Dodaj do ulubionych

Gość portalu: siedem napisał(a): SPIERDALAJ...

IP: *.cm-upc.chello.se 22.12.01, 02:11
Re: DZISIAJ juz jest to co wczoraj bylo JUTREM
Autor: Gość portalu: drF
Data: 22-12-2001 01:58 adres: *.cm-upc.chello.se

--------------------------------------------------------------------------------
Gość portalu: siedem napisał(a):

> SPIERDALAJ

CZY KTOS WIE DLACZEGO ?
Obserwuj wątek
    • Gość: siedem Re: Gość portalu: siedem napisał(a): SPIERDALAJ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 02:13
      Gość portalu: drF napisał(a):

> Re: DZISIAJ juz jest to co wczoraj bylo JUTREM
      > Autor: Gość portalu: drF
      > Data: 22-12-2001 01:58 adres: *.cm-upc.chello.se
      >
      >
      > -------------------------------------------------------------------------------
      > -
      > Gość portalu: siedem napisał(a):
      >
      > > SPIERDALAJ
      >
      > CZY KTOS WIE DLACZEGO ?
      A CHUJ CI DO TEGO

• Gość: DrF A CHUJ CI DO TEGO ? DO CZEGO ? 7emka??? IP: *.cm-upc.chello.se 22.12.01, 02:26
        Gość portalu: siedem napisał(a):

> Gość portalu: drF napisał(a):
        >
        > > Re: DZISIAJ juz jest to co wczoraj bylo JUTREM
        > > Autor: Gość portalu: drF
        > > Data: 22-12-2001 01:58 adres: *.cm-upc.chello.se
        > >
        > >
        > > --------------------------------------------------------------------------
        > -----
        > > -
        > > Gość portalu: siedem napisał(a):
        > >
        > > > SPIERDALAJ
        > >
        > > CZY KTOS WIE DLACZEGO ?
        > A CHUJ CI DO TEGO
        A CHUJ CI DO TEGO ? DO CZEGO ? 7emka???

• Gość: ........ .................................................. IP: *.cm-upc.chello.se 22.12.01, 03:23
      community.webshots.com/photo/3357901/3358461OfRlrTnhzD
    • Gość: kunce Re: Gość portalu: siedem napisał(a): SPIERDALAJ... IP: *.chello.pl 22.12.01, 09:47
      DrF, Pan wie dlaczego. Zakwestionował Pan świat pojęć nicka siedem, w którym
      funkcjonują proste ale niepodważalne prawdy (słońce wschodzi i zachodzi). Ta
      obserwacja jest prawdziwa dla każdego, kto siebie stawia jako centum
      wszechświata i dokonuje jego oceny własnymi oczami. Pan wskazał, że obserwator
      zewnetrzny, np. kosmita z innej planety, nie widzi naszych wschodów i zachodów
      słońca, ale ruch planet wokół gwiazdy. Obie obserwacje są słuszne i nie stoją w
      sprzeczności (vide: Kopernik). Ale nie każdy ma ochotę zmieniać swój punkt
      widzenia, czy choćby poszerzać pole swoich obserwacji. Frustruje się zmuszany
      do rewizji schematów myślenia - i jak Pan doświadczył - reaguje agresją.
      • Gość: DrF Do Pana Kunce IP: *.cm-upc.chello.se 22.12.01, 15:36
        Gość portalu: kunce napisał(a):

> DrF, Pan wie dlaczego. Zakwestionował Pan świat pojęć nicka siedem, w którym
        > funkcjonują proste ale niepodważalne prawdy (słońce wschodzi i zachodzi). Ta
        > obserwacja jest prawdziwa dla każdego, kto siebie stawia jako centum
        > wszechświata i dokonuje jego oceny własnymi oczami. Pan wskazał, że obserwator
        > zewnetrzny, np. kosmita z innej planety, nie widzi naszych wschodów i zachodów
        > słońca, ale ruch planet wokół gwiazdy. Obie obserwacje są słuszne i nie stoją w
        >
        > sprzeczności (vide: Kopernik). Ale nie każdy ma ochotę zmieniać swój punkt
        > widzenia, czy choćby poszerzać pole swoich obserwacji. Frustruje się zmuszany
        > do rewizji schematów myślenia - i jak Pan doświadczył - reaguje agresją

Panie Kunce jestem Panu wdzieczny za wytlumaczenie powodow agresji Pana Siedem
        ..jest to bardzo prawdopodobne iz tak jest ze rewizja schematow myslenia prowadzi
        do : agresji wewnetrznej lub zewnetrznej , w pierwszym wypadku depresja a w drugim
        agresja..... ale byc moze tak naprawde chodzi o astronomięPolityczną :

"Nazizm - komunizm - Inkwizycja KK - BinLadyzm etc...to totalitaryzmy wiec
        opieraja sie na mentalnym zaprogramowaniu ktore trzeba jakos odkrecic , przez
        edukacje
        ale tez inne metody psychologiczne aby ludzie zaczeli myslec samodzielnie, jeze
        li jeszcze sa w stanie...(?)"

-to moj text a oto odpowiedz Pana Siedem:

"dokładnie tak!
        ale jak edukować motłoch to ja niestety nie wiem. są ludzie lepszej "jakości" i
        gorszej. podobnie z całymi narodami. społeczeństwo gorszej jakości [2 pokolenia w
        PRL'u wystarczająco osłabiły tkankę] do których z bólem można zaliczyć nasze,nie
        jest w stanie szybko i lekko wyjść z zapaści.
        przypominam tez o tym, że niektóre narody całkiem odchodzą zupełnie jak starzy
        lub śmiertelnie chorzy ludzie. Jeżeli zapomniany na odległej plcówce agent kraken
        mówi w 2001 językiem bieruta to jest bardzo niedobrze.
        7,00"

a oto moja odpowiedz :

"nie wiem czy cie dobrze zrozumialem ... "motłoch" to kategoria kolektywna
        do ktorej moga tez nalezec jednostki bardzo inteligentne jezeli pozwala im
        to na zdobycie okreslonych korzysci a takze daje poczucie sensu historycznego..
        nsdap..pzpr...wydaje mi sie iz uzywanie pojec narod, spoleczenstwo,tkanki
        narodowe..(?)MY WY ONI zamiast JA TY ON jest takim totalitarnym sfixowaniem
        myslenia ktore u bierutow zastygly w mozgu jak beton...
        pzdrawia
        drF"

CZYM SIE PAN SIEDEM URAZIL ???

Panie kunce czy moglby mi Pan pomoc mi to zrozumiec ?
        Z wyrazami szacunku DrF

• Gość: wild Dr. Frojd :) siedem jest z KATOWIC a nie warszawy IP: *.net.bialystok.pl 22.12.01, 10:18
      tu łatwo o podszycie sie ale przyznasz ze cos było nie tak! smile czyli sam
      wyczuwasz ze ktos sie bawi w podmianki nickow tym razem zrobil to kots z
      warszawki smile

pozdrawiam z czujnym okiem wink
      • Gość: kama Re: Dr. Frojd :) siedem jest z KATOWIC a nie warszawy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.12.01, 14:47
        Na forum kraj jest kwiatkiem, posługującym się takim samym językiem.
        • Gość: drf Do kamy z zyczeniami IP: *.cm-upc.chello.se 22.12.01, 16:00
          Gość portalu: kama napisał(a):

> Na forum kraj jest kwiatkiem, posługującym się takim samym językiem.

czesc kama czy jak mowisz kwiatek masz na mysli cos pozytywnego czy negatywnego ?
          czy to kategoria polityczna ? rozjasnij moja ignorancje...-)

• Gość: kama Re: Do kamy z zyczeniami IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.12.01, 00:13
            Odpowiedź znajdziesz w poście siódemki z godz 02.13. Pozdrawiam i życzę
            bezstresowych Swiąt (o ile oczywiście świętujesz).
      • Gość: ;)....(; Re: Dr. Frojd :) siedem jest z KATOWIC a nie warszawy IP: *.cm-upc.chello.se 22.12.01, 15:55
        Dzieki Max ...co sądzisz tak rozwścieczyło 7emke?
        wink....(; vel drf
        • Gość: kunce Metody aktywizujące zamiast podawczych? IP: *.chello.pl 22.12.01, 16:42
          Drogi DrF,
          sprawą, którą na początku przez chwilę zajmę Pańską (a może Pani DrF?)uwagę
          jest moja płeć. Oczywiście nie mam nic przeciwko temu, by zwracał(a?) się Pan
          Doktor do mnie per panie, pani lub po prostu kunce. Rzeczywistość wirtualna
          stwarza pole do licznych kreacji, a moja płeć ma dla mnie znaczenie tylko w
          realu. Martwi mnie jednak pewne podejrzenie, które powzięłam - że Pan Doktor za
          partnera w dyskusji chciałby mieć tylko mężczyznę, kobiety traktując tak jak
          dzieci - czyli z irytująca wyrozumiałością.
          Pański zamiar prowokowania i moderowania dyskusji na forum może być trudniejszy
          do przeprowadzenia niż w auli, ale ciekawa jestem wyniku. Staroświecka
          dydaktyka, polegająca na stawianiu tezy i budowaniu wokół niej miniwykładu jest
          tu popularniejsza i często wywołuje długie polemiki, a więc w jakiś sposób się
          sprawdza - siła naszego przyzwyczajenia do metod podawczych na pewno także robi
          swoje.
          • Gość: drFa Re: Metody aktywizujące zamiast podawczych? IP: *.cm-upc.chello.se 22.12.01, 17:39
            Droga Pani Kunce płeć ma znaczenie... Wyglada na to iz
            masz racje w twoim stwierdzeniu iz komunikacja miedzy mezczyznami opiera sie
            na innych zasadach niz miedzy kobietami czy tez komunikacja miedzyplciowa..
            tak jakby na tej planecie znajdowaly sie dwa rozne gatunki istot co widac chocby
            w ukladach religijnych czy polityce...kobiety z WENUS mezczyzni z MARSA
            i sadze iz GLOWNE problemy TEJ PLANETY dalyby sie rozwiazac pod warunkiem
            przywrocenia ROWNOWAGI i zrozumienia i zaakceptowania roznic,co byloby dobrym
            poczatkiem tego tysiaclecia....
            DrF:a
            • Gość: drFa Do Pani KUNCE z Wenus... IP: *.cm-upc.chello.se 23.12.01, 00:11
              Re: Metody aktywizujące zamiast podawczych?
              Autor: Gość portalu: drFa
              Data: 22-12-2001 17:39 adres: *.cm-upc.chello.se

--------------------------------------------------------------------------------
              Droga Pani Kunce płeć ma znaczenie... Wyglada na to iz
              masz racje w twoim stwierdzeniu iz komunikacja miedzy mezczyznami opiera sie
              na innych zasadach niz miedzy kobietami czy tez komunikacja miedzyplciowa..
              tak jakby na tej planecie znajdowaly sie dwa rozne gatunki istot co widac chocby
              w ukladach religijnych czy polityce...kobiety z WENUS mezczyzni z MARSA
              i sadze iz GLOWNE problemy TEJ PLANETY dalyby sie rozwiazac pod warunkiem
              przywrocenia ROWNOWAGI i zrozumienia i zaakceptowania roznic,co byloby dobrym
              poczatkiem tego tysiaclecia....
              DrF:a
        • Gość: wild Doktorze! Fru! :D IP: *.net.bialystok.pl 22.12.01, 18:27
          Gość portalu: wink....(; napisał(a):

> Dzieki Max ...co sądzisz tak rozwścieczyło 7emke?
          > wink....(; vel drf

moze ogladał TVP! smile)
          • Gość: DrFru:)) ???..sila razenia srodkow masowego oglupiania :-D IP: *.cm-upc.chello.se 22.12.01, 18:50
            Gość portalu: wild napisał(a):

> Gość portalu: wink....(; napisał(a):
            >
            > > Dzieki Max ...co sądzisz tak rozwścieczyło 7emke?
            > > wink....(; vel drf
            >
            > moze ogladał TVP! smile)

..czyzby taka byla sila razenia srodkow masowego oglupiania ?!?-)) TVP ?!?-))

• Gość: wild 22OV:> IP: *.net.bialystok.pl 22.12.01, 19:06
              Gość portalu: DrFrusmile) napisał(a):

> Gość portalu: wild napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: wink....(; napisał(a):
              > >
              > > > Dzieki Max ...co sądzisz tak rozwścieczyło 7emke?
              > > > wink....(; vel drf
              > >
              > > moze ogladał TVP! smile)
              > ___________________________________
              >
              > ..czyzby taka byla sila razenia srodkow masowego oglupiania ?!?-)) TVP ?!?-))

wiesz 220V smile głowa do kineskopu i jazda! big_grin
    • Gość: $$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.cm-upc.chello.se 22.12.01, 19:38
      www.webshots.com/g/50/ed-sh.html
      • Gość: wild $$$$$$$$$$$DORARY!:P$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.net.bialystok.pl 22.12.01, 19:44
        Gość portalu: $$$$$$$$ napisał(a):

> <a href="http://www.webshots.com/g/50/ed-sh.html">www.webshots.com/g/50/ed-sh.h
        > tml</a>

dobre! smile duzo ciekawych obrazków!

PS. czy uzywasz hotline?:]
        • Gość: $$$$$$$$ Re: $$$$$$$$$$$DORARY!:P$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.cm-upc.chello.se 22.12.01, 20:07

> Gość portalu: $$$$$$$$ napisał(a):
          >
          > > <a href="http://www.webshots.com/g/50/ed-sh.html">www.webshots.com/g
          > /50/ed-sh.h
          > > tml</a>
          >
          > dobre! smile duzo ciekawych obrazków!
          >
          > PS. czy uzywasz hotline?:]

jestem sceptyczny do bezposredniego transferu informacji w kontekscie aktualnej
          wojny na sieci...ale kiedy sie uspokoi warto by wlaczyc webcam-sy i stworzyc
          interaktywna wolna telewizje...-)

• Gość: wild Re: $$$$$$$$$$$DORARY!:P$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.net.bialystok.pl 22.12.01, 20:12
            Gość portalu: $$$$$$$$ napisał(a):

>
            > > Gość portalu: $$$$$$$$ napisał(a):
            > >
            > > > <a href="http://www.webshots.com/g/50/ed-sh.html">www.webshots.
            > com/g
            > > /50/ed-sh.h
            > > > tml</a>
            > >
            > > dobre! smile duzo ciekawych obrazków!
            > >
            > > PS. czy uzywasz hotline?:]
            >
            > jestem sceptyczny do bezposredniego transferu informacji w kontekscie aktualnej
            > wojny na sieci...ale kiedy sie uspokoi warto by wlaczyc webcam-sy i stworzyc
            > interaktywna wolna telewizje...-)

e tam! w tej chwili siedze na sympozjum naukowym masa tekstow tez z
            psychiatrii wink

• Gość: $$$drF$$ Re: $$$$$$$$$$$DORARY!:P$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.cm-upc.chello.se 22.12.01, 20:35

> Gość portalu: $$$$$$$$ napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: wild napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: $$$$$$$$ napisał(a):
              > > >
              > > > > <a href="http://www.webshots.com/g/50/ed-sh.html">www.webs
              > hots.
              > > com/g
              > > > /50/ed-sh.h
              > > > > tml</a>
              > > >
              > > > dobre! smile duzo ciekawych obrazków!
              > > >
              > > > PS. czy uzywasz hotline?:]
              > >
              > > jestem sceptyczny do bezposredniego transferu informacji w kontekscie aktu
              > alnej
              > > wojny na sieci...ale kiedy sie uspokoi warto by wlaczyc webcam-sy i stworz
              > yc
              > > interaktywna wolna telewizje...-)
              >
              > e tam! w tej chwili siedze na sympozjum naukowym masa tekstow tez z
              > psychiatrii wink

max moze sie dam przekonac, chociaz psychiatria nas otacza w Realu wink
              wiesz wydaje mi sie iz relacji TEXT -OBRAZ -DZIALANIE jest mniej wiecej taki
              jeden obraz = tysiac slow
              jedno dzialanie = tysiac obrazow
              czyli mniej gadac wink ?

• Gość: wild Re: $$$$$$$$$$$DORARY!:P$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: *.net.bialystok.pl 22.12.01, 20:43
                Gość portalu: $$$drF$$ napisał(a):

>
                > > Gość portalu: $$$$$$$$ napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: wild napisał(a):
                > > >
                > > > > Gość portalu: $$$$$$$$ napisał(a):
                > > > >
                > > > > > <a href="http://www.webshots.com/g/50/ed-sh.html">www
                > .webs
                > > hots.
                > > > com/g
                > > > > /50/ed-sh.h
                > > > > > tml</a>
                > > > >
                > > > > dobre! smile duzo ciekawych obrazków!
                > > > >
                > > > > PS. czy uzywasz hotline?:]
                > > >
                > > > jestem sceptyczny do bezposredniego transferu informacji w kontekscie
                > aktu
                > > alnej
                > > > wojny na sieci...ale kiedy sie uspokoi warto by wlaczyc webcam-sy i s
                > tworz
                > > yc
                > > > interaktywna wolna telewizje...-)
                > >
                > > e tam! w tej chwili siedze na sympozjum naukowym masa tekstow tez z
                > > psychiatrii wink
                > _____________________________________________________________
                >
                >
                > max moze sie dam przekonac, chociaz psychiatria nas otacza w Realu wink
                > wiesz wydaje mi sie iz relacji TEXT -OBRAZ -DZIALANIE jest mniej wiecej taki
                > jeden obraz = tysiac slow
                > jedno dzialanie = tysiac obrazow
                > czyli mniej gadac wink ?

gadac jak gadac! ale KTO w to uwierzy! smile)
                • Gość: %%%%%%%% %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% IP: *.cm-upc.chello.se 23.12.01, 00:28
                  Gość portalu: wild napisał(a): > Gość portalu: $$$drF$$ napisał(a):
                  > > > Gość portalu: wild napisał(a): > > > > > Gość portalu: $$$$$$$$ napisał
                  (a): > > > > > > > Gość portalu: wild napisał(a): > > > > > > > > > Gość
                  portalu: $$$$$$$$ napisał(a): > > > > > > > > > > >
                  <ahref="http://www.webshots.com/g/50/ed-sh.html"&#> 62www> > .webs> > > hots.> >
                  > > com/g> > > > > /50/ed-sh.h> > > > > > tml</a>> > > > > > > > > dobre! smile duzo
                  ciekawych obrazków!> > > > > > > > > > PS. czy uzywasz hotline?:]> > > >
                  > > > > jestem sceptyczny do bezposredniego transferu informacji w konte
                  > kscie> > aktu> > > alnej> > > > wojny na sieci...ale kiedy sie uspokoi warto
                  by wlaczyc webcam-s> y i s> > tworz> > > yc> > > > interaktywna wolna
                  telewizje...-) > > > > > > e tam! w tej chwili siedze na sympozjum naukowym masa
                  tekstow tez z > > > psychiatrii wink > > > > > max moze sie dam przekonac, chociaz
                  psychiatria nas otacza w Realu wink> > wiesz wydaje mi sie iz relacji TEXT -OBRAZ -
                  DZIALANIE jest mniej wiecej ta> ki> > jeden obraz = tysiac slow> > jedno
                  dzialanie = tysiac obrazow> > czyli mniej gadac wink ?> > gadac jak gadac! ale KTO
                  w to uwierzy! smile)
                  no wlasniewink))
                  www.webshots.com/g/59/ed-sh.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka