publicznej o tym o czym
              ma rozmawiać z UE?
              >
              > > Tu pozwolę sobie wskazać pewną zbieżność treści i
              formy z wypowiedzią świę
              > tej
              > > Ali: "nie będę rozmawiała z dziennikarzami, bo
              jestem emerytką"
              >
              > Powiem szczerze,nie znam tej wypowiedzi Matki
              Senatu,ale nawet jeśli,to
              > rzeczywiście jest "rencistką" i nie jest w
              rządzie,więc o czym ma informować?
              > Nie chce rozmawiać,jej sprawa.
              >
              > > Nareszcie fachowcy! poprzedni rząd miał na
              stanowisku koordynatora służb
              > > specjalnych inwalidę II grupy.
              >
              > Mój Boże,dziewczyno,fachowcy z SB? Cóż Ty możesz
              wiedzieć na ten temat? Jeśli
              > sobie przypominam z innego Twojego postu,to miałaś w
              "tamtych latach" parę late
              > k!
              > Skąd możesz wiedzieć co ci "fachowcy wyczyniali"? Może
              z dziennika
              > TVP,lub "Trybuny Ludu"?
              > Pałubicki Żarłacz-ko,"dorobił" się właśnie tej grupy
              inwalidzkiej
              > dzięki "fachowcom" z SB!
              > Ciekaw jestem czy np.Twój dziadek chwaliłby
              np.SS-manów mówiąc,że to byli
              > jednak "fachowcy"!???
              > pozdrawiam Cię mimo i życzę samodzielnego myślenia

>

SS w porownaniu z NKWD,KGB,GPU,UB to byly
              petaki.Okreslenie "fachowcy" pasuje dla nich,jak ulal.
          • Gość: U Re: do napastników prawiczków IP: 63.209.234.* 21.11.01, 22:49

> "Bo dziennikarze nie pytali"Nie jest wypowiedzią z
            której byłabym dumna, ale
            > przyzwyczaili nas do takiego uprawiania polityki nie
            SLD-owcy lecz AWS właśnie.
            >
            > Tu pozwolę sobie wskazać pewną zbieżność treści i
            formy z wypowiedzią świętej
            > Ali: "nie będę rozmawiała z dziennikarzami, bo jestem
            emerytką" czy nie
            > uważacie , że to zdecydowanie w gorszym stylu? Pewnie
            jednak Was nie przekonam,
            >
            > bo jaki idol taki fan club.
            > >Taka jest niestety "normalność" sld!A co powiesz na
            to,że Siemiątko zmienił
            > wszystkich dyr. w UOP-ie i WSI na
            byłych SB-ków?<
            > Nareszcie fachowcy! poprzedni rząd miał na stanowisku
            koordynatora służb
            > specjalnych inwalidę II grupy. A gdyby przed
            przyjęciem go do koryta zrobiono
            > szereg innych badań, pewnie okazałoby się, że to
            jednak trwałe kalectwo
            > psychiczne i emocjonalne.
            >

Zarlacz,to Ty jestes dziewczyna????????????Jesli tak,to
            dlaczego zarlacz??????????????
            • Gość: Żarłacz Re: do U IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.01, 00:30
              bo pożeram przeciwników politycznych. A tak naprawdę, to dlatego , że bardzo
              lubię żreć ( Tłumaczenie dla cywilizowanych: jeść, degustować, konsumować,
              podjadać, zajadać, delektować się, opychać, zapychać)
              Pozdr
        • Gość: Blong Re: do obrońców:Tyu,Vista i Blonga! IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 16:34
          bykk napisał(a):

> Drodzy przeciwnicy!
          > Jak łatwo zauważyć,wątek zakładałem o 17:20,wszystkie wypowiedzi polityków były
          >
          > póżniej(kropka,polsat,TV Puls,forum) i nawet politycy z sld przyznawali o
          > "niezamierzonym",trochę niestosownym zachowaniu,PSL się skarżył itp.,więc
          > nie jest to jak widać wina dziennikarzy!
          > Tłumaczenie,że to wina dziennikarzy,bo nie pytali?! Toż to robienie Polakom
          > wody z mózgu! Może też powinni zapytać np. czy "kochający inaczej" po wstąpieni
          > u
          > do UE będą mogli brać śluby?Czy kondomy muszą mieć taki wymiar jak w UE?
          > Czy pomidory,jabłka,banany,śliwki,czereśnie....? Szkoda gadać.

Jesli ich to interesuje to powinni. Rzad nie ma obowiazku ani mozliwosci sam
          wykryc na co sie chce jakis dziennikarzyna zapytac tylko odwagi czy rozumu mu
          brak.
          • bykk Re: do Blonga 21.11.01, 17:09
            Blong,czy Ty rzeczywiście wierzysz w to co piszesz?smile))
            Dobra,dziennikarze na bok,a co z koalicjantem PSL? A co z komisją sejmową
            też ich rząd może nie informować? A co z nami Polakami,czy zgadzasz się na to,
            żeby rząd np.nie informował nas o podatkach,zmianach w prawie,przepisach
            o ruchu drogowym itp.?
            pozdrawiam
            • Gość: Blong Re: do Blonga IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 21:07
              bykk napisał(a):

> Blong,czy Ty rzeczywiście wierzysz w to co piszesz?smile))

Gdybym nie wierzyl to bym nie pisal smile

> Dobra,dziennikarze na bok,a co z koalicjantem PSL? A co z komisją sejmową
              > też ich rząd może nie informować? A co z nami Polakami,czy zgadzasz się na to,
              > żeby rząd np.nie informował nas o podatkach,zmianach w prawie,przepisach
              > o ruchu drogowym itp.?
              > pozdrawiam

Alez rzad nas informuje, to ze 1 czy 2 rzeczy mu unikna to nic strasznego i tak
              by to wczesniej czy pozniej oglosil.
              • bykk Re: do Blonga 22.11.01, 10:54
                Blongu,po wczorajszych wypowiedziach polityków z PSL i sld(min.tow.Miller),
                chyba w końcu dotarło(mam nadzieję) do Ciebie,że rząd zrobił nas wszyskich
                w "jajo"!?
                Nie masz się czego wstydzić,możesz się przyznać do błędu,przecie Twój
                przywódca się przyznał!
                pozdrawiam Cię
                Ps.do Perełki
                Perła spróbuj teraz!
                pozdr
                • Gość: Blong Re: do bykka IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 17:20

Bykku sorry, ale nie bylem, nie jestem i raczej nie bede rzecznikiem rzadu. Wiec
                  mam prawo miec inne zdanie i publicznie je glosic.
                  Do tego ja sie wypowiadam tylko na temat poinformowania czy nie dziennikarzy.
                  Wewnetrznych spraw koalicji nie znam. Choc tutaj przeciez sie twierdzi ze
                  Kalinowski i chyba Sawicki o tym wiedzieli, wiec znow nie mozna obrzucac wina
                  rzad. Jesli juz kogos, to szefowstwo PSLu ktore nie raczylo o tych zmianach
                  poinformowac swoich kolegow.
                  Pozdrawiam
                  • tyu Do Bykka krótko: popieram Blonga i Żarłacz-kę 22.11.01, 21:54
                    Jak to dobrze czasem się spóźnić. Dobrzy ludzie robotę za człowieka odwalą i
                    wystarczy ich tylko poprzeć. No to popieram!
      • Gość: doku Będzie_referendum ! _ IP: *.mofnet.gov.pl 21.11.01, 11:18
        Jakie znaczenie dla wybranej przez Polskę drogi może mieć to, że znów wróciło
        SLD. Poprzednim razem nie zdołali zniechęcić nas do NATO, tak i teraz nie
        zdołają zniechęcić nas do UE. Wynik referendum jest przesądzony od dawna -
        Polacy nie są tak głupi, żeby wybrać drogę białoruską. Nie ma tu niczego do
        zaiskrzania.
        • Gość: siedem Re: Będzie_referendum ! _ IP: *.tgory.pik-net.pl 22.11.01, 08:34
          doku i tak nie zasiadziesz w Brukselskiej Komisji ds Krzywizny Bananow. Zapewniam
          cię też, że mamy już w Polsce dość wiepszy i darmozjadów żeby jeszcze finansować
          ich rządy z Brukseli. Co do drogi białoruskiej to nie przejmuj się. czasy kiedy
          sugerowaliście jedyną słuszna mozliwość na szczescie bezpowrotnie minely.
          7,32

Gość portalu: doku napisał(a):

> Jakie znaczenie dla wybranej przez Polskę drogi może mieć to, że znów wróciło
          > SLD. Poprzednim razem nie zdołali zniechęcić nas do NATO, tak i teraz nie
          > zdołają zniechęcić nas do UE. Wynik referendum jest przesądzony od dawna -
          > Polacy nie są tak głupi, żeby wybrać drogę białoruską. Nie ma tu niczego do
          > zaiskrzania.

• Gość: Perła Re: do bykka IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 21:51
      Twoja poczta jest do bani.
      pozdrawiam serdecznie - Perła
      • Gość: Perła Re: do bykka - ponownie IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 18:55
        Gość portalu: Perła napisał(a):

> Twoja poczta jest do bani.
        > pozdrawiam serdecznie - Perła

Nic nie idzie na Twój adres - odpowiedz.
        Perła

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka