male.orwelki 08.02.07, 19:44 tesz tak myślicie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyborg.jr Re: Vava to ragga town 08.02.07, 19:55 ne per'dol.... Wielu ludzi narzeka, to mnie czasem boli ale tu się wychowałem, miałem reggae do woli Izrael, Kultura, Immanuel, O.K. System Tu na parkiecie królują szalone Jah Sisters Warszawski deszcz tu ciągle pada moje miasto a w nim reggae gromada Rozkwita na drzewach, na krzewach reggae rytmika Moje miasto a w nim pozytywna ekipa Saska Kępa wypełniona jest wibracją Grochów jest kolejną kosmiczną ragga stacją Żoliborek pachnie jak Montago Bay Buja Sadyba, buja Sadyba, buja Sadyba mnie U Papy Radara na Tarchominie gra U Papy Jawora na Siekierkach muzyka Wola riddimu za riddimem, pulsacji Ochota We wszystkich częsciach miasta wre ragga robota Vava to reggae town Nie zawracaj kontrafałdy, że w Warsiawie byłeś (oh no no no..) Bo na Saskie Kiempe wcale nie chodziłeś Jesteś frajer jakich mało, wieczne tam wesele (yeah man yeah man...) Karuzela kręci, młyn diabelski miele Nie zawracaj kontrafałdy, że w Warsiawie byłeś Bo na Saskie Kiempe wcale nie chodziłeś Jesteś frajer jakich mało, wieczne tam wesele Karuzela kręci, młyn diabelski miele Nie zawracaj kontrafałdy, że w Warsiawie byłeś Bo na Saskie Kiempe wcale nie chodziłeś Jesteś frajer jakich mało, wieczne tam wesele Karuzela kręci, młyn diabelski miele,man Vava to, vava to, vava to raggamuffin Vava to, vava to, vava to pure dancehall Vava to, vava to, vava to roots reggae, man Odpowiedz Link Zgłoś
male.orwelki Re: Vava to ragga town 08.02.07, 20:06 my myslimy że pan apostrof to więcej gugle zna nisz Warsiawe MO Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Vava to ragga town 08.02.07, 20:18 co ty ...ja z księcia jamusza pokoj numer 417 ..a potem jelonki... był ja na kwaterze z kompozytorem romualdem (wczoraj jego imenyny) twardim ... on muzyk a ja lotczik....ot i pasuje ... planety obracając się emitują muzykę... Odpowiedz Link Zgłoś
male.orwelki Re: Vava to ragga town 08.02.07, 20:52 na jelonkach bawiłyśmy sie na świetnym konsercie to jakis klub studencki był grał Izrael i Immanuel i inne to ty wtedy na migach śmigałeś ?? Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Vava to ragga town 08.02.07, 21:36 no był klub karuzela...a i na bemowie szalał...nie rozmarzaj mnie..bo znowa pier'dolne wihskiego... moja gosposia na blue-baraku robiła na mnie drugą pensję bo prała moje koszule i prasowała .. oj jak my sie lubili ..starsza pani ..... Odpowiedz Link Zgłoś
male.orwelki Re: Vava to ragga town 08.02.07, 21:42 nom: "Karuzela", chyba tesz sobie przypominamy naswe a na pewno jak tam byłyśmy, to klub był wtedy mocno zakręcony był tesz Tomek Stańko ale nie grał wtedy, bo mial faze na inna muzę był bliżej stolika z butelką... tesz dobry wybór... Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Vava to ragga town 08.02.07, 22:01 stodoła....kasper...kuryl ...piano ... oj i ten puzon N , qrwa zbyt nachlany jestem ...moj boh ...kuda te nazwiska.... no i ta wariatka ..striptizowała...potem chwilowo żona pewnego dyrektora z segmentu centralii hz... i potem bus 109 richtung jelonki , podjeżdżający na przstanek 109 najechał na motocyklistę...spłaszczona głowa pulsowała we krwi na ulicy...widziałem to ..widma przeszłości... za plecami pałac...kultury....emilia plater... Odpowiedz Link Zgłoś
male.orwelki Vava 09.02.07, 01:04 > motocyklistę...spłaszczona głowa pulsowała we krwi na ulicy...widziałem okropne > to ..widma przeszłości... za plecami pałac...kultury....emilia plater... pani Emilia jest teras Emilka Orwellka okropnie straszy wszystkich tarczom śmierci jest nawet aty i pszeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re: Vava to ragga town 08.02.07, 20:47 male.orwelki napisał: > my myslimy że pan apostrof to więcej gugle zna nisz Warsiawe > > MO W końcu się zdemaskowałaś MO, u abuse zadenuncjuj się sama, dobrze zrobisz, Twoje dni i tak policzone ... www.dziennik.krakow.pl/public/?2007/01.20/Kraj/04/04.html Odpowiedz Link Zgłoś
male.orwelki rozumiemy... 08.02.07, 20:59 pani jak jest PRZED, to nic z tego pani nie ma, jak wszyscy, ale jak pani jest PO, to tesz nic z tego pani nie ma, bo wtedy jest pani nie PO, tylko jest pani platformą obywatelską... Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re: rozumiemy... 08.02.07, 21:12 male.orwelki napisał: > pani jak jest PRZED, to nic z tego pani nie ma, jak wszyscy, ale jak pani jest > PO, to tesz nic z tego pani nie ma, bo wtedy jest pani nie PO, tylko jest pani > platformą obywatelską... z obywatelskich rzeczy interesuje to mnie jedynie prawo Odpowiedz Link Zgłoś
male.orwelki boso 08.02.07, 21:11 bo so ?? bo so senzorko, bo ty mnie zadenuncjujesz ? za senzurą się tęskni, so ?? moze i zadencjujesz, ale nie odniesie to żadnego skutku, bo masz za króciuteńkie rączki hiiii baaaj MO Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re: boso ale w ostrogach? 08.02.07, 21:20 male.orwelki napisał: > bo so ?? nie, w papuciach jestem > bo so senzorko, bo ty mnie zadenuncjujesz ? nigdy nie waliłam w kosz, ani nawet w niego nie pukałam. Nie jestem pracownikiem zakładów oczyszczania forum ... z mundurów MO > za senzurą się tęskni, so ?? za snem tak, do wszystkiego innego mam uraz > moze i zadencjujesz, ale nie odniesie to żadnego skutku, bo masz za > króciuteńkie rączki iiiiiiiii sa tacy co mają krótkie rączki, ale możliwości duże > hiiii > > baaaj > > MO MO - aż ciężko przez gardło przechodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
male.orwelki Re: boso ale w ostrogach? 08.02.07, 21:36 nam sie podoba napis: sskasujcie post, bo lubimy jeść egzotyczne frykaski z mięska, a nie pościc. sZaDnE z nas wegetarianki... ale senzura senzorków nam nie passi Nio i jeszcze to: MO to MO. Nasza kumpela to Madzia, a nazwisko ma na O to ma głupiego męża sobie znaleźć, by tylko nazwisko na O nie było ?? tosz to apssurd ba aj MO Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re: boso ale w ostrogach? 08.02.07, 21:49 male.orwelki napisał: > nam sie podoba napis: sskasujcie post, bo lubimy jeść egzotyczne frykaski z > mięska, a nie pościc. sZaDnE z nas wegetarianki... nie wiem ile egzotycznych frykasków może spożyć niezidentyfikowana liczba małych orwelek, ale gdy zaczniecie spożywać zbyt wiele postów, to każę wam się sianem wypchać... > ale senzura senzorków nam nie passi chociaż tu mądrze gadacie orwelki > Nio i jeszcze to: > > MO to MO. Nasza kumpela to Madzia, a nazwisko ma na O Nie jestem zainteresowana nawiązywaniem żadnych znajomości, nie przedstawiaj mi jej dalej.... > to ma głupiego męża sobie znaleźć, by tylko nazwisko na O nie było ?? > > tosz to apssurd Olejniczaka? Ależ nie, on w samym nazwisku ma "olej" ))))) > > ba aj > > MO Odpowiedz Link Zgłoś
male.orwelki bosso 09.02.07, 00:55 > nie wiem ile egzotycznych frykasków może spożyć niezidentyfikowana liczba małyc > h > orwelek, ale gdy zaczniecie spożywać zbyt wiele postów, to każę wam się sianem > wypchać... ale żadnych postów nie trawimy, nawet w wigilie lubimy sobie we dwie skoczyc na miasto na kebab z sokiem lub z winkiem. siedziec w domu jest trochę nudno, kolacja z siankiem na stole (nawet jak to sianko dla gościa czy jakos tak) nam mało pasi > chociaż tu mądrze gadacie orwelki bo we dwie dużo dyskutujemy i przez to robimy sie mądrzejsze nisz wcześniej > Nie jestem zainteresowana nawiązywaniem żadnych znajomości, nie przedstawiaj mi > jej dalej.... my lubimy sie czasem zapszyjaznic s kims przez neta. można poznac fajnych ludzi. a o madzi to nic więcej nie chciałyśmy napisać, jak tylko to, że jej inicjały sa takie same jak naszego nicka - MO. O! > Olejniczaka? Ależ nie, on w samym nazwisku ma "olej" ))))) on nie pasi, bo jakby magda zmieniła na olejnitszak, to dalej by miala MO. nio ale vsale my tego kryterium doboru nie lansujemy. to tobie nie podobają sie nasze inicjały odnikowe, a więc i inicjały naszej kumpeli od imienia i nazwiska. jak dla nas to ona może byc zawsze panną i zawsze być MO. > pan wikul słaby stirlitz, ale pani papeteria tesz słaby stirlitz. bo przecież my vsale nie jestesmy panem wikulem, a to sugerowalaś, a twoja kumpela orwella tak samo to sugerowala no i so? nie udało się sletztfo, so ?? nie lam się, jutro będzie lepiej baaaaaj Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re: bosso 09.02.07, 01:58 male.orwelki napisał: > ale żadnych postów nie trawimy, No i bardzo źle, bo niektóre posty trzeba dobrze strawić,aby je zrozumieć. > nawet w wigilie lubimy sobie we dwie skoczyc na miasto na kebab z sokiem lub z winkiem. siedziec w domu jest trochę nudno, > kolacja z siankiem na stole (nawet jak to sianko dla gościa czy jakos tak) nam > mało pasi no jasne, po takiej biesiadzie kebabowi winnej lepiej w takim sianku pospać > > chociaż tu mądrze gadacie orwelki > bo we dwie dużo dyskutujemy nareszcie wiem, że jest was dwie. >i przez to robimy sie mądrzejsze nisz wcześniej jak nasza para? prezydent&premier? > > Nie jestem zainteresowana nawiązywaniem żadnych znajomości, nie przedstaw > iaj mi jej dalej.... > my lubimy sie czasem zapszyjaznic s kims przez neta. można poznac fajnych > ludzi. wyobrażam sobie was orwelki jak dwie chomiczki <hahaha> > a o madzi to nic więcej nie chciałyśmy napisać, jak tylko to, że jej > inicjały sa takie same jak naszego nicka - MO. O! MO - też znałam takiego kogoś i powiem, że ... to nasz wspólny znajomy Nie dziwcie się, to Marian Opania, znamy go z TV D: > > Olejniczaka? Ależ nie, on w samym nazwisku ma "olej" ))))) > > on nie pasi, bo jakby magda zmieniła na olejnitszak, to dalej by miala MO. Skoro koleżanka nie przeszkadza taki zlepek liter, to niech nie zwraca na mnie uwagi, na przyszłość zamiast krytykować zajmę się korespondencją, jak przystało papeterii > nio > ale vsale my tego kryterium doboru nie lansujemy. to tobie nie podobają sie > nasze inicjały odnikowe, a więc i inicjały naszej kumpeli od imienia i > nazwiska. jak dla nas to ona może byc zawsze panną i zawsze być MO. dla mnie też może być solo MO > > > pan wikul słaby stirlitz, ale pani papeteria tesz słaby stirlitz. bo przecież > my vsale nie jestesmy panem wikulem, "pszespałam" się z wami <hahaha> i wiem żem siem myliłam.Z niektórymi zagadkami najlepiej się pszespać wtedy łatfiej je rozwiązać > a to sugerowalaś, a twoja kumpela orwella > tak samo to sugerowala bo tak wyglądało na pierwszy rzut oka, dopóki nie rozgadałyście się jak trajkotki > no i so? nie udało się sletztfo, so ?? Ano nie udało się i teraz głowę trzymam w popielniczce, bo tylko tu mam popiół. > nie lam się, jutro będzie lepiej > baaaaaj baaaj )))))) orwelki? dwie? małe? '\ Odpowiedz Link Zgłoś
male.orwelki loveee 14.02.07, 01:47 > jak nasza para? prezydent&premier? wiesssszzzz, my nie uznajemy tych kolesi, u nas jes inaszej: Jah jest prezydentem Jah jest kierownikiem Jah Jah jest trenerem ja jestem jego zawodnikiem Without this love what would I feel Nothing but anger nothing but fear Without this love what would I be Nothing but a monkey an animal in the trees Without this love what would I feel Nothing but anger nothing but fear Without these blessings of Jah-Jah love Would I be a human or rather not Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re: loveee 14.02.07, 03:50 male.orwelki napisał: > Without this love what would I feel > Nothing but anger nothing but fear > Without this love what would I be > Nothing but a monkey an animal in the trees > Without this love what would I feel > Nothing but anger nothing but fear > Without these blessings of Jah-Jah love > Would I be a human or rather not To jakaś pieśń "ku chwale"? Oj, Orwelki, co Wy taką ukierunkowującą muzę uprawiacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
male.orwelki Without this message of Jah Jah LOVE... 21.02.07, 12:56 Po prostu starałyśmy się pisać w tempo, czyli ftedy dokladnie w Valentinki-day natomiast ty ten Popielec moosno przyspieszylaś baa-aaj Lady MO lady.papeteria napisała: > Ano nie udało się i teraz głowę trzymam w popielniczce, bo tylko tu mam > popiół. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re: Without this message of Jah Jah LOVE... 21.02.07, 15:57 male.orwelki napisał: > > Po prostu starałyśmy się pisać w tempo, czyli ftedy > dokladnie w Valentinki-day A to była Valenytynka dla Waszego Jah, Jah! To ja tylko niepotrzebnie wcisnęłam sie pod Waszym duet postem. > natomiast ty ten Popielec moosno przyspieszylaś To był niespodziewany falstart ,po prostu Drogie Orwelki, lady.papeteria nie wstrzeliła się w ruchomą datę popielcową. I pomimo tego popiołu wysypanego na głowę dalej nie wiem kim jesteście. Zrezygnuję s ślestfa. Poddaję się > baa-aaj Lady baaaa-aaaaj MO Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Without this message of Jah Jah LOVE... 21.02.07, 16:04 lady.papeteria napisała: >pomimo tego popiołu wysypanego na głowę dalej nie wiem kim jesteście. Zrezygnuję s ślestfa. Poddaję się Aurorka bywała już mężczyzną, kobietą – księdzem, ale w liczbie mnogiej widzę ją po raz pierwszy. Rozwija się najwyraźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Twoj sledczy cos zawiodl cie na calego, Ewo 21.02.07, 17:45 czyzbys cierpiala na karar? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Twoj sledczy cos zawiodl cie na calego, Ewo 21.02.07, 18:17 Nie wiem czy cierpię, bo nie mam pojęcia co to jest karar. Tak mi to jakoś Auroro na ciebie wyglądało. Ale jeśli się nie przyznajesz, to wcale się nie upieram. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re: Twoj sledczy cos zawiodl cie na calego, Ewo 21.02.07, 18:17 orwella napisała: > czyzbys cierpiala na karar? Chciałaś napisać katar, chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re: Without this message of Jah Jah LOVE... 21.02.07, 18:14 ewa8a napisała: > lady.papeteria napisała: > > >pomimo tego popiołu wysypanego na > głowę dalej nie wiem kim jesteście. Zrezygnuję s ślestfa. Poddaję się > > Aurorka bywała już mężczyzną, kobietą – księdzem, ale w liczbie mnogiej w > idzę > ją po raz pierwszy. Rozwija się najwyraźniej. Zmylił mnie obiekt uczuć orwelek, bo z Castro nagle przerzuciły się na Jah Jah Można się zakręcić w tym wszystkim .... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Without this message of Jah Jah LOVE... 21.02.07, 18:20 Aurora nigdy się nie wypiera swoich nicków, więc to chyba jednak nie ona. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re: Without this message of Jah Jah LOVE... 21.02.07, 18:29 ewa8a napisała: > Aurora nigdy się nie wypiera swoich nicków, więc to chyba jednak nie ona. Nie masz wrażenia, że te male.orwelki jakby w kiecce z dekoltem paradowały po Aqua? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Without this message of Jah Jah LOVE... 21.02.07, 18:40 Nie wiem, moją wizję diabli wzięli. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re: Without this message of Jah Jah LOVE... 21.02.07, 19:13 ewa8a napisała: > Nie wiem, moją wizję diabli wzięli. > A ja nie miałam żadnej, bo wikul odpadł w przedbiegach. Tylko, że on w ogóle nie pasił do tej dwuosobowej postaci, nie wiem czemu tak sobie wymyśliłam Odpowiedz Link Zgłoś
s.berkowicz Re: wole to :):) 09.02.07, 01:17 > > youtube.com/watch?v=sGYwCcq9EwI Odpowiedz Link Zgłoś
male.orwelki mrrr aaaaaaach. vielbimy Jah Jah 09.02.07, 13:42 dobrze wyspane jesteśmy w świetnym humorze. dlatego mówimy "dzień dobry" wszysssskim i pozdrawiamy ladnie panią ofsę czarną, pana mlodego syborga nio i pana ssssss.berkowicza pozdrawiamy tesz ladnie naszą panią Sssstwórczynię/naszego pana Ssstwórcę nom - płeć tej twórczej posssstaci nie jest chyba najwaszniejsza, nie ?? ważne że wierzymy że tszebba dzień czasami rozpocząć od takich pozdrowień kto w nic nie wierzy to chyba tak jakby juz całkiem mózgu nie miał, nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: mrrr aaaaaaach. vielbimy Jah Jah 09.02.07, 17:48 male.orwelki napisał: > dobrze wyspane jesteśmy w świetnym humorze. dlatego mówimy "dzień dobry" Dzień dobry małe orwelki. Nikt Wam nie odpowiedział na tak miłe przywitanie? Co za ludzie! > wszysssskim i pozdrawiamy ladnie panią ofsę czarną, ślicznie dzienkujem > pana mlodego syborga nio i > pana ssssss.berkowicza > pozdrawiamy tesz ladnie naszą panią Sssstwórczynię/naszego pana Ssstwórcę > nom - płeć tej twórczej posssstaci nie jest chyba najwaszniejsza, nie ?? nom > ważne że wierzymy że tszebba dzień czasami rozpocząć od takich pozdrowień a jak ktoś się spóźnił to nadrabia pozdrowieniem wieczornym: "dobry wieczór." > kto w nic nie wierzy to chyba tak jakby juz całkiem mózgu nie miał, nie ?? ano owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś