andrzejg 08.06.03, 21:03 Zawsze byłes pewien ich prognoz. Przyznaję ,że nie sledziłem ostatnio z różnych powodów. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wikul Re: Galbo!Jak prorokowało OBW? IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 22:20 andrzejg napisał: > Zawsze byłes pewien ich prognoz. > Przyznaję ,że nie sledziłem ostatnio z różnych powodów. > > A. Jeżeli dobrze pamietam , OBW prorokowało frekwencje na poziomie ok.46% przy ok.60 % zwolenników . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. 61 - 39 /nt/ IP: 144.57.128.* 12.06.03, 10:42 Słowem: dali d**y. Inna sprawa, że nigdy dotąd nie mieliśmy tak kuriozalnego głosowania - trudno prognozować wynik czegoś czym ktoś manipuluje. G. Odpowiedz Link Zgłoś
cheech Re: 61 - 39 /nt/ 12.06.03, 10:45 Gość portalu: G. napisał(a): > trudno prognozować wynik czegoś czym ktoś manipuluje. Właśnie. Czy ktoś przypadkiem nie manipulował ostatnio przy Twojej głowie??? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Masz do zaprezentowania coś poza chamstwem? IP: 144.57.128.* 12.06.03, 10:52 Sądzę, że nie - skoro nawet "europrofesórki" potrafią jedynie zdobyć się na ordynarny wrzask. G. Odpowiedz Link Zgłoś
cheech Ktoś wrzeszczał? Chyba w Twej biednej głowie...:)) 12.06.03, 10:56 Często słyszysz w niej takie krzyki? To one kazały Ci ostatnio pisać takie bzdety? To wiele tłumaczy. Chcesz o tym porozmawiać...? )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Przeczytałem sobie 12.06.03, 10:58 Twój post "Krew na dłoniach..." i jestem szczerze zaskoczony, że o chamstwie rozprawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
cheech AlfaAlfa, nie czepiaj się chorego... :)))) 12.06.03, 11:03 alfalfa napisał: > Twój post "Krew na dłoniach..." i jestem szczerze zaskoczony, że o chamstwie > rozprawiasz. Widzisz, że biedak nie wie, co czyni... Niech sobie gada, to mu przynosi ulgę. Wtedy mniej mu dokuczają te okropne głosy pod czaszką... ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: winszuję 12.06.03, 11:11 dobrego humoru. Ja zdziwiony jestem. Nie spodziewałem się ze Galba w dobrze znanym stylu Krysia52 napisze. Oczywiście ma do tego prawo. Podobnie, jak sadzę, i ja do swego zdziwienia. ps. Ty żadnych forumowych autorytetów nie szanujesz! Jak możesz? Bykka, teraz Galbę tak bez pardonu? Najgorzej, że mnie wychowano żeby wyniośle milczeć... )) Odpowiedz Link Zgłoś
cheech Re: No, coś Ty...??? 12.06.03, 11:25 alfalfa napisał: > Ty żadnych forumowych autorytetów nie szanujesz! Jak możesz? Przecież, ja właśnie w trosce o ich autorytety! Nie mogę patrzeć, jak je nurzają w nieczystościach... )))) > Ja zdziwiony jestem. Nie spodziewałem się ze Galba w dobrze > znanym stylu Krysia52 napisze. Oczywiście ma do tego prawo. Podobnie, jak > sadzę, i ja do swego zdziwienia. Ja myślę, że on się teraz z K52 identyfikuje. To jedna z jego obsesji. Stąd wiernopoddańcze kopiowanie stylu - wiesz, naśladownictwo jest najwyższą formą pochlebstwa! ))))))) PS. Dziwić się możesz tylko o tyle, o ile to nie drażni pacjenta... )) Odpowiedz Link Zgłoś