i-love-2-bike Re: Pod wpływem 04.04.08, 23:45 off_nick napisała: > środków odurzających jesteś? > ty ciociu,jak w banku.ciagle z psami to chyba nudno.. by the way krystian daj znac,ja musze uciekac Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pod wpływem 04.04.08, 23:47 Krystek, popiles irlandziego piwa z okazji weekendu? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:17 jak popilem to za swoje a nie wyzebrane,jak cala Irlandia w piatek wieczorem I czego sie wtracasz ,nie widzisz,ze to szyfr i umowione haslo? He,he , a swoja szosa,to dziekuje wam przyjaciele za pamiec. Jak za starych dobrych czasow,na Swiecie. Wystarczylo kropke puscic,a za godzine bylo 100 wpisow No juz dobra,przyznam sie ,ze zylem w bledzie,bo myslalem,ze na aqua taz mam bana , a to byl taki balon probny Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:21 Na zdrowie Krystek. Tylko uwazaj jak bedziesz lecial do off-licence zeby ci jakis Paddy nie lutnal. I wpadaj czesciej, moglbys tez jakis wierszyk trzasnac od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:25 hehehehe uderz w stol a nozyce odezwa sie Ci co sami na wspomagaczach sa, oskarzaja o zazywanie dopalaczy kazdego adwersarzaCzas zmienic metode, bo ta nie robi na nikim wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:28 Ctyniol, Cyniol. Ja znam Irlandie jeszcze z lat osiemdziesiatych. Spedzilem tam kilka tygodni w 2005 roku latem. Oni po prostu chleja na umor od czwartku do soboty, a w niedziele na kacu do kosciola. Jesli ktos mysli, ze Polacy sa niewiadomo jakimi alkoholikami to powinien pojechac do Irlandii. Sam tez schlalem sie tam nie raz ich piwem, ktore akurat lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:35 Ja znam 25 lat, tu przezylam wiecej niz sie urodzilam ipowiem Ci ze patrze na roznych ludzi w PL - smiesza mnie i doprowadzaja do szmaciarsrstwa, pennerzy robia na SIEBIE - nie odpowiadam zanich Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:39 Widzisz Maglarciu, tak to jest. Wole Niemcy od Irlandii szczerze mowiac. Ludzie jacys bardziej normalni. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:42 absztyfikant napisał: > Ctyniol, Cyniol. Ja znam Irlandie jeszcze z lat osiemdziesiatych. Spedzilem tam > kilka tygodni w 2005 roku latem. Oni po prostu chleja na umor od czwartku do > soboty, a w niedziele na kacu do kosciola. Jesli ktos mysli, ze Polacy sa > niewiadomo jakimi alkoholikami to powinien pojechac do Irlandii. Sam tez > schlalem sie tam nie raz ich piwem, ktore akurat lubie. Ja pijam tylko wino, a tym nasze polskie glowy upic sie nie moga. Najwyzsza zawartosc alkoholu to 13vol, czyli voltow Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:56 absztyfikant napisał: > A przypalasz czasami cos wesolego? Wstyd sie przyznac, ale nigdy w zyciu nie przypalilem i pewnie juz tego nie zrobie, chyba ze bede musial jako srodek przeciwbolowy. Moja znajoma ma przepisane przez lekarza(specjaliste od bolu) i pomaga natychmiast. U nas jest legalne, jesli lekarz zaleci. W takich przypadkach to rozumiem, ale jesli nie ma takiej potrzeby, to Bogu nalezy dziekowac, ze nie trzeba tego brac. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:59 Mniej szkodliwe i uzalezniajace od alko Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pod wpływem 05.04.08, 01:00 cyniol napisał: > > > Wstyd sie przyznac, ale nigdy w zyciu nie przypalilem i pewnie juz tego nie > zrobie, jeju ty jak moj stary,porzadny az do znudzenia)) a "hair" to ty nie spiewales noszac dzwony) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Pod wpływem 05.04.08, 01:29 i-love-2-bike napisała: > cyniol napisał: > > > > > > > Wstyd sie przyznac, ale nigdy w zyciu nie przypalilem i pewnie juz tego n > ie > > zrobie, > > jeju ty jak moj stary,porzadny az do znudzenia)) a "hair" to ty nie spiewales > noszac dzwony) No taki juz jestem) Kiedys ludzie zyli bez tych wszystkich swinstw i mysle, ze bylo to z korzyscia dla swiata. Ja poczytuje sobie za sukces, ze dzieci moje od tego uchronilem. Popatrz jak swiat sie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:52 czesc cyniolku. Ach,jak ja kocham to myslenie stereotypami abszynta i jeszcze brzydka zazdrosc z niego wylazi Bo Irlandia to kraj w duzym stopniu porownywalny z israelem- wielkoscia i liczba ludnosci, i swoje konflikty i bomby miala i terrorystow , a zrobil sie z niej celtycki tygrys i to w przeciagu 10 lat , a Israel zchodzi i schodzi na psy i dzieci grzebia po smietnikach Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:55 Taaa, i klimat super, nie? Irlandki piekne, Irlandczycy goscinni, tanio, wszyscy mowia czystym angielskim, nie ma zlodziejskich meneli, paczka fajek najtansza w Europie, piwo i gorzala to samo, duzo slonca, piekne plaze. Raj. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Pod wpływem 05.04.08, 23:10 krystian71 napisała: > czesc cyniolku. > Ach,jak ja kocham to myslenie stereotypami abszynta i jeszcze > brzydka zazdrosc z niego wylazi > Bo Irlandia to kraj w duzym stopniu porownywalny z israelem- > wielkoscia i liczba ludnosci, i swoje konflikty i bomby miala i > terrorystow , a zrobil sie z niej celtycki tygrys i to w przeciagu > 10 lat , a Israel zchodzi i schodzi na psy i dzieci grzebia po > smietnikach Czesc Krystek, fajnie ze wrociles z urlopu Ciesze sie, ze do mojego Montrealu krytycy forumowi nie dobieraja sie jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pod wpływem 05.04.08, 23:16 cyniol napisał: > > Czesc Krystek, fajnie ze wrociles z urlopu Ciesze sie, ze do mojego Montrealu > krytycy forumowi nie dobieraja sie jeszcze plonne nadzieje cyniolku. wiejsz jak to z polskimi viajpami jest..te une nie tylko najmadrzejsze,ale i wszystkowiedzace,ze nie powiem rowniez,ze i kulturom swiecom jak..psu... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:30 abszyncie kochany my sa polskie pany by miec mokro w dziubie pijemy se w pubie Pinta za 5 euro,zamykaja o drugiej,off licency dawno zamkniete,sklepikarze tez sie musza napic Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:37 Jutro na kaca, rano kupisz. W dalszym ciagu otwieraja o trzynastej? 5 euro? Sukinsyny. W Berlinie za 1 euro. Niech spadaja. A jak sie napija, to sa agresywni. Masowo. Na pewno widziales co wyprawiaja na ulicach po zamknieciu dyskotek. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:48 lepiej guinnessa saczyc w Dublinie niz szwabskie doopy lizac w Berlinie A jak sie napija, to sa > agresywni. Masowo. Na pewno widziales co wyprawiaja na ulicach po zamknieciu > dyskotek. > Wiadomo,rudy jest wredny ,ale dam ci rade.Jarmulke zostaw w domu,to cie nic zlego nie spotka Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:52 Berlin jest pod nosem Krystek. Godzina lotu albo kilka godzin pociagiem z Warszawy i wysiadasz na Hauptbahnhof, pokaze ci jak wyglada: www.sebb.at/images/Berlin_Hauptbahnhof.JPG Tanio, blisko polski, swietne koncerty (swiatowe gwiazdy), fajne dziewczyny z calego swiata etc. Duzo Arabow, ale mozna przywyknac. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:57 bylem raz 30 lat temu prawie.Na ulicach granatowo od FDJ-tow, a na Alexander Plac milion mlodych ludzi spiewajacych z zapalem i bardzo rowno Miedzynarodowke.I piesci podnosili do gory rowniez bardzo rowno Nie moje klimaty,abszyt Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pod wpływem 05.04.08, 00:59 krystian71 napisała: > bylem raz 30 lat temu prawie.Na ulicach granatowo od FDJ-tow, a na > Alexander Plac milion mlodych ludzi spiewajacych z zapalem i bardzo > rowno Miedzynarodowke.I piesci podnosili do gory rowniez bardzo rowno > Nie moje klimaty,abszyt > no dopadlam cie na chwile gdzie ty latasz powsinogo,ale,ale za chwile i ja lece. poza tym musimy sie spotykac na moim targu,tam bez tych czerwonych jeleni na rykowisku) masz jeszcze gg i skype,czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pod wpływem 05.04.08, 01:01 Alez Krystek, sa w Europie ciekawsze miejsca od Berlina - Praga, Budapeszt, Amsterdam, Antwerpia. Wymienilem swoje ulubione Do Irlandii mozna pojechac dla kasy. To nie jest kraj do mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: witam n/t 05.04.08, 16:49 mowisz, abstrakt, ze juz jestes gotow witac nawet krystka, byle cie zauwazyl????? nu, dno.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: witam n/t 05.04.08, 17:08 To ty jeszcze zyjesz? A mowili mi,ze ludzie tak dlugo nie zyja... Wobec tego przywitam cie tradycyjnie Wiatr ciaga smugi mgly po rzysku W swietle ksiezyca rosa lsni Krowa gdzies ryczy na pastwisku Tesknota zzera dusze mi.. Bo nie wiem sam,czemu osnowa mysli mych placze sie i drzy Czemu niewydojona krowa Znow przypomniala Dane mi? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike kurcze blade:) 05.04.08, 17:11 czy ty odpowiesz mnie na moje pytania,czy bedziesz sie tym pudlem zajmowal Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: kurcze blade:) 05.04.08, 17:20 czesc rachelciu.Pisze z pracy, skypa i gg nie mam , czekamy na przyjazd glaba,zeby nam zainstalowal. Co slychac? PS Pudla do tego sluza,by w nie walic jak w beben Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kurcze blade:) 05.04.08, 17:35 krystian71 napisała: > czesc rachelciu.Pisze z pracy, skypa i gg nie mam , czekamy na > przyjazd glaba,zeby nam zainstalowal. > Co slychac? > PS Pudla do tego sluza,by w nie walic jak w beben no to napisz na moj inny adres,e-mail chyba masz co slychac ,ano duzo sie zmienilo,ale ku lepszemu,ale o prywatnych sprawach nie bede tu mowic z wiadomych wzgledow,bo pudla wszystko sejfuja i przerabiaja grupowo wiesci. nie mam ochoty im humoru psuc wiosna w powietrzu i niedlugo wybywam na jakis czas do kaliforniastej,jade pozbierac rodzynki a co do skype to mozesz go sam zainstalowac,nic trudnego zapewniam cie Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: kurcze blade:) 05.04.08, 17:48 niedlugo wybywam na jakis czas do kaliforniastej,jade > pozbierac rodzynki Czy to jakis szyfr?Masz na mysli swojego chlopaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kurcze blade:) 05.04.08, 17:51 krystian71 napisała: > niedlugo wybywam na jakis czas do kaliforniastej,jade > > pozbierac rodzynki > > Czy to jakis szyfr?Masz na mysli swojego chlopaczka? jaki szyfr..przeciez nie napisze,ze jade na podryw he,he oczywiscie,ze jade do dzieciecia a przy okazji...poszaleje ..wirtualnie jeno,coby mi polaczki nie zazdroscily wyskokow jak mowie musimy porozmawiac w innym formacie.. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm a ty bez moich postów żyć nie możesz? 05.04.08, 17:12 po co je czytasz? przecież to dno... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: a ty bez moich postów żyć nie możesz? 05.04.08, 17:15 hiperrealizm napisał: > po co je czytasz? > przecież to dno... nie wiesz,ze po dnie to grubasy lubieja lazic,bo juz nizej nie spadna. problem z grubasami jest taki,ze laza tam,gdzie ich nikt nie chce i wciskaja swe fat arsy,gdzie sie po prostu nie mieszcza,ale tez by chcialy.to znany syndrom odtraconych. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a ty bez moich postów żyć nie możesz? 05.04.08, 18:37 alez moge, abstrakt.... ja tylko z zainteresowaniem sledze twoj.... rozwoj.... Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm a ja dla ciebie straciłem jakiekolwiek 05.04.08, 19:28 zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: a ty bez moich postów żyć nie możesz? 05.04.08, 20:11 Heheh , myslalas ze juz go owinelas a on ci miedzy palcami )) ,... =================================================================== ja tylko z zainteresowaniem sledze twoj.... rozwoj.... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: a ty bez moich postów żyć nie możesz? 05.04.08, 20:13 spitme napisał: > Heheh , myslalas ze juz go owinelas a on ci miedzy palcami )) ,... >owinela to ona pare starych bab i dziadow. ci lubuja sie w czulencie i wachlowaaniu rozochoconej mame po rozmowie z nami > Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: a ty bez moich postów żyć nie możesz? 05.04.08, 20:53 Farbowanych lisow ktorym Bubel i dobre imie Polski spedza sen z powiek )) ,... =================================================================== owinela to ona pare starych bab i dziadow ,... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: a ty bez moich postów żyć nie możesz? 05.04.08, 20:54 spitme napisał: > Farbowanych lisow ktorym Bubel i dobre imie Polski spedza sen z > powiek )) ,... > no nie zapomnij o alergii na rydzyka. takie wazne aj waje a tu taki maly rydzyk z bublem ich wnerwiaja)) Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: a ty bez moich postów żyć nie możesz? 06.04.08, 00:08 Slyszalem ze szef biura prasowego polskiego Sejmu odmowil wstepu do sali konferencyjnej Radiu Maria i kilku milionom Polakow polegajacym doniesieniach tego zrodla ,... Rydzyka z duzej litery ,... ==================================================================== no nie zapomnij o alergii na rydzyka ,... Na marginesie ktos zna jego nazwisko ??? ,... ==================================================================== szef biura prasowego polskiego Sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 czuwaj! 05.04.08, 17:51 lance w dlonie,bo abstrakcie czas porzucic cieple kapcie Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: krystian71 05.04.08, 18:27 krystian71 napisała: > not too bad how's your funny version of English doing,not too bad too? Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: krystian71 05.04.08, 20:49 A jako dziadek i najmlodsza latorosl ??? ,... Rzuc okiem tutaj ,... Niemcy pokazali im palca to szukaja innego zrodla poza Polska ,... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=77694065 =================================================================== not too bad Odpowiedz Link Zgłoś