Gość: toja IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.07.11, 01:47 Idę spać więc wszystkim życzę .. przyjemnych marzeń i .. itd. Strasznie mało "ludziów" i nie ma się z kim "pokłócić". Jeszcze raz dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-ftalo Re: Idę spać. Dobranoc 27.07.11, 01:55 widać za dużo czasu spędzasz w wirtualnym świecie i nie masz z kim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Idę spać. Dobranoc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.07.11, 05:49 I kto to mówi ? Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Idę spać. Dobranoc 27.07.11, 11:15 mówi ten co 3/7 dni siedzi na necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Idę spać. Dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 20:20 Dla ludzisków moc uścisków Dla dzieciaków sto buziaków. Dla pieniaczy uścisk maczy. Dla Toi- niech się Eftalo nie boi. Dla Lili- niech się do mnie przymili. Dla Kaziuka - serce puka:-) Dla Gbura- żelek fura. Dla Lechowskiego-coś miłego. Dla Eftalo-halo, halo (padła mi komórka:-) Dla Wojtusia i Marty- przyjadę zagrać w karty:-) Dla Magdy i dzieciaczków - sto słodkich buziaczków a dla Moderatorów - świeżutkie grzyby z boru:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: ...... IP: 79.139.60.* 27.07.11, 20:30 Dla lechowskiego ciapciaka-warsztat do produkcji śrubek, podarunek od peerelu za rujnowanie życia niewinnym ludziom, kolegom z pracy, kobietom, które do dziś niszczy na zlecenie innego psychola. Który skrzywdziłeś człowieka prostego Śmiechem nad krzywdą jego wybuchając, Gromadę błaznów koło siebie mając Na pomieszanie dobrego i złego, Choćby przed tobą wszyscy się skłonili Cnotę i mądrość tobie przypisując, Złote medale na twoją cześć kując, Radzi że jeszcze jeden dzień przeżyli, Nie bądź bezpieczny. Poeta pamięta Możesz go zabić - narodzi się nowy. Spisane będą czyny i rozmowy. Lepszy dla ciebie byłby świt zimowy I sznur i gałąź pod ciężarem zgięta. Czesław Miłosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Idę spać. Dobranoc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.07.11, 21:00 Też zmykam już spac, przyjemnej i bezdeszczowej nocy wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Idę spać. Dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 23:18 Kurde, jutro poczytam, dla Was nutka: www.youtube.com/watch?v=kEN9aRcwWvU Dobranoc L i M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor + Re: Idę spać. Dobranoc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.07.11, 09:12 na dobranoc śniła mi się Goja.Co to znaczy? Czy mam iść do doktora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Idę spać. Dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 20:04 Dobry wieczór. www.youtube.com/watch?v=ShUESxr8diQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Idę spać. Dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 02:24 spać! Ja się już wyspałam od 21. Przyszłam na górę sprawdzić męża, bo ten " naukowiec" do szału mnie doprowadza, skrzypi krzesłem obrotowym aż na dole słychać. Musiałam się przenieść ze spaniem przez chrapanie:-) A teraz to idę sobie coś zjeść. No! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ech Re: Idę spać. Dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 21:26 Dziękuje, że stanąłeś w mojej obronie. Widocznie znasz mnie na tyle i wiesz, że chciałam pomóc. Następnym razem dłużej pomyślę nad tym, zanim zacznę komuś doradzać. Malowaliśmy ogrodzenie i nie miałam czasu na dłuższą wypowiedź. Zazwyczaj piszę dokładniej. Pozdrawiam cieplutko i życzę spokojnej nocy. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znający ten temat Re: Idę spać. Dobranoc IP: *.compute-1.amazonaws.com 29.07.11, 22:58 widzę, znajoma, że Twoje małżeństwo robi pierwszy krok ku zgubie, osobne łoże w małżeństwie to początek rozpadu i nie zdajesz sobie z tego sprawy, pisząc o tym tak lekko, przestrzegam i obym był złym prorokiem, pozdrawiam i wzywam do zadumy, no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyk Re: Idę spać. Dobranoc IP: 83.238.199.* 16.08.11, 22:40 A ty znów się objadasz i to o porze gdzie sadło rośnie. A w ogóle to kobiety zadbajcie o swoje figury. Chodzę nad wodę w Machowie i rzadko widzę kobietę o właściwej figurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Idę spać. Dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 06:51 Ja sobie tam podjadę nad zalew i będę wygladać 190 o nienagannej figurze:-) Jak będziesz mial brzuszek to Ci dam dobrych gruszek:-)Masz rację z kobietami. Muszę schudnąć ze względu na swoją pracę. Biegam z dzieciakami, jeżdżę 2 godz rowerem codziennie, nie mam drugiej lodówki i kurkom zanoszę to, co zostanie z obiadu. Kobiety, pokażmy facetom, że stać nas na ładne figurki. Siostrzenica mi mówiła, że najlepiej biegać z rana na czczo. Pozdrawiam serdecznie. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla Gościa i Ech Re: Idę spać. Dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 22:39 www.youtube.com/watch?v=6c3Tarobmyo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieprz Re: Idę spać. Dobranoc IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.07.11, 10:37 Możesz rozmawiać na tym forum tylko z E-e-ftalo ,Darko i Lechowski ot! i wsio@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Idę spać. Dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 10:43 Nie gadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla Wieprza Re: Idę spać. Dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 10:45 NIE PIEPRZ PIETRZE "Nie pieprz, Pietrze, pieprzem wieprza, Wtedy szynka będzie lepsza." "Właśnie po to wieprza pieprzę, Żeby mięso było lepsze." "Ależ będzie gorsze, Pietrze, Kiedy w wieprza pieprz się wetrze!" Tak się sprzecza Piotr z Piorową, Wreszcie posłał do teściową. Ta aż w boki się podeprze: "Wieprza pieprzysz, Pietrze, pieprzem? Przecież wie to każdy kiep, że Wieprze są bez pieprzu lepsze!" Piotr pomyślał: "Też nielepsza!" No, i dalej pieprzy wieprza. Poszli wreszcie do starosty, Który znalazł sposób prosty: "Wieprza pieprz po prawej stronie, A tę lewą oddaj żonie." Mądry sąd wydała władza, Lecz Piorowi nie dogadza. "Klepać biedę chcesz, to klepże, A ja chcę sprzedawać wieprze." Błaga żona: "Bądź już lepszy, Nie pieprz wieprza!" A on pieprzy. To Piotrową tak zgniewało, Że wylała zupę całą, Piotr zaś poszedł wprost do Wieprza I utopił w Wieprzu wieprza Miłej soboty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Idę spać. Dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 21:58 www.youtube.com/watch?v=97-GXzi6PPw&feature=youtu.be. Odpowiedz Link Zgłoś