maniekxxxx 12.05.03, 02:37 Napierdoliłem tu tyle głupot a wy w to wszystko wierzycie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net4 Sp -- dalaj 12.05.03, 02:39 maniekxxxx napisał: > Napierdoliłem tu tyle głupot a wy w to wszystko wierzycie . ========================== maniek dziewiczy to: maniekxxx IP: *.cpe.net.cable.rogers.com , kanadyjski maniek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (:) Re: Sp -- dalaj IP: *.acn.waw.pl 14.05.03, 23:38 net4 napisał: > maniekxxxx napisał: > > > Napierdoliłem tu tyle głupot a wy w to wszystko wierzycie . > ========================== > > maniek dziewiczy to: > maniekxxx IP: *.cpe.net.cable.rogers.com , kanadyjski maniek. Co to jest maniek dziewiczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Witamy IP: *.chello.pl 15.05.03, 22:31 maniekxxxx napisał: > Napierdoliłem tu tyle głupot a wy w to wszystko wierzycie . Ja wierzę. Jestem pewien, że nauczyłeś się tu od nas wiele i zrozumiałeś, jaki byłeś głupi. Ten post świadczy o tym, że jesteś na dobrej drodze ku dojrzałości. Jeszcze nie masz odwagi przyznać się do błędów, ale najważniejsze, że zacząłeś się rozwijać. Odpowiedz Link Zgłoś