Dodaj do ulubionych

W Radio Józef mówili

IP: *.acn.pl 12.07.03, 14:31
W rAdiu Józef mozna było dzis w programie "Polityka nie musi byc brudna" słuchac dwoch panów - politycznych emerytów J. Olszewskiego i Romaszewskiego.Do rozmowy włączyła w pewnym momencie- z telefonu- pani ANNA . Bardzo ładnie im powiedziała niemal wprost: panowie powinni juz dać sobie spokój z polityką.Popieram Panią Annę. Ci dwaj panowie powinni odejść- ale oni maja ambicje reaktywowac Solidarnosc- jako alternatywę dla partii Millera, który osiagnął obecnie dno. Drodzy Panstwo szykuje sie wiec nam znow powtórke z rozrywki.
Pani Anno, od dawna slucham PAni włączen w rózne audycje.
Sprawia PAni wrażenie osoby wyksztłconej, inteligentnej i politycznie bardzo wyrobionej. Gdyby było więcej takich jak PAni można byłoby o czyms myśleć... Jesli Pani to przeczyta, niech Pani da znać.
Obserwuj wątek
    • indris W sprawie Romaszewskiego 12.07.03, 14:39
      A co ta osoba miała przeciw Romaszewskiemu ?
      • nurni Re: W sprawie Romaszewskiego..podbijam pytanie nt 16.07.03, 21:17
      • Gość: zgredziszcze Re: W sprawie Romaszewskiego IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 16.07.03, 22:11
        indris napisał:

> A co ta osoba miała przeciw Romaszewskiemu ?
        To, pewnie, że to frustrat niespełniony i wieczny opluwacz!
        • indris W sprawie Romaszewskiego 17.07.03, 11:00
          Romaszewski jest jedną z bardzo nielicznych wielkich postaci pierwszej "S", do
          której zachowałem szacunek. I chyba nie tylko ja, skoro od 1989 roku ciągle
          jest wybierany senatorem w Warszawie. Jest też jednym z nielicznych, którzy
          głoszą te same ideały, które głosiła pierwsza "Solidarność". Ostatnio
          opublikował bardzo interesujący tekst w "Rzeczpospolitej".
      • Gość: Krzys52 Przeciez Romaszewski to 'hard core' Debil IP: *.proxy.aol.com 16.07.03, 22:30
        Coz jeszcze mozna oczekiwac od pani Anny, Indrisie
        ..
        ::

indris napisał:

> A co ta osoba miała przeciw Romaszewskiemu ?
    • Gość: doku Radio Józef - jakieś jaja czy co? IP: *.chello.pl 16.07.03, 21:14
      Naprawdę istnieje męskie Radio Maryja
      • Gość: wikul Re: Radio Józef - jakieś jaja czy co? IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 21:17
        Gość portalu: doku napisał(a):

> Naprawdę istnieje męskie Radio Maryja

Nie kompromituj się kolejny raz , durniu .
    • Gość: chirurg miękki Mów mi Józef... IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 16.07.03, 22:08
      powiedziała Maryja po zejściu ze stołu operacyjnego.
      • Gość: doku To nie ma już Radia Maryja? IP: *.chello.pl 16.07.03, 22:12
        Cóś nie jestem na bieżąco.
        • Gość: glymper Re: To nie ma już Radia Co Ma Ryja? IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 16.07.03, 22:17
          Gość portalu: doku napisał(a):

> Cóś nie jestem na bieżąco.
          A jest, jest, tyle, że się nowe w dziewictwie pokociło...Józwa się zwie.
          • Gość: Krzys52 No wiec ma ryja ten Jozef, czy nie ma? IP: *.proxy.aol.com 16.07.03, 22:34
            Gość portalu: glymper napisał(a):

> Gość portalu: doku napisał(a):
            >
            > > Cóś nie jestem na bieżąco.
            > A jest, jest, tyle, że się nowe w dziewictwie pokociło...Józwa się zwie.
            • Gość: pol-kat Jedno ma ryja, drugie ma megauszy! IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 16.07.03, 22:53
              • wesoly3 Re: Jedno ma ryja, drugie ma megauszy! 16.07.03, 23:27
                a ty masz kupe we lbie
                • Gość: aj, waj.. Re: Jedno ma ryja, drugie ma megauszy! IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 17.07.03, 10:43
                  wesoly3 napisał:

> a ty masz kupe we lbie
                  kupa jest koloru czarnego - właściwego dla ludu nadwiślańskiego w 99,99
                  procentów katolikiersko-żydowskiego. Pozdrawiam "wesołego" z Tel Aviv. Tu są
                  same takie wesołki z twoimi nochalami, ryjkami i megauszkami.
            • Gość: polishAM Re: No wiec ma ryja ten Jozef, czy nie ma? IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 17.07.03, 00:20
              Niedobrą mam dla ciebie wiadomość. Otóż na kongresie SLD bardzo nieładnie
              potraktowano tego koszernego wieprza Ryszarda Kalisza. Bardzo nieładnie. Wypadł
              zupełnie z gry. Nie był zbyt błyskotliwy. Wysłał go ten Żydek z palacu
              prezydenckiego, a chłopcy z partii rozszarpali go w strzępy.
              • Gość: doku A kogo obchodzą wasze wewnątrzpartyjne gierki IP: *.chello.pl 17.07.03, 00:27
                • Gość: Krzys52 polishaAMa obchodza. To nawyk niestety ........n/t IP: *.proxy.aol.com 17.07.03, 01:02
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka