Dodaj do ulubionych

Niemcy,kiedys mordercy Zydow

10.02.08, 21:07
stali sie dzis obroncami syjonistow.Minelo wiecej niz pol wieku ale w koncu
sie stalo.Mniej Zydow ale za to wiecej do podzialu.Dzis Izrael by nie
przetrwal jednego miesiaca dlatego tez Olmert jest ciagle w drodze lobbujac za
tym ze jakies wrogi zagrazaja Swiatu a napewno "demokracji" tez jaka sa
Niemcy.Patrzcie zatem jak kat moze stac sie wspolnikiem w dzialaniu jezeli sie
tylko wymysli jakies trzecie zagrozenie.
Niemcy szczerze mowiac nie maja wyjscia i syjonisci o tym wiedza wiec prowadza
polityke niemiecka na sznurku dla wydobycia z niej tylko i wylacznie swojego
interesu .
www.haaretz.com/hasen/spages/952833.html
Obserwuj wątek
    • andrew2008 Re: Niemcy,kiedys mordercy Zydow 10.02.08, 21:36
      Nic tak nie cementuje zydowsko -niemieckiej przyjazni jak wspolny
      wrog- Polska. tym razen Zydzi zastrzegli sobie uprzywilejowany
      dostep i czlonkowstwo w neo-SS i neo-Gestapo.
      Zydzi chca tam wniesc swoje olbrzymie doswiadczenie z NKWD i UB
    • wikul Re: Niemcy,kiedys mordercy Zydow 11.02.08, 20:53
      1-szy napisała:

> stali sie dzis obroncami syjonistow.Minelo wiecej niz pol wieku
      ale w koncu
      > sie stalo.Mniej Zydow ale za to wiecej do podzialu.Dzis Izrael by
      nie
      > przetrwal jednego miesiaca dlatego tez Olmert jest ciagle w drodze
      lobbujac za
      > tym ze jakies wrogi zagrazaja Swiatu a napewno "demokracji" tez
      jaka sa
      > Niemcy.Patrzcie zatem jak kat moze stac sie wspolnikiem w
      dzialaniu jezeli sie
      > tylko wymysli jakies trzecie zagrozenie.
      > Niemcy szczerze mowiac nie maja wyjscia i syjonisci o tym wiedza
      wiec prowadza
      > polityke niemiecka na sznurku dla wydobycia z niej tylko i
      wylacznie swojego
      > interesu .

No to masz kolejne zmartwienie. Ci Żydzi ci nie daja spokoju. A
      teraz jeszcze Niemcy. Masz przynajmnie czas na posiłki czy sen ?
      O seksie nie wspominam bo to w ogóle wykluczone przy takim poziomie
      stresu.
      • vicky17 Re: Niemcy,kiedys mordercy Zydow 11.02.08, 21:43
        wikul napisał:

>
        >
        > No to masz kolejne zmartwienie. Ci Żydzi ci nie daja spokoju. A
        > teraz jeszcze Niemcy. Masz przynajmnie czas na posiłki czy sen ?
        > O seksie nie wspominam bo to w ogóle wykluczone przy takim poziomie
        > stresu.

a tobie cieciu co nie daje spokoju :pierwszy, zydzi czy koniecznosc szpiclowania
        niewygodnie myslacych? tia ty to musisz miec wspanialy seks..w bramach chyba,bo
        nie dojdziesz chyba do domu o wlasnych silach by przed kompem nie podzielic sie
        z nami swoim nadwyrezonymlibidosmile
        he he wikulku jednak wole kaprala,ten przynajmniej jest true blue a nie
        wczorajsze barowe kluchy bez sera jak ty.
        • wikul Re: Niemcy,kiedys mordercy Zydow 11.02.08, 23:39
          vicky17 napisała:

> a tobie cieciu co nie daje spokoju :pierwszy, zydzi czy
          > koniecznosc szpiclowanianiewygodnie myslacych? tia ty to musisz
          > miec wspanialy seks..w bramach chyba,bo
          > nie dojdziesz chyba do domu o wlasnych silach by przed kompem nie
          > podzielic sie z nami swoim nadwyrezonym libidosmile
          > he he wikulku jednak wole kaprala,ten przynajmniej jest true blue
          > a niewczorajsze barowe kluchy bez sera jak ty.

Dawno cie nikt nie opie..ł schamiała wielonickowa larwo pasiasta ?
          Widocznie musisz być co najmniej raz dziennie porzadnie opieprzona,
          zdziro koszarowa. Może właśnie dlatego wolisz kaprali. Kierowców też
          wolisz ? A cieci poszukaj w domu, barchanowa szantrapo.
          • vicky17 Re: Niemcy,kiedys mordercy Zydow 12.02.08, 00:56
            wikul napisał:

>
            >
            > Dawno cie nikt nie opie..ł schamiała wielonickowa larwo pasiasta ?
            >

he he ciepla klucho ja nie jestem wielonikowa,ale takie szambonurki jak ty to i
            owszem zawsze niedopieszczone. no popluj sobie troszke popluj niedojdo meska,bo
            kazdemu zalecasz to czego sam juz nawet na trzezwo nie wydolisz.hopaj siupaj
            wikusinski
            • wikul Dużo musisz wypić żeby tak bełkotać bez sensu... 12.02.08, 01:08
              vicky17 nasrała jak zwykle byle co:

> he he ciepla klucho ja nie jestem wielonikowa,ale takie
              szambonurki jak ty to i
              > owszem zawsze niedopieszczone. no popluj sobie troszke popluj
              niedojdo meska,bo
              > kazdemu zalecasz to czego sam juz nawet na trzezwo nie
              wydolisz.hopaj siupaj
              > wikusinski

Dużo musisz wypić żeby tak bełkotać bez sensu, kałamarnico
              aseksualna ?
              • marouder.eu Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) ))/nt 12.02.08, 01:15

• ariadna-enta Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) ))/nt 12.02.08, 01:16
                  kurcze to jest forum edukacyjne poniekąd
                  człowiek się tylu nowych zwrotów nauczy.

• vicky17 Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) ))/nt 12.02.08, 01:33
                  no nasza meska dziumdzia sie rozkreca,moze dzisiaj sie obejdzie bez viagary do
                  poduszki i komsomolskiej prawdy pod nia.
                  a to glupia klucha a wy tu dziatki co muchy liczycie,ze tak razem tuptacie.
                  lidka klamiesz jak najeta jesli chodzi o liste sendlerowej. to co sie dzialo na
                  forach i ubecki sposob w jaki wykrecano rece aby te podpisy dostac byly
                  obrzydliwe.cmok jak zawsze klamie w zywe oczy,bo albo ona juz NICZEGO nie
                  pamieta albo tak kazdym manipuluje aby ciagle bylo 'biedna dana'. zupelne przekrety
                  • ariadna-enta Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) ))/nt 12.02.08, 01:51
                    znowu podglądałaś rachelka erec?
                    każdy kto chciał podpisał ten apel tylko ty się zerwałaś jak
                    oparzona,że to zmuszanie i Ubeckie metody.Kto ci sierotko ręce
                    wykręcał? Powiedz lepiej ,że nie chciałaś podpisać bo zrobili to
                    ludzie,których nie lubisz,a nie chrzań o jakiś nagonkach.
                    Znam cię kobieto na wylot jeśli chodzi o Zydów.

• vicky17 Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) ))/nt 12.02.08, 02:01
                      ariadna-enta napisała:

> znowu podglądałaś rachelka erec?
                      > każdy kto chciał podpisał ten apel tylko ty się zerwałaś jak
                      > oparzona,że to zmuszanie i Ubeckie metody.Kto ci sierotko ręce
                      > wykręcał? Powiedz lepiej ,że nie chciałaś podpisać bo zrobili to
                      > ludzie,których nie lubisz,a nie chrzań o jakiś nagonkach.
                      > Znam cię kobieto na wylot jeśli chodzi o Zydów.
                      >
                      >

co znaczy podgladalam,przeciez ty podgladasz z dowodztwem nas co dzien,wiec co
                      znowu jeczysz. obrabiacie mi tylek i w dodatku klamiecie w zywe oczy. latania po
                      forach z lista do podpisu i lista nickow,ktore listy nie podpisaly to zwykle
                      ubeckie gnojstwo i chamstwo,ktore ujawnialam i ujawniac bede. niech sobie kazdy
                      podpisuje co chce,ale od drugich,co sie nie zgadzaja z nim i jego swiatopogladem
                      to wara i tyle. tu nie mamy komuny i obawiazku podpisywania zadnych list z
                      ujawnianiem na paru forach nickow,ktore odmowily podpisu.
                      • ariadna-enta Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) ))/nt 12.02.08, 02:19
                        rachela w przeciwieństwie do ciebie nie wypieram się ,że was czytam
                        Ty podobno ereca nie czytasz,a wszystko wiesz co tam jest napisane
                        a wypowiedzi Dany znasz na pamięć.
                        Cholera to ciekawe,nie czyta ,a wszystko wie.))
                        i daruj sobie z tym obrabianiem tyłka,popatrz najpierw na siebie
                        kto jak kto,ale tak jak ty chamsko obgadujesz ludzi to ze świecą
                        szukać.
                        Przestań w końcu robić z siebie niewinna liliję.
                        Piszesz w kółko o Danie w niewybrednych słowach czy nie?.

• vicky17 Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) ))/nt 12.02.08, 02:34
                          ariadna-enta napisała:

> rachela w przeciwieństwie do ciebie nie wypieram się ,że was czytam
                          > Ty podobno ereca nie czytasz,a wszystko wiesz co tam jest napisane
                          > a wypowiedzi Dany znasz na pamięć.
                          > Cholera to ciekawe,nie czyta ,a wszystko wie.))
                          > i daruj sobie z tym obrabianiem tyłka,popatrz najpierw na siebie
                          > kto jak kto,ale tak jak ty chamsko obgadujesz ludzi to ze świecą
                          > szukać.
                          > Przestań w końcu robić z siebie niewinna liliję.
                          > Piszesz w kółko o Danie w niewybrednych słowach czy nie?.
                          >
                          >
                          > a co ciebie obchodzi co ja robie,kiedy i z kim.mamusia moja jestes czy co?
                          pisze co chce i kiedy chce i do kogo chce a jak ci sie nie podoba to zawsze
                          mozesz pogawedzic z pudlem glownym na waszym forum. co chwile widze,ze pelno tu
                          jakis falszywych prorokow mowiacych innym co maja robic,nie lubie tego i tyle.
                          czytam co chce i kiedy chce na pewno rzadziej niz wy mnie,ale co sie naczytam
                          lgarstw,przekretow,glupiej i dziecinnej propagandy i wzdychan do ksiezyca
                          falszywych prorokow prawdy, to moje. mowie,ze lzecie na moj temat w zywe oczy bo
                          albo nie pamietacie co mowilyscie i do kogo,albo wam sie zaciera prawda z
                          falszem. na forum nikt swiety nie jest,ale jesli kogos ciagle za cos ganisz,a ty
                          praktycznie rzecz biorac robisz to paru osobom na paru forach non stop, to
                          lepiej samemu byc czystym jak lza,a nikt czyty nie jest,choc placze co chwila
                          nad losem swym marnym. lidka ty sie lubisz prac z ludzmi,lubisz sie podczepiac
                          do wielu i udawac swieta matylde,ale to co robicie na innych forach to po prostu
                          klamstewka i tyle.nu spadam bo mi sie juz znudzilo dziamolenie na tematy luzne.
                          chcialam dac w dupsko wikulowi,bo to cham i prostak a skonczylam jak co dzien na
                          tobie i markotnymsmile nie wiedziec czemu tak sie dziejesmile)))))
                          >
                          • ariadna-enta Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) ))/nt 12.02.08, 20:55
                            rachelka też cię lubię
                            i cieszy mnie,że takie długie teksty mi poświęcasz
                            czuję się doceniona.))
                            • vicky17 Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) ))/nt 12.02.08, 21:02
                              ariadna-enta napisała:

> rachelka też cię lubię
                              > i cieszy mnie,że takie długie teksty mi poświęcasz
                              > czuję się doceniona.))

no to fajnie mamus,nie zapomnij poslac mi kwiatek na dzien dzieckasmile
                              • ariadna-enta Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) ))/n 12.02.08, 21:07
                                po co tak długo czekać
                                mogę na walentynki.)
                                • vicky17 Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) ))/ 12.02.08, 21:11
                                  ariadna-enta napisała:

> po co tak długo czekać
                                  > mogę na walentynki.)

e tam bedziemy uwazane za lesby a po co nam to. lepiej spiewac wesolo piosneczkesmile

nasza pani jak mamusia nie pozwoli,nie pozwoli w majty siusiac
                                  bo przedszkole uczy bawi nas,bo w przedszkolu milo plynie czas
                                  • ariadna-enta Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) )) 12.02.08, 21:17
                                    nie mów,że Ci na opini ludzi zależy.)
                                    a wierszyk proszę.

ja taka piękna muszka
                                    mam wyjść za takiego żółtobrzuszka
                                    w życiu na to nie pozwolę
                                    starą panną zostać wolę
                                    lub utopić się w rosole.)

• vicky17 Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) ) 12.02.08, 21:27
                                      ariadna-enta napisała:

> nie mów,że Ci na opini ludzi zależy.)
                                      > a wierszyk proszę.

wirtualnie czniam na to co o mnie kto mowi,ale w realu to zupelnie inna para
                                      kaloszy,lub butow narciarskich. hej pada snieg juz za dzien lub dwa znikamsmile

mily kotek mily
                                      gdy cichutko mruczy
                                      lecz milsza jest lidka
                                      gdy sie matmy uczy
                                      >
                                      >
                                      >
                                      • ariadna-enta Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) 12.02.08, 21:38
                                        siedzi Vikusia
                                        narty ubiera
                                        kto jej wejdzie w drogę
                                        ten się nie pozbiera
                                        kto nie ucieknie przed Viki nartami
                                        zaraz wyląduje
                                        między sztachetami.
                                        • vicky17 Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) 12.02.08, 21:42
                                          ariadna-enta napisała:

> siedzi Vikusia
                                          > narty ubiera
                                          > kto jej wejdzie w drogę
                                          > ten się nie pozbiera
                                          > kto nie ucieknie przed Viki nartami
                                          > zaraz wyląduje
                                          > między sztachetami.

he he co fakt to fakt,ze na nartach jestem nielitosciwa dla lamag,te maja osobne
                                          szlaki tyle,ze bez sztachet. tych u nas nie ma bo spoleczenstwo amerykanskie nie
                                          znosi plotowsmile
                                          • ariadna-enta Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) 12.02.08, 21:56
                                            a u nas nie można zrobić normalnych tras narciarskich
                                            bo każdy kto ma pół metra pola zaraz się sztachetkami
                                            opłotkuje.
                                            • vicky17 Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) 12.02.08, 22:01
                                              ariadna-enta napisała:

> a u nas nie można zrobić normalnych tras narciarskich
                                              > bo każdy kto ma pół metra pola zaraz się sztachetkami
                                              > opłotkuje.

no wiem,ze kargulstwo kwitnie,ale od dawna sie juz od tego odzwyczailam do tego
                                              stopnia,ze mnie te wszystkie wielkie ploty mecza.z drugiej strony tak wielki i
                                              malo zaludniony kontynent jak australia jest prawie caly..ogrodzony,co tez robi
                                              niesamowite wrazeniasmile
                                              • ariadna-enta Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) 12.02.08, 22:06
                                                przez to kargulstwo tracą wszyscy,a głównie ci co z turystów żyją i
                                                gminy ,a turyśći
                                                już porządnie wkurzeni wolą pojechać choćby na Słowacje
                                                gdzie ceny są porównywalne i nikt łaski nie robi,że można na nartach
                                                pojeżdzić,a waruki bytowe podobne,a nawet lepsze.
                                                • vicky17 Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) 12.02.08, 22:18
                                                  ariadna-enta napisała:

> przez to kargulstwo tracą wszyscy,a głównie ci co z turystów żyją i
                                                  > gminy ,a turyśći
                                                  > już porządnie wkurzeni wolą pojechać choćby na Słowacje
                                                  > gdzie ceny są porównywalne i nikt łaski nie robi,że można na nartach
                                                  > pojeżdzić,a waruki bytowe podobne,a nawet lepsze.

no jak bylam z synem w zakopcu to spotkalismy jakies rasowe turystki,ktore
                                                  lataly po gorach i mowily,ze teraz caly ruch przerzuca sie na slowacje,gdzie
                                                  jest taniej,milej i luzniej. moja rodzina,tez kupila sobie jakies posiadlosci
                                                  wlasnie tam bo narzekali na wygorowane ceny w Polsce. zakopane zmienilo sie
                                                  strasznie,ale gory jak gory pzostaly zawsze cudowne i w czasie jak my bylismy to
                                                  nie byly zatloczone,za to laki pachnialy jak dawniej,tylko bacow malo a owce
                                                  zupelnie wywialosmile
                                                  • ariadna-enta Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) 12.02.08, 23:15
                                                    góry górami są piękne wszędzie.
                                                    ale z tym trasami narciarskimi to jest cyrk na kółkach.
                                                    Nie jeżdzę na nartach,ale byłam parę razy i narciarzy już szlag
                                                    trafiał.Ze nie wspomnę o przestarzałych kolejkach linowych
                                                    pamiętających chyba czasy Wilusia.
                                                  • vicky17 Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) 13.02.08, 00:29
                                                    ariadna-enta napisała:

> góry górami są piękne wszędzie.
                                                    > ale z tym trasami narciarskimi to jest cyrk na kółkach.
                                                    > Nie jeżdzę na nartach,ale byłam parę razy i narciarzy już szlag
                                                    > trafiał.Ze nie wspomnę o przestarzałych kolejkach linowych
                                                    > pamiętających chyba czasy Wilusia.

co fakt to fakt,ze tras w polsce malo,przepustowosc ich jest zadna,ale ty to
                                                    masz blisko do Szczyrku,tam Skrzyczne mam nadzieje,ze jeszcze dzialasmile
                                                  • ariadna-enta Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) 13.02.08, 01:05
                                                    do Szczyrku jeżdżę dośc często
                                                    na Skrzyczne kolejka jeszcze pół roku temu działała.)
                                                  • vicky17 Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) 13.02.08, 01:25
                                                    ariadna-enta napisała:

> do Szczyrku jeżdżę dośc często
                                                    > na Skrzyczne kolejka jeszcze pół roku temu działała.)

no skrzyczne ma dosc fajny zjazd,nie jest to kasprowy,ale zawsze. strasznie
                                                    dawno tam nie bylam i pamietam calosc sprzed 30 lat,gdzie jako dzieci szkolne
                                                    sie wyglupialismy na malych nartkach drazniac profesjonalistowsmile
                                                  • ariadna-enta Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) 13.02.08, 01:29
                                                    no trochę się tam zmieniło od 30 lat.)
                                                  • vicky17 Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) 13.02.08, 01:34
                                                    ariadna-enta napisała:

> no trochę się tam zmieniło od 30 lat.)

mam nadzieje,ale mimo wszystko na narty wolalabym w alpy niz do polski pojechac.
                                                    tam lepiej sa zorganizowani,jest wiecej tras,lepsze zaplecze,mniejsze kolejki do
                                                    wyciagow i w koncu jest sporo miejsc do wyboru,podczas gdy w polsce jest ich na
                                                    prawde bardzo malo i moze jest to dobre jak ktos lubi jezdzic po oslych
                                                    laczkach,ale nie jak lubi wyzwanie i trudniejsze trasy,tych poza kasprowym nie
                                                    ma ,a ten czesto jest fatalnie utrzymany,nie mowiac ile sie czeka na te
                                                    zakichana kolejka.
                                                  • ariadna-enta Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) 13.02.08, 01:40
                                                    no na narty to inna sprawa,ale nie jeżdżę na nich
                                                    tylko tak byłam zimą parę razy,żeby połażić po pagórkach i odpocząć.
                                                    Wole zdecydowanie jechać jak jest ciepło byle nie upalnie
                                                    wtedy mi się lepiej chodzi.
                                                  • vicky17 Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) 13.02.08, 01:42
                                                    ariadna-enta napisała:

> no na narty to inna sprawa,ale nie jeżdżę na nich
                                                    > tylko tak byłam zimą parę razy,żeby połażić po pagórkach i odpocząć.
                                                    > Wole zdecydowanie jechać jak jest ciepło byle nie upalnie
                                                    > wtedy mi się lepiej chodzi.

z gorami nie ma zartow,jesli juz chodzic to tylko latem i tez dobrze byc
                                                    przygotowanym na zmiany temperatur. jakos niezbyt lubie gory latem,ale mimo
                                                    wszystko fajnie bylo wylesc na giewont i podziwiac panoramkesmile
                                                  • ariadna-enta Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) 13.02.08, 02:15
                                                    alpinistką nie jestem
                                                    zima tylko nieśmiało truchtam.))
                  • ariadna-enta Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) ))/nt 12.02.08, 01:53
                    no,a jeśli chodzi o zwroty i używanie epitetów
                    jesteś mistrzynią
                    nawet panowie,którym przypisuje się bardziej dosadny język
                    mogliby się od ciebie dużo nauczyć.
                    • vicky17 Re: Kalamarnico:))))))))Fajne:))))))) ))/nt 12.02.08, 02:03
                      ariadna-enta napisała:

> no,a jeśli chodzi o zwroty i używanie epitetów
                      > jesteś mistrzynią
                      > nawet panowie,którym przypisuje się bardziej dosadny język
                      > mogliby się od ciebie dużo nauczyć.

dziekuje,ale jak zawsze zmyslasz jak najeta. twoja pani od pudli jest znacznie
                      lepsza i wcale nie zamierzam konkurowac z nia,zreszta paru z was niezle miesem
                      rzuca,wlaczajac w to i ciebie i kolege od kotkowsmile
                      lidka odpusc bo mnie nudzisz znowu.
              • vicky17 Re: Dużo musisz wypić żeby tak bełkotać bez sensu 12.02.08, 01:34
                musze cie zmartwic meska dziumdzio,ale nie pije,nie pale ale za to jezdze na
                nartach meski przydupasie.
                • bingo44 Re: Dużo musisz wypić żeby tak bełkotać bez sensu 12.02.08, 20:40
                  vicky17 napisała:

> musze cie zmartwic meska dziumdzio,ale nie pije,nie pale

Trudno mi jakoś w to uwierzyć. Zawsze wyobrażałem sobie ciebie
                  Rachel nabrdyngoloną w brudnym becie, z petem w kąciku bezzębnych
                  ust.
                  • vicky17 Re: Dużo musisz wypić żeby tak bełkotać bez sensu 12.02.08, 20:43
                    bingo44 napisał:

>
                    >
                    > Trudno mi jakoś w to uwierzyć. Zawsze wyobrażałem sobie ciebie
                    > Rachel nabrdyngoloną w brudnym becie, z petem w kąciku bezzębnych
                    > ust.

hmm co ja ciebie powiedziec a nie sklamac,mylisz chyba osoby i fora,ale mnie to
                    nie dziwi a wyobrazac mnie sobie mozesz dowolnie,to nawet i dobrze snic co rusz
                    nowalijosmile
                    • bingo44 Re: Dużo musisz wypić żeby tak bełkotać bez sensu 12.02.08, 20:49
                      vicky17 napisała:

>a wyobrazac mnie sobie mozesz dowolnie

Dzięki. Pozostanę zatem przy swojej wersji.
                      • vicky17 Re: Dużo musisz wypić żeby tak bełkotać bez sensu 12.02.08, 21:00
                        bingo44 napisał:

> vicky17 napisała:
                        >
                        > >a wyobrazac mnie sobie mozesz dowolnie
                        >
                        > Dzięki. Pozostanę zatem przy swojej wersji.

alez pozostan przy czym chcesz nowalijko,marzenia nic nie kosztuja,ale tez i
                        malo satysfakcji daja. nu chyba,ze nie stac cie na inne przyjemnosci w
                        realu,ale w takim razie masz zly gust skoro tupiesz za tymi,ktorych tak sobie
                        wyobrazaszsmile
    • vicky17 czyzby viagra zadzialala:) 12.02.08, 01:48
      wikus odpadl,nu i dobrze pooglada sobie troche komsomolkismile
      • wikul Weź swój ogórkowy wibrator i spadaj na melinę 13.02.08, 00:11
        vickyIQ17 wybełkotała z trudem byle co:

