Gość: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com 04.07.03, 18:07 a w watku niemal cala tutejsza smietanka intelektualna. . Ja tam wyrozumialy jestem - najwazniejsze, ze zalozyl Septyk watek. O kulturze kretynow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzys52 Dopisek dla kretynskich kolesi Septyka IP: *.proxy.aol.com 04.07.03, 20:31 Najmilsi. Zebyscie, za przeproszeniem, zesrali sie w majtki jeszcze wiele razy, to i tak nie wygryziecie mnie z zadnego z forow GW - a szczegolnie z F.A. Co najwyzej mozecie spowodowac, ze zaczne wasze swietosci oraz wartosci flekowac mocniej niz do tej pory - a mlodziez patrzy i uczy sie. Ziarno wschodzi ) Probujecie mnie wygryzc trzeci juz rok, debile. No wiec probujcie nadal. Jestescie jeszcze mlodzi. Ja natomiast jestem cierpliwy, a juz szczegolne wyrozumienie mam dla niedorozwinietych osob ludzkich - dla was. . Zalaczam dla was happy pyszczek. ) K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Dodatkowy Dopisek dla kretynskich kolesi Septyka IP: *.proxy.aol.com 05.07.03, 00:47 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Najmilsi. Zebyscie, za przeproszeniem, zesrali sie w majtki jeszcze wiele razy, > > to i tak nie wygryziecie mnie z zadnego z forow GW - a szczegolnie z F.A. Co > najwyzej mozecie spowodowac, ze zaczne wasze swietosci oraz wartosci flekowac > mocniej niz do tej pory - a mlodziez patrzy i uczy sie. Ziarno wschodzi ) > Probujecie mnie wygryzc trzeci juz rok, debile. No wiec probujcie nadal. > Jestescie jeszcze mlodzi. > Ja natomiast jestem cierpliwy, a juz szczegolne wyrozumienie mam dla > niedorozwinietych osob ludzkich - dla was. > . > Zalaczam dla was happy pyszczek. ) > K.P. . :: PS...A tacy wychodziliscie piekni i dobrzy ze swoich mszy a napompowaniem o wlasnej wyzszosci nad innymi, ze ...uuuh . Oszukano was. Kolejna niedziele. Jestescie zaledwie kupka smiecia. Zakompleksionymi, pokreconymi, zaklamanymi katolami - ktorzy teraz zderzaja sie z nieprzyjemna prawda o sobie samych. . O czym znow informuje w celu wykazania wam,debile, ze ciagle jestem )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Ziarno wschodzi IP: *.hispeed.ch 05.07.03, 00:58 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > najwyzej mozecie spowodowac, ze zaczne wasze swietosci oraz wartosci flekowac > mocniej niz do tej pory - a mlodziez patrzy i uczy sie. Ziarno wschodzi ) Czy myślisz, że ktoś czytając Twoje teksty nie nabierze do Twoich poglądów odrazy? Mam nadzieję, że młodzież patrzy. BTW, hello again, ale raczej wpadłem tylko na chwilę. Zaskoczyłeś mnie, że zanudzasz ludzi wciąż tymi samymi tekstami. Zauważyłeś zresztą, że nikt z Tobą nie polemizuje, bo się tylko z Ciebie nabijają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Wredny Jasio tez zawital. Ale ja jeszcze nie leze IP: *.proxy.aol.com 05.07.03, 01:02 Wpisz sie wiec do ktoregos z tamtych watkow dla miernot. Dales sie poznac jako taka wiec nie lep sie do mnie, Fuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Już się wpisałem IP: *.hispeed.ch 05.07.03, 01:16 Krzysiowa logika ---------------- A ja lubię jego logikę: 1) Masz inne poglądy od moich => jesteś kretynem 2) ((kretyn nie ma racji) i (jesteś kretynem)) => => nie masz racji On jeszcze nie zauważył, że to logika dość "nieformalna", choć raz próbowałem tłumaczyć. Zyskałem tytuł kretyna (według krzysiowej logiki), który sobie bardzo cenię. PS. Rzadko widuje się tak zarozumiałych i pewnych siebie facetów, jak Ty. Przeczytaj sobie parę swoich tekstów, zapominając na chwilę, że Twoje. Czy autor wzbudza sympatię? Co do tytułu kretyna, kiedyś sukcesem było zasłużenie na "element antysocjalistyczny". Nie każde wyzwisko jest obrazą, nie każdy komplement jest tytułem do chwały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Ty po prostu jestes kretyn. Namolny w dodatku IP: *.proxy.aol.com 05.07.03, 01:18 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Namolny? IP: *.hispeed.ch 05.07.03, 01:24 Dałem Ci parę miesięcy pauzy, a Ty piszesz bez przerwy. Poza tym potwierdzasz każdym postem to, co pisałem o Twojej logice. Nie dociera do Ciebie, że ktoś może mieć inne poglądy i że można z kimś takim normalnie rozmawiać. Drażnie Cię pewnie, że nie wyprowadziłeś mnie z równowagi, ale to nie takie łatwe, poza tym Twoje wyzwiska mnie nie obrażają, większy problem miałbym z komplementami. Dam Ci za niedługo spokój, mam inne rzeczy do roboty. Sprawdzę za rok, czy jeszcze pędziesz "podnosić" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 podbitka dla kulturalnej czesci tamtego towarzycha IP: *.proxy.aol.com 05.07.03, 17:10 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Ow watek jest o zalosnej kreaturze 05.07.03, 19:20 Oczywiscie, ze pozbyc sie Ciebie z Forum nie mozna (choc nie jest to niemozliwe). Tak jak nie moge pozbyc sie powstawania smieci w domu, smrodu z samochodow w powietrzu, psich kup na chodnikach. Takie obrzydliwosci sa po prostu czescia naszego zycia. Natomiast przeceniasz nieco efekty swej, jak twierdzisz juz 3-letniej, obecnosci na FA. Znaczy efekty sa, ale dokladnie odwrotne od tych, o jakich Ci sie marzy. Otoz trzy lata temu prawdopodobnie byla jakas, choc pewnie niewielka, grupa czytelnikow Forum, ktora czytala Twe posty i - byc moze - poswiecala im czesc swej uwagi. Jaka sytuacja jest dzis - kazdy wie. Jestes powszechnie uznany za kretyna, nikt Twoich kretynskich postow nie czyta. Dyskusje prowadzisz przewaznie sam ze soba, a Twym najczestszym argumentem w tych samo-watkach jest slowo 'podbitka'. Jest to zarazem bardzo wartosciowa lekcja dla tych mlodych, ktorzy sledza Forum, a o ktorych wspominasz. Kretynizm, chamstwo, bezczelnosc, nienawisc, brak wrazliwosci na uczucia innych ludzi - nigdy na dluzsza mete w zyciu sie nie oplacaja. Zwlaszcza w tych srodowiskach, gdzie ludzie mysla uczciwie, niezaleznie, wyznaja pewne wartosci, przestrzegaja koniecznych regul i dzieki temu sa przyzwoitymi LUDZMI. Bez wzgledu na poglady i wyznawana religie. Twe zachowania na Forum sa potwierdzeniem Twej ubeckiej proweniencji, ktora wiele osob juz dawno wyczulo. Wywodzisz sie i wciaz nalezysz do tego samego kregu amoralnych kalek emocjonalnych, skupionych wokol urbanowego NIE, czy Faktow i Mitow ubeckich postkomunistow. Dzis wiec, prawde mowiac, opcja 'spierdalaj' badz 'nie spierdalaj' przestala juz wlasciwie byc aktualna. Merytorycznie rzecz ujmujac, Ciebie tu JUZ nie ma. Zostala jedynie blazenska powloka wirtualna, kryjaca w sobie pajacowatego, animowanego nienawiscia, bulgoczacego kretynizmami Kretyna. Z numerem 52. Ktoremu zreszta mozna przypominac od czasu do czasu miejsce, gdzie powinien dawno sie juz znajdowac. Czyli smietnik. Proponuje, abys od dzis zaczal pisac, jesli musisz, wylacznie na Oslej Lawce. sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Watek twoj jest dla ZER. Dobraliscie sie IP: *.proxy.aol.com 05.07.03, 21:54 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Dla Septyka - pedofilnego zakonnika ......podbitka IP: *.proxy.aol.com 05.07.03, 22:19 won z forum ty szujo Odpowiedz Link Zgłoś