Gość: Perła IP: *.zin.lublin.pl 24.08.03, 13:18 Przecież obiecywałeś, że go już nie będzie tu. Perła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monopol Właśnie magistrze - dlaczego ja tu jestem? 24.08.03, 13:23 Mieli po mnie przyjść i zabrać mnie. ONI mieli mnie załatwić, koniec mój miał nastąpić już prawie tydzień temu. I Snajpera koniec, a o Perle mówiłeś, że przepadł z kretesem. Tymczasem jestem i jest też Perła, i Snajper. Może potrzebujesz jeszcze trochę czasu na wykończenie nas? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Monopolu, monopolu 24.08.03, 13:34 monopol napisał: > Mieli po mnie przyjść i zabrać mnie. ONI mieli mnie załatwić, koniec mój miał > nastąpić już prawie tydzień temu. I Snajpera koniec, a o Perle mówiłeś, że > przepadł z kretesem. > > Tymczasem jestem i jest też Perła, i Snajper. Może potrzebujesz jeszcze trochę > czasu na wykończenie nas? > Obiecanki cacanki a glupiemu radosc. Chyba sie nie pogniewasz? Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Zniecierpliwienie mnie ogarnia 24.08.03, 14:59 Zobaczyć już pragnę koniec swój, jak w ICH rękach topnieje me wirtualne, forumowe życie... Ja Józiowi wierzę - obiecał, to wykończy mnie. Tylko dlaczego tak okrutnie się spóźnia? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Zniecierpliwienie mnie ogarnia 24.08.03, 15:09 monopol napisał: > Zobaczyć już pragnę koniec swój, jak w ICH rękach topnieje me wirtualne, > forumowe życie... > > Ja Józiowi wierzę - obiecał, to wykończy mnie. Tylko dlaczego tak okrutnie się > spóźnia? > Monopolu nie czepiaj sie do Jozka, to krawiec sie spoznil, w koncu chlopcy przyjda w czarnych garniturach. A nie przyjda byle jak, garniturki musza byc eleganckie, wiec czepiaj sie do krawca, bo to jego wina.Jozek zamowil a krawiec odwleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Perła, Twój apel do antysemitów na Oslej Ławce... IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 15:09 ... musiałem czytać. Zniknął mi w trakcie czytania. ) Admin usunął wszystkie ślady swojej wczorajszej działalności. Czyżby się wstydził ? Wszystkie wątki o usuwaniu postów wylądowały na Oślej. Czyżby pisanie o usuwaniu wątków było niezgodne z regulaminem ? ) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Perła, Twój apel do antysemitów na Oslej Ławc 24.08.03, 15:20 Gość portalu: snajper napisał(a): > ... musiałem czytać. Zniknął mi w trakcie czytania. ) Admin usunął wszystkie > ślady swojej wczorajszej działalności. Czyżby się wstydził ? Wszystkie wątki o > usuwaniu postów wylądowały na Oślej. Czyżby pisanie o usuwaniu wątków było > niezgodne z regulaminem ? ) > > Snajper. Snajper nie przejmuj sie ja mam "dobra kopiarke" jak stwierdzil kropa to skopiowalam. A admin niech sobie tnie, widac ma placone tak jak Jozek.Od postu. Jozek od napisanego a admin od wycietego. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Bilans zawsze musi być na zero 24.08.03, 15:24 gini napisała: > A admin niech sobie tnie, widac ma placone tak jak Jozek.Od postu. > Jozek od napisanego a admin od wycietego. I w ten sposób zostaje zachowana równowaga w wirtualnej przyrodzie. Admin i Józek mają płacone, płacą im Ci, którzy kupują Wyborczą. Ktoś zyskuje, ktoś traci. Jak w życiu... Odpowiedz Link Zgłoś