Gość: Józef Zawadzki IP: *.*.*.* 16.08.03, 12:01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z daleka Re:Czy oczekujesz wzajemności? IP: *.inter.net.il 16.08.03, 12:09 Uwazaj danutko to inny jozek, nie tem gloszacy z Jaroslawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Wyznanie Pana Reaktywacji Perły .Haha. IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 12:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Widac to po moich postach. Perłę też kocham.Haha IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 12:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Podsyzwka to zgrany numer KŁAPOUCHY PERŁO IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 13:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Re: Kocham d_nutkę IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl. 16.08.03, 17:18 Kocham Cię, czy ci się to podoba czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Do J. Zawadzkiego 16.08.03, 21:42 Sytuacja brnie za daleko. Ktoś używa Twojego nazwiska i imienia, napisz do administracji portalu jakiś rozsądnie skomponowany list, opisujący sytuację podszywania itp. Wbrew pozorom, administratorzy też ludzie, jeśli ktoś nie pisze z Twojego komputera, a wyświetla mu się Twój adres to w logach jest inny (ten z którego ta osoba pisze). Pomyśl, przeklinaniem tego kto to robi nic nie zyskasz, a raczej stracisz. Uważam że używanie czyjegoś imienia i nazwiska w takiej grze jest skurwysyństwem (z pewnością uwaza takze tak spora część społeczeństwa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Dzięki Stary. Oczywiście , że sprawę zgłosiłem w IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 21:49 nie tylko w Portalu , ale również stosownym służbom. Gość jest już prawie namierzony. I skończy w sposób dla siebie właściwy. Od początku mówiłem, że nie ma takiej podłości , której Perła nie połeni. Ale to już jego koniec. Lublin nie jest duży. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Dzięki Stary. Oczywiście , że sprawę zgłosiłe 16.08.03, 22:09 Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > nie tylko w Portalu , ale również stosownym służbom. Gość jest już prawie > namierzony. I skończy w sposób dla siebie właściwy. Od początku mówiłem, że nie > > ma takiej podłości , której Perła nie połeni. Ale to już jego koniec. Lublin > nie jest duży. Pozdrawiam. OK. Nie wiem tylko czy można zakładać ze to Perła (być może to on). Jednak takich nicków pojawiło się kilka (jeden z kropką inny z kreską). Być może ktoś zaczął zabawę, a później ktoś inny się dołączył lub przejął pałeczkę. Nie wnikam teraz w to o czym dyskutuje sie w Twoich wątkach, zwracam tylko uwagę że z pozycji kogoś kto tu 'wpada' (jak np. ja), 'Józef Zawadzki' kojarzy się niezbyt dobrze (raz występ podszywacza innym razem odpowiedzi rajwoza). Nie reaguj tak jak to robisz, bo działasz przeciwko sobie. Dobrze że to zgłosiłeś, jednak nie feruj wyroków zbyt szybko (bo można się czasem zdziwić). Sam teraz nie mam pewności czy rozmawiam z tym co trzeba czy z podszywaczem (to co się wyświetla jako jaroslaw.sdi. itd. jest łatwe do zmanipulowania, możesz mi wierzyć, wielu już to potrafi - ja także). Powtarzam to co napisałem wczesniej, uzywanie cudzego nazwiska i imienia do takiej gry jest skurwysyństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Dzięki Stary. Oczywiście , że sprawę zgłosiłe 16.08.03, 22:12 pollak napisał: > się niezbyt dobrze (raz występ podszywacza innym razem odpowiedzi rajwoza). Pokręciłem nazwę nicka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Dzięki za dobre słowa. Ja tez to potrafię. Ale IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 22:17 tak jak mówisz , pewnych granic się nie przekracza. Jedno jest pewne. "Perła" umarł.Jeszcze dokładnie nie wie ( bo czym ) w co się wpakował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Kocham d_nutkę IP: *.acn.waw.pl 16.08.03, 21:07 Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > Kocham Cię, czy ci się to podoba czy nie Chciałbym umieć takie numery robić. Czy trzeba mieć do tego Linuxa, >Józefie< ? ))) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Kocham d_nutkę IP: 80.72.34.* 16.08.03, 21:13 Wystarczy mocno kochać lecz najpierw trzeba zajzec do słownika aby poznac znaczenie tego słowa Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Kocham d_nutkę 16.08.03, 21:35 Gość portalu: snajper napisał(a): > Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > > > Kocham Cię, czy ci się to podoba czy nie > > Chciałbym umieć takie numery robić. Czy trzeba mieć do tego Linuxa, >ózefie > < ? Kiedyś ta sztuka była zarezerwowana dla nielicznych. A teraz ten kingsajz jest dla każdego. Zwykły klikacz, z IQ dużo poniżej przeciętnej może się w to bawić... Ech, człowiek tu siedzi, konfiguruje, po nocach nie śpi, dopisuje, kompiluje i co się okazuje? Że zasikani klikacze, czciciele myszek komputerowych, cholerni wyznawcy Outlook Expressa mają 'moc'. Curwa, to jest kyrk... Rzucam te robotę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f [...] IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 21:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak A tak mniej więcej, to 16.08.03, 22:14 do czego pije flisak, lejąc tą wodę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Spermy mu się zachciało posmakować. ______nt IP: *.acn.waw.pl 16.08.03, 22:40 pollak napisał: > do czego pije flisak, lejąc tą wodę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Trzymajcie się Za Wadzki!!!! (Wacki). IP: *.idea.pl 16.08.03, 21:52 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Kocham d_nutkę 16.08.03, 22:00 no kawalarze wystarczy już tych wyznań zajrzałam do słownika nawet zanalazłam jak to jest kochać inaczej, ale zaczyna się na brzydką literę, a ja nie chcę trafić na oślą ławkę więc daruję wam opis tego jak ja was kocham d_nutka kochajaca inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP D_nutka, śmiało !!! IP: *.acn.pl 16.08.03, 22:18 d_nutka napisała: > no kawalarze > wystarczy już tych wyznań > zajrzałam do słownika > nawet zanalazłam jak to jest kochać inaczej, ale zaczyna się na brzydką literę, > > a ja nie chcę trafić na oślą ławkę więc daruję wam opis tego jak ja was kocham > > d_nutka kochajaca inaczej Jestem z Tobą, Twój C., czyli Wąsaty Parowóz Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Kocham d_nutkę 16.08.03, 22:21 d_nutka napisała: > d_nutka kochajaca inaczej Tu już nie mogę. Zniesłem to jak napisałaś żeś jest niekoszerna Żydówka, ale u licha, kochająca inaczej....tego nie zniese. Moja antysemicko-polska krew musi sie zagotować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f [...] IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 22:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś