Dodaj do ulubionych

Kocham d_nutkę

IP: *.*.*.* 16.08.03, 12:01
Obserwuj wątek
    • d_nutka Re:Czy oczekujesz wzajemności? 16.08.03, 12:04
      być może...
      d_nutka
      • Gość: z daleka Re:Czy oczekujesz wzajemności? IP: *.inter.net.il 16.08.03, 12:09
        Uwazaj danutko to inny jozek, nie tem gloszacy z Jaroslawia.
      • Gość: Józef Zawadzki Wyznanie Pana Reaktywacji Perły .Haha. IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 12:27
    • Gość: Józef Zawadzki Widac to po moich postach. Perłę też kocham.Haha IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 12:29
    • Gość: Józef Zawadzki Podsyzwka to zgrany numer KŁAPOUCHY PERŁO IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 13:01
    • Gość: Józef Zawadzki Re: Kocham d_nutkę IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl. 16.08.03, 17:18
      Kocham Cię, czy ci się to podoba czy nie smile
      • Gość: rwajoz Re: Kocham d_nutkę IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 17:23
      • rwajoz Mały Ludziku Perło. Podszywka naddto czytelna. Ha 16.08.03, 17:27
        • pollak Do J. Zawadzkiego 16.08.03, 21:42
          Sytuacja brnie za daleko. Ktoś używa Twojego nazwiska i imienia, napisz do
          administracji portalu jakiś rozsądnie skomponowany list, opisujący sytuację
          podszywania itp. Wbrew pozorom, administratorzy też ludzie, jeśli ktoś
          nie pisze z Twojego komputera, a wyświetla mu się Twój adres to w logach
          jest inny (ten z którego ta osoba pisze). Pomyśl, przeklinaniem tego
          kto to robi nic nie zyskasz, a raczej stracisz. Uważam że używanie czyjegoś
          imienia i nazwiska w takiej grze jest skurwysyństwem (z pewnością uwaza takze
          tak spora część społeczeństwa).
          • Gość: Józef Zawadzki Dzięki Stary. Oczywiście , że sprawę zgłosiłem w IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 21:49
            nie tylko w Portalu , ale również stosownym służbom. Gość jest już prawie
            namierzony. I skończy w sposób dla siebie właściwy. Od początku mówiłem, że nie
            ma takiej podłości , której Perła nie połeni. Ale to już jego koniec. Lublin
            nie jest duży. Pozdrawiam.
            • pollak Re: Dzięki Stary. Oczywiście , że sprawę zgłosiłe 16.08.03, 22:09
              Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> nie tylko w Portalu , ale również stosownym służbom. Gość jest już prawie
              > namierzony. I skończy w sposób dla siebie właściwy. Od początku mówiłem, że nie
              >
              > ma takiej podłości , której Perła nie połeni. Ale to już jego koniec. Lublin
              > nie jest duży. Pozdrawiam.

OK. Nie wiem tylko czy można zakładać ze to Perła (być może to on). Jednak
              takich nicków pojawiło się kilka (jeden z kropką inny z kreską). Być może
              ktoś zaczął zabawę, a później ktoś inny się dołączył lub przejął pałeczkę.
              Nie wnikam teraz w to o czym dyskutuje sie w Twoich wątkach, zwracam tylko
              uwagę że z pozycji kogoś kto tu 'wpada' (jak np. ja), 'Józef Zawadzki' kojarzy
              się niezbyt dobrze (raz występ podszywacza innym razem odpowiedzi rajwoza).
              Nie reaguj tak jak to robisz, bo działasz przeciwko sobie. Dobrze że to
              zgłosiłeś, jednak nie feruj wyroków zbyt szybko (bo można się czasem zdziwić).
              Sam teraz nie mam pewności czy rozmawiam z tym co trzeba czy z podszywaczem
              (to co się wyświetla jako jaroslaw.sdi. itd. jest łatwe do zmanipulowania,
              możesz mi wierzyć, wielu już to potrafi - ja także). Powtarzam to co napisałem
              wczesniej, uzywanie cudzego nazwiska i imienia do takiej gry jest skurwysyństwem.

• pollak Re: Dzięki Stary. Oczywiście , że sprawę zgłosiłe 16.08.03, 22:12
                pollak napisał:

> się niezbyt dobrze (raz występ podszywacza innym razem odpowiedzi rajwoza).

Pokręciłem nazwę nicka...
              • Gość: Józef Zawadzki Dzięki za dobre słowa. Ja tez to potrafię. Ale IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 22:17
                tak jak mówisz , pewnych granic się nie przekracza. Jedno jest pewne. "Perła"
                umarł.Jeszcze dokładnie nie wie ( bo czym ) w co się wpakował.
      • Gość: snajper Re: Kocham d_nutkę IP: *.acn.waw.pl 16.08.03, 21:07
        Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> Kocham Cię, czy ci się to podoba czy nie smile

Chciałbym umieć takie numery robić. Czy trzeba mieć do tego Linuxa, >Józefie< ?

wink)))

Snajper.
        • Gość: o Re: Kocham d_nutkę IP: 80.72.34.* 16.08.03, 21:13
          Wystarczy mocno kochać
          lecz najpierw trzeba zajzec do słownika
          aby poznac znaczenie tego słowa
        • pollak Re: Kocham d_nutkę 16.08.03, 21:35
          Gość portalu: snajper napisał(a):

> Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):
          >
          > > Kocham Cię, czy ci się to podoba czy nie smile
          >
          > Chciałbym umieć takie numery robić. Czy trzeba mieć do tego Linuxa, >ózefie
          > < ?

Kiedyś ta sztuka była zarezerwowana dla nielicznych. A teraz ten kingsajz
          jest dla każdego. Zwykły klikacz, z IQ dużo poniżej przeciętnej może się
          w to bawić... Ech, człowiek tu siedzi, konfiguruje, po nocach nie śpi,
          dopisuje, kompiluje i co się okazuje? Że zasikani klikacze, czciciele
          myszek komputerowych, cholerni wyznawcy Outlook Expressa mają 'moc'. Curwa,
          to jest kyrk... Rzucam te robotę...
          • Gość: f [...] IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 21:54
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • pollak A tak mniej więcej, to 16.08.03, 22:14
              do czego pije flisak, lejąc tą wodę?
              • Gość: snajper Spermy mu się zachciało posmakować. ______nt IP: *.acn.waw.pl 16.08.03, 22:40
                pollak napisał:

> do czego pije flisak, lejąc tą wodę?
    • Gość: Józef Zawadzki Trzymajcie się Za Wadzki!!!! (Wacki). IP: *.idea.pl 16.08.03, 21:52
    • d_nutka Re: Kocham d_nutkę 16.08.03, 22:00
      no kawalarze
      wystarczy już tych wyznań
      zajrzałam do słownika
      nawet zanalazłam jak to jest kochać inaczej, ale zaczyna się na brzydką literę,
      a ja nie chcę trafić na oślą ławkę więc daruję wam opis tego jak ja was kocham

d_nutka kochajaca inaczej
      • Gość: CCCP D_nutka, śmiało !!! IP: *.acn.pl 16.08.03, 22:18
        d_nutka napisała:

> no kawalarze
        > wystarczy już tych wyznań
        > zajrzałam do słownika
        > nawet zanalazłam jak to jest kochać inaczej, ale zaczyna się na brzydką literę,
        >
        > a ja nie chcę trafić na oślą ławkę więc daruję wam opis tego jak ja was kocham
        >

> d_nutka kochajaca inaczej

Jestem z Tobą,

Twój C., czyli

Wąsaty Parowóz

• pollak Re: Kocham d_nutkę 16.08.03, 22:21
        d_nutka napisała:

> d_nutka kochajaca inaczej

Tu już nie mogę. Zniesłem to jak napisałaś żeś jest niekoszerna Żydówka, ale
        u licha, kochająca inaczej....tego nie zniese. Moja antysemicko-polska krew musi
        sie zagotować.
        • Gość: f [...] IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 22:30
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka