i-love-2-bike 31.03.08, 01:44 ale na piekne widoki kwitnacych drzew owocowych,a te zwabiaja tysiace turystow.pogoda sliczna i widoki obledne,szkoda,ze tak krotko trwa ten sliczny czas. dc.about.com/od/hoildaysseasonalevents/ss/CherryBlossoms_7.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: do DC nie tylko na rubiny 31.03.08, 01:46 DC moze sie schowac przy Kioto: www.reggie.net/album.php?albid=717 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: do DC nie tylko na rubiny 31.03.08, 01:50 absztyfikant napisał: > DC moze sie schowac przy Kioto: a Kyoto moze sie schowac przy moim kwitnacym ogrodzie. cos jeszcze za nim spac pojdziesz..bo jak widze znowu insomnia meczy me trole? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do DC nie tylko na rubiny 31.03.08, 01:58 Jestesmy na polskim forum i w Polsce pisze sie Kioto. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: do DC nie tylko na rubiny 31.03.08, 02:26 absztyfikant napisał: > Jestesmy na polskim forum i w Polsce pisze sie Kioto. > jestes na moim wpisie i sluchasz sie mnie a nie odwrotnie. skoncz z tym tonem bo mnie wq.. za chwile a wiesz czym to pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do DC nie tylko na rubiny 31.03.08, 02:28 Czosnkiem? A ja myslalem, ze wisniowym sadem. Oj wej ciotka, znowu zaczynasz?)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: do DC nie tylko na rubiny 31.03.08, 02:35 absztyfikant napisał: > Czosnkiem? A ja myslalem, ze wisniowym sadem. Oj wej ciotka, znowu > zaczynasz?)))))))) > skoncz z tym skubaniem mnie,nie znosze poklepywania po pleckach a jak ty sie rozwijasz to juz widzielismy nie raz. czas chyba w kimono uderzyc i odpuscic me wpisy,co chyba przychodzi ci najtrudniej jak widze. znamy swoj repertuar wiec po co sie naparzac, masz jakas radosc z tego ,ze to co wpis czynisz? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do DC nie tylko na rubiny 31.03.08, 02:42 Uj znamy, uj znamy www.youtube.com/watch?v=96w3ZItWwrI Beautiful Japan Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike i jeszcze jedno jeleniu 31.03.08, 03:07 widac,ze nie pamietasz co 5 minut temu splodziles do mnie,bo te twoje lyrics to jakos takos malo polskie,a juz w twoim wykonaniu to musza faktycznie pachniec szczecina. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=77647192&a=77647284 Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: do DC nie tylko na rubiny 31.03.08, 02:05 DC i Kioto moga sie schowac przy Montrealu U nas nadal ulice tak wygladaja jak na tym zdjeciu, chociaz gory sniegu sa troche nizsze (moze z 10cm). www.flickr.com/photos/eliza_tasbihi/2330501532/ Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do DC nie tylko na rubiny 31.03.08, 02:06 Moze sie kiedys wybiore do tej Kanady, za rok bede mial okazje. Znowu bede sluzbowo w NYC Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: do DC nie tylko na rubiny 31.03.08, 02:24 cyniol napisał: > DC i Kioto moga sie schowac przy Montrealu U nas nadal ulice tak wygladaja ja > k > na tym zdjeciu, chociaz gory sniegu sa troche nizsze (moze z 10cm). > www.flickr.com/photos/eliza_tasbihi/2330501532/ no dobra przyjmuje wyzwanie i podesle zdjecia kwitnacyh piwonii,a mam ich sporo faktycznie u was i w toronto maja te festiwale kwitnacych tulipanow,hej moze sie wybiore w tym roku jak zdarze przyjechac z kalifornii kolezanka mieszka pod montrealem to cie napadniemy. ma to samo imie co ja to bedzie latwiej))) a tam jak bylo cudownie,ale to daaawno bylo www.pbase.com/xon/keukenhoff Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike u nas 31.03.08, 02:33 z kolei pieknie kwitna magnolie,jest tez sporo drzew owocowych slicznie kwitnacych jak rowniez sporo krzewow. ale u nas wiosna to dopiero za jakis miesiac przyjdzie, teraz nawet przebisniegow nie ma. Washington DC jest znacznie bardziej cieply,tam jest zupelnie inna roslinnosc, sliczna zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike apropos rubinow 31.03.08, 02:43 bo pare dzikusow tu sie obsmiewa z nich ustwicznie,to pre panstwa najwiekszy rubin jest wystawiony wlasnie w jednym z muzeow Smithsonians i jest na prawde wart zobaczenia,lacznie z innymi ciekawymi eksponatami w reszcie tego najwiekszego kompleksu muzealnego. www.diamondvues.com/2005/01/worlds_ruby_rin.html Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant wiemy, wiemy 31.03.08, 02:51 Bedzie o tym w piosence tez. Calosc "lyrics" bedzie w klipie na youtube, jakas niespodzianka musi byc. Padniesz ciotka Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiemy, wiemy 31.03.08, 03:03 absztyfikant napisał: > Bedzie o tym w piosence tez. Calosc "lyrics" bedzie w klipie na youtube, jakas > niespodzianka musi byc. Padniesz ciotka > mam nadzieje,ze ty wreszcie padniesz w wyro bo inne twoje pomysly mnie raczej malo interesuja. widac,ze zycie masz tak ciekawe,ze musisz ciagle obrabiac tylek innym by funkcjonowac jako tako..on your own. serdecznie wspolczuje,bo nie ma nic gorszego jak puste wyro i ciemny monitor compa..a co do przyczepiania sie do nnie to pachnie mi to raczej obledem,i to powaznym a ten dzielicie z cala grupa,po koszernemu. Odpowiedz Link Zgłoś