aaki 07.04.08, 17:28 co oni sobie wyobrażają? www.puoep.org/show_news_ua.php?id=888&showdate=333839&lang=ru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3promile Re: ach ci ukraincy 07.04.08, 17:32 "Według Arada, o ile celem Holokaustu była zagłada całego narodu, Wielki Głód na Ukrainie był skierowany przeciwko „bogatym chłopom”. – Mamy więc zupełnie inne motywy. Tu rasistowski obłęd, a tu walka klas – przekonuje historyk" Paradne Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic mogliby sie żydzi zdecydować wreszcie 07.04.08, 17:59 czy byli biednymi analfabetami czy tez drogę ich znaczyła wypadajace z kazdej cześci ciala diamenty (jak to sie głosi o Treblince). Bo jesli to drugie, to co Arad na to? 3promile napisał: > "Według Arada, o ile celem Holokaustu była zagłada całego narodu, Wielki Głód n > a > Ukrainie był skierowany przeciwko „bogatym chłopom”. – Mamy w > ięc zupełnie inne > motywy. Tu rasistowski obłęd, a tu walka klas – przekonuje historyk" > > Paradne Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ach ci ukraincy 07.04.08, 17:54 no prosze tylko 2 lata a ofiar więcej niz w holocausciewww.wprost.pl/ar/?O=103838 Odpowiedz Link Zgłoś
pushbush ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 18:01 W czasie powstan chmielnickiego na ukrainie zgwalcono wszystkie zydowki a wiekszosc zydow wbito na pal. Niektorzy upatruja zaglodzenie 10 mln ukraincow za odwet zydow po 300 latach. Zydzi przeciez w 1930 roku niepodzielnie rzadzili Sowietami. Jako ironie historii nalezy uznac fakt , ze prawie polowa zydow ma ukrainska krew w zylach. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 18:04 pushbush napisał: > W czasie powstan chmielnickiego na ukrainie zgwalcono wszystkie > zydowki jesu, ilu zydów narobili Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 18:06 Ty jesteś jak ten Jasio z ostatniej ławki, któremu wszystko się z d... kojarzyło. Szczerze współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 18:12 3promile napisał: > Ty jesteś jak ten Jasio z ostatniej ławki, któremu wszystko się z d... > kojarzyło. Szczerze współczuję. o shit a tu nastepna nowalia z promilami. ale was dzisiaj wysypalo,czym sie podnawoziliscie,ze tak dorodnie sie dzis prezentujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 18:22 Znudziło mi sie na forum kraj - tutaj odsetek freaków jest może podobny, ale za to dużo bardziej kwiecisty. Wiosna, panie sierżancie! Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 18:24 3promile napisał: > Znudziło mi sie na forum kraj - tutaj odsetek freaków jest może podobny, ale za > to dużo bardziej kwiecisty. Wiosna, panie sierżancie! mam podobnie przeszedłem to z kraju bo mnie nudził Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 18:34 3promile napisał: > Znudziło mi sie na forum kraj - tutaj odsetek freaków jest może podobny, ale za > to dużo bardziej kwiecisty. Wiosna, panie sierżancie! no,ale czy ty wogole odrozniasz kolory bedac 'legally drunk'? a co do freaks to uwazaj co mowisz bo latwo walnac w szybe patrzac w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 18:40 i-love-2-bike napisała: a co do freaks to > uwazaj co mowisz bo latwo walnac w szybe patrzac w lustro. A czy ja się gdziekolwiek zadeklarowałem jako niefrik? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 18:42 3promile napisał: > > > A czy ja się gdziekolwiek zadeklarowałem jako niefrik? alkohol wyzwala u ciebie agresje..bo ja nic nie mowie o niczyjej deklaracji. tu wolnosc iscie agorowa i kazdemu wolno byc tym,kim chce byc i na ile mu admilicja pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 18:46 Admilicja? Śliczne. Pani pozwoli, że włączę to cudeńko do swojego repertuaru. A co do alkoholu - hmmm... mnie sie jakoś nie kojarzy, że waćpanna klikasz tutaj z wysokości siodełka. Po cholerę takie literalne doszukiwanie się czegotobądź? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 18:52 3promile napisał: > Admilicja? > Śliczne. Pani pozwoli, że włączę to cudeńko do swojego repertuaru. > > A co do alkoholu - hmmm... mnie sie jakoś nie kojarzy, że waćpanna klikasz tuta > j > z wysokości siodełka. Po cholerę takie literalne doszukiwanie się czegotobądź? alez pozwole a co do mego siodelka,to zawsze jest ,bedzie i bylo moje moscipanku,niezaleznie od wascinych promili i miotelek.widze,ze wasc intereseujesz sie fotografia,to moze jak glowa sie wyszumi mozemy sobie pomieniac co nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 18:56 Najbardziej interesuje mnie handel bronią, narkotykami i żywym towarem, ale cóż; nie samym koksem człowiek żyje. Bardzo chętnie. Najchętniej b/w - strasznie tęsknię za poczciwym Fotopan HL. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 18:59 3promile napisał: > Najbardziej interesuje mnie handel bronią, narkotykami i żywym towarem, ale cóż > ; > nie samym koksem człowiek żyje. > Bardzo chętnie. > Najchętniej b/w - strasznie tęsknię za poczciwym Fotopan HL. hm..narkotyki,bron i prawie zywy towar to jedynie w NYC polecam a co fakt to fakt ,ze BW fotki sa najbardziej duchowo stymulujace,ale my teraz tylko w digital kolorze robimy. takie zakichane czasy nastaly. nawet moj przyjaciel,zapalony fotografik, zarzucil bw a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 19:04 Mnie kolor po prostu zniechęca. Najlepsze chwile mojego młodzieniaszkowatego życia spędzałem z nieodłącznym FEDem i właśnie Haelką. Ale co tam, latka lecą. Nolens volens przymierzam sie do jakiejś w miarę niechamskiej cyfrówki i już. Z kaset magnetofonowych tez musiałem swego czasu zrezygnować, więc mam doświadczenie w opłakiwaniu techniki analogowej Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 19:13 3promile napisał: > Mnie kolor po prostu zniechęca. Najlepsze chwile mojego młodzieniaszkowatego > życia spędzałem z nieodłącznym FEDem i właśnie Haelką. Ale co tam, latka lecą. > Nolens volens przymierzam sie do jakiejś w miarę niechamskiej cyfrówki i już. Z > kaset magnetofonowych tez musiałem swego czasu zrezygnować, więc mam > doświadczenie w opłakiwaniu techniki analogowej mielismy kiedys nicona,nie pamietam specyfikacji,ale byl wspanialy,teraz przeszlam na canona i jestem bardzo zadowolona. zalezy jak bardzo profesjonalny sprzet chcesz miec,ale ten jest dobry na co dzien i robi swietne zdjecia,jak przeczytasz do konca instrukcje. www.dphotojournal.com/canon-powershot-sd850ixus-950/ i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/zblizenielodu4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 19:19 E tam, jestem amatorem, i do tego tak kurna nieśmiałym, ze swoich fot w życiu nie wrzucę do sieci. Myślałem o tym Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 19:36 3promile napisał: > E tam, jestem amatorem, i do tego tak kurna nieśmiałym, ze swoich fot w życiu n > ie wrzucę do sieci. > Myślałem o tym > to dobry aparat,problem mam zawsze z wielkoscia,bo nie zawsze masz ochote na taszczenie duzego sprzetu,z ktorym niewygodnie chodzic a chcesz robic zdjecia w rozych miejscach. dlatego wybralam wersje mala. dlaczego nie wkleisz nic w koncu czego sie obawiasz. robi sie to co chce sie robic a nawet jak komus sie nie powdoba to jego problem,nie twoj i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/zblizenielodu1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 19:41 Nie, bo nie. Podgladacz jestem i podziwiacz cudzego kadrowania. I nie tylko kadrowania. Swoje fascynacje blogiwiwzuję, a nie swoje wypociny. Tak i pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 19:45 3promile napisał: > Nie, bo nie. Podgladacz jestem i podziwiacz cudzego kadrowania. I nie tylko > kadrowania. Swoje fascynacje blogiwiwzuję, a nie swoje wypociny. Tak i pozostan > ie. a ja lubie eksperymentowac sama,bo to daje mnie najwieksza satysfakcje. cudze rzeczy moge podziwiac i to robie,ale fajnie jest zobaczyc ile i jak wychodzi na zdjeciu to co wpadlo ci w oko podczas fotografowania. w koncu jak robisz jakies zdjecie to robisz je dlatego,ze cos ci sie podobalo i cie zaciekawilo,ale niestety rezultaty nie zawsze sa takie jakie bysmy chcieli osiagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 19:49 i-love-2-bike napisała: > niestety rezultaty nie zawsze sa takie jakie bysmy chcieli osiagnac. Na szczęście nie są takie, mademoiselle, na szczęście To nam daje kopa, żeby rankiem zwlec się z wyrka, nespa? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 19:55 3promile napisał: > > > Na szczęście nie są takie, mademoiselle, na szczęście To nam daje kopa, żeby > rankiem zwlec się z wyrka, nespa? o widze zes pesymista..a ja odwrotnie widze,ze czasem rezulataty sa znacznie lepsze od zamierzonych,ale jak to mawial napoleon..szczescie wazniejsze od majatku a z wyra wstac sie tak czy tak nie chce podczas sezonu alergicznego a ten roznym jest dla roznych osobnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: ludobojstwo? alez oczywiscie 07.04.08, 19:58 Wręcz przeciwnie - to mój wrodzony optymizm daje mi kopa, że da się cośtam zrobić lepiej, niż wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
pushbush Najgorsze jak sie maciora upije 07.04.08, 18:24 3 promile, ty jestes tym rzadkim wyjatkiem co mi sie z kobieca dupa nie kojarzy. Raczej kojarzysz mi sie z chlewem i maciora. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Najgorsze jak sie maciora upije 07.04.08, 18:28 A bo ty masz robaczkuosobliwe skojarzenia. To jest problem twój i twojego terapeuty; zupełnie nie rozumiem twojej ekspiacji na otwartym forum. Nooooo - chyba, że to element terapii na zasadzie " mam na imię pushbush i jestem koprofagiem". Ale nie przejmuj się - ktoś na pewno cię kiedyś pokocha. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Najgorsze jak sie maciora upije 07.04.08, 18:31 to metody stosowane w klubach AA, 3promile.. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Najgorsze jak sie maciora upije 07.04.08, 18:36 3promile napisał: > zupełnie nie rozumiem twojej ekspiacji na otwartym forum. o matko ,ale ty skomplikowanych slow uzywasz. to dla freaks too much. jesli laska to posluguj sie ogolniezrozumialym dla kazdego poziomu jezykiem,inaczej mozesz byc niejednoznacznie zrozumiany i po co ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
pushbush Re: Najgorsze jak sie maciora upije 07.04.08, 18:49 3 promile, a co u ciebie z ortografia tak marnie? Przeciez wiadomo , ze nie pisze sie "ekspijacja" ale "ekspijaczka" Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Najgorsze jak sie maciora upije 07.04.08, 18:53 pushbush napisał: > 3 promile, a co u ciebie z ortografia tak marnie? > Przeciez wiadomo , ze nie pisze sie "ekspijacja" ale "ekspijaczka" endrju ale dzisiaj walisz ekspijacyjnie a przeciez DJIA idzie w gore pomimo lupni w iraku. cheer up przeciez bogacimy sie dzis Odpowiedz Link Zgłoś