Dodaj do ulubionych

Galbo!Jak prorokowało OBW?

08.06.03, 21:03
Zawsze byłes pewien ich prognoz.
Przyznaję ,że nie sledziłem ostatnio z różnych powodów.

A.
Obserwuj wątek
    • Gość: wikul Re: Galbo!Jak prorokowało OBW? IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 22:20
      andrzejg napisał:

> Zawsze byłes pewien ich prognoz.
      > Przyznaję ,że nie sledziłem ostatnio z różnych powodów.
      >
      > A.

Jeżeli dobrze pamietam , OBW prorokowało frekwencje na poziomie ok.46% przy
      ok.60 % zwolenników .

• Gość: G. 61 - 39 /nt/ IP: 144.57.128.* 12.06.03, 10:42
      Słowem: dali d**y.

Inna sprawa, że nigdy dotąd nie mieliśmy tak kuriozalnego głosowania - trudno
      prognozować wynik czegoś czym ktoś manipuluje.

G.
      • cheech Re: 61 - 39 /nt/ 12.06.03, 10:45
        Gość portalu: G. napisał(a):

> trudno prognozować wynik czegoś czym ktoś manipuluje.

Właśnie. Czy ktoś przypadkiem nie manipulował ostatnio przy Twojej głowie??? wink)
        • Gość: Galba Masz do zaprezentowania coś poza chamstwem? IP: 144.57.128.* 12.06.03, 10:52
          Sądzę, że nie - skoro nawet "europrofesórki" potrafią jedynie zdobyć się na
          ordynarny wrzask.

G.
          • cheech Ktoś wrzeszczał? Chyba w Twej biednej głowie...:)) 12.06.03, 10:56
            Często słyszysz w niej takie krzyki? To one kazały Ci ostatnio pisać takie
            bzdety? To wiele tłumaczy. Chcesz o tym porozmawiać...? smile))))))))))
          • alfalfa Re: Przeczytałem sobie 12.06.03, 10:58
            Twój post "Krew na dłoniach..." i jestem szczerze zaskoczony, że o chamstwie
            rozprawiasz.
            • cheech AlfaAlfa, nie czepiaj się chorego... :)))) 12.06.03, 11:03
              alfalfa napisał:

> Twój post "Krew na dłoniach..." i jestem szczerze zaskoczony, że o chamstwie
              > rozprawiasz.

Widzisz, że biedak nie wie, co czyni... Niech sobie gada, to mu przynosi ulgę.
              Wtedy mniej mu dokuczają te okropne głosy pod czaszką... smile)))))))
              • alfalfa Re: winszuję 12.06.03, 11:11
                dobrego humoru. Ja zdziwiony jestem. Nie spodziewałem się ze Galba w dobrze
                znanym stylu Krysia52 napisze. Oczywiście ma do tego prawo. Podobnie, jak
                sadzę, i ja do swego zdziwienia.

ps. Ty żadnych forumowych autorytetów nie szanujesz! Jak możesz? Bykka, teraz
                Galbę tak bez pardonu? Najgorzej, że mnie wychowano żeby wyniośle milczeć...
                smile))
                • cheech Re: No, coś Ty...??? 12.06.03, 11:25
                  alfalfa napisał:

> Ty żadnych forumowych autorytetów nie szanujesz! Jak możesz?

Przecież, ja właśnie w trosce o ich autorytety! Nie mogę patrzeć, jak je
                  nurzają w nieczystościach... smile))))

> Ja zdziwiony jestem. Nie spodziewałem się ze Galba w dobrze
                  > znanym stylu Krysia52 napisze. Oczywiście ma do tego prawo. Podobnie, jak
                  > sadzę, i ja do swego zdziwienia.

Ja myślę, że on się teraz z K52 identyfikuje. To jedna z jego obsesji.
                  Stąd wiernopoddańcze kopiowanie stylu - wiesz, naśladownictwo jest najwyższą
                  formą pochlebstwa!
                  smile)))))))

PS. Dziwić się możesz tylko o tyle, o ile to nie drażni pacjenta... wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka