Dodaj do ulubionych

Czyżby zbliżający się koniec K. Katolickiego?.

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 23:43
Cudowna wiadomosc z Anglii- Blair dal prawo wyrzucac z
pracy zboczencow sexualnych -brawo i oczekuje wiecej takich
decyzji teraz w Polsce i USA a potem w UE -no
nareszcie ktos sie wzial za porzadki.Dziekuje ci Toni Blair
i zrob wiecej dla porzadkow swiatowych!
news.independent.co.uk/uk/this_britain/story.jsp?story=405181
O Boże!!,co się stanie wtedy z K. Kat?.Kto w nim będzie prowadził tą od
wieków tak "potrzebną" działalność misyjną?.Przecież w momencie wejścia
takiej ustawy trzeba będzie wyp..lic prawie wszystkich księży i ich
szefostwo.Ło Jezu!!!!!!!,co to będzie?!!!!.Chociaż patrząc na to z drugiej
strony,co myśmy z tych pedałów i złodzieji mieli za korzyść?.Martwić się w
tej sytuacji nie powinniśmy,raczej widzę dobre strony tej
perspektywy.Przestaną w końcu siać zament i prowadzić ogłupiającą
społeczeństwo swoją perfidną politykę.Odcięty zostanie ten czarny, świński
ryj od koryta - (budżetu),Państwo przestanie łożyć społeczne pieniądze na
kształcenie nowych watach nierobów występujących przeciw interesowi Państwa
i Narodu,przestanie łożyć społecze pieniądze na remonty i budowę nowych
obiektów dywersji i pralni mózgów,przestanie robić prezenty w postaci ulg i
darowizn,za które w końcowym efekcie zawsze płacić musiał zwykły szary
obywatel,najczęściej emeryt i rencista,uwolni się od nacisków i szantaży.
Jak by na to nie patrzeć,dupa zawsze powinna być z tyłu a każde odstępstwo
od tej reguły,to patologia z którą wszelkimi sposobami należy
walczyć.TAK NAM DOPOMÓŻ BÓG!.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ojciec Rydzyk Bracie w wierze w Pańśtwo i Naród! IP: *.gen.twtelecom.net 13.05.03, 00:08
      dawaj więcej oświeconego czadu!
    • Gość: Bnadem Re: Czyżby zbliżający się koniec K. Katolickiego? IP: *.krakow.pl 13.05.03, 00:14
      A gdzie szacunek dla dłoni urobionych do ramion w szlachetnym procesie
      onanizmu...; a gdzie zrozumienie antyteistow, ktorzy "z czegoś żyć muszą", a
      jedynie koloratka pozwala wiązać koniec z końcem bez specjalnego wysiłku...
      Ale ty "nietolerancyjny" jesteś...
      • Gość: Baldachimowy. Re: Czyżby zbliżający się koniec K. Katolickiego? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 01:07
        Gość portalu: Bnadem napisał(a):

> A gdzie szacunek dla dłoni urobionych do ramion w szlachetnym procesie
        > onanizmu...; a gdzie zrozumienie antyteistow, ktorzy "z czegoś żyć muszą", a
        > jedynie koloratka pozwala wiązać koniec z końcem bez specjalnego wysiłku...
        > Ale ty "nietolerancyjny" jesteś...
        >.Bardzo Cię przepraszam za swoją ignorancję,ale ja też błądzę, bo nie jestem
        doskonały.Mając tą świadomość jest mi smutno i będę się starał poprawić.Nie
        odrzucam w tym, pomocnej ręki. Pozdrawiam.
        • Gość: BO Bnaden znajdz sobie babe IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 13.05.03, 07:28
          bo oslepniesz!!!

Gość portalu: Baldachimowy. napisał(a):

> Gość portalu: Bnadem napisał(a):
          >
          > > A gdzie szacunek dla dłoni urobionych do ramion w szlachetnym procesie
          > > onanizmu...; a gdzie zrozumienie antyteistow, ktorzy "z czegoś żyć muszą",
          > a
          > > jedynie koloratka pozwala wiązać koniec z końcem bez specjalnego wysiłku..
          > .
          > > Ale ty "nietolerancyjny" jesteś...
          > >.Bardzo Cię przepraszam za swoją ignorancję,ale ja też błądzę, bo nie jeste
          > m
          > doskonały.Mając tą świadomość jest mi smutno i będę się starał poprawić.Nie
          > odrzucam w tym, pomocnej ręki. Pozdrawiam.
          • Gość: Bnadem Re: Ja mam babę, ale ty dymasz koloratkę IP: *.krakow.pl 13.05.03, 10:27
            • Gość: Krzys52 od Wielkanocy ci zostala, czy o tej gumowej mowisz IP: *.proxy.aol.com 14.05.03, 04:55
              Niejaka Maretinka, niedawna gwiazdeczka tego F., powiedzialaby ci ze babe to
              masz pewnie w nosie (moze niejedna). No wiec co to za baba?! W piaskownicy....?
              ..
              K.P.
    • bykk Re:baldchimowy? 13.05.03, 09:36
      Tyś chyba jest potomkiem tego sekretorza z HiL-u co?
      Tęskno Ci do tamtych czasów? Dziadek opowiadał?
      Tak nawiasem, od kiedy wam doprowadzili "prund" do tego Pleszewa, co?
      A może Ty tak chwilowo w robocie stukasz?
      Wydupcaj bucu, albo się loguj, wstyd przynosisz pcimski klarnecie!
      • Gość: Biskup. Re:baldchimowy? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 10:01
        bykk napisał:

> Tyś chyba jest potomkiem tego sekretorza z HiL-u co?
        > Tęskno Ci do tamtych czasów? Dziadek opowiadał?
        > Tak nawiasem, od kiedy wam doprowadzili "prund" do tego Pleszewa, co?
        > A może Ty tak chwilowo w robocie stukasz?
        > Wydupcaj bucu, albo się loguj, wstyd przynosisz pcimski klarnecie!
        >Martwisz się,że nie będzie miał kto cię walić,jak księża zostaną
        wypierd...ni ?,ty synu wikarego i sprzątaczki.Gdzieżeś sie "stasiulku" uchował
        i kto cię wychowywał,żes taki cham?.
      • Gość: Bnadem Re:Już w drugim wątku smęcisz o HIL - sentyment? IP: *.krakow.pl 13.05.03, 10:29
        bykk napisał:

> Tyś chyba jest potomkiem tego sekretorza z HiL-u co?
        > Tęskno Ci do tamtych czasów? Dziadek opowiadał?
        > Tak nawiasem, od kiedy wam doprowadzili "prund" do tego Pleszewa, co?
        > A może Ty tak chwilowo w robocie stukasz?
        > Wydupcaj bucu, albo się loguj, wstyd przynosisz pcimski klarnecie!

• Gość: Krzys52 Brawo Pan Baldachimowy - Duma Krakowa IP: *.proxy.aol.com 13.05.03, 14:24
      Do Twojej wyliczanki dodalbym moralne skurwienie narodu polskiego, ktore
      bezsprzecznie jest zasluga kk, oraz zwiazana z nim role kk w kreowaniu tej
      oszalamiajacej korupcji (np. szara strefa okolokoscielna jako czesc zjawiska).
      ..
      Ponadto ciesze sie, ze i w Krakowie trafiaja sie ludzie nie wymozdzeni, ale o
      tym to i tak wiedzialem surprised)
      .
      Pozdrawiam
      K.P.
      .
      PS....Na te koscielne bladzie (tu: Bykk ) nie zwracaj uwagi. I jednak staraj
      sie nie logowac, radzilbym (maja bydlaki dojscie do danych osobowych oraz
      poczty).
      • sceptyk Paranoikretyn 13.05.03, 14:31
        Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

(...) I jednak staraj
        > sie nie logowac, radzilbym (maja bydlaki dojscie do danych osobowych oraz
        > poczty).
        • Gość: Krzys52 Wiedzialem ze zareagujesz, kretynski zgnilku :O) IP: *.proxy.aol.com 14.05.03, 02:02
          a ja czasem i tak sie loguje, glownie dla potwierdzenia wpisu nielogowanego -
          bo i tak jestem jawny. Wiec gdzie niby ta paranoja, glupia koscielna mendoweszko
          (?)
          .
          K.P.
          • Gość: ziutek Re: zerowka niestrawna 52 IP: 209.234.166.* 14.05.03, 02:54
            Nie tylko On zareagowal. Jak ludzie widza ciebie na
            forum, dostaja wymiotow.
            • Gość: Krzys52 A moze to na twoj widok tak wlasnie reagowali :O) IP: *.proxy.aol.com 14.05.03, 04:49
              Gość portalu: ziutek napisał(a):

> Nie tylko On zareagowal. Jak ludzie widza ciebie na
              > forum, dostaja wymiotow.
              ..
              :::
              No i bardzo dobrze. O to wlasnie chodzi, przy czym mam nadzieje, ze wyrzygaja
              sobie zoladki z watrobami. Oczywiscie rozumiem, ze masz na mysli tych "ludzi" o
              ktorych i ja pisalem niejednokrotnie - tym razem w watku do D_nutki. Tutaj
              ujalem was jako ofiary zbrodniczej dzialalnosci waszego kosciolka. Oto link-
              piorko: surprised))
              .
              .
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=5866857&a=5880004.
              .
              Zycze wielkiego rzygania.
              ..
              K.P.
              .
              PS....A tak nawiasem, to... cos ty za jeden, powsinogo...?

• Gość: Krzys52 Poprawka Lika IP: *.proxy.aol.com 16.05.03, 06:45
                dzialal az przestal... sad(

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=5866857&a=5897816
                • Gość: Krzys52 Poprawka Lika - Ostateczna IP: *.proxy.aol.com 16.05.03, 06:48
                  to jest wlasciwy list do D_nutki surprised)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=5866857&a=5880004
      • Gość: Baldachimowy. Re: Brawo Pan Baldachimowy - Duma Krakowa IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 12:13

> Do Twojej wyliczanki dodalbym moralne skurwienie narodu polskiego, ktore
        > bezsprzecznie jest zasluga kk, oraz zwiazana z nim role kk w kreowaniu tej
        > oszalamiajacej korupcji (np. szara strefa okolokoscielna jako czesc
        zjawiska).
        > ..
        > Ponadto ciesze sie, ze i w Krakowie trafiaja sie ludzie nie wymozdzeni, ale
        o
        > tym to i tak wiedzialem surprised)
        > .
        > Pozdrawiam
        > K.P.
        > .
        > PS....Na te koscielne bladzie (tu: Bykk ) nie zwracaj uwagi. I jednak staraj
        > sie nie logowac, radzilbym (maja bydlaki dojscie do danych osobowych oraz
        > poczty).
        >Tak nawiasem mówiąc,nawet chciałbym z tymi bydlakami mieć możliwość
        kontaktu.Po raz pierwszy dopiero poznaliby smak prawdziwego wpierdolu jaki
        zbiorą.Nawet "święte" oleje w ich stanie nie wiele by mogły pomóc.Złodziejom
        okradać się nie pozwolę a ich działalnośc narusza i obraża moje poczucie
        uczciwości i sprawiedliwości,więc tylko metoda kontaktowa może u nich,podobnie
        jak u psa spowodować właściwą i prawidlową reakcję.
        • Gość: Krzys52 Re: Brawo Pan Baldachimowy - Duma Krakowa IP: *.proxy.aol.com 14.05.03, 14:29
          Czesc,
          jeszcze jedno odnosnie logowania sie. Otoz bedac zalogowanym wystawisz sie na
          lawine listow (blagania i grozby) od tych bydlakow, majacych jeszcze jeden
          srodek do zniechecania Ciebie. Lepiej miec samemu spokoj a dla nich nie tworzyc
          dodatkowej drogi wplywania.
          .
          Zwroc uwage na tego chocby Septyka (wyjatkowe gowno). Natychmiast zaatakowal od
          strony personalnej i bez proby podjecia merytorycznej pogawedki. On i reszta
          kretynow doskonale wiedza o kurewstwie wlasnym oraz nikczemnosciach ich
          moralnych autorytetow, ale ida w zaparte.
          No wiec bedziemy gnoic ich swietosci.
          .
          K.P.
          • Gość: Fioletowy Berecik. Re: Brawo Pan Baldachimowy - Duma Krakowa IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 14:42

> Czesc,
            > jeszcze jedno odnosnie logowania sie. Otoz bedac zalogowanym wystawisz sie
            na
            > lawine listow (blagania i grozby) od tych bydlakow, majacych jeszcze jeden
            > srodek do zniechecania Ciebie. Lepiej miec samemu spokoj a dla nich nie
            tworzyc
            >
            > dodatkowej drogi wplywania.
            > .
            > Zwroc uwage na tego chocby Septyka (wyjatkowe gowno). Natychmiast zaatakowal
            od
            >
            > strony personalnej i bez proby podjecia merytorycznej pogawedki. On i reszta
            > kretynow doskonale wiedza o kurewstwie wlasnym oraz nikczemnosciach ich
            > moralnych autorytetow, ale ida w zaparte.
            > No wiec bedziemy gnoic ich swietosci.
            > .
            > K.P.
            >Jak to gnoić?.Przecież te kościelne pojebusy,sami je tak skutecznie
            zgnoili,że nic robić nie potrzeba w tym kierunku.Dlatego coraz mniej ludzi dla
            tej sekty, złodziejsko-pedalskiej, wykazuje zainteresowanie.
          • sceptyk Re: Brawo Pan Baldachimowy - Dupa Krakowa 14.05.03, 14:42
            Tylko sie, za przeproszeniem, nie zesraj (od strony persanalnej) z przejecia
            misja i rola jaka w niej pelnisz.
            • sceptyk Powyzsze do Kretyna. Ale jak kto sie chce 14.05.03, 14:55
              zalapac, a powinien, to tez moze to wziac do siebie.
              • bykk Re: Powyzsze do Kretyna. Ale jak kto sie chce 14.05.03, 15:05
                Sceptyku, nie ma co dyskutować z kretynem52/53!!!
                Wiadomo, że takie bydle spod Krakowa jak ten podupcony, to ewenement!
                Taki buc, gdyby wyszedł na Rynek, to w ryja dostanie, ot co!
                hej!
                • Gość: Ubawiony Baldachim Re: Powyzsze do Kretyna. Ale jak kto sie chce IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 15:17
                  bykk napisał:

> Sceptyku, nie ma co dyskutować z kretynem52/53!!!
                  > Wiadomo, że takie bydle spod Krakowa jak ten podupcony, to ewenement!
                  > Taki buc, gdyby wyszedł na Rynek, to w ryja dostanie, ot co!
                  > hej!
                  >To pięne co napisałeś debilu!.Zrobiłes teraz "wspaniałą" robotę dla K.
                  Kat.Pokazałeś jacy degeneraci i czuby należą do tej bandyckiej organizacji i w
                  jakim kierunku idzie ich szkolenie.To co zrobiłeś teraz,to więcej niz byś
                  nasrał na głowę papieżowi podczas Jego wizyty w Polsce.Brawo,gratuluję a
                  podziękowanie w postaci uczonych cię czynów otrzymasz od swoich przewodników
                  i "nauczycieli",dla których teraz tak się
                  zasłużyłeś.HA,HA,HA,HA,HA,HA,!!!!!!!!!!
                  • Gość: Krzys52 Takze niezle sie ubawilem :O) IP: *.proxy.aol.com 15.05.03, 04:30
                    Kretyn Bykk wyobraza sobie, ze Krakow to on - niezle co? Ponadto ubzdural
                    sobie, glupek, ze to on jest ostateczna instancja orzekajaca kto z kim moze,
                    albo nie moze, rozmawiac.
                    Ten drugi kretyn, natomiast, ten bardziej oslizgly becwal (Septyk),
                    wykombinowal sobie, ze swego spedalonego kk najlepiej bronil bedzie czyniac
                    napady personalne na mnie.
                    Tymczasem tematem Twojego watku - jesli sie nie myle - jest nieunikniony upadek
                    tej skorumpowanej instytucji, ktora takze znana jako kk. Znaczy, nie ja jestem
                    tematem.
                    .
                    Czy zapoznales sie moze z tekstem do ktorego podalem link. Bo widzisz,
                    najsmutniejszy w tym wszystkim jest fakt rzeczywistego moralnego i
                    intelektualnego skurwienia katoli. To z mojej strony nie byla zlosliwosc lecz
                    jak najbardziej poprawna obserwacja. Niestety.
                    ..
                    Pozdrawiam
                    K.P.
                    ..
                    PS...Jutro oficjalnie oglosze, ze od poniedzialku bezlitosnie kosil bede
                    wszelkich polemistow Septyka, Bykka, Pollaka, Borsuka (lista pozostaje
                    otwarta). Z mojej strony bedzie to jedynie akcja odwetowa, czyli odplacanie
                    pieknym za nadobne - rewanz za koszenie moich polemistow.
                    Acha, polemistki wyzej wymienionych takze dotkniete beda moim rewanzem -
                    wlacznie z tymi ktore dotad lubilem. Jak wojna to wojna surprised)
                    • Gość: Baldachimowy. Re: Takze niezle sie ubawilem :O) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 12:28

> Kretyn Bykk wyobraza sobie, ze Krakow to on - niezle co? Ponadto ubzdural
                      > sobie, glupek, ze to on jest ostateczna instancja orzekajaca kto z kim moze,
                      > albo nie moze, rozmawiac.
                      > Ten drugi kretyn, natomiast, ten bardziej oslizgly becwal (Septyk),
                      > wykombinowal sobie, ze swego spedalonego kk najlepiej bronil bedzie czyniac
                      > napady personalne na mnie.
                      > Tymczasem tematem Twojego watku - jesli sie nie myle - jest nieunikniony
                      upadek
                      >
                      > tej skorumpowanej instytucji, ktora takze znana jako kk. Znaczy, nie ja
                      jestem
                      > tematem.
                      > .
                      > Czy zapoznales sie moze z tekstem do ktorego podalem link. Bo widzisz,
                      > najsmutniejszy w tym wszystkim jest fakt rzeczywistego moralnego i
                      > intelektualnego skurwienia katoli. To z mojej strony nie byla zlosliwosc
                      lecz
                      > jak najbardziej poprawna obserwacja. Niestety.
                      > ..
                      > Pozdrawiam
                      > K.P.
                      > ..
                      > PS...Jutro oficjalnie oglosze, ze od poniedzialku bezlitosnie kosil bede
                      > wszelkich polemistow Septyka, Bykka, Pollaka, Borsuka (lista pozostaje
                      > otwarta). Z mojej strony bedzie to jedynie akcja odwetowa, czyli odplacanie
                      > pieknym za nadobne - rewanz za koszenie moich polemistow.
                      > Acha, polemistki wyzej wymienionych takze dotkniete beda moim rewanzem -
                      > wlacznie z tymi ktore dotad lubilem. Jak wojna to wojna surprised)
                      >Każde działanie człowieka na "Chwałę Bożą" jest czymś pięknym i naśladowania
                      godnym. Zarazę, ślizgającą się na plecach Boga pod płaszczykiem wiary należy
                      zniszczyć "ogniem i mieczem".Nie będziesz sam.
                      • Gość: Krzys52 Re: Takze niezle sie ubawilem :O) IP: *.proxy.aol.com 16.05.03, 06:25
                        Gość portalu: Baldachimowy. napisał(a):

> Gość portalu: Krzys52 napisał(a):
                        >
                        > > Kretyn Bykk wyobraza sobie, ze Krakow to on - niezle co? Ponadto ubzdural
                        > > sobie, glupek, ze to on jest ostateczna instancja orzekajaca kto z kim moz
                        > e,
                        > > albo nie moze, rozmawiac.
                        > > Ten drugi kretyn, natomiast, ten bardziej oslizgly becwal (Septyk),
                        > > wykombinowal sobie, ze swego spedalonego kk najlepiej bronil bedzie czynia
                        > c
                        > > napady personalne na mnie.
                        > > Tymczasem tematem Twojego watku - jesli sie nie myle - jest nieunikniony
                        > upadek
                        > >
                        > > tej skorumpowanej instytucji, ktora takze znana jako kk. Znaczy, nie ja
                        > jestem
                        > > tematem.
                        > > .
                        > > Czy zapoznales sie moze z tekstem do ktorego podalem link. Bo widzisz,
                        > > najsmutniejszy w tym wszystkim jest fakt rzeczywistego moralnego i
                        > > intelektualnego skurwienia katoli. To z mojej strony nie byla zlosliwosc
                        > lecz
                        > > jak najbardziej poprawna obserwacja. Niestety.
                        > > ..
                        > > Pozdrawiam
                        > > K.P.
                        > > ..
                        > > PS...Jutro oficjalnie oglosze, ze od poniedzialku bezlitosnie kosil bede
                        > > wszelkich polemistow Septyka, Bykka, Pollaka, Borsuka (lista pozostaje
                        > > otwarta). Z mojej strony bedzie to jedynie akcja odwetowa, czyli odplacani
                        > e
                        > > pieknym za nadobne - rewanz za koszenie moich polemistow.
                        > > Acha, polemistki wyzej wymienionych takze dotkniete beda moim rewanzem -
                        > > wlacznie z tymi ktore dotad lubilem. Jak wojna to wojna surprised)
                        .
                        .
                        Każde działanie człowieka na "Chwałę Bożą" jest czymś pięknym i naśladowani
                        a godnym. Zarazę, ślizgającą się na plecach Boga pod płaszczykiem wiary należy
                        zniszczyć "ogniem i mieczem". Nie będziesz sam.
                        .
                        Otoz to, panie Baldachimowy. Wlasnie z uwagi na powyzsze rodzice moi nadali mi
                        imie Krzysztof surprised)
                        .
                        Twoja oferte przyjmuje z radoscia.
                        .
                        Pozdrawiam
                        K.P.

• Gość: Krzys52 To powiedz nam jeszcze, septyczny Pajacu.... IP: *.proxy.aol.com 15.05.03, 04:37
              jaka jest roznica pomiedzy 'zesraniem sie', a "zesraniem sie za
              przeproszeniem" - skoros taki mundry, koprofilu.
              .
              K.P.
    • Gość: zyngbaum Aco z jelitami laickimi taki Polański-Pedifilek al IP: 217.96.29.* 14.05.03, 11:23
      bo ta banda lewicowa w Sejmie co akceptuje udział w pornosach 15 letnich
      dziewczynek a co z pedalstwem przecież Kałuzyński i Raczek jak wylecą to
      upadnie nasza kultura oj zostawta zboczeńców o lewicowych przekonaniach!
      • bykk Re: baldchimowy! 14.05.03, 12:00
        Aleś se kurwa znalzł "dyskutanta" z kretyna52!
        Widać, że jesteś buc!
        Jesteś śmieć, wszyscy na F. wiedzą, że z k52 nie gada się!
        Zostaniesz porównany do chama kretyna52!
        Idź i nie grzesz więcej!
        Tak nawiasem, to uważaj bucu aby Cię w robocie ktosik nie przyłapał na
        pisniu w necie!
        hej!
        "pamiętacie towarzyszu jak to było?"
        • Gość: Baldachimowy. Re: baldchimowy! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 12:27
          bykk napisał:

> Aleś se kurwa znalzł "dyskutanta" z kretyna52!
          > Widać, że jesteś buc!
          > Jesteś śmieć, wszyscy na F. wiedzą, że z k52 nie gada się!
          > Zostaniesz porównany do chama kretyna52!
          > Idź i nie grzesz więcej!
          > Tak nawiasem, to uważaj bucu aby Cię w robocie ktosik nie przyłapał na
          > pisniu w necie!
          > hej!
          > "pamiętacie towarzyszu jak to było?"
          >Księży lachociągu,wystarczy przeczytać dwa zdania przez ciebie sklecone,żeby
          zorientować sie,że jesteś bezwolną, zeszmaconą przez swoich "przewodników
          duchowych" namiastką człowieka.Ale nie przejmuj się tym co napisałem,bo takich
          jak ty,niestety jest więcej i w grupie podobnych kretynów łatwiej ci będzie
          przejść przez życie. Odwrócić tej sytuacji już się nie da.To proces
          nieodwracalny.
    • Gość: Oszołom z RM Re: Czyżby zbliżający się koniec K. Katolickiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 13:08
      Takie prognozy przeciwnicy kościoła wysuwali wielkokrotnie w ciągu
      dziejów..pierwszy raz coś takiego powiedziano po upadku cesarstwa
      zachrzymskiego..a tymczasem kościół nie tylko nie upadł ale rozwinął się jak
      nigdy dotąd..podobnie jak po schizmach 1054 niewoli awiniońskiej i reformacji z
      1517..w dobie osiwecenia już konkretne środowiska wieszczyły rychły koniec
      religii podobnie jak to czynił w XIX i w XX wieku marksizm i jego polityczna
      emanacja komunizm..i co? i nic! to że w jednych krajach wiara słabnie to nic
      jeszcez nie znaczy bowiem w wielu innych się umacnia! (kraje afrykańskie, i
      niektóre kraje postkomunistyczne czy postsowieckie..(np Słowacja Chorwacja
      Ukraina, Rosja, Rumunia..a nawet kraje skandynawskie - Finlandia, niemówiąc już
      o USA)
      • Gość: Stanisław. Re: Czyżby zbliżający się koniec K. Katolickiego? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 13:19
        Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Takie prognozy przeciwnicy kościoła wysuwali wielkokrotnie w ciągu
        > dziejów..pierwszy raz coś takiego powiedziano po upadku cesarstwa
        > zachrzymskiego..a tymczasem kościół nie tylko nie upadł ale rozwinął się jak
        > nigdy dotąd..podobnie jak po schizmach 1054 niewoli awiniońskiej i
        reformacji z
        >
        > 1517..w dobie osiwecenia już konkretne środowiska wieszczyły rychły koniec
        > religii podobnie jak to czynił w XIX i w XX wieku marksizm i jego polityczna
        > emanacja komunizm..i co? i nic! to że w jednych krajach wiara słabnie to nic
        > jeszcez nie znaczy bowiem w wielu innych się umacnia! (kraje afrykańskie, i
        > niektóre kraje postkomunistyczne czy postsowieckie..(np Słowacja Chorwacja
        > Ukraina, Rosja, Rumunia..a nawet kraje skandynawskie - Finlandia, niemówiąc
        już
        >
        > o USA)
        >Masz rację,wtedy nie bylo tylu pedałów ,złodzieji,degeneratów,nie wyciągali
        za bardzo łap tam gdzie sie nie powinno.
        • bykk Re: kretyn53? 14.05.03, 13:29
          Ty się Stanisławem nazywasz?
          Może ty bucu jesteś tym mężusiem tej policjntki co to wywlekała
          prywatne sprawy ze śledztw do "złego" co?
          Prawie się zgadza, mieszkasz koło Wieliczki? tak bliżej Pcimia?
          Won bydlaku z F!
          Tak nawiasem, pamiętaj, że jesteś klarnet bosy!!!(chyba wiesz co to znaczy?)
        • Gość: Oszołom z RM Re: Czyżby zbliżający się koniec K. Katolickiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 13:38
          Gość portalu: Stanisław. napisał(a):

> Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
          >
          > > Takie prognozy przeciwnicy kościoła wysuwali wielkokrotnie w ciągu
          > > dziejów..pierwszy raz coś takiego powiedziano po upadku cesarstwa
          > > zachrzymskiego..a tymczasem kościół nie tylko nie upadł ale rozwinął się j
          > ak
          > > nigdy dotąd..podobnie jak po schizmach 1054 niewoli awiniońskiej i
          > reformacji z
          > >
          > > 1517..w dobie osiwecenia już konkretne środowiska wieszczyły rychły koniec
          >
          > > religii podobnie jak to czynił w XIX i w XX wieku marksizm i jego politycz
          > na
          > > emanacja komunizm..i co? i nic! to że w jednych krajach wiara słabnie to n
          > ic
          > > jeszcez nie znaczy bowiem w wielu innych się umacnia! (kraje afrykańskie,
          > i
          > > niektóre kraje postkomunistyczne czy postsowieckie..(np Słowacja Chorwacja
          >
          > > Ukraina, Rosja, Rumunia..a nawet kraje skandynawskie - Finlandia, niemówią
          > c
          > już
          > >
          > > o USA)
          > >Masz rację,wtedy nie bylo tylu pedałów ,złodzieji,degeneratów,nie wyciągali
          >
          > za bardzo łap tam gdzie sie nie powinno.

- wtedy mniej ludzui zyło na świecie jakieś pół miliarda jesli się nie
          mylę..cóż to jest wobec dzisiejszych 6 mld?
    • Gość: malent Re: Czyżby zbliżający się koniec K. Katolickiego? IP: *.pp.com.pl 14.05.03, 13:21
      Nie podzielam ani stylu wypowiedzi, ani tym bardziej treści. Gadanie o tym ,
      jak to Kościół ogłupia ludzi - to właśnie jest ogłupianie. Ludzi ogłupia co
      innego: kretyńska reklama, propaganda polityczna, polityczna poprawność, sekty,
      pojawiające sie co jakiś czas ideologie, modne teorie które nie wytrzymują
      próby czasu itp. Nieroby w Kościele? Zboczeńcy w Kościele? Z jakich to powodów
      należy widzieć tylko Kościół jako siedlisko dewiacji? Jeżeli już - trzeba oddać
      sprawiedliwość prawdzei i zacząć dostrzegać bagno w innych "miejscach". Mało to
      nierobów biorących pieniądze z kasy państwowej (np. doku, produkujący sie na
      tych stronach bez przerwy, pracownik MF. Pieniądze na Kościół? To normalne -
      państwo musi łożyć na organizacje działające w jego ramach.

• Gość: Oszołom z RM Re: Czyżby zbliżający się koniec K. Katolickiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 13:39
        Gość portalu: malent napisał(a):

> Nie podzielam ani stylu wypowiedzi, ani tym bardziej treści. Gadanie o tym ,
        > jak to Kościół ogłupia ludzi - to właśnie jest ogłupianie. Ludzi ogłupia co
        > innego: kretyńska reklama, propaganda polityczna, polityczna poprawność,
        sekty,
        >
        > pojawiające sie co jakiś czas ideologie, modne teorie które nie wytrzymują
        > próby czasu itp. Nieroby w Kościele? Zboczeńcy w Kościele? Z jakich to
        powodów
        > należy widzieć tylko Kościół jako siedlisko dewiacji? Jeżeli już - trzeba
        oddać
        >
        > sprawiedliwość prawdzei i zacząć dostrzegać bagno w innych "miejscach". Mało
        to
        >
        > nierobów biorących pieniądze z kasy państwowej (np. doku, produkujący sie na
        > tych stronach bez przerwy, pracownik MF. Pieniądze na Kościół? To normalne -
        > państwo musi łożyć na organizacje działające w jego ramach.
        >
        >
        - no włąśnie...brawo za tekst tak trzeba rozmawiać z tymi nienawistnikami
      • Gość: Biskup. Re: Czyżby zbliżający się koniec K. Katolickiego? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 14:09
        Gość portalu: malent napisał(a):

> Nie podzielam ani stylu wypowiedzi, ani tym bardziej treści. Gadanie o tym ,
        > jak to Kościół ogłupia ludzi - to właśnie jest ogłupianie. Ludzi ogłupia co
        > innego: kretyńska reklama, propaganda polityczna, polityczna poprawność,
        sekty,
        >
        > pojawiające sie co jakiś czas ideologie, modne teorie które nie wytrzymują
        > próby czasu itp. Nieroby w Kościele? Zboczeńcy w Kościele? Z jakich to
        powodów
        > należy widzieć tylko Kościół jako siedlisko dewiacji? Jeżeli już - trzeba
        oddać
        >
        > sprawiedliwość prawdzei i zacząć dostrzegać bagno w innych "miejscach". Mało
        to
        >
        > nierobów biorących pieniądze z kasy państwowej (np. doku, produkujący sie na
        > tych stronach bez przerwy, pracownik MF. Pieniądze na Kościół? To normalne -
        > państwo musi łożyć na organizacje działające w jego ramach.
        >
        > A odkąd to kościół jest organizacją działająca w ramach państwa
        polskiego?.Co on ma wspólnego z tym państwem?.To pasożytniczo-mafijna
        organizacja, nie dająca nic ani państwu,ani społeczeństwu a tym bardziej nie
        działająca w Jego imieniu,ani dla Jego dobra.Natomiast bardzo energicznie i
        fachowo wysysa "Narodową Krew". Wygląda na to,że chyba na głowę upadłeś,albo
        to efekt wieloletniej indokrynacji,tak skutecznej nie tylko w twoim przypadku.
        • Gość: terek Re: Czyżby zbliżający się koniec K. Katolickiego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.05.03, 21:54
          Gość portalu: Biskup. napisał(a):

> Gość portalu: malent napisał(a):
          >
          > > Nie podzielam ani stylu wypowiedzi, ani tym bardziej treści. Gadanie o tym
          > ,
          > > jak to Kościół ogłupia ludzi - to właśnie jest ogłupianie. Ludzi ogłupia c
          > o
          > > innego: kretyńska reklama, propaganda polityczna, polityczna poprawność,
          > sekty,
          > >
          > > pojawiające sie co jakiś czas ideologie, modne teorie które nie wytrzymują
          >
          > > próby czasu itp. Nieroby w Kościele? Zboczeńcy w Kościele? Z jakich to
          > powodów
          > > należy widzieć tylko Kościół jako siedlisko dewiacji? Jeżeli już - trzeba
          > oddać
          > >
          > > sprawiedliwość prawdzei i zacząć dostrzegać bagno w innych "miejscach". Ma
          > ło
          > to
          > >
          > > nierobów biorących pieniądze z kasy państwowej (np. doku, produkujący sie
          > na
          > > tych stronach bez przerwy, pracownik MF. Pieniądze na Kościół? To normalne
          > -
          > > państwo musi łożyć na organizacje działające w jego ramach.
          > >
          > > A odkąd to kościół jest organizacją działająca w ramach państwa
          > polskiego?.Co on ma wspólnego z tym państwem?.To pasożytniczo-mafijna
          > organizacja, nie dająca nic ani państwu,ani społeczeństwu a tym bardziej nie
          > działająca w Jego imieniu,ani dla Jego dobra.Natomiast bardzo energicznie i
          > fachowo wysysa "Narodową Krew". Wygląda na to,że chyba na głowę upadłeś,albo
          > to efekt wieloletniej indokrynacji,tak skutecznej nie tylko w twoim przypadku.

Z ciebie taki "Biskup" jak z koziej du.y trąba.
          Mniej niż zero.
          • Gość: Biskup. Re: Czyżby zbliżający się koniec K. Katolickiego? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 23:35
            Gość portalu: terek napisał(a):

> Gość portalu: Biskup. napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: malent napisał(a):
            > >
            > > > Nie podzielam ani stylu wypowiedzi, ani tym bardziej treści. Gadanie
            > o tym
            > > ,
            > > > jak to Kościół ogłupia ludzi - to właśnie jest ogłupianie. Ludzi ogłu
            > pia c
            > > o
            > > > innego: kretyńska reklama, propaganda polityczna, polityczna poprawno
            > ść,
            > > sekty,
            > > >
            > > > pojawiające sie co jakiś czas ideologie, modne teorie które nie wytrz
            > ymują
            > >
            > > > próby czasu itp. Nieroby w Kościele? Zboczeńcy w Kościele? Z jakich t
            > o
            > > powodów
            > > > należy widzieć tylko Kościół jako siedlisko dewiacji? Jeżeli już - tr
            > zeba
            > > oddać
            > > >
            > > > sprawiedliwość prawdzei i zacząć dostrzegać bagno w innych "miejscach
            > ". Ma
            > > ło
            > > to
            > > >
            > > > nierobów biorących pieniądze z kasy państwowej (np. doku, produkujący
            > sie
            > > na
            > > > tych stronach bez przerwy, pracownik MF. Pieniądze na Kościół? To nor
            > malne
            > > -
            > > > państwo musi łożyć na organizacje działające w jego ramach.
            > > >
            > > > A odkąd to kościół jest organizacją działająca w ramach państwa
            > > polskiego?.Co on ma wspólnego z tym państwem?.To pasożytniczo-mafijna
            > > organizacja, nie dająca nic ani państwu,ani społeczeństwu a tym bardziej n
            > ie
            > > działająca w Jego imieniu,ani dla Jego dobra.Natomiast bardzo energicznie
            > i
            > > fachowo wysysa "Narodową Krew". Wygląda na to,że chyba na głowę upadłeś,a
            > lbo
            > > to efekt wieloletniej indokrynacji,tak skutecznej nie tylko w twoim przypa
            > dku.
            >
            >
            > Z ciebie taki "Biskup" jak z koziej du.y trąba.
            > Mniej niż zero.
            >Panie Terek,dałeś pan kolejny dowód na to,że trudności ze zrozumieniem tego
            co czytają ma większość katolików-czubów.Wysil się palancie na merytoryczną
            odpowiedż a nie na pierdzenie nie mające nic wspólnego z tematem.
            • Gość: BO Re: Czyz˙by zbliz˙aja˛cy sie˛ koniec K. Katolickie IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.05.03, 00:57
              Hej ty "bisku" co ty wnosisz do tej dyskusji poza glupota i propaganda
              z czasow Waldemara Lysiaka, Albina Siwaka i innych gigantow ktorych
              niesmiertelny system dawno gryzie ziemie.

Najbardziej szkodliwa dla narodu jest glupota, fobie i uprzedzenia.
              Ty jestes uosobieniem tych cech.
              • Gość: Krzys52 Re: Czyz˙by zbliz˙aja˛cy sie˛ koniec K. Katolicki IP: *.proxy.aol.com 15.05.03, 04:40
                Gość portalu: BO napisał(a):

> Hej ty "bisku" co ty wnosisz do tej dyskusji poza glupota i propaganda
                > z czasow Waldemara Lysiaka, Albina Siwaka i innych gigantow ktorych
                > niesmiertelny system dawno gryzie ziemie.
                >
                > Najbardziej szkodliwa dla narodu jest glupota, fobie i uprzedzenia.
                > Ty jestes uosobieniem tych cech.
                ..
                ::
                A ja bym powiedzial, ze to ty jestes uosobieniem tych cech. Ba, z cala
                pewnoscia jestes.
                .
                K.P.
                • Gość: Wikary. Re: Czyżby zblizający sie˛ koniec K. Katolickiego? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 17:42
                  Tak nam dopomóż Bóg!!!!!!!!!!!!!!.
    • Gość: Cagan Re: Czyżby zbliżający się koniec K. Katolickiego? IP: *.dsl.vicnet.net.au 15.05.03, 03:37
      Kosciol ziemski (rzymsko-kat.) jest instytucja powstala okolo 2 tysiace
      lat temu. Kosciol niebieski (boski) istnieje od niepamietnych czasow, czyli
      od "zawsze" (wiecznie). Na czele kosciola niebieskiego stoi sam Pan Bog:
      wieczny, wszechmocny, wszechobecny i wszechmogacy. Na czele kosciola ziemskiego
      stoi smiertelnik, czlowiek (Karol Wojtyla czyli papiez rzymski Jan Pawel II)
      majacy zaledwie nieco ponad 80 lat, a juz nie panujacy nawet nad wlasnym
      cialem. Pan Bog, glowa kosciola niebieskiego sie nigdy nie zestarzeje, bowiem
      trwa On ponad czasem, ajego intelekt jest wciaz bystry, najbystrzejszy
      (najgelnialniejszy) z mozliwych. Intelekt Karola Wojtyly jest zas (znow)
      obecnie na poziomie kilkuletniego dziecka, na podobnym poziomie jest tez jego
      mowa, niezrozumiala dla osob spoza jego najblizszego otoczenia. Pan Bog, glowa
      kosciola niebieskiego sam sobie radzi najlepiej w kazdej sytuacji, glowa
      kosciola ziemskiego, czyli Wojtyla nie przezyl by dnia bez pomocy ekipy
      lekarzy, farmaceutow, pielegniarek i sluzacych, ktorzy go karmia, myja,
      podcieraja mu wylot odbytnicy i utrzymuja sztucznie przy zyciu i jakim takim
      funkcjonowaniu dajac mu miedzy innymi preparaty na chorobe Parkinsona,
      preparaty sporzadzane z abortowanych plodow ludzkich. Tak wiec widac wyraznie,
      jaka parodia Boga jest papiez i jaka parodia kosciola niebieskiego jest kosciol
      ziemski (rzymskokatolicki). Nie ulega wiec watpliwosci, ze kosciol ziemski, to
      jest rzymskokatolicki to dzielo szatana, ktory zarykuje sie ze smiechu
      obsrwujac ten zboczony, bluznierczy kult smiertelnika Wojtyly, tej jakze
      nedznej parodii Pana Boga...
      Cagan
      • Gość: BO Re: Czyz˙by zbliz˙aja˛cy sie˛ koniec K. Katolickie IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.05.03, 05:33
        Czy mozesz mi powiedziec jakie to preparaty daja Wojtyle z plodow
        ludzkich???? Jeszcze jedna krzyzowka "biskupa" i krzysia52. Przynajmniej
        cygan to bardziej adekwatne imie.
        ----------
        podcieraja mu wylot odbytnicy i utrzymuja sztucznie przy zyciu i jakim takim
        funkcjonowaniu dajac mu miedzy innymi preparaty na chorobe
        Parkinsona, preparaty sporzadzane z abortowanych plodow ludzkich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka