Gość: heinrich IP: 213.134.138.* 24.04.03, 23:56 Bushowi odbiło najpierw groziłSyrii a teraz nawet Francji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dominik (ktos) A konkretnie? /nt IP: *.acn.pl 24.04.03, 23:58 Gość portalu: heinrich napisał(a): > Bushowi odbiło najpierw groziłSyrii a teraz nawet Francji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: To no wie, gdzie to jest? Robi postępy... IP: *.krakow.pl 25.04.03, 00:00 Gość portalu: heinrich napisał(a): > Bushowi odbiło najpierw groziłSyrii a teraz nawet Francji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Bushowi odbiło grozi Francji IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 00:24 Gość portalu: heinrich napisał(a): > Bushowi odbiło najpierw groziłSyrii a teraz nawet Francji Jeżeli wytaczasz takie ciężkie oskarżenia to podaj źrodło, link czy co innego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Czy ty niczego nie czytasz? IP: *.krakow.pl 25.04.03, 00:27 Gość portalu: wikul napisał(a): > Gość portalu: heinrich napisał(a): > > > Bushowi odbiło najpierw groziłSyrii a teraz nawet Francji > > > Jeżeli wytaczasz takie ciężkie oskarżenia to podaj źrodło, link czy co innego . > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Czy ty czasem myslisz ? IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 00:47 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > Gość portalu: heinrich napisał(a): > > > > > Bushowi odbiło najpierw groziłSyrii a teraz nawet Francji > > > > > > Jeżeli wytaczasz takie ciężkie oskarżenia to podaj źrodło, link czy co > innego . Zaczynasz mnie wk..... . Czy ja cię zaczepiam ? Od kiedy tu pisujesz ? Chyba wystarczająco długo żeby zorientować sie że tutaj każdy poważny uczestnik podaje link lub źródło swoich rewelacji . Ale może za dużo wymagam . lub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Rozumiesz to pojęcie? IP: *.krakow.pl 25.04.03, 01:06 Gość portalu: wikul napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > > > Gość portalu: heinrich napisał(a): > > > > > > > Bushowi odbiło najpierw groziłSyrii a teraz nawet Francji > > > > > > > > > Jeżeli wytaczasz takie ciężkie oskarżenia to podaj źrodło, link czy c > o > > innego . > > > Zaczynasz mnie wk..... . Czy ja cię zaczepiam ? Od kiedy tu pisujesz ? Chyba > wystarczająco długo żeby zorientować sie że tutaj każdy poważny uczestnik > podaje link lub źródło swoich rewelacji . Ale może za dużo wymagam . > lub Jak jesteś na forum GW, to chociaż przeczytaj gadzinówę - z czystej przyzwoitości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Rozumiesz co się do ciebie mówi ? Jeżeli nie to sp IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 01:27 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Jak jesteś na forum GW, to chociaż przeczytaj gadzinówę - z czystej > przyzwoitości... Nie będziesz mnie durniu pouczał co ja mam czytać . I odstosunkuj się ode mnie raz na zawsze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magol Re: Rozumiesz co się do ciebie mówi ? Jeżeli nie IP: *.telia.com 25.04.03, 01:40 Spieprzaj pacholku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: O. pan "inteligentny inaczej" traci panowanie IP: *.krakow.pl 25.04.03, 10:35 Gość portalu: wikul napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Jak jesteś na forum GW, to chociaż przeczytaj gadzinówę - z czystej > > przyzwoitości... > > > Nie będziesz mnie durniu pouczał co ja mam czytać . I odstosunkuj się ode mnie > raz na zawsze . Jak przestaniesz wypisywać bzdury dla samej i czysto pojętej grafomanii, "odstosunkuję się" od ciebie. Skoro jednak coś piszesz, postaraj się też od czasu do czasu czytać. Miłej lektury Bnadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Bnadem - 'inteligentny inaczej' skretyniał IP: *.acn.waw.pl 26.04.03, 00:52 Wypisujesz głupoty tumanie i przyłapany na tym próbujesz kogoś obrażać . Spierdalaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: Bushowi odbiło grozi Francji IP: *.nyc.rr.com 25.04.03, 04:10 Nie maja sie do czego przy_pie_rdolic. Jeden z drugim przescigaja sie w uszczypliwych zapedach, ale zaden nie umie odpowiedziec konkretnie, Tancowaly dwa Michaly Jeden duzy, drugi maly............. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Bushowi odbiło grozi Francji 25.04.03, 04:18 To jeszcze takie male odbicie. Gdyby bylo na odwrot i Chirac grozil Ameryce, to by dopiero bylo prawdziwe odbicie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant Re: Bushowi odbiło grozi Francji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.03, 08:09 cs137 napisała: > To jeszcze takie male odbicie. Gdyby bylo na odwrot i > Chirac grozil Ameryce, to by dopiero bylo prawdziwe > odbicie!!! Sława! A zdarzało sie, że żabojady wypowiadały sie nt wojny z USA... Jeszcze tylko gospodarczej, ale... ' Pozdrawiam! Ignorant +++ Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: Bushowi odbiło grozi Francji 25.04.03, 10:28 Gość portalu: +++Ignorant napisał(a): > Sława! > > A zdarzało sie, że żabojady wypowiadały sie nt wojny z USA... > > Jeszcze tylko gospodarczej, ale... > ' > Pozdrawiam! > > Ignorant > +++ Kiedys była taka, całkiem inteligentna, gra strategiczna 'harpoon'. był tam odpowiedni scenariusz konfliktu morskiego usa-eu. z nieoczywistym wynikiem. ale to jakiś czas temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant Może jest w necie dasz link? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.03, 10:42 sothis666 napisał: > Gość portalu: +++Ignorant napisał(a): > > Sława! > > > > A zdarzało sie, że żabojady wypowiadały sie nt wojny z USA... > > > > Jeszcze tylko gospodarczej, ale... > > ' > > Pozdrawiam! > > > > Ignorant > > +++ > > Kiedys była taka, całkiem inteligentna, gra strategiczna 'harpoon'. był tam > odpowiedni scenariusz konfliktu morskiego usa-eu. z nieoczywistym wynikiem. > ale to jakiś czas temu... Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 sure:) 25.04.03, 11:21 Na pewno jest - starsze wersje (harpoon classic, harpoon 95 i harpoon 3) powinne byc do zassania na miejscu (dawno tego nie sprawdzalem, jak znajde - zaraz podam), najnowsza to h.4, jeszcze nie jest w sprzedaży (harpoon4.ubi.com/US/). Pierwsze wersje (wczesne lata 90) kupowała nawet dla oficerów us army... Programik był ciekawy, bo wiernie oddawał warunki prowadzenia wojny powietrzno- morskiej i można było się sporo dowiedzieć o parametrach sprzetu (uwzględnili wszystkie dane do jakich był legalny dostep). Czasem trzeba sie było sporo nagłówkować, szczególnie usiłując coś wygrac po stronie dysponującej radzieckim sprzetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Bushowi odbiło grozi Francji IP: *.krakow.pl 25.04.03, 10:44 Gość portalu: +++Ignorant napisał(a): > cs137 napisała: > > > To jeszcze takie male odbicie. Gdyby bylo na odwrot i > > Chirac grozil Ameryce, to by dopiero bylo prawdziwe > > odbicie!!! > > > Sława! > > A zdarzało sie, że żabojady wypowiadały sie nt wojny z USA... > > Jeszcze tylko gospodarczej, ale... > ' > Pozdrawiam! > > Ignorant > +++ A w czasie wojny o niepodległość to nawet "Żabojady" tyłki im uratowały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Amerykanin świeżego chowu zdaje się urażony IP: *.krakow.pl 25.04.03, 10:40 Gość portalu: felusiak napisał(a): > Nie maja sie do czego przy_pie_rdolic. > Jeden z drugim przescigaja sie w uszczypliwych zapedach, ale zaden nie umie > odpowiedziec konkretnie, > > Tancowaly dwa Michaly > Jeden duzy, drugi maly............. Jak zwykle, dziecko - może jakaś polemika miast iście nowojorskiego bluzgania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Krakowianin świeżego chowu zdaje się urażony IP: *.acn.waw.pl 26.04.03, 00:58 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: felusiak napisał(a): > > > Nie maja sie do czego przy_pie_rdolic. > > Jeden z drugim przescigaja sie w uszczypliwych zapedach, ale zaden nie umi > e > > odpowiedziec konkretnie, > > > > Tancowaly dwa Michaly > > Jeden duzy, drugi maly............. > > > > Jak zwykle, dziecko - może jakaś polemika miast iście nowojorskiego bluzgania.. > . Jaką polemikę można z toba prowadzić zarozumiały lewaku . Pracujesz przy odkurzaniu książek i wydaje ci się że wszystkie rozumy pozjadałeś . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Krakowianin świeżego chowu zdaje się ura IP: *.telia.com 26.04.03, 02:52 Lewak, nie lewak, Bush to kuźwa! Odpowiedz Link Zgłoś