Dodaj do ulubionych

Najgorszy prezent od Mikołaja

20.12.11, 15:14
Dostałyście kiedyś taki prezent, który mogłybyście od razu śmiało wyrzucić przez okno? A może zrobiło Wam się przykro, jak w ogóle ktoś mógł pomyśleć, że taki podarunek sprawi Wam przyjemność? Piszcie, jakie najokropniejsze prezenty znalazłyście pod choinką...
Obserwuj wątek
    • olcissia_1998 Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 20.12.11, 15:23
      Ja raczej nie miałam takiego okropnego prezentu smile Z każdego mam zaciesz big_grin
      • roxy11 Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 20.12.11, 17:18
        nie na Mikołajki, ale na urodziny. zestaw kosmetyków pielęgnujących do twarzy dla 30-latki o.o
        myślałam, że padnę na miejscu big_grin
        • smileyy776 Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 21.12.11, 20:31
          chyba nie było takiego prezentu...
        • kotkaevita15 Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 25.12.11, 18:35
          Szkolne prezenty (na mikołajki) - to było akurat w tym roku. Dostałam pajaca-pacynkę, grzechotkę z dzwoneczkami i małe mentosy. KOSZMAR!!!sciana

Domowe- nie było takich.winksmirk
    • monik4 Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 21.12.11, 21:04
      nie dostałam żadnego najgorszego prezentu wszystkie mi się podobały smile
      • juliska31 Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 24.12.11, 13:18
        Mi podobają się wszystkie prezent bo według mnie to dar z serce taki odruch....................kiss
    • blondzia Bywały jakieś prezenty które mi się nie podobały. 21.12.11, 21:22
      Będąc w 5 klasie podstawówki dostałam małego kotka w butelce uncertain Cieszyłabym się z takiego gdybym miała z 8 lat a nie 11 , oddałam go młodszej siostrze , której bardzo się podobał .

W tamtym roku dostałam jakieś kwiatki do postawienia i takie inne dziadostwa które można kupić jakiejś starszej babci ,żeby miała co na meblach poustawiać więc oddałam to mojej babci .

I już nic sobie nie przypominam xd
    • kusy505 O Boże...XDDDD 21.12.11, 21:24
      Hmm...To było kilka lat temu. MIałam klasowe mikołajki w klasie. Wiedziałam że ma mnie taki jeden chłopak. Nie powiem że liczyłam na Bóg wie co, ale zaskoczyło mnie to co dostałam. Po pierwsze torba, w której dostałam prezent była używana, a na karteczce pisało "Dla Huberta" (nie, nie mam na imie Hubert). W środku był papier toaletowy luźno wrzucony. Wtedy myślałam że spłonę ze złości. Ale to nie koniec. W środku znajdowały się też wyroby "czekoladopodobne", bo czekoladą nie można tego nazwać. Miałam też świeczkę, która nie miała wkładu. I oczywiście wiewiórkę, która nie wiem do czego miała służyć, bo ani nie była misiem, ani nic, po prostu wiewiórka, sztywna. Najlepsze na koniec. Na samym podziurawionym dnie leżała luzem rzucona bransoletka z bravo. Cała zardzewiała i śmierdząca. Generalnie rzecz biorąc poczułam się okropnie. Dzisiaj się z tego śmieję, ale wtedy to nie było przyjemne.
      • eminem72 Re: O Boże...XDDDD 24.12.11, 12:53
        haha smile męski dyzodorant na mikołajki bo mieliśmy taki "tajne " i koleżanka nie wieziała czy wolosowała dziewczynę czy chłopaka
      • sheeranowa Re: O Boże...XDDDD 24.12.11, 14:14
        Ja w zeszłym roku na klasowe mikołajki dostałam od kolegi własnoręcznie namalowaną laurkę i czekoladę. Nie wspomnę o tym, że nie ma on talentu do rysowania... A poza tym była to druga klasa gimnazjum więc trochę przypał.
      • czeko_czeko Re: O Boże...XDDDD 24.12.11, 16:00
        O Boże .! Ale mi się chcę śmiać .! Na prawdę .? Miałaś tak .? Wierzę Ci , musiałaś 'płonąć' z gniewu .santa
    • angela3545 Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 21.12.11, 21:29
      Ja jak byłam w 6 klasie dostałam od babci (młodej babci) lalkę barbie.
      • yourii OMG 24.12.11, 12:13
        Ja dostałam na klasowe mikołajki olejek perfumy hannah montanaXD i na gwiazdkę((od dziadków to samoXD
    • stand_out Ja nigdy nie dostaje prezentu pod choinkę więc... 24.12.11, 12:16
      ... nie mogę powiedzieć jaki był najgorszy skoro nie dostaje.
      • victoriaoxox xd 24.12.11, 12:24
        Moja mama i ciocia miały kupować prezenty dzieciom tej drugiej. No więc dostałam od cioci figurkę świni -.O podczas gdy mój kuzyn od mojej mamy świetną książkę o Egipcie, z próbkami różnych kojarzących się z tym państwem rzeczy, poza tym to go interesowało i się ucieszył. Ja nie bardzo.confused
      • itmustbecherry Re: Ja nigdy nie dostaje prezentu pod choinkę wię 24.12.11, 12:29
        ojjjjjj to smutne sad

a ja nie wiem nie dostałam nic dziwnego, głupiego czsem jakies swieczki itp nudne aniolki albo misie z zawieszką nie mam juz miejsca na takie bibeloty ale raz dostalam kolczyki takie stópki puste w srodku i z diamencikami i jak je wyjelam to nagle diamenty wylecialy i kolczyk sie rozpadł jakby był z waty big_grin buuubel.
        moja siostra dostala raz tablice na krede jak byla mala i wtedy przestala wierzyc w mikolaja big_grin bo chciala lalke czy cos.. big_grin a na mikolajki w szkole dostala całą torbe wypchaną jakimiś słonikami na szczescie malymi roznymi, ktore ktos z domu wział.. uncertain
        no a tak to raczej dostaje mile prezenty smile niewielkie, ale mile.
    • plotkaragirl Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 24.12.11, 12:23
      Nie było takiego! Zawsze miałam cudowne prezenty serceserceserce! smile
    • kasiula760 ; ( 24.12.11, 12:24
      jakąś zrytą czapkę . . . . a w te święta miałam dostać gitarę i nie dostanę . . . Załamka normalnie . . . na pewno coś obciachowego dostanę . ! ! ! ! ! ! ! 1
      • bbbasia10 Re: ;/ 25.12.11, 18:01
        No więc rok temu mieliśmy mikołajki klasowe w sql i wylosowal mnie taki chlopak <nie za fajny> , ale sądziłam że prezent od niego nie będzie taki zły.. A okazało sie że dostałąm perfum ze sklepu za 2,50 ;/ I to jeszcze jakby ladnie pachnial a on śmierdział tak że masakra do tego jeszcze szajskie lusterko tez za 2,50 .;/ i wrzucil mi do prezentu jeszcze mandarynki ktore bylo prawie zgniłe !;/ Ogólnie masakra tak sie na niego wnerwilam ze nie moge ! A ten perfum tak śmierdział ze z koleżanką wyrzucilysmy go przez okno < a ja mieszkam na 4 piętrze.;D > Ale i tak sie nie rozbil xd Noi to tyle przypalowych prezentow reszta byla nawet spoko ;D
    • julasek prezent 24.12.11, 12:28
      Ja nie ale moja koleżanka od kolegi na gwiazdkę klasową dostała mydło i gąbke
    • miley0501 Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 24.12.11, 12:31
      Nie było takiego ...
      Chyba że w tamtym roku bo nic nie dostałam devil
      Ale teraz nie , ciekawe co mnie czeka w tym roku ... prezentprezentprezent
      • nana1112 Ja sie zawidlam na Mikolaju ... 24.12.11, 14:33
        No w zeszlym roku chcialam dostac nowy komputer lub laptot. A co dostalam ...
        Dziadowskie kosmetyki -.- A moja siostra dostała az 3 -.- Niesprawiedliwe !sad
        • palola. Re: Ja sie zawidlam na Mikolaju ... 27.12.11, 23:35
          co 3 ?
    • bellss Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 24.12.11, 12:47
      Prezent nigdy nie jest zły. Przynajmniej dla mnie uszanuję każdy smile Jednak najmniej ciekawe i oklepane są rzeczy z porcelany.
      • you_x Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 24.12.11, 21:01
        Oj dużo tego... moja rodzina i znajomi nie poterafią wybierać prezentow... ;/ Ale najbardziej pamiętam:
        Od babci - zegarek z a'la skórzanym paskiem bo nie była to skóra tylko jakiś badziew. zegarek miał taką staroświecką tarczę... i widać było że był noszony (rozciągnięte dziurki w pasku) - moja druga babcia nosi lepsze zegarki... gdy otworzylam paczkę poczułąm zarzenowanie ze ona wgl pomyślała że coś takiego mi bd pasować i że to bede nosić...
    • tenshikiryuu Ja dostałam... 24.12.11, 12:53
      Od cioci w zeszłym roku dostałam porcelanowego pajacyka, ponieważ ona ostatnio widziała mnie, gdy miałam 8 lat, a wtedy je uwielbiałam. Myślała, że mając 18 lat, czyli 10 lat później, nadal je zbieram tongue_out
    • katty05 Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 24.12.11, 13:03
      Dostałam rok temu okropnyyyyy prezent <szlafrok w kwiatki, taki długi do kostek> Masakkra! confusedconfusedconfusedconfused
    • demetria_ Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 24.12.11, 13:04
      rózga -mało przez okno nie wyleciała big_grin
    • lili96reggae Najgorszy prezent od mikłaja 24.12.11, 13:10
      w tamtym roku dostałam gre Harry Potter i Insygnia śmierci! Szalałam z radości i wszystko byłoby ok gdyby ta gra działała....;/ sad
    • emila Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 24.12.11, 13:12
      Raczej takiego nie było, wszystkie prezenty bardzo mi się podobaływink
    • synthia. Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 24.12.11, 13:17
      Nie miałam na szczęście takiego okropnego prezentu (jak na razie big_grin)
      Mikołaj zawsze wie co mi kupić, hehe ^^
    • koralina94 Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 24.12.11, 13:23
      Nie przypominam sobie, żebym kiedyś dostała coś naprawdę okropnego. A nawet jeśli bym dostała coś takiego, to nigdy nie wyrzuciłabym tego przez okno. Ale zazwyczaj, bardzo się cieszę ze swoich prezentówsmile
    • sapran444 Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 24.12.11, 13:25
      w 4 klasie od koleżanki na mikołajki dostałam batona którego rozdają na obiedzie uncertain
    • lea147 Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 24.12.11, 13:27
      raczej takiego nie było smile ' mikołaj ' nigdy mnie nie zawiódł . wink
    • thekinia Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 24.12.11, 13:28
      Na mikołajki dostałam od koleżanki z klasy konturówkę do ust w kolorze rażącego różu i cień o odcieniu lima. Nie malowałam się tym ale powiedziałam przyjaciółce, że to będzie makijaż rodem z horroru.

Nasze paczki miały kosztować 20zł a ona wydała 9zł. Przyjaciółka pomalowała się konturówką i dostała wysypki.smile

Wesołych Świątsmile
    • demi123joe Ja dostałam ... 24.12.11, 13:31
      ... solniczkę i 2 talerze do mikrofalówki uncertainuncertain
    • zabciaa. Re: Najgorszy prezent od Mikołaja 24.12.11, 13:33
      Nie :] kazdy prezent jest super.:]
    • damonlove damonlove 24.12.11, 13:47
      moja siostra dostała kiedyś rózge tylko na mikołajki i od dziadka ale on jej powiedział ze mikołaj wie ze była niegrzeczna i ze jak sie nie poprawi do świat to jej węgiel przyniesie ; ))
      poźniej jej kupił ptasie mleczko i powiedział ze mikołaj sie pomylił i ze to miało być dla mnie ; PP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka