corrina_f1 11.12.15, 11:03 Jak z wyborem i cenami ? Jakiego rzędu zniżki ? Warto tam specjalnie jechać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertyla Re: Outlet Pandory w Fashion House Piaseczno 12.12.15, 15:26 Byłam dwa razy kupiłam zawieszki do bransoletki po 49 zł takie, gdzie normalnie ceny to 119 zł mają tam tylko wycifaną biżuterię Wiem, ze mąż kupił łańcuszek do bransoletki dla mnie pod choinkę ale nie wiem za ile... Raz kupiłam sznurkową bransoletkę ze srebrnym zapięciem za 15 zł. Model Moments. moim zdaniem warto masz oryginały za małe ceny Odpowiedz Link Zgłoś
temptation85 Re: Outlet Pandory w Fashion House Piaseczno 30.01.17, 09:53 Wszystko zależy jak trafisz bo asortyment się zmienia. Dlatego jeśli chciałabyś kupić coś konkretnego to polecam zadzwonić albo napisać maila z pytaniem czy mają na stanie. Ceny są różne, ale zwykle takie jak na pogłębionej wyprzedaży. Jedynie produkty ze starych kolekcji potrafią być przecenione nawet do -70%. Odpowiedz Link Zgłoś
kara_gitara Re: Outlet Pandory w Fashion House Piaseczno 31.01.17, 18:33 Teraz sie oplaca. Jest sporo rzeczy z poprzednich kolekcji (z przecen lato 2016 i starszych) przecenionych 50%. Nie wiem jak charmsy - ja skupilam sie na kolczykach i pierscionkach. Odpowiedz Link Zgłoś