hasz0 T_____(e)_____r__________(az czek)______v/am 13.07.07, 14:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=65791158 Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Precz z mohairyzmem i kazdym innym analfabetyzmem! 13.07.07, 15:08 Jak w temacie! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Precz z rozowym salonem 13.07.07, 15:16 i klanianiem sie obcym mocarstwom. precz z zaklamaniem i komusza propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Niech zyje zyje!Precz z preczem! 13.07.07, 15:30 pozarski napisał: > Absolutnie na temat. absolut to chyba wodecznosc,popijaly ja czerwono-rozowe salony wracajace z z rozmow na tematy powazne tyle,ze przewaznie w bagazniku. nie widzialam protestow i rwania sobie ostatnich (sic)wlosow z glowy wsrod salonow aqua z netu. ostatnio jak lysinke mozna przykryc moherem to zaczyna sie wrzask-my chcemy byc lysi. mnie to smieszy do rozpuku,tak samo mnie smieszy do rozpuku patronat nad strajkujacymi pielegniarkami przez pania lekko kwasna. nie znosze kakofonii i falszywych tonow,nawet w koncu pan nadredaktor wdziecznie mowil"lubie plynac pod prad bo z pradem plyna same odpadki". moj Boze wyjal mi to z ust koles Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Niech zyje zyje!Precz z preczem! 13.07.07, 15:37 O!Czytujesz A-adasia.Jestem pelen podziwu,Rachelciu!Niech zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Niech zyje zyje!Precz z preczem! 13.07.07, 15:50 pozarski napisał: > O!Czytujesz A-adasia.Jestem pelen podziwu,Rachelciu!Niech zyje! czytuje w samolocie,bo 10 godzin to dlugo,za dlugo aby tylko podziwiac urode wspolziomkow wraz z surowym krajobrazem grenlandii i ziemi swietego wawrzynca. nadredaktor trafia pod kazde strzechy,lepiej niz mohery bo w koncu salony zawsze pretendowaly do innowatorskiej mody i wyzszosci intelektualnej nad...lysymi czy grubymi. no coz pozarski se la wi jak mawia zastepca nadredaktora,a ja dalej ide pod prad bo z pradem co prawda latwiej ale i nudniej i zawsze mniej oryginalnie,wie to adas wiem i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 wiatr historii podrywa do gory smieci 13.07.07, 16:09 i-love-2-bike napisała: > nawet w koncu pan nadredaktor wdziecznie > mowil"lubie plynac pod prad bo z pradem plyna same odpadki". Un wiedzial kiedy wziasc wiatr w zagle. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiatr historii podrywa do gory smieci 13.07.07, 16:17 rycho7 napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > nawet w koncu pan nadredaktor wdziecznie > > mowil"lubie plynac pod prad bo z pradem plyna same odpadki". > > Un wiedzial kiedy wziasc wiatr w zagle. wziac wzial tyle,ze nie wiem co,kogo,czego pod swe ojcowskie skrzydelka. ta prasowka przypomina stare komusze zaprawy murarskie,z tym,ze aby lepiej zastygalo dodaje sie czasem jakies blogoslawienstwo z dziwnego kosciola. slowem melanzyk jak plaszczyk w jodelke,a te o ile wiem juz de mode od dawna. niektorzy chca swieci nam przykladem,ale jedyne czym swieca to zlotymi zebami,jak zuki z powiesci Poego. ps.ostatnio tu jakies smutne hutzpy co sie tu dzieje,chlopaki sie postarzaly czy z nudow skryt im sie pomieszal? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 ty tez spod Lotniska Szatany? 13.07.07, 19:02 i-love-2-bike napisała: > z nudow skryt im sie pomieszal? To pelna dekonspiracja. A co to skryt? Znam skrypt, znam sktrytke ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ty tez spod Lotniska Szatany? 13.07.07, 19:09 rycho7 napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > z nudow skryt im sie pomieszal? > > To pelna dekonspiracja. > > A co to skryt? > Znam skrypt, znam sktrytke ale ... hm przyznam szczerze,ze ja z kolei sktrytki nie znam...,ale kto wie moze bedzie mi dane. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 nie odpowiedzialas 13.07.07, 19:17 i-love-2-bike napisała: > hm przyznam szczerze,ze ja z kolei sktrytki nie znam... Skrytka. Przepraszam literowka. To jedno z "narzedzi" tych spod Lotniska Szatany. Bywa tez popularniejsza pocztowa. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: nie odpowiedzialas 13.07.07, 19:31 rycho7 napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > hm przyznam szczerze,ze ja z kolei sktrytki nie znam... > > Skrytka. Przepraszam literowka. To jedno z "narzedzi" tych spod Lotniska > Szatany. Bywa tez popularniejsza pocztowa. hm ja tez na literUfce wpadlam,ale z szatanami sie nie zadaje bo i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Trwam/n 13.07.07, 15:44 Jak by mi obiecali zycie pozagrobowe to tez bym trwal do grobowej deski. Ale panbozia nie dal mi laski wiary. Wiec wole pozagrobowo planowac zemste piekielnej duszy. Chociaz duszy nie mam bo ateistom nie daja. Daja za to pochodzenie od malpy. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Haszu, Haszeńku, Haszydzie 13.07.07, 16:35 Przysięgnij na krzyż i sześcioramienną gwiazdę, że będzie to jedyny wątek o wojnie haszyszowej z resztą świata. Że nie będziesz wtranżalał się, ze swoją osobą do innych wątków. Że nigdzie indziej nie nie będziesz wklejał linków do wątków z linkami do wątków z linkami do wątków z linkami do wątków z linkami do wątków z linkami do wątków z linkami do twoich wpisów o Haszardzie. Merytorycznie możesz gdzie chcesz. O sobie tylko tutaj? Dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Haszu, Haszeńku, Haszydzie 13.07.07, 16:55 Na aqua,o ile sie nie myle,panuje styl wolnoamerykanski.Catch-as-catch-can,czyli jednym slowem, kazdy robi, co chce i jak chce.Nie podoba ci sie,co robi Hasz, to go wylacz. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Haszu, Haszeńku, Haszydzie 13.07.07, 17:23 A uzgodniłeś z tyłkiem R7, żeby wiary przodków nie mieszał do merytycznych i niemerytorycznych watków? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________karamba_______________ ___ 14.07.07, 00:02 Trwam jak brzozy leśne, wierzby i grusze, jawory stare i dęby, osiki drżące i topole dumne - tak trwam! Trwam jak dziewanny, piołuny i ruta barwinki, lubystki, bodziaki i róże, Na Aquie wrogiej mi trwam! Gdy bzy, konwalie, fiołki i niezabudki, wśród winorośli wiosną zakwitną - oni mi dotną.... a ja Trwam! Im nie oddam pól srebrnych, sinych rzek i rdzawych lasów tym kutasom! Co krase i rdzawe, różowe, czerwonawe choćby sam Krasicki bajki o nich pisał Mi...........zwisa! Za me bory Za okolice ja w ich lice toporem .............. słownym jak borem! W słońcu coś mi mruga - błękitnych wód struga? jak jarząca złotem smuga, Spośród lasów - ciemna, długa parada dziwnej krasy! To te kutasy!! Czemu zachód wciąż się krwawi? Czemu w stepie poświst dziki, Popłoch szpaków, wrzask żurawi. Zewsząd słychać same krzyki To wróg Hasza się zjawił! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Trwam/n 15.07.07, 01:19 Trwaj sobie ile chcesz. Najlepiej u Rydza. Podśpiewuj sobie zresztę - lepszy Rydz niż cyc. Odpowiedz Link Zgłoś