> wikus odpadl,nu i dobrze pooglada sobie troche komsomolkismile

Nie myliłem sie że nie możesz żyć, obsrany flejtuchu, bez okresowego
        opie..nia. Zamiast przebierać nogami, weź swój ogórkowy
        siedemnastocentymetrowy wibrator i spadaj rozpamietywać ile krzywdy
        wyrządzili ci Żydzi.
        • vicky17 e wikus 13.02.08, 00:32
          a kto ciebie dziecko nie dopiescil,babcia melinowka? jedynym co tu przebiera
          nogami fikajac dosc niezdarnie to ty,a poza tym uwazaj na proteze bo jak tam sie
          slinisz to mozesz ja zgubic i co ty nam tu pokazesz pozniej?olaboga az strach
          pomyslec lovey boy.
          • wikul Swędzi ci dupsko, kałamarnico śródlądowa ? 13.02.08, 01:00
            vicky17 napisała:

> a kto ciebie dziecko nie dopiescil,babcia melinowka? jedynym co tu
            przebiera
            > nogami fikajac dosc niezdarnie to ty,a poza tym uwazaj na proteze
            bo jak tam sie
            > slinisz to mozesz ja zgubic i co ty nam tu pokazesz pozniej?
            olaboga az strach pomyslec lovey boy.

Nie masz co robić ? Masz 20 rydzyków i odpie..sie raz na zawsze.
            www.cimoszewicz.net/wp-content/uploads/2006/11/10-rydzykow.jpg
        • 1-szy Re: Weź swój ogórkowy wibrator i spadaj na melinę 13.02.08, 00:34
          zionazi dostales formy nie oczekiwanie?.Slyszalem ze juz dzielisz viagre na
          cztery czesci bo tylko cwiartka jest ci potrzebna abys nabral sil i partnera w
          dupe pocalowal.
          • wikul Re: Weź swój ogórkowy wibrator i spadaj na melinę 13.02.08, 01:05
            1-szy napisała:

> zionazi dostales formy nie oczekiwanie?.Slyszalem ze juz dzielisz
            viagre na
            > cztery czesci bo tylko cwiartka jest ci potrzebna abys nabral sil
            i partnera w
            > dupe pocalowal.

Wstydzisz się już pod jednym nickiem tyle głupot rzygać na raz
            i zmieniasz ? Powtórzę więc jeszcze raz - spie..j na drzewo
            banany prostować.
            www.cimoszewicz.net/wp-content/uploads/2006/11/10-rydzykow.jpg
          • vicky17 Re: Weź swój tylek wikus 13.02.08, 01:27
            i odpieprz sie od mego nicku meski szmaciarzu.tego typu chamstwo pachnie jedna
            kultura a jaka to sam wiesz pajacu. odjazd kmiocie.
            • wikul Jeszcze, desko sedesowa, nie znudził ci się 13.02.08, 21:03
              ...ten bełkot. Czyli jeszcze za mało zostałaś opie..na.

vickyIQ17 naplupła:

> i odpieprz sie od mego nicku meski szmaciarzu.tego typu chamstwo
              > pachnie jedna kultura a jaka to sam wiesz pajacu. odjazd kmiocie.

To wszystko przez Żydów. Że ci się nic nie wiedzie to ich wina.
              Twoja brzydota wewnętrzna i zewnętrzna to też ich wina. No i twój
              wtórny analfabetyzm też oni spowodowali. Najlepiej zebyś się
              przeniosła na te strony, to tój poziom. No i te same
              zainteresowania.
              wierzejski.blog.onet.pl/3311368,259867762,1,200,200,62029342,260075692,4688785,0,forum.html
              • vicky17 posluchaj pisuarski 13.02.08, 21:08
                twoj tate powinien cie byl pouczyc co sie dzieje jak takie przyglupy jak ty
                siusiaja pod wiatr z rozdziawiona geba.
                zjezdzaj i odpieprz sie chuliganie od mego nicka.
                • wikul Posluchaj bezmyślna PiSuarska sieroto... 13.02.08, 22:13
                  ...walnęłaś jak łysy o beton z tym PiS-uarem.

vickyIQ17 nasikała pod wiatr:

> twoj tate powinien cie byl pouczyc co sie dzieje jak takie.
                  przyglupy jak ty siusiaja pod wiatr z rozdziawiona geba.
                  > zjezdzaj i odpieprz sie chuliganie od mego nicka.

Ale mnie rozśmieszyłaś. Wściekłość, spisiały garkotłuku, cie zaślepia
                  i wypisujesz ośmieszające cię dyrdymały.
                  Bardzo ładnie wyszłaś na tym zdjęciu poniżej.
                  www.repubblica.it/2006/05/gallerie/esteri/clown-copenhagen/ap86783501208095100_big.jpg
                  • ku_ba2 Re: Posluchaj bezmyślna PiSuarska sieroto... 13.02.08, 22:18
                    wikulski a ty wiem ze wlasne ekskrementy spozywasz bo sa koszerne mowisz ale tak
                    daleko siegac to by znaczylo ze jestes bardzo potrzebujacy.
                    Kto ci tak ladnie spodnie skroil?
                    newmedia.funnyjunk.com/pictures/0363.jpg
                    • wikul Re: Posluchaj bezmyślna PiSuarska sieroto... 13.02.08, 22:29
                      ku_ba2 napisał:

> wikulski a ty wiem ze wlasne ekskrementy spozywasz bo sa koszerne
                      mowisz ale tak
                      > daleko siegac to by znaczylo ze jestes bardzo potrzebujacy.
                      > Kto ci tak ladnie spodnie skroil?

A ciebie ktoś zaczepia, forumowa łajzo ? Wypuścili cię już z Tworek,
                      łachudro ? Uważaj bo ci Żydzi krzywdę zrobią. A teraz spie..j
                      śmieszny sklonowany pajacu bo ci kartony podpieprzą którymi sie
                      przykrywasz.
                  • vicky17 Re: Posluchaj gnoju pisuarski 13.02.08, 22:19
                    jeszcze raz ci powtarzam chuliganie:nie lej pod wiatr z rozdziawiona geba i
                    odpieprz sie od mego nicka chamidlo jedne.
                    nie znosze mieczakow i meskich kluch,polanych wczorajszym stechlym sosem.
                    • wikul Posluchaj gnoju pisuarski o IQ17 13.02.08, 22:34
                      vicky17 znów nasikała byle co:

> jeszcze raz ci powtarzam chuliganie:nie lej pod wiatr z
                      > rozdziawiona geba i odpieprz sie od mego nicka chamidlo jedne.
                      > nie znosze mieczakow i meskich kluch,polanych wczorajszym stechlym
                      sosem.

Jeszcze musisz potaplać sie w gó..e, szambonuro ? Nie zaśniesz ?
                      Przed snem musisz sie w gnoju wykąpać ? To widać, słychać i czuć.
                  • ku_ba2 wikul mam cos dla ciebie na sygnaturke 13.02.08, 22:30
                    wikul jestem wikul z samych lepszych kadr
                    deszczyk mnie wykapal jakzem lal pod wiatr.
                    • wikul Posluchaj bezmyślna PiSuarska sieroto... 13.02.08, 22:38
                      ku_ba2 napisał:

> wikul jestem wikul z samych lepszych kadr
                      > deszczyk mnie wykapal jakzem lal pod wiatr.

Twoja obsesja moczem cie zdradziła, sklonowana moczemmordo.
                      A teraz spie..j zmienić pampersy.
                      • ku_ba2 wikulski teraz test na twoja inteligencje 13.02.08, 22:49
                        jakie sa cztery stany skupienia.Masz do wyboru:
                        1.stan staly,2.stan cieky,3.galareta,4.wikul
                        • ariadna-enta Re: wikulski teraz test na twoja inteligencje 13.02.08, 22:55
                          nudzą się dzieci na okrąglaku
                          gdzie indziej przychodzą powietrze zepsuć.
                          • ku_ba2 Re: wikulski teraz test na twoja inteligencje 13.02.08, 23:05
                            nie przynudzaj albo rozwiaz test dla wikulskiego.Gdzie ta plemienna wasza
                            solidarnoaosc?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka