alfalfa 15.07.03, 22:57 Jak długo trwa turnus wakacyjny drużyn zuchowych, np. takiej z Makabi oraz dokąd i na jak długo wyjechał Wicehrabia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszcz Re: Ja się chciałem spytać... 15.07.03, 23:23 Żałuję, ale nie jestem w stanie na te pytania odpowiedzieć. Wpisałem sie jedynie dlatego, ze dawno z soba nie rozmawialismy. Przy okazji pozdrawiam janusz Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Ja się chciałem spytać... 15.07.03, 23:37 januszcz napisał: > Żałuję, ale nie jestem w stanie na te pytania odpowiedzieć. Wpisałem sie > jedynie dlatego, ze dawno z soba nie rozmawialismy. > Przy okazji pozdrawiam > > janusz Czołem Januszu! Coś dawno nie pisujesz. Sezon? pzdr. A. ps. mimo wszystko mam nadzieję, że Zuchy tudzież Wicehrabia z urlopu wrócą albo ktoś może ich spotkał np. na Mazurach? ps2: urlop to przeżytek Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Ja się chciałem spytać... 15.07.03, 23:45 alfalfa napisał: > januszcz napisał: > > > Żałuję, ale nie jestem w stanie na te pytania odpowiedzieć. Wpisałem sie > > jedynie dlatego, ze dawno z soba nie rozmawialismy. > > Przy okazji pozdrawiam > > > > janusz > > Czołem Januszu! > > Coś dawno nie pisujesz. Sezon? ======= Tak, ogórkowy. Pisuję częściej na forach zamknietych, ale tam...tez sezon) ======= > pzdr. > A. > > ps. mimo wszystko mam nadzieję, że Zuchy tudzież Wicehrabia z urlopu wrócą albo > > ktoś może ich spotkał np. na Mazurach? > ps2: urlop to przeżytek ======= Co do ps2 - napisałbym przezycie) Pozdrawiam janusz Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Dwie sprawy 15.07.03, 23:53 Chcialam podziekowac za piekne posty zalozycielowi watku , w inym watku. No i pozdrowic ogorkowo obydwu panow. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Dwie sprawy 16.07.03, 00:02 Pozdrawiam ja również. Czy ogórkowo? Absolutnie! Jednak jak już wspomniałem: przeżytek urlop jest)) zaskoczony A. Odpowiedz Link Zgłoś