haszszachmat 27.03.07, 12:08 kataryna.blox.pl/2007/03/Nic-sie-nie-stalo-chlopaki-nic-sie-nie-stalo.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaceq Re: no własnie.Mam padać? 27.03.07, 13:31 Bardzo dobry tekst, Andrzeju. Zawsze mi się wydawało, że Kataryna nosi grzywkę i że jest to grzywka blond. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: mam padac na pysk przed komuszkami? 27.03.07, 13:26 Czy masz zaraz padać, to nie wiem, ale to: "Oleksy musi odejść bo złamał - uwaga! - Kartę Zasad Etycznych SLD. Tak, tak, jest coś takiego. Nieużywane więc możecie nie kojarzyć, Oleksy też się dopiero dzisiaj dowiedział." wygląda mi na przygotowania do zasilenia przez Olina sił koalicji Moralnej Odnowy (dla dobra Polski). Tak więc, być może będziesz za czas jakiś musiał. Na razie podobno tylko "doradza". Tamże, Józef Oleksy: "(… bo jeżeli służby wywołały to służby już nie są dawno bezpańskie i nigdy nie były bezpańskie (…" No właśnie. Zawsze były "pańskie". Teraz też są. A swoją drogą, to od dawna zastanawiało mnie, jak Antoś sobie wyobrażał to rozgonienie służb jak najbardziej niesłusznych i powołanie zamiast nich słusznych. Uważał, że powie "niesłusznym": "słuchajcie panowie, tak się porobiło, że nie macie tu już czego szukać. Tak więc pozabierajcie z biurek swój cukier i herbatę, zdajcie na portierni klucze od pomieszczeń i powodzenia na nowej drodze życiowej". A panowie potulnie oddadzą klucze, pójdą do domów, rano się ogolą i grzecznie ustawią się w kolejce do pośredniaka po uczciwą pracę. Zapewne tak sobie to Antoś wyobrażał, że się dokona. Że próżnia wessa byłe służby "cmok" i jakby ich nigdy nie było, a powstałą niszę ekologiczną zasiedlą znajomi Antosia i krewni poślicy Sobeckiej. Tymczasem, wygląda na to, że panowie mącą jak za dawnych, dobrych czasów i nie potrzebne im do tego jakieś pomieszczenia z cukrem i herbatą. Być może panowie mają żal do swoich byłych panów, za kiepski przepis na ten świat. Być może szukają sobie nowych panów, a być może rozkręcają coś na własny szczot, jakieś przedsięwzięcie biznesowe, które tym razem nie będzie przeszkadzać panu Gudzowatemu. A może się nawet okaże, że będzie na rękę panu koordynatorowi. Tak więc może jednak zawczasu poćwicz to padanie, żebyś nie był później zaskoczony. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: mam padac na pysk przed komuszkami? 27.03.07, 16:52 kurka wodna gdy skrzeczy sama sobie przeczy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=59488410&a=59789338 i w dalszych dwu postach nast. Co do padania to padoł mi jeden Ślonzok, ze jak tako kurka wodno, kiero terozki jez za tymi co komuchów wiyncy cyniom nis nasych i po cołkiym swiycie godajom choby najynci, ze to teroski liberały to tako ona pado prowda ze prowda pado! Na pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________________Tyrania prawdy 27.03.07, 16:59 przegrała z ludźmi "honoru" w tym momencie kiedy, wmówiono Polakom ze patriota i moralista to najgorsze wyzwiska! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: __________________Tyrania prawdy 27.03.07, 18:22 Kto to taki ten "patriota i moralista"? Oleksy? Antoś? Sobecka? Gudzowaty? Wolne żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: __________________Tyrania prawdy 27.03.07, 19:20 Autorytety byłej epoki (III RP), posługiwały się fundacjami (Kwaśniewscy, Balcerowicze), w celu gromadzeniu łapówek od nieuczciwych transakcji, inni jak łże media przyklaskiwali tym transakcjom i tym układom między światem byznesu, polityki, mediów i nawet wojska (Wyborcza, TVN, Polityka, Przekrój). Nasze autorytety odsunęły ten świński układ od koryta i starają się zdemaskować go jako bandę byłych szpicli i donosicieli. Słyszycie te świńskie kwiczenie podczas zarzynania? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 miejsca dla swoich 27.03.07, 19:26 qwardian napisał: > Nasze autorytety odsunęły ten świński układ od koryta Wasi odsuneli. Natura nie znosi prozni, no i ... > i starają się zdemaskować go jako bandę byłych szpicli i donosicieli. Staraja sie jak wyzej. Starania napotykaja na opor materii. Chca "dobrze", wychodzi jak zwykle. > Słyszycie te świńskie kwiczenie podczas zarzynania? Hasz jednak twierdzi, ze stosy nie plona. Uzgodnijcie swe klamstewka. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 pieknoduchy kontra pragmatycy 27.03.07, 19:22 jaceq napisał: > Kto to taki ten "patriota i moralista"? #1 jest Hasz osobiscie. Ciagle niedoceniany. Hasz jest nie do pokonania w chciejstwie. On od zawsze wieszczyl jedynie sluszne swoje chciejstwo. I w tym wieszczeniu byl, jest i bedzie nieomylny. Laknie wiec pochwal. Ja go niniejszym glaszcze po glowce i caluje w czolko. Odpowiedz Link Zgłoś
wolomin_w_nocy Re: mam padac na pysk przed komuszkami?... 27.03.07, 19:30 ... powiedzial ojciec dyrektor i podarl oswiadczenie lustracyjne Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 powiedzial o. dyrektor i podarl oswiadcz. lustracy 27.03.07, 20:08 jne ))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: mam padac na pysk przed komuszkami? 27.03.07, 20:01 mozesz sie jeszcze zapisac do klubu lowcow muchow. ale ja cie uprzedzam,ze jak polityka opiera sie na g..nie to i muchow nie zabraknie nigdy Odpowiedz Link Zgłoś