Dodaj do ulubionych

Oszust Kropiwnicki

18.08.03, 20:19
Kropiwnicki zawsze był oszołomem, ale od dzisiaj jest zwykła szmata.
Po numerach z łodzkim teatrem, teraz usiłował SFAŁSZOWAC wyniki referendum
w sprawie "Parady Wolnosci", która corocznie odbywała sie na Piotrkowskiej.
Wynik tego pseudoreferendum był ustalony z gory, gdyż jeszcze przed
rozpoczeciem głosowania, urny pełne już były kartek z głosami na "NIE".
Jak widac za rzadow prezydenta Kropiwnickiego, Łodz nie ma żadnych szans na
jakikolwiek rozwój, ma za to szanse zamienic sie w kompletny Ciemnogród.
Obserwuj wątek
    • Gość: polishAM Prezydent Kropiwnicki to prezydent Polakow. IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 18.08.03, 20:37
      Owsiak nie zezwolil na namiocik Radia Maryja, to my katolicy oglaszamy swieta
      wojne narkomanom, wirzchycielom, popaprancom. Na fali wolnosci ja zorganizuje
      Festyn Antysemicki, Ultraradykalny Marsz Katolicki i inne prawicowe imprezy.
      Kulturkampf, rozumiesz przyjemniaczku. I przestan szafowac tutaj faszyzmem, bo
      faszyzm we Wloszech tworzyli Zydzi w osobach Guido Jung (szef finansow), i inni
      towarzysze czarnych koszul jak Augusto Turati (pierwszy sekretarz Partii
      Faszystow). Slynny Zyd Mario Levi byl naczelnym redaktorem organu Wloskiej
      Partii Faszystowskiej. A Gino Olivietti Zydek (tak tak ten od maszyn do pisania)
      byl weteranem tego ruchu. My tutaj zydowskich faszystow nie chcemy, czy Ci sie
      to podoba czy nie.
      • balzer Re: Prezydent Kropiwnicki to prezydent tepakow. 18.08.03, 20:43
        Co to ma wspólnego z Żydami, Katolikami czy jakakolwiek ideologia ??
        Ludzie po prostu chca sie dobrze bawic, a ten ciul rzuca im kłody pod nogi
        i to w jaki sposób - posuwajac sie do fałszowania wyników referendum.
        • Gość: amalgamat Re: Prezydent Kropiwnicki to prezydent tepakow. IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 18.08.03, 20:52
          Pod wzgledem tepoty to obaj nie ustepujecie
          Kropiwnickiemu!!! Widac to z wielu waszych wypowiedzi na
          tym forum.
          • Gość: V.C. Znowu "głęboka" myśl amalgamata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 20:55
            Gość portalu: amalgamat napisał(a):

> Pod wzgledem tepoty to obaj nie ustepujecie
            > Kropiwnickiemu!!! Widac to z wielu waszych wypowiedzi na
            > tym forum.

Najmądrzejszy jest oczywiście amalgamat , bo wyjechał do Hameryki i nawet nie
            pracuje przy azbeście .

• Gość: polishAM Re: Prezydent Kropiwnicki to prezydent tepakow. IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 18.08.03, 20:54
          Ja sie bawie Balcer, kiedy mam zabawe. Teraz wlasnie mam zabawe. Jak chca sie
          bawic to Prezydent Kropiwnicki zaproponowal im pomieszczenia, gdzie latwo
          bedzie mozna kontrolowac to bezplciowe towarzystwo.
        • Gość: malko Re: Prezydent Kropiwnicki to prezydent tepakow. IP: 80.50.28.* 19.08.03, 20:38
          balzer napisał:

> Co to ma wspólnego z Żydami, Katolikami czy jakakolwiek ideologia ??
          > Ludzie po prostu chca sie dobrze bawic, a ten ciul rzuca im kłody pod nogi
          > i to w jaki sposób - posuwajac sie do fałszowania wyników referendum.

A co miał zrobić jak mu ksiądz biskup i inne katalkocholicy tak kazali. Władzy
          pochodzącej z góry przecież musi słuchać.
      • Gość: V.C. do polishAMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 20:57
        Gość portalu: polishAM napisał(a):

My tutaj zydowskich faszystow nie chcemy, czy Ci sie
        > to podoba czy nie.

Jakim prawem wypowiadasz się zza oceanu w imieniu wszystkich Łodzian ?
        • Gość: polishAM Re: do polishAMa IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 18.08.03, 21:07
          Jaki prawem? Czy starasz sie mnie ocenzurowac? Czy starasz sie obrazic wole
          lodzkich wyborcow, ktorzy wybrali wspanialego Prezydenta Kropiwnickiego. Moje
          slowa sa slowami lodzkich wyborcow.
          • Gość: V.C. Re: do polishAMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 21:14

> Jaki prawem? Czy starasz sie mnie ocenzurowac? Czy starasz sie obrazic wole
            > lodzkich wyborcow, ktorzy wybrali wspanialego Prezydenta Kropiwnickiego.
            Moje
            > slowa sa slowami lodzkich wyborcow.

Masz prawo pisać w swoim imieniu co Ci się zywnie podoba , ale nie pisz w
            licznie mnogiej , chyba , że wypowiadasz się w imieniu swojej rodziny .
            Najpierw jednak spytaj czy podzielają Twoje zdanie .

P.S. A jak przejawia sie owa "wpanialość" Kropiwnickiego ?
            • Gość: polishAM Re: do polishAMa IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 18.08.03, 21:22
              Mieszkancy Lodzi kochaja Prezydenta Kropiwnickiego za ideowosc i niezachwiane
              poglady. Na przeciwnym biegunie sa bezideowcy typu Kwasniewskiego czyli tzw.
              pragmatycy. To zaraza.
              • Gość: V.C. Re: do polishAMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 21:27

> Mieszkancy Lodzi kochaja Prezydenta Kropiwnickiego za ideowosc i
                niezachwiane

To zqbrzmiało jak laurka Kim Ir Sena w KRL-D.

> poglady. Na przeciwnym biegunie sa bezideowcy typu Kwasniewskiego czyli tzw.
                > pragmatycy. To zaraza.

Tak . Tu zgoda . Bezideowość to prawie jak bezpłciowość .
                • Gość: polishAM Re: do polishAMa IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 18.08.03, 21:34
                  Ja lubie autorytety. Lubie ludzi z jasno okreslonymi pogladami. Dzisiaj czasami
                  nie wiadomo co dana osoba prezentuje. Np. taki Marek Pol. To zadeklarowany
                  lewicowiec, a mimo tego czuje do niego sympatie, pomimo, ze nie zgadzam sie z
                  nim w jednym zdaniu.
                  • Gość: V.C. Re: do polishAMa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 21:41

> Ja lubie autorytety. Lubie ludzi z jasno okreslonymi pogladami. Dzisiaj
                    czasami
                    >
                    > nie wiadomo co dana osoba prezentuje. Np. taki Marek Pol. To zadeklarowany
                    > lewicowiec, a mimo tego czuje do niego sympatie, pomimo, ze nie zgadzam sie
                    z
                    > nim w jednym zdaniu.

A ja też czuję sympatię do Kropiwnickiego , ale wyłącznie za jego krytykę
                    monetaryzmu RPP .

U nas w Częstcohowie mamy ideowego pobratymcę pana Kropiwnieckiego ,
                    niejakiego Tadeusza Wronę . Idzie w ślady Łodzianina . Ostatnio wsławił się
                    doprowadzeniem do odwołania naszego dyrektora teatru , znanego wszystkim Marka
                    Perepeczki ( "Janosik " ) . A ja chodziłem na wszystkie spektakle sad
              • Gość: slowdown Hitler, Pol Pot, Mao Zedong: ideowi i niezachwiani IP: 213.17.147.* 19.08.03, 23:08
                Lubisz ludzi ideowych? Wyżej wymienieni to jedni z najbardziej ideowych wśród
                ideowych. Poglądy też wszyscy mieli do bólu niezachwiane.
                Rozumiem, ze to Twoi idole?

> Mieszkancy Lodzi kochaja Prezydenta Kropiwnickiego za ideowosc i niezachwiane
                > poglady.
      • Gość: slowdown OTO WYKŁADNIA KATOLICKIEGO MIŁOSIERDZIA IP: 213.17.147.* 19.08.03, 22:57

> ...my katolicy oglaszamy swieta wojne narkomanom, wirzchycielom, popaprancom.
        > Na fali wolnosci ja zorganizuje Festyn Antysemicki, Ultraradykalny Marsz
        > Katolicki i inne prawicowe imprezy. Kulturkampf, rozumiesz przyjemniaczku.

Może Ty reprezentujesz jakiś katolicyzm islamski, co?
        Z tego, co napisałeś ucieszyłby się raczej Mahomet, niż Jezus z Nazaretu...
        A może nawet Mahomet by się nie ucieszył?
    • bimi A skąd to wiadomo? /nt 18.08.03, 20:56
      • balzer Z telewizji /nt 18.08.03, 20:57
    • Gość: jacek84 Re: Oszust Balzer IP: *.in.brzesko.net.pl / 192.168.3.* 19.08.03, 11:31
      balzer napisał:

> Kropiwnicki zawsze był oszołomem, ale od dzisiaj jest zwykła szmata.
      > Po numerach z łodzkim teatrem, teraz usiłował SFAŁSZOWAC wyniki referendum
      > w sprawie "Parady Wolnosci", która corocznie odbywała sie na Piotrkowskiej.
      > Wynik tego pseudoreferendum był ustalony z gory, gdyż jeszcze przed
      > rozpoczeciem głosowania, urny pełne już były kartek z głosami na "NIE".
      > Jak widac za rzadow prezydenta Kropiwnickiego, Łodz nie ma żadnych szans na
      > jakikolwiek rozwój, ma za to szanse zamienic sie w kompletny Ciemnogród.
      ==================================================
      Gdyby Kropiwnicki pozwolił na tą burdę to nie byłby oszołomem wg.twojej głupiej
      pały !!! Można by handlować heroiną i amphetaminą. Chodzić po Piotrkowskiej
      prawie nago i publicznie okazywać swoje homo.
      Mogę ci napisać jedynie, że większego durnia nie ma w Polsce.
      Panie Kropiwnicki ! tak trzymać !!!! Precz z idiotami. mają Berlin.
      • balzer Oszołom Jacek84 21.08.03, 12:18
        Gość portalu: jacek84 napisał(a):

> Gdyby Kropiwnicki pozwolił na tą burdę to nie byłby oszołomem wg.twojej
        głupiej
        >
        > pały !!! Można by handlować heroiną i amphetaminą. Chodzić po Piotrkowskiej
        > prawie nago i publicznie okazywać swoje homo.
        > Mogę ci napisać jedynie, że większego durnia nie ma w Polsce.
        > Panie Kropiwnicki ! tak trzymać !!!! Precz z idiotami. mają Berlin.

Nasłuchałes sie bzdurnych stereotypów. To nie jest parada gejów, tylko uliczne
        Techno Party. Żyjemy w wolnym kraju i ludzie maja prawo sie tak bawic, tym
        bardziej że impreza odbywa sie tylko raz w roku. Berlina nigdy nie doscigniemy,
        ale możemy chociaż stworzyc jego namiastke.
    • Gość: JB To Kropiwnicki jest z eselde? nt. IP: *.acn.pl 19.08.03, 20:46
      balzer napisał:

> Kropiwnicki zawsze był oszołomem, ale od dzisiaj jest zwykła szmata.
      > Po numerach z łodzkim teatrem, teraz usiłował SFAŁSZOWAC wyniki referendum
      > w sprawie "Parady Wolnosci", która corocznie odbywała sie na Piotrkowskiej.
      > Wynik tego pseudoreferendum był ustalony z gory, gdyż jeszcze przed
      > rozpoczeciem głosowania, urny pełne już były kartek z głosami na "NIE".
      > Jak widac za rzadow prezydenta Kropiwnickiego, Łodz nie ma żadnych szans na
      > jakikolwiek rozwój, ma za to szanse zamienic sie w kompletny Ciemnogród.
      • Gość: ''' Re: To Kropiwnicki jest z eselde ? nt. IP: *.acn.waw.pl 19.08.03, 20:54
        Swędzi cię balzer dupsko i potrzebujesz jakiegoś lovmena do przeczyszczenia
        kiszki stolcowej ? Ale po co zaraz parada , zgłoś się jakiegoś krakena albo kup
        sobie wibrator .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka